Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende çok şiş uyanıyorum elimin üstünde bi el daha çıkıyo resmen. Herkesin öyledir

Güllü lokumlar ,kızarmış ekmekler hep şeker orucundan önceydi.
Artık beyni arada yansa da bambaşka birisin Haticemm
esperenzaa
:))) evet
Arkadaşa 2 kilo verdim diyince bile şaşırdı
Ama sen çok dikkat ediyorsun dio. E sen de et, tutan Mı var. 5 kg verdim sora toplamda ama söylemicem
Prim verir miyim hiç :)))
Sora başlıcaklar. Süzülmüşsün vb
Sadece tatlı yemiyorum e biraz da dikkat ediyorum demeye başladım
Ne birazı yaaa :) öğlenleri yemek yemeyip kahvaltıyla duruyorım
Söylemicem ohhhhhhh
[/QUOTE]
Sen de et tutan mı var hahahaha

Bi aferin de benden bana Ben de seni çok seviyorum canım kaptaniçem
Squat 2. Günü tamamladım.İp atlayamadım ama çok yürüdüm bugün.
Ahan da bi kalkık popo daha geliii
belkş 57yi görürsün canım yarın

Sagolasin datlimm, spordan dolayi bacaklar muthis aciyor, birakirsam alisamicam basa donucek biliyorum. Bir kere basladik, ins devami gelicek

Güllü lokumlar ,kızarmış ekmekler hep şeker orucundan önceydi.
Artık beyni arada yansa da bambaşka birisin Haticemm
esperenzaa
:))) evet
Arkadaşa 2 kilo verdim diyince bile şaşırdı
Ama sen çok dikkat ediyorsun dio. E sen de et, tutan Mı var. 5 kg verdim sora toplamda ama söylemicem
Prim verir miyim hiç :)))
Sora başlıcaklar. Süzülmüşsün vb
Sadece tatlı yemiyorum e biraz da dikkat ediyorum demeye başladım
Ne birazı yaaa :) öğlenleri yemek yemeyip kahvaltıyla duruyorım
Söylemicem ohhhhhhh
[/QUOTE]

Aaaynisi valla, bak S smygnc de bence bu yuzden sevmiyor diyet hakkinda konusmayi, ben de demiyorum kimseye hemen mod gidiyor valla

Sevgili fitcivciv ve simla0 , bugun dayanin hayyydiii. Aksam 6dan sonra bisey yemezseniz, 8den sonra suyu abartmazsaniz yarin tartida cook daha guzel sonuclar gorursunuz, haydiii siiizee guveniiyooozzz

cANIM ZATEN BEN BU HAFTA HİÇ YEMEDİM GECELERİ BİŞİ Bİ AKŞAM ÇEKİRSEK YEDİM O KADAR SADECE SÜT ÇAY KAHVE ANCA SIVI ALIMI

Bi aferin de benden bana Ben de seni çok seviyorum canım kaptaniçem

Ahan da bi kalkık popo daha geliii
belkş 57yi görürsün canım yarın

NE YAPTIN CANIM BİR GECEDE BİR KİLO MU GİDER 58 OLCAM NET BU SABAH ÖYLEYDİM ÇÜNKÜ
BAŞTAN ÜZÜLÜYORDUM BİR KİLO GİTMİYOR DİYE HAFTADA , ŞİMDİ İYİ OLDU DİYORUM 500 GRAM VERE VERE YEME ALIŞKANLIĞI KAZANDIM HEMEN HEDEF TUTSAYDI YİNE ÇABUK KİLO ALACAKTIM ÖĞLEN AKŞAM EKMEĞİ TAMAMEN KESTİM , SU İÇME ÖZELLİĞİ KAZANDIM, PAKETLİ GIDALAR YEMEYELİ HEMEN HEMEN 3 AY OLACAK, TATLI İSTEĞİM DE YOK ESKİSİ GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…