- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bende çok şiş uyanıyorum elimin üstünde bi el daha çıkıyo resmen. Herkesin öyledirSizde de şişlik oluyor mu?Ben sabahları şiş uyanıyorum.Parmaklarıma bol gelen yüzükler sabah uyandığımda parmağıma oturmuş oluyor çıkartamıyorum.
Birde üzerine şimdi regl oldum sancı müthiş.
Güllü lokumlar ,kızarmış ekmekler hep şeker orucundan önceydi.
Artık beyni arada yansa da bambaşka birisin Haticemm
Fethiye bodrum çeşme üçlüsünden biri. Sizin nere
Tam aile yeri ben çok severim didimi deniziniDİDİM düşündüm canım
Eger karatayin seker orucunu yapiyorsan kuru meyve seker orucunu bozuyor.Kizlar herkese iyi geceler, squati yapayim yalan olmasin 2. Gunum ama gozler de kayiyor. Bugun degisik bi gundu, insallah kuru uzumler seker orucumu bozmamistir.
Datli ruyalar hepinize
Bi aferin de benden banaMaşallahhh canım.
maşallah canım.Sıradaki hedef evlilik öncesi kilona düşmek olsun:)
Afiyet olsun canım.Menün harika. Kız hani squata başlıyordun.
Su ne kadar içtin tatlım?
Afiyet olsunnn canımm.Cezanı kendin kesmişsin bu defaPeşin ödemeli ceza sistemine geçtiğin için benden kocaman aferini kaptın seviyorum seni ve azmini canım
Ahan da bi kalkık popo daha geliiiSquat 2. Günü tamamladım.İp atlayamadım ama çok yürüdüm bugün.
belkş 57yi görürsün canım yarınGünaydınlar dünkü menümü dün yazmıştım sıcağı sıcağına bugün günaydın demeye geldim
Sabah tartıldım tam 58 im bugün dikkatli gidicem akşam sadece salata düşünüyorum ki sabit çıkmayıp takımıma faydam olsun
Ben de evdeyken yapıyordum canım
Bir an önce pılıyı pırtıyı tası tarağı topla dön evine kızAnneni sana benzetirsin diye düşünürken,annen seni kendine benzetti ki annen hüpletip spor yapıyordu.sende o da yok
Sporların nerede,çelik gibi iraden nerede kuzum? evde mi bıraktın
Sana tam bir saat tempolu yürüyüş cezası verdim.Başka türlü hareket edeceğin yok kuzum
Afiyet olsun canım.Şeker bir bağımlılık olduğu için vücut alışana kadar yoksunluk çekiyor olmam normal canım.
Şeker orucu konusunda çok bilgim olmasa da kurutulmuş meyveler özellikle üzüm,incir çok şekerli ya
Bravo canım sana.Tebrik ederim.Spor alışkanlığın yavaş yavaş oturacak .
Aynen ya leslie cidden cok tatli, virvirvir konusuyo, vakit nasil geciyo anlasilmiyor
Tamamen rakipsiz bi hafta gecmis oldu benim icin
Güllü lokumlar ,kızarmış ekmekler hep şeker orucundan önceydi.
Artık beyni arada yansa da bambaşka birisin Haticemm
Evet karatayinkini yapiyorum, dun 3. Gundu. Baktim da sadece cekirdekli kuru uzum ve gun kurusu kayisi serbest, az bisey tabi. Ve sanirsam saat 3ten once. Artik dikkat ederim mecbur.Eger karatayin seker orucunu yapiyorsan kuru meyve seker orucunu bozuyor.
Bi aferin de benden banaBen de seni çok seviyorum canım kaptaniçem
Ahan da bi kalkık popo daha geliii
belkş 57yi görürsün canım yarın
cANIM ZATEN BEN BU HAFTA HİÇ YEMEDİM GECELERİ BİŞİ Bİ AKŞAM ÇEKİRSEK YEDİM O KADAR SADECE SÜT ÇAY KAHVE ANCA SIVI ALIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?