- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Tebrikler canım. Kilo bildirimini ilk sayfada da yazdigi gibi,
Tebrikler canım senin de kilona gore iyi eksilmen olmusİkinci kilo bildirimi benden geliyor::
Gecen cuma: 57.9 kg
Fark: 1 kg
Bugun: 56.9 kg
Yüzde: %1.73
Merhaabaa 56lar
Tebrikler canım senin de kilona gore iyi eksilmen olmusneredeyse aynıyız, ben daha tartilmadim
Sevabına sen hesaplar mısın :) valla kafam almıyoTebrikler canım. Kilo bildirimini ilk sayfada da yazdigi gibi,
Geçen hafta
Bu hafta
Fark
Yüzde şeklinde yazıyoruz
Duzenlemeyle hesaplamıştım canım, 4.95 yuzden var
Duzenlemeyle hesaplamıştım canım, 4.95 yuzden var
Ben bu hafta pek eksilemedim, hastalık, regl falan derken anca 100-200 gitmiştir.Tesekkurler canim, benim de hosuma gitti, hedefim zaten haftada 1 kg vermek, haftaya da 59 ile baslamistim haftasonu kacamagindan, iyi oldu bu.
Hadi bakalim cook guzel gelir seninki de insallah :)
Ben bu hafta pek eksilemedim, hastalık, regl falan derken anca 100-200 gitmiştir.
Rica ederimAaah ahhh
Evet maalesefff
Çok teşekkür ederim ilgine
Günaydın , bilmem kiesperenzaa bilir büyük ihtimal
Günaydın canımGünaydın kızlar
tebrik ederim Hatice süpersin
Canım tebrik ederim seni de eksilmen çok çok iyiOlsun haftaya daha iyi duser kilon.
Regl doneminde odemden sislik oluyor ama reglde yapilan diyet normal zamanlara gore daha cok kilo verdiriyormus.
Haftaya hedefim cok yüksek değil, sabit kalirsam super olur, hele eksilebilirsem tadinean yenmezOlsun haftaya daha iyi duser kilon.
Regl doneminde odemden sislik oluyor ama reglde yapilan diyet normal zamanlara gore daha cok kilo verdiriyormus.
Canım tebrik ederim seni de eksilmen çok çok iyi
Tebrikler canım
Tebrikler canımmİkinci kilo bildirimi benden geliyor::
Gecen cuma: 57.9 kg
Bugun: 56.9 kg
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.73
Merhaabaa 56lar
Menu bildirimi @smygnc
Sabah
Peynir, eski kasar,
2 haslanmis yumurta,
10 zeytin
Oglen:
1 ayran
Aksam:
2 yk etli bulgur ( seker orucunda bulgur da yasak, yemek zorundaydim, zaten puanim takimi etkilemicek )
4 yk yogurt
Su: 2 lt
Spor:
30 dk yuruyus: 30 puan
30 dk leslie: 90 puan. Toplam: 120 puan
@fattylamb94
esperenzaa
Squat 3. Gun tamamlandi.
Simdi, ben ne halt yedim onu soyliyim. Kinama, kinadigin basina gelir derler.
Cidden tatli sevmem. Dunden beri sikintidayim ama, resmen sigara birakmak gibi oldu durum.
Peki ne yaptim. Lokum yedim. Evet yedim. Yaptim bunu. (En azindan güllü degildi)Cascade_
Hakkaten şok haldeyim, lokum en son belki gecen sene mi yedim ne zaman yedim hatirlamiyorum bile.
Tamam neyse ne. Seker denen sey cidden acayipmis. Tatli sevmiyoz diye gezioz ama limit 3 - 4 gunmus. Zaten sigarayi birakmaya da en fazla 3 gun tam dayanabiliyodum.
Yarin seker orucuna basliyorum. 1 hafta-10 gun dayanmam lazimmis.
Cok cok sikintiya dusersem de kan uzumune donerim (cekirdekli kara uzum). Bugun yemedim hic, sonuc ne oldu. Lokum. Oha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?