Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler canım senin de kilona gore iyi eksilmen olmus neredeyse aynıyız, ben daha tartilmadim

Tesekkurler canim, benim de hosuma gitti, hedefim zaten haftada 1 kg vermek, haftaya da 59 ile baslamistim haftasonu kacamagindan, iyi oldu bu.

Hadi bakalim cook guzel gelir seninki de insallah :)

Tesekkurler canim, benim de hosuma gitti, hedefim zaten haftada 1 kg vermek, haftaya da 59 ile baslamistim haftasonu kacamagindan, iyi oldu bu.

Hadi bakalim cook guzel gelir seninki de insallah :)
Ben bu hafta pek eksilemedim, hastalık, regl falan derken anca 100-200 gitmiştir.

Olsun haftaya daha iyi duser kilon.
Regl doneminde odemden sislik oluyor ama reglde yapilan diyet normal zamanlara gore daha cok kilo verdiriyormus.
Haftaya hedefim cok yüksek değil, sabit kalirsam super olur, hele eksilebilirsem tadinean yenmez ptesi memlekete giriyorum, düzeni oturtasiya kadar hemen hemen bir hafta geçer.

esperenzaa @fattylamb94 @smygnc
İlk kilo bildirimi benden gelsin
63.3
Tebrikler canım
Tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Kilo bildirimini yaparken geçen haftaki kilonu da yazmayı unutma canım.
Hesaplamada sorun yaşıyorsan hesaplarım sorun değil ama geçen haftaki kilo bildirimini her zaman hatırlayamayabilirim.

İkinci kilo bildirimi benden geliyor::

Gecen cuma: 57.9 kg
Bugun: 56.9 kg
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.73
Merhaabaa 56lar
Tebrikler canımm
Harika bir eksi de senden gelmiş

LOKUMU YEMEKLE OLAN OLMUŞ,BOZAR TEKRAR BAŞLARSIN ORUCA ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…