- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hesaplanıyo eksi olarak geçiyo. Önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsin reglide olursan tartı yüzünü güldürürDışarı çıktığımız için tartıldım maalesef artı gördüm. Moral sıfırdı şimdi eksilerde.
Geçen cuma; 77.0
Bu cuma; 77.2
Fark;0.200
Artınım yüzdesi hesaplanıyor mu bilmiyorum
esperenzaa fattylamb94
Hiç sorma dün yolculuğa çıkmadan tartışdım 76.90 gördüm iyi dedim abartmamışım. Ama bu sabah 77.2 olmuşum. Üstelik gün boyu yürüme ve su içme vardı. Regl olayını hiç demiyorum. Psikolojik olarak moralim yerlerde. Evime gitmek istiyorum bir an önceÜzme kendini rakibem bence güzel geçti 1 haftan çok abartmadin
İnşallah canım. Eve gidince şeker ekmek hepsi yeniden çıkacak hayatımdan. Bugün tüm ilaçlarımı bıraktım belki regl bu yüzden gelmiyordur.Hesaplanıyo eksi olarak geçiyo. Önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsin reglide olursan tartı yüzünü güldürür
Hiç bozma valla moralini. Muhtemelen o gördüğün artı ödemdir. Spor yaptıktan sonra ben hep fazla çıkarımHiç sorma dün yolculuğa çıkmadan tartışdım 76.90 gördüm iyi dedim abartmamışım. Ama bu sabah 77.2 olmuşum. Üstelik gün boyu yürüme ve su içme vardı. Regl olayını hiç demiyorum. Psikolojik olarak moralim yerlerde. Evime gitmek istiyorum bir an önce
Stres yapma regl gelir takınca hiç olmuyoİnşallah canım. Eve gidince şeker ekmek hepsi yeniden çıkacak hayatımdan. Bugün tüm ilaçlarımı bıraktım belki regl bu yüzden gelmiyordur.
Teşekkür ederzSüpersiniz yaaa.Uçmuşsunuz resmen.
Sana kıyamam canım çabalıyorsun zaten ama o çok yiyeni bi bulursam soracağımValla bravo canim, tebrikler
Hakettin ama ilk görmeyi
Cok da ezme bizi
Ya da Laviniayi ezebilirsin, o cekildi
Benim duraklamam gibi oldun canım tatil öncesi senin de üzülme, gidince patır patır dökülür inşallahBen de bekleyemedim, 5.45te kalktim, oğlum uyumadı. Karnim acikti, kahvaltımı yaptım.
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.4
Fark sadece -100
Yüzde 0.18
esperenzaa @yolcukardelen
aslında hedef kilomdayım ama haftaya 14. Takımla mı ne yarışıyoruz ya yalnız bırakmak istemiyorum ama kendimiMeyveyi kesmekte 2-3 hafta zorlanıyosun ama sonra alışıyosun hatta şekeri kestiğin için daha az acıkmaya başlarsın. Ben de senin gibiydim zaten bizim ofiste herkesin çekmecesi dolu, herkes birbirine bişey ikram ediyo. Sözde hepimiz diyetteyiz ama böyle diyet olmuyo.
Harikasın, süper bi sonuç çok çok tebrik ederim
Tebrik ederim çok güzel gitmis
Harikasın civcivim tebrik ederim
Üzme kendini rakibem bence güzel geçti 1 haftan çok abartmadin
Tebrik ederim sultanımbence şuan kilon tam ideal korumaya gecebilirsin
Hiç bozma valla moralini. Muhtemelen o gördüğün artı ödemdir. Spor yaptıktan sonra ben hep fazla çıkarım
Stres yapma regl gelir takınca hiç olmuyo
Evet canım, cok siksam yine giderdi belki daha fazla da, sikinca da ben sıkılıyorum..Üzülme bence ideal kilona yakın olduğundan gitmiyo
İnşallah canım, senin gibi ben de ilk defa anne evinde eksiye gecerim ama cidden çok sevindim senin adına. 56 da olsam 55 cok baska geliyor banaTeşekkür ederz
Sana kıyamam canım çabalıyorsun zaten ama o çok yiyeni bi bulursam soracağım
Benim duraklamam gibi oldun canım tatil öncesi senin de üzülme, gidince patır patır dökülür inşallah
aslında hedef kilomdayım ama haftaya 14. Takımla mı ne yarışıyoruz ya yalnız bırakmak istemiyorum ama kendimiesperenzaa cığımın şefkatli kollarına bırakıyorum
500 gr mıda ver mezun ol o zamanTeşekkür ederz
Sana kıyamam canım çabalıyorsun zaten ama o çok yiyeni bi bulursam soracağım
Benim duraklamam gibi oldun canım tatil öncesi senin de üzülme, gidince patır patır dökülür inşallah
aslında hedef kilomdayım ama haftaya 14. Takımla mı ne yarışıyoruz ya yalnız bırakmak istemiyorum ama kendimiesperenzaa cığımın şefkatli kollarına bırakıyorum
Gelirsin ben sana güveniyorum. Ben misafirlikte olsaydım neler neler yerdimİnşallah öyledir. Bir de dün nasıl becerdiysem yandım. İşte diyete uymazsam böyle yanarım.
Haftaya bomba gibi gelmem gerek.
Sıkmanı gerektirecek bi kilon yok ki yavaş yavaş verirsin artık.Evet canım, cok siksam yine giderdi belki daha fazla da, sikinca da ben sıkılıyorum..
Şimdi hedefim 28 temmuza kadar 54.9 olabilmek inşallah.
Günaydın, bence hemen tartilma, kahvaltıdan önce tartilirsin.
Evet fark etti ciddenBence de hemen tartilma.
Gecenin sisligi de hemen gecmiyo ya, ben de servisi kaciririm heralde ama bi sisligim insin oyle tartilcam
İnsallİn canımSıkmanı gerektirecek bi kilon yok ki yavaş yavaş verirsin artık.
Tebrikler canım, 1 kilo gayet iyiGeçen hafta: 70,20
Bu hafta: 69,20
Fark: 1
Yüzdelik:1,42
Dün ki menüm
07.30
1 dilim peynir
1 yumurta
Yeşillik
Söğüş salata
12.30
Mercimek çorbası
Et sote
Yoğurt
Salata
19.00
6 y.kaşığı zeytinyağlı bamya
Yoğurt
Spor 80 dk tempolu yürüyüş. 30 dk tenis, squatın 3 günü tamamlandı, 7 dk kol egzersizi 25 mekik
esperenzaa asilsoy
Gelirsin ben sana güveniyorum. Ben misafirlikte olsaydım neler neler yerdim
Bana sorsan imkansız dersim hatta kaptan da gerekirse sabit gel ama kopma demişti sağ olsunİnşallah canım, senin gibi ben de ilk defa anne evinde eksiye gecerim ama cidden çok sevindim senin adına. 56 da olsam 55 cok baska geliyor bana
Ben önceki sene mezunken de hedefim 55ti ama 56 küsürle mezun olmuştum yanılmıyorsam .en az 5 yıldır görmediğim kilomdayım mutlu ve şaikınım500 gr mıda ver mezun ol o zaman
tebrik ederim canımGeçen hafta: 70,20
Bu hafta: 69,20
Fark: 1
Yüzdelik:1,42
Vayyyy süpersin ya. Boyun kaçtı canımÖhöm öhömGelelim benim bildirimime
Geçen hafta 57
Bu hafta 55.5
Fark 1,5
Yüzde 2,63
esperenzaa cgdmk @Azyiyen_azimli
Şaka maka ilk ben gördüm 55 i, ezeyim mi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?