Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hesaplanıyo eksi olarak geçiyo. Önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsin reglide olursan tartı yüzünü güldürür

Üzme kendini rakibem bence güzel geçti 1 haftan çok abartmadin
Hiç sorma dün yolculuğa çıkmadan tartışdım 76.90 gördüm iyi dedim abartmamışım. Ama bu sabah 77.2 olmuşum. Üstelik gün boyu yürüme ve su içme vardı. Regl olayını hiç demiyorum. Psikolojik olarak moralim yerlerde. Evime gitmek istiyorum bir an önce

Hesaplanıyo eksi olarak geçiyo. Önümüzdeki hafta fazlasıyla verirsin reglide olursan tartı yüzünü güldürür
İnşallah canım. Eve gidince şeker ekmek hepsi yeniden çıkacak hayatımdan. Bugün tüm ilaçlarımı bıraktım belki regl bu yüzden gelmiyordur.

Hiç bozma valla moralini. Muhtemelen o gördüğün artı ödemdir. Spor yaptıktan sonra ben hep fazla çıkarım
İnşallah canım. Eve gidince şeker ekmek hepsi yeniden çıkacak hayatımdan. Bugün tüm ilaçlarımı bıraktım belki regl bu yüzden gelmiyordur.
Stres yapma regl gelir takınca hiç olmuyo

Süpersiniz yaaa.Uçmuşsunuz resmen.
Teşekkür ederz
Valla bravo canim, tebrikler
Hakettin ama ilk görmeyi
Cok da ezme bizi
Ya da Laviniayi ezebilirsin, o cekildi
Sana kıyamam canım çabalıyorsun zaten ama o çok yiyeni bi bulursam soracağım
Ben de bekleyemedim, 5.45te kalktim, oğlum uyumadı. Karnim acikti, kahvaltımı yaptım.
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.4
Fark sadece -100
Yüzde 0.18
esperenzaa @yolcukardelen
Benim duraklamam gibi oldun canım tatil öncesi senin de üzülme, gidince patır patır dökülür inşallah
aslında hedef kilomdayım ama haftaya 14. Takımla mı ne yarışıyoruz ya yalnız bırakmak istemiyorum ama kendimi esperenzaa cığımın şefkatli kollarına bırakıyorum

Hiç bozma valla moralini. Muhtemelen o gördüğün artı ödemdir. Spor yaptıktan sonra ben hep fazla çıkarım

Stres yapma regl gelir takınca hiç olmuyo

İnşallah öyledir. Bir de dün nasıl becerdiysem yandım. İşte diyete uymazsam böyle yanarım.
Haftaya bomba gibi gelmem gerek.

İnşallah canım, senin gibi ben de ilk defa anne evinde eksiye gecerim ama cidden çok sevindim senin adına. 56 da olsam 55 cok baska geliyor bana

500 gr mıda ver mezun ol o zaman

Süpersinnnn

Gelirsin ben sana güveniyorum. Ben misafirlikte olsaydım neler neler yerdim

Bugünden sonra gerçekten düzene girmem gerek

İnşallah canım, senin gibi ben de ilk defa anne evinde eksiye gecerim ama cidden çok sevindim senin adına. 56 da olsam 55 cok baska geliyor bana
Bana sorsan imkansız dersim hatta kaptan da gerekirse sabit gel ama kopma demişti sağ olsun Ve şu an sonuca ben bile inanamıyorum Menülerim çok çok kötüydü ama ben onu sporla dengelemeye çalıştım aklında bulunsunTerlemeyi sevmiyorsun biliyorum ama en çok o işe yarıyo unutma
500 gr mıda ver mezun ol o zaman
Ben önceki sene mezunken de hedefim 55ti ama 56 küsürle mezun olmuştum yanılmıyorsam .en az 5 yıldır görmediğim kilomdayım mutlu ve şaikınım
Geçen hafta: 70,20
Bu hafta: 69,20
Fark: 1
Yüzdelik:1,42
tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…