Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
tereyağ
şekerzi çay
peynir
1 kuru inicir

öğlen
1 dolma
salata
1 bardak ayram

akşam
ayran
çeyrek et döner uzun zamandır böyle güzel döner denk gelmemişti hakiki etti sanki

ara
hurma

spor
2,5 saat yürüyüş = 90 puan :) salata işi olmadı dışarda alışverişteydim çok hareket olunca acıktım eskiden olsa bütün yerdim çeyrek yedim nerden nereye @giustizia_ esperenzaa fattylamb94 medgic26

@philosophergirl
Y yenibirnur
Bir haftadır hiç yoksunuz kızlar.
Bildirim yapacak mısınız?
Philosophergirl arada siteye girmişsin ama takıma yazmamışsın???

Canim bu hafta benim için çok zor bir haftaydı babam beyin kanaması geçirdi giricek halim yoktu açıkçası aklıma bile gelmedi desem yeri

Canım bugün yapamam ne desen haklısın. Ama moral sıfır bende regl 1 hafta geçikti. Karnım belim ağrıdan ölüyor. Birde üstüne dün dahil wc ye çıkamadım ilaç almama rağmen. Üstelik dün tüm gün yürüdüm buna rağmen wc yok.
Birazdan listemi yazacağım ek cezamı da ver hakime hanım memlekete dönünce yapayım. Yarın gidecem artık beklemek istemiyorum

Sabah; 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, şekerdiz çay
Ara; suuuu
Öğlen; 5 adet misket köfte( 1 tl boyutu desek daha doğru olur), yarım domates, suuu
Ara; suuuu
Akşam; ( aslında akşam değildi 5 gibiydi) 3 kaşık makarna, suuuu
Ara; cezam geliyor; 1 adet çikolatalı sufle. ( 1 yıldır yemediğim tatlıyı menüde görünce dayanamadım)

Su; 3lt geçti- en son yürürken midem su sesi çıkartıyordu.

Spor; 11.000 adım; 165 puan
10 dk egzersiz- mekik( dün anlamamıştım eve gelince birde mekik çektim sabah ölü gibiydim) 20 puan

Toplam; 185 puan.

Tartı için ec ye girmeyi bekliyorum.
esperenzaa fattylamb94

GEÇEN HAFTAKİ KİLOM :58,50
ŞİMDİKİ KİLOM :57,90 YANLIŞ GÖRMEDİNİZ
yüzde :%1.02
Hak işte dün dediğim de tam buydu, hoşgeldin 57li kilolara
Canim bu hafta benim için çok zor bir haftaydı babam beyin kanaması geçirdi giricek halim yoktu açıkçası aklıma bile gelmedi desem yeri
Canım çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?

Meyveyi kesmekte 2-3 hafta zorlanıyosun ama sonra alışıyosun hatta şekeri kestiğin için daha az acıkmaya başlarsın. Ben de senin gibiydim zaten bizim ofiste herkesin çekmecesi dolu, herkes birbirine bişey ikram ediyo. Sözde hepimiz diyetteyiz ama böyle diyet olmuyo.

esperenzaa fattylamb94 S smygnc
İlk kilo bildirimi benden gelsin
63.3
Harikasın, süper bi sonuç çok çok tebrik ederim
İkinci kilo bildirimi benden geliyor::

Gecen cuma: 57.9 kg
Bugun: 56.9 kg
Fark: 1 kg
Yüzde: %1.73
Merhaabaa 56lar
Tebrik ederim çok güzel gitmis
GEÇEN HAFTAKİ KİLOM :58,50
ŞİMDİKİ KİLOM :57,90 YANLIŞ GÖRMEDİNİZ
yüzde :%1.02
Harikasın civcivim tebrik ederim
Üzme kendini rakibem bence güzel geçti 1 haftan çok abartmadin
Öhöm öhöm Gelelim benim bildirimime
Geçen hafta 57
Bu hafta 55.5
Fark 1,5
Yüzde 2,63
esperenzaa cgdmk Azyiyen_azimli
Şaka maka ilk ben gördüm 55 i, ezeyim mi sizi
Tebrik ederim sultanım bence şuan kilon tam ideal korumaya gecebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…