Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rica ederim

Günaydın canım
tebrik ederim Hatice süpersin
Teşekkür edwrimmm
Günaydınnn
Bol eksiler görmemiz dileğiyle
Teşekkür ederizzzz

Canim moralini bozma, regl'den dolayidir o arti. Haftaya biter gider. Cok da guzel eksilere dusersin, takma kafaya

Ona de ki, doktor yasakladi bir sure. Kan degerlerim pek iyi degil. Boylece ceneleri kapanir.
Ben mesela israr eden olursa oyle diyicem.
Yalan da degil, kan degerim dusuk, doktor yediklerine dikkat et dedi.

Canim bu hafta benim için çok zor bir haftaydı babam beyin kanaması geçirdi giricek halim yoktu açıkçası aklıma bile gelmedi desem yeri
Canımmm çok çok geçmiş olsun.Sende bir alsilik olduğunu tahmin ettim aslında.keşke yanılmış olsaydım
Allah tez zamanda şifa verir inşallah.Şimdi daha iyidir babacığın diye umut ediyorum.Baban için dua edeceğim canım

He o

Ona de ki, doktor yasakladi bir sure. Kan degerlerim pek iyi degil. Boylece ceneleri kapanir.
Ben mesela israr eden olursa oyle diyicem.
Yalan da degil, kan degerim dusuk, doktor yediklerine dikkat et dedi.
Canım sağol
Başta deseydim olurdu ama izne çıkmadan demiştim tatlıyı kestim die
Külliyen yalancı olurum boşver

Canım sağol
Başta deseydim olurdu ama izne çıkmadan demiştim tatlıyı kestim die
Külliyen yalancı olurum boşver
O zaman bosver.
Mesela ben ekmegi kestim ya, soranlara diyorum her turlu ekmek karnimi sisiriyor, beni halsizlestiriyor. Cidden durum bu.
Tatli da sagligini mahvediyor. Sagligim alarm vermeye basliyor, toparlanmam lazim bir sure diyebilirsin. Cidden alarm verdigimiz icin burdayiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…