Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz karışık yazdigimi farkettim
Boyum:1.58
Kilom:69.8
Hedefkilom:58

Temennilerin icin cok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım düzenleme için
Kilo vermeye karar verdiysen ve sağlıksız yemeyi kafanda bitirebildiysen kilo vermek sanıldığı kadar zor değil aslında.irade ve istikrar gerektiriyor.
Çok çok uç noktada fazla kilon yok ve sağlıklı şekilde verirsin.
Burada olmak menü paylaşmak zorunda olmak gerçekten çok iyi geliyor.

Esrammm datlummm gıymatlum yerim seni

Evlendigimde 56kiloydum ilk hamileligimden bu yana kilolarla uğraşıyorum ama verdim aldım bu sebepten diyet konusu ilgi alanım oldu
Bu forumun diyet haberlerinide gruplarını da okumuşluğum vardır bir cesaret uye olup geldim bakalım hayırlısı

Canım,ben bildiğim kadarı ile biraz destek oldum sana ,biraz da dinledim seni.Esas başarı senin canım.
Herşey daha iyi olacak .Senin azmini ve kararlılığın hep takdir ettim
Canımsın
Ben senden bi fotoğraf bekliyrum artık
eve gider gitmez hemen canım, aslında şimdiye kadar atardım ama annemlerde benim boyumu alacak bi ayna yok, çok uzun olunca insan

Canım 29unda 200 ip ve 3000 adımım vardı ya hani hatırladın mı40+45=85puan
Dün de 2000 adım 30 puan

Hergün burd kimlerle savaş veriyorum bi bilsen esperenzam az önce kadayıf tatlısı yiyim diye 6 kişi kendini parçalıyodu
Amazon esramm hepsinin ağzını yüzünü kırMaşallah sana canım.Beni yanıltmadın ya.Kendinle gurur duy bidenem
Yarın tartı sonucunu iple çekiyorum.Bu hafta spora da başladın .Menülerin ve iraden şahane canım.Hedefe emin adımlarla ilerliyorsun canım.

Bu sefer diyetten ziyade spora çok odaklandım. Diyet tam istediğim gibi gitmiyo esperenzam biraz porsiyonlarımı küçültmek istiyorum. Akşam yemeği hariç hep sofradan tıka basa doymuş kalkıyorum. Yediğim şeyler kötü değil ama midemide küçültmem gerek

Canım 29unda 200 ip ve 3000 adımım vardı ya hani hatırladın mı40+45=85puan
Dün de 2000 adım 30 puan
HahahahahaKanla, terle kazandığım puanlarımı yidirmem
İnsanları anlamıyorum sağlığa faydalı birşey olsa tamamda bu durum enteresan
bizim insanımız diyet katiliDiyetteyüm dedikçe yedirmek için deli gibi mücadele ediyorlar.Sürekli hayır deyince bir süre sonra kabulleniyorlar canım.

Canim moralini bozma, regl'den dolayidir o arti. Haftaya biter gider. Cok da guzel eksilere dusersin, takma kafaya

Umatım. Zaten ailemin gezisini mahvettim. Regl başladı ağrıdan ölüyorum. Neyse en azından kurtulacağım haftaya daha iyi olur.

Üzme canım kendini.Olan oldu .Bir hafta ara verdin diyelim evine gidip bir de regl olunca çok iyi toparlarsın bence.
Eksi olunca da yüzde hesaplanıyır canım.
Takıma eksi verdiğim için için kusura bakmayın. Üzüldüm. Haftaya telafi edeceğim inşallah.

Bugün ses gelmez benden birazdan ilaç alıp yatacağım.
Tekrardan özür dilerim.

Ay onu kağıda yazmışımda listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim
Ay aşk olsun canım ne özrü, insanlık hali olabilir tabi ki
HahahahahaKanla, terle kazandığım puanlarımı yidirmem

bizim insanımız diyet katiliDiyetteyüm dedikçe yedirmek için deli gibi mücadele ediyorlar.Sürekli hayır deyince bir süre sonra kabulleniyorlar canım.
esramın canı sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…