- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Teşekkür ederim canım düzenleme içinBiraz karışık yazdigimi farkettim
Boyum:1.58
Kilom:69.8
Hedefkilom:58
Temennilerin icin cok teşekkür ederim
Esrammm datlummm gıymatlum yerim seniDiyette olduğumu hiç söylemiyorum. Ikram ettikleri şeyleri ben hiç sevmem onu, canım şimdi hiç istemiyo, öğlen çok yedim vs gibi bahanelerle geri çeviriyorum. Diyette olduğunu söylersen inadına verirler, yediğini içtiğini takip ederler
Ben senden bi fotoğraf bekliyrum artıkTeşekkür ederim canım
ay ben şu an en zayıfınız mı oluyorumnapsak takım fotosu mu çektirsek acep hala göbüşüm el sallıyor ma bana
CanımsınCanım,ben bildiğim kadarı ile biraz destek oldum sana ,biraz da dinledim seni.Esas başarı senin canım.
Herşey daha iyi olacak .Senin azmini ve kararlılığın hep takdir ettim
eve gider gitmez hemen canım, aslında şimdiye kadar atardım ama annemlerde benim boyumu alacak bi ayna yok, çok uzun olunca insanBen senden bi fotoğraf bekliyrum artık
Hergün burd kimlerle savaş veriyorum bi bilsen esperenzamEsrammm datlummm gıymatlum yerim seni
Hosbuldum
Canım 29unda 200 ip ve 3000 adımım vardı ya hani hatırladın mıSPOR LİSTESİ
29.06.2018
smygnc - 120 puan
asilsoy - 45 puan
giustizia_ - 305 puan
cgdmk - 20 puan
30.06.2018
asilsoy - 110 puan
yolcukardelen - 145 puan
giustizia_ - 235 puan
fattylamb - 202.5 puan
Ndymk - 155 puan
01.07.2018
asilsoy - 100 puan
giustizia_ - 199 puan
yolcukardelen - 185 puan
fitcivciv - 140 puan
Ndymk - 80 puan
02.07.2018
smygnc - 175 puan
fattylamb - 260 puan
asilsoy - 66 puan
yolcukardelen - 290 puan
fitcivciv - 30 puan
Ndymk - 10 puan
03.07.2018
medgic26 - 220,5 puan
giustizia_ - 240 puan
Ndymk - 170 puan
smygnc - 120 puan
yolcukardelen - 371 puan
asilsoy - 96 puan
fattylamb - 242 puan
cgdmk - 110 puan
04.07.2018
asilsoy - 36,5 puan
yolcukardelen - 95 puan
Ndymk - 85 puan
smygnc - 135 puan
05.07.2018
giustizia_ - 212,5 puan
Ndymk - 120 puan
fitcivciv - 90 puan
asilsoy - 185 puan
fattylamb - 214 puan
Kızlar kontrol eder misiniz, gözümden kaçanlar olabilir.
İnsanları anlamıyorum sağlığa faydalı birşey olsa tamamda bu durum enteresanHergün burd kimlerle savaş veriyorum bi bilsen esperenzamaz önce kadayıf tatlısı yiyim diye 6 kişi kendini parçalıyodu
Ay onu kağıda yazmışımda listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerimCanım 29unda 200 ip ve 3000 adımım vardı ya hani hatırladın mı40+45=85puan
Dün de 2000 adım 30 puan
Kendileri yapamadıkları için ya da yapmadıkları halde zayıf oldukları için halden anlamıyolar malesefİnsanları anlamıyorum sağlığa faydalı birşey olsa tamamda bu durum enteresan
Amazon esramm hepsinin ağzını yüzünü kırHergün burd kimlerle savaş veriyorum bi bilsen esperenzamaz önce kadayıf tatlısı yiyim diye 6 kişi kendini parçalıyodu
Bu sefer diyetten ziyade spora çok odaklandım. Diyet tam istediğim gibi gitmiyo esperenzam biraz porsiyonlarımı küçültmek istiyorum. Akşam yemeği hariç hep sofradan tıka basa doymuş kalkıyorum. Yediğim şeyler kötü değil ama midemide küçültmem gerekAmazon esramm hepsinin ağzını yüzünü kırMaşallah sana canım.Beni yanıltmadın ya.Kendinle gurur duy bidenem
Yarın tartı sonucunu iple çekiyorum.Bu hafta spora da başladın .Menülerin ve iraden şahane canım.Hedefe emin adımlarla ilerliyorsun canım.
HahahahahaCanım 29unda 200 ip ve 3000 adımım vardı ya hani hatırladın mı40+45=85puan
Dün de 2000 adım 30 puan
bizim insanımız diyet katiliİnsanları anlamıyorum sağlığa faydalı birşey olsa tamamda bu durum enteresan
Canim moralini bozma, regl'den dolayidir o arti. Haftaya biter gider. Cok da guzel eksilere dusersin, takma kafaya
Takıma eksi verdiğim için için kusura bakmayın. Üzüldüm. Haftaya telafi edeceğim inşallah.Üzme canım kendini.Olan oldu .Bir hafta ara verdin diyelimevine gidip bir de regl olunca çok iyi toparlarsın bence.
Eksi olunca da yüzde hesaplanıyır canım.
Ay aşk olsun canım ne özrü, insanlık hali olabilir tabi kiAy onu kağıda yazmışımda listeye eklemeyi unutmuşum çok özür dilerim
esramın canı sağ olsunHahahahahaKanla, terle kazandığım puanlarımı yidirmem
bizim insanımız diyet katiliDiyetteyüm dedikçe yedirmek için deli gibi mücadele ediyorlar.Sürekli hayır deyince bir süre sonra kabulleniyorlar canım.
Selvi boylum müsait bi zamanda atarsın artıkCanımsın
eve gider gitmez hemen canım, aslında şimdiye kadar atardım ama annemlerde benim boyumu alacak bi ayna yok, çok uzun olunca insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?