- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
Canımm çok çok iyi anlıyorum seni.
Dağ gibi güçlü baban tedavi ile,sevginiz ilginiz ve dualarla bir an önce sağlığına kavuşacaktır.Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.
Benim de babamın, nişanlandığım dönemde prostat kanseri olduğunu öğrenip perişan olmuştum.Çaresizlik,belirsizlik çok kötüydü ve dua ederek olabildiğince iyi düşünerek atlattık şükür.
Darısı senin babanın başına canım
14 takımla yarışımız haftaya canımKızlar 14. Takıma gelin yoğun baskı altındayımyenileceklerni duyunca
İlk fırsatta ama bu mu 55 demeyin sakın göbekli göbekliSelvi boylum müsait bi zamanda atarsın artık
onlar geldi ya bi de ben gideyim demiştim14 takımla yarışımız haftaya canım
Kavgaya önden çocuk gönderir gibi olmuşuz
En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım.Çok teşekkür ederim canım aynen öyle inşallah iyi olucak, iyi olması için dualarla elimizden geleni yapıyoruz.allah razı olsun
Canım sümeyyede ortalama yazmıyor***6.Takım 577.Etap***
smygnc: 90,3/Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2’ye bölündü)
fitcivciv:58,5/57,9/%1,03
yolcukardelen: 57/55,5/1,5/%2,63
cgdmk:56.5/56,4/0,1/%0,18
asilsoy:77.2/sabit
yenibirnur: 64.8/
philosophergirl: 59,8/
giustizia_ :66,6/63,3/3,3/%4,95(Yeni üye başlngıç trh:13 haziran,başlangıç kilo:68,8 hedef kilo:57)
6.Takım Ortalaması:
Bir yanlışlık var mı kontrol eder misiniz ?
Sümeyyenin bildirimi yok henü canımCanım sümeyyede ortalama yazmıyor
HaaaaaSümeyyenin bildirimi yok henü canım
İyiyim canım çoluk çocuk derken fırsat bulamadım oğlanları yedirdim içirdim ilaçlarını verdim şimdi küçük adamı uyuttum fırsat bulunca Hemencik kendimi buraya attım
HosgeldinBu arada kurallarınızı okudum kabul ettim
Bana gayet uygun kendimi artik kontrol etmem lazım
Supersinn, tebrik ederimmSlm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
Ama @giustizia_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim
Maşallahhh canımmmSlm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
Ama @giustizia_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim
Supersinn, tebrik ederimm
Hak işte dün dediğim de tam buydu, hoşgeldin 57li kilolara
Canım çok geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?
Orada daha cok spor yapabilirim, yürüyüş için yer var, hemen her gün denize gideriz zaten. En azından terletmeyen sporlarBana sorsan imkansız dersim hatta kaptan da gerekirse sabit gel ama kopma demişti sağ olsunVe şu an sonuca ben bile inanamıyorum Menülerim çok çok kötüydü ama ben onu sporla dengelemeye çalıştım aklında bulunsun Terlemeyi sevmiyorsun biliyorum ama en çok o işe yarıyo unutma
Ben önceki sene mezunken de hedefim 55ti ama 56 küsürle mezun olmuştum yanılmıyorsam .en az 5 yıldır görmediğim kilomdayım mutlu ve şaikınım
tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?