Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim canım aynen öyle inşallah iyi olucak, iyi olması için dualarla elimizden geleni yapıyoruz.allah razı olsun

***6.Takım 577.Etap***

smygnc: 90,3/Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2’ye bölündü)
fitcivciv:58,5/57,9/%1,03
yolcukardelen: 57/55,5/1,5/%2,63
cgdmk:56.5/56,4/0,1/%0,18
asilsoy:77.2/sabit
yenibirnur: 64.8/
philosophergirl: 59,8/
giustizia_ :66,6/63,3/3,3/%4,95(Yeni üye başlngıç trh:13 haziran,başlangıç kilo:68,8 hedef kilo:57
)
6.Takım Ortalaması:

Bir yanlışlık var mı kontrol eder misiniz ?

Çok teşekkür ederim canım aynen öyle inşallah iyi olucak, iyi olması için dualarla elimizden geleni yapıyoruz.allah razı olsun
En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım. Fırsat buldukça uğra canım.Diyet vs için değil inan merak etmiştim seni.
Tekrar çok çok geçmiş olsun,Allah babanı size bağışlasın.Zorlu süreci biraz atlattınız diye tahmin ediyorum.Kalan süreç için Allah ;babana şifa,sana annene abine güç,kuvvet ve sağlık versin.Tez zamanda sağlıklı,huzurlu günlerinize kavuşursunuz inşallah:)

Canım sümeyyede ortalama yazmıyor

Slm kızlar maşallah herkes şahane, nasıl dökülmüş o pis yağlar, bir daha gelemeyeseciler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.8
Aslında dün 64.6 çıkmıştım ödem var farkındayım buna da şükür
Ama @giustizia_ yı çok pis kıskandım ki
@yolcukardelen canım benim harikasın ya tebrik ederim

Supersinn, tebrik ederimm

Maşallahhh canımmm
Hepiniz harikasınız canlarım
Zor dönemde böyle harika eksilerle gelebilenleri de ayrıca kutlarım.
Ödeme rağmen 1 kilo vermişsin canım.
Yüzden de:1,52 canım

Orada daha cok spor yapabilirim, yürüyüş için yer var, hemen her gün denize gideriz zaten. En azından terletmeyen sporlar sauata da devam ederim menulere de dikkat edince inşallah vermeye devam ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…