- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Dondurma benm listemde var haftada 1. Muz da varAfiyet olsuunn, ama muz diyette hic onerilmiyor diye biliyorum canim. Dondurma zatteenn yassak
Muz karatayda da var canım.Sabah kahvaltıda yerli muzsa 1, ithal muzsa yarım muza izin veriliyor.Yumurtanın yerineAfiyet olsuunn, ama muz diyette hic onerilmiyor diye biliyorum canim. Dondurma zatteenn yassak
go to 55
kurabiye,bulgur olmasa bir de sporun olsa bireyselde derecen bile gelirbende regl olamama ragmen vermişim bunu haftada iki üç akşam salata yemekle geçirmeye borçluyum yada bulgur kurabiye bilemedim valla zararlı şeyler yiyince eksi gördüm şaka gibi
foto ben de bekliyorumBen deeee
Sezi demeyelim de tahmin diyelim.Bizim takimda aksine bu hafta çok iyi, haftaya da iyi olur İnşallah ama dediğin gibi olur 14. Takim. Bi de sen dedin ya kesin olurlar
Keske demeyeydin iyiydi, sezilerin bu kadar kuvvetli, yazik ettin bizim takima keptin
Cevre köylere, ilcelere kabak aramaya gideyim barisultan da bamya yesin, civciv de salata yesin, yok yook ev yapımı pogaca yesin
Saka maka pogacayla mogacayla veriyor hatun, ben bi dilim ekmek yesem arti 48286
Geçer canım.Nasıl izler bırakacağı senin direnme gücüne bağlı biraz. Allah sağlık sorunu vermesin ,gerisi öyle yada böyle geçiyor canım:)Belki de geçeceğine hiç inanmıyorumdur
Dondurma benm listemde var haftada 1. Muz da var
Muz karatayda da var canım.Sabah kahvaltıda yerli muzsa 1, ithal muzsa yarım muza izin veriliyor.Yumurtanın yerine
Muhakkak ki sonu var ama sonu kötü maalesef
Mutlu sonla bitecek bişey değil
Hiç de sevmeyiz tembelliğiHep bu tembellik
Hahahahaesperenzaa karıncamı talep edebilir misin
Kazenden
Şimdi diceksin
Zaten bildirim yapmayanlar var
Hay senin karıncana
Banane banane karıncamı isterim
Geçmişe bakıyırdum canımİlk arastirmalarima gore, regl oncesi tuzu cok azaltirsak odem azaliyor ( tabii ki cok mantikli, aklima gelmediydi).
Ve 2.5- 3 litre su icersek bu da odem olusmamasi icin iyi oluyor.
Maydanoz, kekik suyu odem atimi icin birebir. Ben tiksiniyorum maydanoz suyundan ama son 1-2 gun denerim.
Bakalim bakalim, yarindan itibaren tuzu azaltayim iyicene.
Geçmişe bakıyırdum canım
Az tuz,salatalık,maydonoz ödem atmaya iyi geliyor.
Bol su içmeyi de ihmal etmezsen ödemin az olur.Bir de regl sonrası hafta çok iyi eksi geliyor.
Kabak yokmuşBen Dünkü menumu yazmayı unuttum
Kahvalti yoğurt
Aksam köfte ayran salata
Kahve
2400 su
200 bitki çayı
Bugün
Kahvalti
Kavurmalı yumurta
Domates, peynir, zeytin vs
Aksam
Kuru patlıcan kavurması
Ayran
2800 su
Kahve
esperenzaa @yolcukardelen
çok şaşaalı bir giriş yaptın.Mezuniyetin de böyle şaşalı olur inşallah.Ayyyy süperrrrrrr
Takıma girdim hem de birinci olarakkkk
bi kaç gün önceden söyleseydin ya kuzum.Temin ederdikZaten burda bol bol patlican var, kabağı zor buluyorduk, kalmamış
10 dakika bile olsa sporumun hesabını sorarım de@fattylamb94 canım gördün dimi paylaştığım sporları
Eksik olanları tespit etmiştim
Canımmm böyle kendinize haksızlık yaptığınızda üzülüyorum.Senin bu hafta ekstrem durumun vardı.Eve dönünce hepsini yola sokarsın sen.geçmişi geçmişte bıraktık şimdi haftaya odaklankyoruz.Bana rağmençok şükür haftaya benimde katkım olur inşallah
menün harika canım.Afşyet olsun.Sporun da güzel.esperenzaa @fattylamb94 @fitcivciv @smygnc
6 temmuz cuma menü ve spor bildirimim
9 siyah zeytin
Tereyağda 3 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 avuç ceviz
1 avuç çiğ badem
Bir tabak dereotlu kabak yemeği
6 kaşık ev yoğurdu
6 kaşık çoban salata
Turşu
Suya devam ediyorum
30 dak egzersiz
41 dak yavaş tempo yürüyüş
60 dak ev işi
Toplam puan:121
Atla valla senden gaza geldim ben bile ip atlamaya başladım canım.Son kabak yiyici seni
Ayy gerçekten miiiii çok sevinirim birinci olmamıza
ben beklemiyordum ya nasıl güzel olduBen ip atlamaya devam edeyim en iyisi
inşallah canım.Tam gaz ,tam motivasyon devam.İnsallah bakalimm, benim 2 haftalik surem onumuzdeki sali doluyor. Cumaya ben de girebilirim insaallah listeye
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz6. Takım tebrikler bizimki dostane yarışlar motivasyonunuzdan yüklenmeye geldik
Herkese sevgiler
Menüler gayet ideal görünüyordu ama sanırım yatmadan önce nutellalı katmer yemiş benim takım.
Ayyyy migrenim tuttu üstüme gelmen gariiii
CanımGızlar gızlarr gelem mi
Alnınızın ortasından öpem mi
Napiyonuz şampiyonlarım,minnak amazonlarım iyi misiniz?
Beni soracak olursanız keyfimden dört köşeyim
Kilo veren yerleriniz dert görmeye e mi
regl sonuna doğru olduğumdan benim 1,5 oldu tahminimceGeçmişe bakıyırdum canım
Az tuz,salatalık,maydonoz ödem atmaya iyi geliyor.
Bol su içmeyi de ihmal etmezsen ödemin az olur.Bir de regl sonrası hafta çok iyi eksi geliyor.
Canım listeler cuma yarışmacılarının paylaşım alanında paylaşılıyor.
olduk olduk.harika yüzden ile katkın büyük canım.Evet ya biz birinci mi olduk inanamıyorum hâlâ
Evimde atlarım da kv gidince nasıl olacak bilemedimCanımmm böyle kendinize haksızlık yaptığınızda üzülüyorum.Senin bu hafta ekstrem durumun vardı.Eve dönünce hepsini yola sokarsın sen.geçmişi geçmişte bıraktık şimdi haftaya odaklankyoruz.
Haftaya bilenmiş bir 14. Takım var karşımızda unutmayalım.
Bu hafta kaçamak yapana duble ceza geliyor
menün harika canım.Afşyet olsun.Sporun da güzel.
Atla valla senden gaza geldim ben bile ip atlamaya başladım canım.
inşallah canım.Tam gaz ,tam motivasyon devam.
Tühh ya enselendikDuydum sizi ahhh listede olaydımda 10 kilo vereydim bu hafta
Yarış her iki takıma da iyi gelecek inanıyorum6. Takım tebrikler bizimki dostane yarışlar motivasyonunuzdan yüklenmeye geldik
Herkese sevgiler
Sen biraz vicdanlı biraz da yumuşak yüzlü kaptansın galiba
Menüler gayet ideal görünüyordu ama sanırım yatmadan önce nutellalı katmer yemiş benim takım.
Ayyyy migrenim tuttu üstüme gelmen gariiii
Selamlar canım.Selam kızlar :) burası şu an kaç kişi acaba ve nasıl ilerliyorsunuz biraz Bilgi alabilir miyim
Eğer ki becerebilirsem bir takıma girmek istiyorum neden bilmiyorum yakın geldiniz :)
İlk mesajları okudum ama üzerinden geçtiği için(güncellendiğini fark ettim)
Mini bir bilgilendirme istedim eğer uygunsa
Ben fazla yumuşak yüzlüyüm orası kesin ama bu tutum takıma hoş gelmedi hemen ceza ödül programı belirlemeliyim bende.Tühh ya enselendikSenin listede olduğun dönemdeki azmini biliyorum tatlım
Yarış her iki takıma da iyi gelecek inanıyorum
Sen biraz vicdanlı biraz da yumuşak yüzlü kaptansın galiba
sor beni arkadaşlarıma,ceza vereceğim zaman elimi korkak alıştırmam hiç.
Rekor cezam 300-400 kalorilik bir atıştırmaya ki oğlunun ilk yaş doğum günüydü 1000 ip atlama olmuştu.
Değil micgdmk konuş datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?