Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben fazla yumuşak yüzlüyüm orası kesin ama bu tutum takıma hoş gelmedi hemen ceza ödül programı belirlemeliyim bende.
Sizin geçmişi okuyup feyz alayım azcık kaptanım
Ödüle hele ki yemekten olan ödüle karşıyım canım.Hedefimiz bir iki kilo vermek olsa tamam ama hedef daha fazlası olduğu için ödül olmamalı bence.
Cezalarım genelde azdan başlayıp,süreklilik arz etmesi durumunda katlanarak devam ediyor
Sağolsun takım arkadaşlarım da beni kırmadan cezalarını yerine getiriyor. Bazı mükemmel arkadaşlarım da kendi cezasını kendi kesip infaz ediyor hatta
Cezalar da şayet spor yarışması varsa o puanlara dahil edilmiyor

Peki en büyük korkum olan ceza işi nasıl işliyor
Kalori üzerinden mi direkt yasaklı şeylerden mi yoksa kişiye göre mi

Menü

Sabah

Klasik kahvaltı
Karpuz

Öğlen

1 pors etsiz sebze
2 kaşık yoğurt

Akşam
1 pors etsiz sebze
1 kaşık pilav
2 top dondurma
1 muz
Su miktarını unutmuşsun yine canım
Afiyet sağlık bol bol da süt olsun
Senin izne ayrılmanı zaten hiç istemiyordum biliyorsun,sen de beni kırmadın hedefini tutturduğun gibi bireyselde derece bile yaptın canım.
Azimli,minik bir o kadar dev gibi güçlü sultanım 3.lük gerçekten çok yakıştı sana.

Kızlar hani fotoğraflar
Ben de baktım foti moti yok
Selvi boylum,ip atladıkça allaşan Sultanımız yolda.Eve gidince boydan foto atacak
Peki en büyük korkum olan ceza işi nasıl işliyor
Kalori üzerinden mi direkt yasaklı şeylerden mi yoksa kişiye göre mi
paşa gönlüme göre
Aslında hepsinden biraz var canım.Çok kalorili bir şeyse yediği hele bir de perşembe menüsünde varsa insafım kuruyor
Sürekli kaçanak yapıyorsa kişi katlayarak ceza veriyorum.Spordan daha çok sevilmeyen ceza menü su takibi cezası.İstikrarlı şekilde kaçamak yapıp sürekli artı ile gelene uygundur bence

Hoşgeldin kendini bize tanıtır mısın ?

esperenzaa karıncamı talep edebilir misin
Kazenden
Şimdi diceksin
Zaten bildirim yapmayanlar var
Hay senin karıncana

Banane banane karıncamı isterim
Karınca mıydı o
Bende bu ne böcüüüüğü diyordum.
Seni çalışkan başarılı şey seni
Sakın takımıma ağustos böceği muamelesi yapma 6 aydır açım yerim seni

Önce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürür @yolcukardelen

cgdmk senide çoook merak ediyorum fitcivciv @giustizia_ asilsoy hepinizi çok merak ediyorum

Karınca mıydı o
Bende bu ne böcüüüüğü diyordum.
Seni çalışkan başarılı şey seni
Sakın takımıma ağustos böceği muamelesi yapma 6 aydır açım yerim seni
Hahaha karınca ailesiyiz .Ben de anne karıncaatomm karıncalarım,zeki çevik ve ahlaklıdırlar

Teşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayım
Hoşgeldin kendini bize tanıtır mısın ?
hoşbuldum canım

Ben 22 yaşında 164 cm boyunda şu an(sabah aç karnına) 61,7 yim
Üniversite öğrencisiyim şu an tatildeyim

Bir ara 65,5 a çıktım ve kendimi çok kötü hissedip ilk defa düzgünce diyete başladım ama uzun sürmedi 60,2 de gördüm ama hani tam olarak 5 kilo vermiştim diyebilirim
Şimdi birini geri aldım ve alıyorum
Yememe dikkat edemiyorum hele şu sıra hastalanmıştım grip(evet bu havada maalesef)
Ondan iyice saldım

Dondurma zaafım
Beni artık bir şeyin durdurup kendime getirmesi gerekiyor

Aslında 65,5 iken kendime 52 hedefi koymuştum aşamalı iken
Şu anda ise 54 e çekeyim onu

Aşamalı olarak inmek istiyorum

Sabahları kurs var o yüzden 10 ile 1 arası giremiyorum hiç
Genelde akşamları müsait oluyorum bu saatler
Ama takıma girersem ki giriyorum sanırım artık daha aktif olmalıyım ve birilerinin beni durdurması gerekiyor
Ne kadar sürede verebilirim bilmiyorum ama artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum(daha doğrusu kendime en uygun kiloya inmek istiyorum) vücudumun en ideali ve fit hali52-54 arası idi sanırım

Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey var mı:)

Hiç seni kırar mıyımHislerin öyle kuvvetli kiMaşallah sanaYüzünü kara çıkarmadığım için ayrıca mutluyum
Iyiyim esperenzam, sen nasılsın ? Ben de tartı sonucunu çok merak ediyorum ama @yolcukardelen daha çok merak ediyorum gözümden uyku akıyo ama bekliyorum
geldim canımben de tam uyuyordum aklıma geldi ben Esra’ya kendimi gösterecektim diyeGizliliği bi anlatın da hemen yükleyeyim

Hoşgeldin canım hangi bölümü okuyorsun? Azmedersen elbette ulaşırsın hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…