- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bir şeyi kırk kez söylersen olur diye boşa dememişlerEspiri olsunn die paylaşırken gerçek oldun be Karatay Diyeti
tamam tatlım:)Yarından itibaren menu ve spor.bildirmeye başlıyorum inşaallah
Ödüle hele ki yemekten olan ödüle karşıyım canım.Hedefimiz bir iki kilo vermek olsa tamam ama hedef daha fazlası olduğu için ödül olmamalı bence.Ben fazla yumuşak yüzlüyüm orası kesin ama bu tutum takıma hoş gelmedi hemen ceza ödül programı belirlemeliyim bende.
Sizin geçmişi okuyup feyz alayım azcık kaptanım
Peki en büyük korkum olan ceza işi nasıl işliyorSelamlar canım.
Hoşgeldin öncelikle.Şu an listede 8 kişi cae ama izinde olup dönecekler yada deneme süresi dolacak yeni arkadaşlar dahil değil bu sayıya.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içeriyor.Günlük menü paylaşımı,mümkün oldukça takımda aktif olarak bol motivasyon ve sporla kilo vermeye çalışıyoruz.
Su miktarını unutmuşsun yine canımMenü
Sabah
Klasik kahvaltı
Karpuz
Öğlen
1 pors etsiz sebze
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 pors etsiz sebze
1 kaşık pilav
2 top dondurma
1 muz
Senin izne ayrılmanı zaten hiç istemiyordum biliyorsun,sen de beni kırmadın hedefini tutturduğun gibi bireyselde derece bile yaptın canım.Hoş geldiniz sefalar getirdinizKaybedenin olmadığı herkesin kazandığı bir yarış kesinlikle, başarılar dileriz Ama en çok bize
CanımHer daim destekçimiz oldun, memlekette artı gelirim izne ayır dedim olsun ikinci hafta toplarsın ayrılma dedin ve gerçekten 3.aklıma bile gelmezken hedef kiloma ulaştım
regl sonuna doğru olduğumdan benim 1,5 oldu tahminimceBi de kızlar biberiye çayını denemelisiniz ama attardan falan alıp deneyin
Ben de baktım foti moti yokKızlar hani fotoğraflar
paşa gönlüme görePeki en büyük korkum olan ceza işi nasıl işliyor
Kalori üzerinden mi direkt yasaklı şeylerden mi yoksa kişiye göre mi
HoşgeldinSelam kızlar :) burası şu an kaç kişi acaba ve nasıl ilerliyorsunuz biraz Bilgi alabilir miyim
Eğer ki becerebilirsem bir takıma girmek istiyorum neden bilmiyorum yakın geldiniz :)
İlk mesajları okudum ama üzerinden geçtiği için(güncellendiğini fark ettim)
Mini bir bilgilendirme istedim eğer uygunsa
Karınca mıydı oesperenzaa karıncamı talep edebilir misin
Kazenden
Şimdi diceksin
Zaten bildirim yapmayanlar var
Hay senin karıncana
Banane banane karıncamı isterim
Aşk böceğim nasılsın?Hoşgeldinkendini bize tanıtır mısın ?
Önce yüzünü görelimde sonra boyunu posunu görürürBen de baktım foti moti yok
Selvi boylum,ip atladıkça allaşan Sultanımız yolda.Eve gidince boydan foto atacak
paşa gönlüme göre
Aslında hepsinden biraz var canım.Çok kalorili bir şeyse yediği hele bir de perşembe menüsünde varsa insafım kuruyor
Sürekli kaçanak yapıyorsa kişi katlayarak ceza veriyorum.Spordan daha çok sevilmeyen ceza menü su takibi cezası.İstikrarlı şekilde kaçamak yapıp sürekli artı ile gelene uygundur bence
Iyiyim esperenzam, sen nasılsın ? Ben de tartı sonucunu çok merak ediyorumAşk böceğim nasılsın?
Yarın tartı sonucunu merakla bekliyorum
Hahaha karınca ailesiyiz .Ben de anne karıncaKarınca mıydı o
Bende bu ne böcüüüüğü diyordum.
Seni çalışkan başarılı şey seni
Sakın takımıma ağustos böceğimuamelesi yapma 6 aydır açım yerim seni
Sultan hatun seferi canım.Şu an foto atamaz.Uyu kuzum.Sabah ola hayrolaIyiyim esperenzam, sen nasılsın ? Ben de tartı sonucunu çok merak ediyorumama @yolcukardelen daha çok merak ediyorum gözümden uyku akıyo ama bekliyorum
Teşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayımBen de baktım foti moti yok
Selvi boylum,ip atladıkça allaşan Sultanımız yolda.Eve gidince boydan foto atacak
paşa gönlüme göre
Aslında hepsinden biraz var canım.Çok kalorili bir şeyse yediği hele bir de perşembe menüsünde varsa insafım kuruyor
Sürekli kaçanak yapıyorsa kişi katlayarak ceza veriyorum.Spordan daha çok sevilmeyen ceza menü su takibi cezası.İstikrarlı şekilde kaçamak yapıp sürekli artı ile gelene uygundur bence
hoşbuldum canımHoşgeldinkendini bize tanıtır mısın ?
Hiç seni kırar mıyımSu miktarını unutmuşsun yine canım
Afiyet sağlık bol bol da süt olsun
Senin izne ayrılmanı zaten hiç istemiyordum biliyorsun,sen de beni kırmadın hedefini tutturduğun gibi bireyselde derece bile yaptın canım.
Azimli,minik bir o kadar dev gibi güçlü sultanım 3.lük gerçekten çok yakıştı sana.
geldim canımben de tam uyuyordum aklıma geldi ben Esra’ya kendimi gösterecektim diyeIyiyim esperenzam, sen nasılsın ? Ben de tartı sonucunu çok merak ediyorumama @yolcukardelen daha çok merak ediyorum gözümden uyku akıyo ama bekliyorum
Hoşgeldin canım hangi bölümü okuyorsun? Azmedersen elbette ulaşırsın hedefineTeşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayım
hoşbuldum canım
Ben 22 yaşında 164 cm boyunda şu an(sabah aç karnına) 61,7 yim
Üniversite öğrencisiyim şu an tatildeyim
Bir ara 65,5 a çıktım ve kendimi çok kötü hissedip ilk defa düzgünce diyete başladım ama uzun sürmedi 60,2 de gördüm ama hani tam olarak 5 kilo vermiştim diyebilirim
Şimdi birini geri aldım ve alıyorum
Yememe dikkat edemiyorum hele şu sıra hastalanmıştım grip(evet bu havada maalesef)
Ondan iyice saldım
Dondurma zaafım
Beni artık bir şeyin durdurup kendime getirmesi gerekiyor
Aslında 65,5 iken kendime 52 hedefi koymuştum aşamalı iken
Şu anda ise 54 e çekeyim onu
Aşamalı olarak inmek istiyorum
Sabahları kurs var o yüzden 10 ile 1 arası giremiyorum hiç
Genelde akşamları müsait oluyorum bu saatler
Ama takıma girersem ki giriyorum sanırımartık daha aktif olmalıyım ve birilerinin beni durdurması gerekiyor
Ne kadar sürede verebilirim bilmiyorum ama artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum(daha doğrusu kendime en uygun kiloya inmek istiyorum) vücudumun en ideali ve fit hali52-54 arası idi sanırım
Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey var mı:)
Tıp okuyorum canım :)Hoşgeldin canım hangi bölümü okuyorsun? Azmedersen elbette ulaşırsın hedefine
Ooo de hanımTıp okuyorum canım :)
Ay o azmetme kısmı beni öyle zorladı ki Ramazan bayramından bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?