Albüme ekleyip sadece benim izlediklerim demen gerekiyo ama nasıldı unuttumHiç seni kırar mıyımHislerin öyle kuvvetli ki Maşallah sana Yüzünü kara çıkarmadığım için ayrıca mutluyum
geldim canımben de tam uyuyordum aklıma geldi ben Esra’ya kendimi gösterecektim diyeGizliliği bi anlatın da hemen yükleyeyim
Ooo de hanımHiç yağma yok şekerim sen sağlık adamısın ba şa ra çak sın
İnşallah canım çok haklısınfayfeyfiy ola ki cıs sevgine yenik düşersen hemen gel buraya yaz engelleyelim, biz başlarda hep öyle yaptık
Galiba başardım onuAlbüme ekleyip sadece benim izlediklerim demen gerekiyo ama nasıldı unuttumesperenzaa bilir
Bende onu buldum forumlar yazan yerin yanındaki üc çizgiden oliyiiGaliba başardım onuŞimdi de yüklemeyi arıyorum
Oraya bakıyordum ben de tamBende onu buldum forumlar yazan yerin yanındaki üc çizgiden oliyii
Öğrenciliğin vermiş olduğu düzensizlikten dolayı kilo alman normal. Ama yaşın daha çok küçük, azimli olursan eminim en hızlı şekilde kurtulursun kilolarındanTeşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayım
hoşbuldum canım
Ben 22 yaşında 164 cm boyunda şu an(sabah aç karnına) 61,7 yim
Üniversite öğrencisiyim şu an tatildeyim
Bir ara 65,5 a çıktım ve kendimi çok kötü hissedip ilk defa düzgünce diyete başladım ama uzun sürmedi 60,2 de gördüm ama hani tam olarak 5 kilo vermiştim diyebilirim
Şimdi birini geri aldım ve alıyorum
Yememe dikkat edemiyorum hele şu sıra hastalanmıştım grip(evet bu havada maalesef)
Ondan iyice saldım
Dondurma zaafım
Beni artık bir şeyin durdurup kendime getirmesi gerekiyor
Aslında 65,5 iken kendime 52 hedefi koymuştum aşamalı iken
Şu anda ise 54 e çekeyim onu
Aşamalı olarak inmek istiyorum
Sabahları kurs var o yüzden 10 ile 1 arası giremiyorum hiç
Genelde akşamları müsait oluyorum bu saatler
Ama takıma girersem ki giriyorum sanırımartık daha aktif olmalıyım ve birilerinin beni durdurması gerekiyor
Ne kadar sürede verebilirim bilmiyorum ama artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum(daha doğrusu kendime en uygun kiloya inmek istiyorum) vücudumun en ideali ve fit hali52-54 arası idi sanırım
Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey var mı:)
Gözlerime kürdan koydum dursun diye seni bekliyimOraya bakıyordum ben de tam
Başlangıçta hepimiz biraz bocaladık canım.Buraya mümkün oldukça zaman ayırabilirsen motivasyonun artar.Teşekkür ederim canım o zaman ben aranıza ufaktan katılma çalışmaları yapayım
hoşbuldum canım
Ben 22 yaşında 164 cm boyunda şu an(sabah aç karnına) 61,7 yim
Üniversite öğrencisiyim şu an tatildeyim
Bir ara 65,5 a çıktım ve kendimi çok kötü hissedip ilk defa düzgünce diyete başladım ama uzun sürmedi 60,2 de gördüm ama hani tam olarak 5 kilo vermiştim diyebilirim
Şimdi birini geri aldım ve alıyorum
Yememe dikkat edemiyorum hele şu sıra hastalanmıştım grip(evet bu havada maalesef)
Ondan iyice saldım
Dondurma zaafım
Beni artık bir şeyin durdurup kendime getirmesi gerekiyor
Aslında 65,5 iken kendime 52 hedefi koymuştum aşamalı iken
Şu anda ise 54 e çekeyim onu
Aşamalı olarak inmek istiyorum
Sabahları kurs var o yüzden 10 ile 1 arası giremiyorum hiç
Genelde akşamları müsait oluyorum bu saatler
Ama takıma girersem ki giriyorum sanırımartık daha aktif olmalıyım ve birilerinin beni durdurması gerekiyor
Ne kadar sürede verebilirim bilmiyorum ama artık eskisi gibi zayıf olmak istiyorum(daha doğrusu kendime en uygun kiloya inmek istiyorum) vücudumun en ideali ve fit hali52-54 arası idi sanırım
Unuttuğum sormak istediğiniz bir şey var mı:)
Ay bi tane ekledi hata veriyor diğerlerinde, ben de sen uymadan yetiştireceğim inşallah cancağızımGözlerime kürdan koydum dursun diye seni bekliyim
Gördüm gördümAy bi tane ekledi hata veriyor diğerlerinde, ben de sen uymadan yetiştireceğim inşallah cancağızım
Takım arkadaşların seni tanıdıkları zaman uygun üslupla söylediğin sözleri inan çok dikkate alıyorlar.esperenzaa kaptanım ilgine çok teşekkür ederim biraz gariban takılıyorum. kk’da başlangıç tarihim Eski görünsede 14. Takımla aktifleşmeye başladığım için yeniyim. Mesajlarda yanlış anlaşılıp kırıcı olmak gibi bir kaygımda var o yüzden çok rahat hissedemiyorum. Senin iletişim desteğin bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Takım arkadaşların seninle birlikte oldukları İçin çok şanslılar.
Hepinize bu platformda da hayatınızda da başarılar mutluluklar diliyorum.
Maşallah ay yüzlü hatta nur yüzlüsün.Çok güzelsin canım.Ay bi tane ekledi hata veriyor diğerlerinde, ben de sen uymadan yetiştireceğim inşallah cancağızım
Merakın giderildi bebeemGördüm gördümçok tatlı hoş güzel bir kadınsın ama o minnoş tam yemelik rabbim nazarlardan korusun
Canım çok teşekkür ederimGördüm gördümçok tatlı hoş güzel bir kadınsın ama o minnoş tam yemelik rabbim nazarlardan korusun
güzel bakan gözlerinin güzelliği canımMaşallah ay yüzlü hatta nur yüzlüsün.Çok güzelsin canım.
Yakışıklı oğlun ve minnak kızını da öperim ki
Teşekkür ederim kaptanım
Takım arkadaşların seni tanıdıkları zaman uygun üslupla söylediğin sözleri inan çok dikkate alıyorlar.
Mesajlarımızın vurgusu,mimiği olmadığı için yanlış anlaşılmaya müsait oluyor haklısın.Ama emojilerle biraz durumu kurtarabiliyoruz neyse ki...
Teşekkür ederim iltifatların için.Benzer bocalamayı hepimiz geçirdik canım.Sen de kendi özel hayatından çalarak takım arkadaşlarının iyiliği için çabalıyorsun inan zamanla bu emeklerinin karşılığını alacaksın.
Yardımcı olabileceğim her konuda,bilgim dahilinde yardım etmeye hazırım canım.
Senin de takım arkadaşların çok çok şanslı.İyi niyetin ve çaban o kadar belli ki...
Valla rahatladımMerakın giderildi bebeemGönül rahatlığı ile uyuyabilirsin
özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canım@yolcukardelen cidden çok güzelsinenerjini burdan hissettim çok pozitifsin fizik gayet daş ona diyecek sözümüz yok
Abartma sende daha yeni doğum yaptın gayette taşsın bence selvi boyunu yediğimCanım çok teşekkür ederimSelvi boyumu gördün mü Hala bıngıl bıngıl 55 olmama rağmen Yarın çekip atayım sevgili yağlarımı
güzel bakan gözlerinin güzelliği canımBiz de öpüyoruz bir sürü
At kız biz hergün totonu kaldırırız itinayla özgüven verilirözgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canımNapsam her gün çekip çekip atsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?