Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa kaptanım ilgine çok teşekkür ederim biraz gariban takılıyorum. kk’da başlangıç tarihim Eski görünsede 14. Takımla aktifleşmeye başladığım için yeniyim. Mesajlarda yanlış anlaşılıp kırıcı olmak gibi bir kaygımda var o yüzden çok rahat hissedemiyorum. Senin iletişim desteğin bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Takım arkadaşların seninle birlikte oldukları İçin çok şanslılar.
Hepinize bu platformda da hayatınızda da başarılar mutluluklar diliyorum.

Albüme ekleyip sadece benim izlediklerim demen gerekiyo ama nasıldı unuttum esperenzaa bilir

Öğrenciliğin vermiş olduğu düzensizlikten dolayı kilo alman normal. Ama yaşın daha çok küçük, azimli olursan eminim en hızlı şekilde kurtulursun kilolarından

Başlangıçta hepimiz biraz bocaladık canım.Buraya mümkün oldukça zaman ayırabilirsen motivasyonun artar.
Ben iki ay sonra 39 olmak üzereyim ama ısrarla 38 yaşındayım diyorum 3,5 yaşında bir çocuğum var.Kilo sorunumu atlattım sayılır.Şimdi koruma evresindeyim.
Yaşın çok genç ve metabolizman da hızlıdır.Sağlıklı beslenerek çok iyi kilo vereceğine inanıyorum canım.

Takım arkadaşların seni tanıdıkları zaman uygun üslupla söylediğin sözleri inan çok dikkate alıyorlar.
Mesajlarımızın vurgusu,mimiği olmadığı için yanlış anlaşılmaya müsait oluyor haklısın.Ama emojilerle biraz durumu kurtarabiliyoruz neyse ki...
Teşekkür ederim iltifatların için.Benzer bocalamayı hepimiz geçirdik canım.Sen de kendi özel hayatından çalarak takım arkadaşlarının iyiliği için çabalıyorsun inan zamanla bu emeklerinin karşılığını alacaksın.
Yardımcı olabileceğim her konuda,bilgim dahilinde yardım etmeye hazırım canım.
Senin de takım arkadaşların çok çok şanslı.İyi niyetin ve çaban o kadar belli ki...

Gördüm gördüm çok tatlı hoş güzel bir kadınsın ama o minnoş tam yemelik rabbim nazarlardan korusun
Canım çok teşekkür ederimSelvi boyumu gördün müHala bıngıl bıngıl 55 olmama rağmen Yarın çekip atayım sevgili yağlarımı
Maşallah ay yüzlü hatta nur yüzlüsün.Çok güzelsin canım.
Yakışıklı oğlun ve minnak kızını da öperim ki
güzel bakan gözlerinin güzelliği canım Biz de öpüyoruz bir sürü

Teşekkür ederim kaptanım

@yolcukardelen cidden çok güzelsin enerjini burdan hissettim çok pozitifsin fizik gayet daş ona diyecek sözümüz yok
özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canımNapsam her gün çekip çekip atsam mı

Abartma sende daha yeni doğum yaptın gayette taşsın bence selvi boyunu yediğim
özgüven sorunu yaşadığım bir dönemde çok iyi geldi bu sözleriniz canım canımNapsam her gün çekip çekip atsam mı
At kız biz hergün totonu kaldırırız itinayla özgüven verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…