Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hatunumm sabah tereyag yerine zeytin yiyeydin yaa :) afiyet olsun

Taşıncaktınız ev bulunuz mu

Kolay gelsin canım hakikaten 1000lira da cokmus yahu. Ben kızımın dogum gunlerinin çoğunu disarida yaptım. Örneğin 3-5 masayı ayirin diyordum. Gidip susluyordum, pasta ve ikramliklar benden tabi. İcecekler de onlardan oluyordu, hem onlar hem ben karlı cikiyordum. En fazla da 300 civari veriyordum. Hatta 5 yas dogum gününü cocuk cafede yaptim. Cocuk basina oyun alani için ucret+icecekleri ödedim. Bizden baska da kimseyi almamıştı. Cocuklar kendi yerlerinde eglendi, biz de sohbet muhabbet falan. İyi olmuştu. Oyle de yapabilirsin

kızlar 2 litre su içtim 3 bardağı ilaçlı yani 1.5 diyelim
50 dk ev temizliği 17 puan
30 dk leslie yaptım 30 puan
47 puan toplam
Canım hesaplamaların yanlış olmuş biraz, ilk sayfadan tekrar kontrol edebilirsin. Bir de sporlarına beni etiketlemelisin.

Menün harikaa ilk geldiğin günlere bak bir de şimdi bak menülerine, o kadar güzel bi değişim var ki. Sen bu işi başaracaksın

Bende aynı sebepten 32 yaşındaki canım dayımı kaybettim. Öyle bişeye şahit olunca hayata bakış açısı çok değişiyo

Kız haktoş ne anlıcak yorma kendini o kadar

Dün ki menüm

10.00
1 dilim ezine peyniri
2 3 çatal çeçil peyniri
Söğüş salata
9 zeytin
1 gün kurusu içinde yarım ceviz
12 ye kadar falan kahvaltı devam ettiği için sanırım 5 bardak çay içtim ama benim çayım imamın abdest suyu dedikleri cinsten

(Kahvaltımı arkadaşlarımla dışarda yaptım, nutellelar reçeller börekler ama tuttum kendimi tebrik ediyor başarılarımın devamını diliyorum )

13.00
Türk kahvesi

17.30
5 köfte (ev yapımı galeta, ekmek vs yok)
4 y.kaşığı yoğurt

80 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik 15 dk pilates 3 dakika pilates halkasıyla iç bacak çalıştım 7 dakika kol egzersizi 20 mekik

S smygnc esperenzaa asilsoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…