Hatunumm sabah tereyag yerine zeytin yiyeydin yaa :) afiyet olsunSABAH
BİR DİLİM EKMEK
TEREYAĞ
PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLE
5 MANGAL KÖFTE
PATLICANLI SALATA
ARA
1 KURU İNCİR
AKŞAM
BULGUR PİLAVI
EV YAPIMI YOĞURT
SU ANCA 1,5 LİTREDİR SPOR YOK
@giustizia_ @esperenzaa @fattylamb94medgic26
Haftaya canim almadilar beniiii zalim kaptanmedgic26 nerelerde? Bu hafta listeye girmeyecek miydi?
Taşıncaktınız ev bulunuz muSesss deneme 1 2 3 ses kontrollldiri dirimm diri dimmm anacim dogum gunu hazirliklarim basladi anamm esim ugrasma anlas bir yerle dedi 1000 tl dedi onlarda ohaaaanzii dedim yaparim ben kendim ummali bir calisma içindeyim cokk yogunumm anacimmm coook
Kolay gelsin canım hakikaten 1000lira da cokmus yahu. Ben kızımın dogum gunlerinin çoğunu disarida yaptım. Örneğin 3-5 masayı ayirin diyordum. Gidip susluyordum, pasta ve ikramliklar benden tabi. İcecekler de onlardan oluyordu, hem onlar hem ben karlı cikiyordum. En fazla da 300 civari veriyordum. Hatta 5 yas dogum gününü cocuk cafede yaptim. Cocuk basina oyun alani için ucret+icecekleri ödedim. Bizden baska da kimseyi almamıştı. Cocuklar kendi yerlerinde eglendi, biz de sohbet muhabbet falan. İyi olmuştu. Oyle de yapabilirsinSesss deneme 1 2 3 ses kontrollldiri dirimm diri dimmm anacim dogum gunu hazirliklarim basladi anamm esim ugrasma anlas bir yerle dedi 1000 tl dedi onlarda ohaaaanzii dedim yaparim ben kendim ummali bir calisma içindeyim cokk yogunumm anacimmm coook
Günaydın canım. Anasayfada forum yazan yerin yanında 3 cizgi var, oradan albümlere tikla canim.
Benim aklimda bu hafta kalmış
Günaydın canimGünaydın kızlar
Canım hesaplamaların yanlış olmuş biraz, ilk sayfadan tekrar kontrol edebilirsin. Bir de sporlarına beni etiketlemelisin.kızlar 2 litre su içtim 3 bardağı ilaçlı yani 1.5 diyelim
50 dk ev temizliği 17 puan
30 dk leslie yaptım 30 puan
47 puan toplam
Menün harikaaMenu bildirimi: S smygnc
Sabah size gunaydin dedikten sonra uyumusum yine.
O yuzden ilk yemek oglen 13de oldu:
2 tereyagli kizarmis yumurta
12 zeytin
1 domates
Peynir, eski kasar
Misss gibi simit vardi, ama yemedim, gecen haftaki yorumun geldi aklima fattylamb :)fattylamb94
Ara: 2 kahve ve cig kuruyemis, biraz kan uzumu 5,10 tane
Aksam: zeytinyagli kabak kavurma, 1 tabak(sogan ve domatesli)
1 tabak yogurt ( 5 corba kasigi)
Bugun herkes kabak yemis resmen
Spor: 30 dk leslie: 90 puan
1 saat ev isi: 20 puan
Toplam: 110 puanfattylamb94
Su: 1.5 litre, bugun az ictim ya
Squat 4. Gun tamamlandi. Zordu ama.
esperenzaa
Bende aynı sebepten 32 yaşındaki canım dayımı kaybettim. Öyle bişeye şahit olunca hayata bakış açısı çok değişiyoCanım krdeşlerinize Allah yarımcısı olsun.
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum
Ben nisanda teyzeminoğlunu kaybettim ondan sonra hayata bakış açım değişti. Kimseyi umursamıyorum hele o kimseler beni umursamıyorsa. Hayat başklarını dert etmekten daha kosa o yüzden kendimi sevmeye ve önem vermeye özen gösteriyorum.
Ben de görmek istiyorum ben deÇok güzel maşallah, benim gözler senin ki kadar çekik değil :)
Yarın düzgün resim çekeyim :) paylaşırım :)
Allah bağışlasın !!!
Sesss deneme 1 2 3 ses kontrollldiri dirimm diri dimmm anacim dogum gunu hazirliklarim basladi anamm esim ugrasma anlas bir yerle dedi 1000 tl dedi onlarda ohaaaanzii dedim yaparim ben kendim ummali bir calisma içindeyim cokk yogunumm anacimmm coook
Kolay gelsin esperenzam çok da şey etmeMutlu pazarlar yavrucuklar
Bugün çoook işim var çok. akşama misafirlerim var,evi pok götürüyor
Bense totoyu yaymış kahve keyfi yapıyorum.Birazdan ev işine başlarım. Daha başlamadan yoruldum
Öpüyorummm fırsat bulursam uğrarım.
Sen epey zayıf görünüyorsun, özellikle kolların incecikKızlar resim paylaştım :))
160cm boyum, o resimlerde yüzümü pek beğenmedim, ondan, -6 kg fark var.Sen epey zayıf görünüyorsun, özellikle kolların incecikboyun 1.58 miydi?
Aslında yüzünü de merak etmistim. Goreydim iyiydi
Gayet güzel fiziğinKızlar resim paylaştım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?