Boyun benden uzun olduğu için daha zayıf görünüyorsun aynı kiloda. Yüzünü de begendigin bi fotodan kesip paylasirsan sevinirim160cm boyum, o resimlerde yüzümü pek beğenmedim, ondan, -6 kg fark var.
Bakabilirsin :)
Ben de görebilir miyimKızlar resim paylaştım :))
Ayy çok tatlısınnnn
Forumlar yazan yerin yaninda alt alta 3 çizgi var ya ordan paylaşabilirsin. Izlediklerim görsün yaparsan sadece izlediğin kişiler görürBen de kızımla foto paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorım bi de herkes görsün istemiyorum yani takım arkadaşlarım harici
Teşekkür ederim
İşte bunu öğrendiğim gün büyüdüm akıllandım diyebileceğimCanım söyşenecek çok şey yok aslında. Daha adli tıp raporu bile çıkmadı. Ama şu var ki. İyiniyet hele sdlık derecesinde iyi niyet insanı rezil ediyor. En yakının bile kendi çıkarı için seni kullanabiliyor.
Sana tavsiyem kendinden ödün verecek kadar kimseye değer verme ve hoşgörü gösterme.
neremi neremiCanımmm harikasın.
Seveyrumm seni
ahhahahakonuşmayı da yemeyi de hiç sevmem ben de Disklerim de yeni gibi gıcır gıcır:))
teşekkür ederim canım
İlettim canım,yoğurdun içinde boynu bükük duruyordu keratalar
Aynı fikirdeyim canım.Çıkar çatışmasına girildiği noktada hani derler ya gen bencildir. Evet tam da öyle herkes çıkarı söz konusu olunca kendine yontar ve sen verdiğin değerin gösterdiğin hoşgörünün ceremesini çekersin.
Mutlu pazarlarrrrMutlu pazarlar yavrucuklar
Bugün çoook işim var çok. akşama misafirlerim var,evi pok götürüyor
Bense totoyu yaymış kahve keyfi yapıyorum.Birazdan ev işine başlarım. Daha başlamadan yoruldum
Öpüyorummm fırsat bulursam uğrarım.
Koptum :)))Dunku menum karatay kahvalti
Öğlen yogurt yedim
Aksam 1 lahmacunun icine yarim kilo ot koymuşumdur herhaldekaratay serbest dediydi klasik cay soda kahve su 3 lt
12000 adim tamamladim @esperenzaafattylamb94
Teşekkürlerr:)))Forumlar yazan yerin yaninda alt alta 3 çizgi var ya ordan paylaşabilirsin. Izlediklerim görsün yaparsan sadece izlediğin kişiler görür
vavv süper benide götürEki Görüntüle 2166501 Selam kızlar
Pazar kahvaltısı ve denizzzzzzzz
Ekmeksiz kahvaltıya ne dersinvavv süper benide götür
Kızımı ve kendimi albüme koydum görmek isteyenleri izleyebilirim:)
Canım hesaplamaların yanlış olmuş biraz, ilk sayfadan tekrar kontrol edebilirsin. Bir de sporlarına beni etiketlemelisin.
Menün harikaailk geldiğin günlere bak bir de şimdi bak menülerine, o kadar güzel bi değişim var ki. Sen bu işi başaracaksın
Mutlu pazarlar yavrucuklar
Bugün çoook işim var çok. akşama misafirlerim var,evi pok götürüyor
Bense totoyu yaymış kahve keyfi yapıyorum.Birazdan ev işine başlarım. Daha başlamadan yoruldum
Öpüyorummm fırsat bulursam uğrarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?