Canım bekardı, olay karışık biraz ama intihar etti neticede. Öyle bir insanın bile bu dünyadan bu şekilde gitmesi iyi niyetinin her defasında kötue kullanılması ve 31 yaşında böyle bir son.
O yüzden herkes kendini düşünmeli diğerleri 2. Planda olmalı. Üzücü ama hayat böyle.
Sanırım düzeltme zamanı geçmiş. Sağlık olsun
@giustizia_ 'nin hafta ici tatliya gomulup verdigi 3 kilonun 2sini ya da 1ini geri alma korkusunu dile getirisi bence o yazdigi, iliklerime kadar hissettim ben, birebir ayni korkular icindeyim, bakkala kosup ver o cipsi bana veeeeeer diye kendimi yere atasim varHahahahaha
Güzel olduğunuz kadar şımarıksınız küçük hanım
kimseye sağlıksız da olsa kilo verin önemli olan kilo vermek gibi bir laf etmedim,böyle bir beklentim de yok.Kaldı ki her hafta yüzde 4 -5 arası kilo vermek için gerçekten sağlıksız beslenmek gerekir.
Senden de böyle bir beklentim yok.
Bu açıklamayı yapmana bile gerek yoktu aslında.
Sağolasın. Allah gençlere sağlıklı ömür versin.Basin sagolsun canim...
Hoşgeldin canım.Merhabalar canlar, Güzel hatunlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sorunları çözüyorüz,
Size güzel haberlerim var bir de ev arkadaşım yerine bir güzel arkadaş edindim birlikte diyete başladık her gün yürüyüş yapıyoruz ortalama 6 km kilomu dikkat ediyorum yiyeceklerime de dikkat ediyorum çünkü ben yersem arkadaşında canı çekiyor yiyemiyorum onun için, Sizleri özledim özellikleesperenzaa cgdmk @yolcukardelen fitcivciv tabii ki de o benim yenilmez rakibim öyle her şeye güzel günüm benim paylaşacağım artık geri döndüm bence.
Kahvaltı:
3 kaşık sütte ıslatılmış yulaf, ceviz ve kuru kayısı, 1 yumurta haşlama 1 kk beyaz peynir, domates,yeşil çay
Öğlen
Mercimek çorbası, ve mercimek köftesi ( yağsız ve bulguru azdı 4 tane)
Akşam
Mercimek çorbası
Menü hep mercimekten ibaret gibi oldu :)
2,5 saat yürüdük
13552 adım gösteriyor :)
Evimin yakınında kunfuya başlayacağım :))
Sizler nasılsınız ?
Amin canim.Sağolasın. Allah gençlere sağlıklı ömür versin.
Simdi bakabilirsin canım ama ben de isterimEvet ya girdim bugün okudum amacgdmk resmini göremedim, senin duruyor mu ?
Sağ olasın canımÇok güzel maşallah, benim gözler senin ki kadar çekik değil :)
Yarın düzgün resim çekeyim :) paylaşırım :)
Allah bağışlasın !!!
Başın sağ olsun canım, aynı yaştaymışız çok üzüldümCanım bekardı, olay karışık biraz ama intihar etti neticede. Öyle bir insanın bile bu dünyadan bu şekilde gitmesi iyi niyetinin her defasında kötue kullanılması ve 31 yaşında böyle bir son.
O yüzden herkes kendini düşünmeli diğerleri 2. Planda olmalı. Üzücü ama hayat böyle.
Sanırım düzeltme zamanı geçmiş. Sağlık olsun
anam sen daha fenaymışın disk misk kaymışBenimde en sevmediğim özelliğimdir.
Not; çenemde disk kayması bar o kadar yani
Evet benimle yaşıttı....Sağ olasın canım.Sağ olasın canımTamam bekleyeceğim merakla
Başın sağ olsun canım, aynı yaştaymışız çok üzüldüm
anam sen daha fenaymışın disk misk kaymış
Favorini en son bu akşam benim mideye inerken gördüm canımAfiyet olsun, favorim yogurtlu kabak
Canımm birinciler sırlarını paylaşıyor da burnum birkaç defa kanadı demişsin ya ,seni sağlığını bu kadar zorlayacaksa karatay tarzı beslenme. Bu kadar zorlandığını bilseydim de yapma derdim.Aaa inanamıyorumesperenzaa aklımın ucundan başka bişey geçmedi
Ben sadece hedefimi söyledim
İnan , başka bişey düşünmedim
Öyle şey mi olur
Motive olmak içim her zamanki gibi sohbet ettimarkadaşlar da beğenmişler hemen sağolsunlar çok üzüldüm
Afiyet olsun canim, kendilerine iletseydin ya cok ozlendiginiFavorini en son bu akşam benim mideye inerken gördüm canım
Canımm birinciler sırlarını paylaşıyor da burnum birkaç defa kanadı demişsin ya ,seni sağlığını bu kadar zorlayacaksa karatay tarzı beslenme. Bu kadar zorlandığını bilseydim de yapma derdim.
Dışardan okuyanlar yada aramıza yeni katılanlar da var.Yazdığından seni çok zorladığım anlamı çıkıyor biraz .Ben de beni bilen bilir,ama bilmeyenler için açıklama yaptım.
Örneğinfitcivciv ramazanda resmen aç gezdi ben ve diğer takım arkadaşlarımız defalarca uyardık.Sağlık sorunu çıkacak böyle olmaz diye.
Maşallah iyi uyuyorsun uyuyan guzelUyuyakalmışım ben yine biraz önce
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir tb ekmeği(12.00)
Ara bir erik(sofrayı hazırlarken)
Akşam
Et suyu iki kase ve az da et yedim
500 ip 100puan
Squat 5.gün tamamlandı
@esperenzaa
cgdmk fattylamb94
İlk günün günahı olmaz,cezası da olmazSelam kızlar:)
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
yarım çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
(annem karışık kızartma yapıp yoğurtlamış ben de kabak ve kırmızı biberi çok severim bir adet kırmızı biber ve kabak aldım sonra dedim sseeeeennn napıyosun durdum ama yani o iki parça gitti)
Öğle:
2 tabak kabak yemeği(kıymasız ve pirinçli yapılmış)
3 yemek kaşığı dereotlu yoğurt
yarım kaşık kuru meyve sanırım evet
Akşam:
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak dereotlu yoğurlu kabak
1 küçücük soğan ve 1/6 dilim çavdar(sabah kalanın üçte biri soğanın sonu için)
Anammmm 6 bıldırcın yumurtası mıesperenzaa fitcivciv fattylamb94 S smygnc
Cumartesi günü
Sabah
6 bıldırcın yumurtası yedim, dereotlu ve peynirli
Zeytin ve ceviz
Akşam
Kızarmış tavuk, bir kase yoğurt, fırında peynirli kabak
Arada peynir , ceviz yedim
Suyu 2,5 litreye tamamlıcam yatmadan
SPOR:
32 DAK LESLİE (96)
60 DAK EGZERSİZ (120)
90 DAK EV İŞİ (30)
TOPLAM PUAN 246
Suyu biraz arttırman gerek tatlım.Emziriyorsun ya ondan sebep su miktarın çok az.Sabah
Klasik kahvaltı
Öğle
Köri soslu tavuk
1 kaşık bamya
1 dilim kızarmış ekmek
Akşam
3 adet fırın köfte-patates
2 kaşık fasulye
Spor
15 dk leslie
5 dk kol egzersizi
20dk ev işi
Su
1,5 lt
Ben de Hatice’ye tam bundan bahsediyordum6 bıldırcın yumurtası mı????
Bi tanesi yanılmıyorsam 3 yumurtaya denk geliyordu, cok fazla olmus
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Sporlarını özledim ,sporlar da seni özlemiş.Haftaya buluşalım yeter bu hasret dediler.Ben elçiyiö bana zeval olmazMenüm
Sabah
Yumurta
Domates biber sotesi
Peynit zeytin domates vs
Aksam
Tavuk
Ayran
2800 su
Butuk fincan kahve
esperenzaa @yolcukardelen
Amanın da amanın kim gelmiş,eski laviniam gelmiş.Kız nerelerdesin karabatak?Merhabalar canlar, Güzel hatunlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür sorunları çözüyorüz,
Size güzel haberlerim var bir de ev arkadaşım yerine bir güzel arkadaş edindim birlikte diyete başladık her gün yürüyüş yapıyoruz ortalama 6 km kilomu dikkat ediyorum yiyeceklerime de dikkat ediyorum çünkü ben yersem arkadaşında canı çekiyor yiyemiyorum onun için, Sizleri özledim özellikleesperenzaa cgdmk @yolcukardelen fitcivciv tabii ki de o benim yenilmez rakibim öyle her şeye güzel günüm benim paylaşacağım artık geri döndüm bence.
Kahvaltı:
3 kaşık sütte ıslatılmış yulaf, ceviz ve kuru kayısı, 1 yumurta haşlama 1 kk beyaz peynir, domates,yeşil çay
Öğlen
Mercimek çorbası, ve mercimek köftesi ( yağsız ve bulguru azdı 4 tane)
Akşam
Mercimek çorbası
Menü hep mercimekten ibaret gibi oldu :)
2,5 saat yürüdük
13552 adım gösteriyor :)
Evimin yakınında kunfuya başlayacağım :))
Sizler nasılsınız ?
Çok özel olmayacaksa bana yazar mısın özelden. Belki ders olur bana da.bu aralar yüzüne bile bakmak istemediklerim var ama önemsiyorum hala, en çok kendimi sevmek istiyorum...Evet benimle yaşıttı....Sağ olasın canım.
Hiç sorma çok konuşmaktan mı çok yemektn mi artık disk kaydı uzun Zaman önce.
yol yorgunluğundan galibaMaşallah iyi uyuyorsun uyuyan guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?