Bunu sen mi diyorsunMoleküler biyoloji den, hedef kilom 52 gelecek ay memlekete gidiyorum, surpriz olacak anama :))
Misafirlikte hayır de pilava yağlı ve yasak olanlara, İnan sen yemezsen onları bir yerin eksilmeyecek :))
Senin hatan onu yemiyorum bunu yemiyorum demen olmuş. Abur cubur yemiyorum değil de ay ben bu bisküviyi hiç sevmem diceksin. Pilavı dün çok abarttım tansiyonum fırladı vs bunun gibi şeyler. Mesela ben eskiden pizzayı çok severdim şimdi cidden sevmiyorum. Böyle şeyler olabiliyo sen de artık sevmiyorum dersin. yavaş yavaş kabullenirlerAynen valla doğru diyosun da işte
Ben de şöyle bi olay; kalori diyeti yapsaydım onlara belli etmezdim. Hani omlarla yerken kalorimi doldurdum ruhları duymazdı
Ama şimdi ben pilavı, tatlıyı, hamuru vb kestiğim için şöyle oluyo bak, ben yemekleri zaten evde yiyorum öğlen de , bazen haftada 1-2 diolar ki pizzacıya gidelim. Gidiyodum hatta üstüne sadece ben tatlı yiyodum , tiramısu. Tatlıyı geç de geçen dedim ben şimdi hamur yemiyim ya tatlıyı kestim die geçiştirdim de nereye kadar
Ve bizim işyerinde acaip abur cubur yeniyo
Hemen hemen hergün bisküvi uzatıyo
Geçen dedim “,,,.. abla dedim ya ben aburcubur yemiyorum diye” gülerek uzatıyo hâlâ. Al al gibi espiri yapıyo. Afedersin g.zekalı. Aptal mıdır nedir kavga edicem bu sefer de yemiyo die sinirli dicekler
Diğer iki arkadaş anlayışlı allahtan. “Doğru ya sen tatlı yemiyodun pardon” diolar bazen
Onlar benimsedi
Son bomba da birlikte çalıştığım arkadaş kendisi zapzayıf Emin’im dikkat ediyo . Sllıyo evde annemle kocaman dondurmayı bitirdik şunu bunu yedik
E normalde görmüyorum ki
Gerçi baklava falan denk geldiğinde ya da hamur Kızartması gerçekten yiyo baya
Benden de çok yiyo ama onlar istisna oluyo
Geçen sabah yumurta yiyordum tamam mı aklıma o geldi
Afedersin lan dedim anladım neden yediğini
Resmen tok tutsun die
Kim yerki yoksa yumurta
Ya da sağlıklı beslenen tipler
Son bi konu da şu
O izne çıkmadan ben ona demiştim dikkat ediyorum die
O izinden gelince u dönüşü yaparsam çok saçma yalancı olurum
Daha gülünç duruma düşerim
Keşke söylemeseydim
Olur olur yaz beni etitketlefattylamb94 ben önceki gümlerin spor bildirimleri geriye dönük yapabiliyor muyum ?
Dün unuttum 13552 adım artı 3 saat ev temizliği yaptım :)
Şimdi yürüyüşten geldim :)) 1 saat
Kalori bombasıEki Görüntüle 2166628
cgdmk bal tabiki de yasak da bu acaba doğal falan kesin yasaktır dimi
Kriz geldi yine :))))) kafayı yedim
Ya süt verin bana , üstüne tarçın koyup içicem :)))
Evde kavanozları düzeltirken görmüştüm geçen
Hiç açılmamış
Tarihi geçicek
Bunların hepsi işsizlikten diolar yaKalori bombası
Ya ne alemsinŞu yasak mı bu serbest mi saatlerim başladıbir ay geçiomuş
Ben hâlâ, bal serbest mi falan
Yok sorduğumu tekrar sormam :)))
Ezmek suç mu yaa fıstığıYa ne alemsinfındık fıstık çok kalorili kahvaltıda bikaç tane yersinde böyle ezme hiç iyi değil
Un ufak edilmiş yiyeceklerin glisemik indeksi yüksekEzmek suç mu yaa fıstığı
Benim değil mi, ezerim de döverim de
sen diyince aklıma geldi bi ara burda ip atlamayın spiraliniz kayar mevzusu vardı
Bu hafta senden çok güzel bi sonuç gelecek inanıyorum. Spora yavaş yavaş başla zaten alışınca yapmadan duramıyosun vicdan azabı çekiyosun
Yok tabikibunun bir geçerliliği var mı
Şaka diyorum yaa . Açıklama yapıyo bi de :))))Un ufak edilmiş yiyeceklerin glisemik indeksi yükseksuçlu yani ezmeler
Ay daha neler.duyacam o yemekler hep çöpe hasta bu insancıklarSen insanlara diyet yaptığını belli etme. Belli edersen hep seni ordan vurmaya çalışırlar. Bizim işyerinde bi kadın var 3 çocuk annesi 40 yaşında. Incecik. Yemeğe genellikle bizden sonra indiği için bizimle birlikte bitirmiyo. Ama yemeği aldığında görüyorum. Inanamazsın herşeyden tepeleme dolduruyo. Pilav makarna yanına ekmek almadığı şey kalmıyo ve hepsi inanılmaz çok. Erkekler bile o kadar yemiyo. Birgün bilerek onu izledim yemeğim bitmesine rağmen çıkmadım. Bi baktım kadın hepsinden 2 3 kaşık aldı hatta pilavım tadına bile bakmadı. Insanlarda çok yiyorum ama zayıfım deme hastalığı var bunu anladım. Sende yemediğini belli etme üstüne gelmezler
Ayy ne biliyim gece gece krize girdin diye korktumŞaka diyorum yaa . Açıklama yapıyo bi de :))))
İçinde tahin ve bal da var
Tam ezme yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?