:)))Ayy ne biliyim gece gece krize girdin diye korktum
Valla öyle hastalarAy daha neler.duyacam o yemekler hep çöpe hasta bu insancıklar
Ne yazdın bebişim görmedim
Bebişim miNe yazdın bebişim görmedim
Bebişim mi
Beni korkutuyorsun
Bu da benim meşhur cümlem
İşyerinde yapınca kopuyoruz da yazarak olmadı belki de
Az önce arkadaş yorum yazmış yaa
Ben de işte ona cevap yazmıştım
Yemekhanedeki kadın
Senin hatan onu yemiyorum bunu yemiyorum demen olmuş. Abur cubur yemiyorum değil de ay ben bu bisküviyi hiç sevmem diceksin. Pilavı dün çok abarttım tansiyonum fırladı vs bunun gibi şeyler. Mesela ben eskiden pizzayı çok severdim şimdi cidden sevmiyorum. Böyle şeyler olabiliyo sen de artık sevmiyorum dersin. yavaş yavaş kabullenirler
Dur bulam
Bi da yazmıştım omdan soraCevap vermişimCascade_
Valla onu göremedimBi da yazmıştım omdan sora
Beğensen de olur :))
Bakım ben bulurum şimdiValla onu göremedim
Aynen valla doğru diyosun da işte
Ben de şöyle bi olay; kalori diyeti yapsaydım onlara belli etmezdim. Hani omlarla yerken kalorimi doldurdum ruhları duymazdı
Ama şimdi ben pilavı, tatlıyı, hamuru vb kestiğim için şöyle oluyo bak, ben yemekleri zaten evde yiyorum öğlen de , bazen haftada 1-2 diolar ki pizzacıya gidelim. Gidiyodum hatta üstüne sadece ben tatlı yiyodum , tiramısu. Tatlıyı geç de geçen dedim ben şimdi hamur yemiyim ya tatlıyı kestim die geçiştirdim de nereye kadar
Ve bizim işyerinde acaip abur cubur yeniyo
Hemen hemen hergün bisküvi uzatıyo
Geçen dedim “,,,.. abla dedim ya ben aburcubur yemiyorum diye” gülerek uzatıyo hâlâ. Al al gibi espiri yapıyo. Afedersin g.zekalı. Aptal mıdır nedir kavga edicem bu sefer de yemiyo die sinirli dicekler
Diğer iki arkadaş anlayışlı allahtan. “Doğru ya sen tatlı yemiyodun pardon” diolar bazen
Onlar benimsedi
Son bomba da birlikte çalıştığım arkadaş kendisi zapzayıf Emin’im dikkat ediyo . Sllıyo evde annemle kocaman dondurmayı bitirdik şunu bunu yedik
E normalde görmüyorum ki
Gerçi baklava falan denk geldiğinde ya da hamur Kızartması gerçekten yiyo baya
Benden de çok yiyo ama onlar istisna oluyo
Geçen sabah yumurta yiyordum tamam mı aklıma o geldi
Afedersin lan dedim anladım neden yediğini
Resmen tok tutsun die
Kim yerki yoksa yumurta
Ya da sağlıklı beslenen tipler
Son bi konu da şu
O izne çıkmadan ben ona demiştim dikkat ediyorum die
O izinden gelince u dönüşü yaparsam çok saçma yalancı olurum
Daha gülünç duruma düşerim
Keşke söylemeseydim
:)))) soradan okumak zor oluyo baya :)))21084. Syfda kalmışım vicdansızlar ne konuştunuz bu kadarokuyup geliyorum
Günaydın için geç kaldım ama merhaba canım
Bayılıyorum rahatlığınaMutlu pazarlar yavrucuklar
Bugün çoook işim var çok. akşama misafirlerim var,evi pok götürüyor
Bense totoyu yaymış kahve keyfi yapıyorum.Birazdan ev işine başlarım. Daha başlamadan yoruldum
Öpüyorummm fırsat bulursam uğrarım.
yaşasın tanıyalım birbirimiziBen de kızımla foto paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorım bi de herkes görsün istemiyorum yani takım arkadaşlarım harici
Canım masallah inanmayacaksın ama kaşlarına bayıldımKızımı ve kendimi albüme koydum görmek isteyenleri izleyebilirim:)
benim de vardı canım basen, iple gitti, bacaklarımı ben ne zamandır bu kadar inçe görmemiştim.keşke öncesi sonrası içim foto çekseydim başladığımda@simla0 sende benim gibi basenlisin nasil ericek bunlar
Esroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaaHuzurvermeyolunda huzurum kuzum sen nerelerdesin ben seni çok özledim
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksaHuzurvermeyolunda pişşt piştt mezuniyet hedefini tutturmuştun canım sen.Gel de mezun edelim artık seni.
Hadi geçmiş olsun canın dinlen güElceGünaydın diyeceğim ama akşam olacak
Vardık ama yorulduk uyuya kalmışım
Allah rahmet eylesin. Çok Zor bu durumu yaşamak. dediğin gibi böyle bir duruma şahit olunca insanın hayata bakılşı değişiyor.
Hayata bakış açısınacı tatlı deneyimlerle değişiyor. Dilerim acısız deneyim sahibi olursun canım. Tüm tatlılıklar güzellikler seninle olsun.
canım şuan senin için en iyi spor yürüyüş, hem açık havada iyi gelirkız bunlar ne ola ki isimlerden araştırayım.
Valla çok istiyorum ip atlamak bs ama eşimde kaynanam da izin vermiyor bu tarz aktivitelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?