Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cevap vermişim Cascade_

fattylamb94

Günaydın güzel hatunlar resim nasıl yüklenir bulamadım @yolcukardelen cgdmk yardım :)
Günaydın için geç kaldım ama merhaba canımÇok masum duru bir yüzün var maşallah ve gerçekten inçe görünüyorsun ah o boy bizde olaydı de mi cgdmk
Bayılıyorum rahatlığına
Ben de kızımla foto paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorım bi de herkes görsün istemiyorum yani takım arkadaşlarım harici
yaşasın tanıyalım birbirimizi

Kızımı ve kendimi albüme koydum görmek isteyenleri izleyebilirim:)
Canım masallah inanmayacaksın ama kaşlarına bayıldımbenim kaşlarım seyrek ve açık renk olunca bu kadar belli olmiiiE vitamini yağıyla hibe yağı sürüyorum bi on gündür falan arada unutuyorum gerçi
@simla0 sende benim gibi basenlisin nasil ericek bunlar
benim de vardı canım basen, iple gitti, bacaklarımı ben ne zamandır bu kadar inçe görmemiştim.keşke öncesi sonrası içim foto çekseydim başladığımda

Slm kızlar esperenzaa bana 2 gün izin verirmisin eğer fırsat bulursam girerim doktora kontrole gittiğimizde kalbinde çok minik üfürüm var dedi şok oldum halbuki 1 hafta önce de daha önce de defalarca muayene oldu kimse birşey söylemedi doktora bunu söylediğimde önemsememişlerdir genelde oluyor işimizi riske atmayalım diye çocuk kardiyolojiye görünmesi eko çektirmemizi istedi bunlarla uğraşacağım dua edin inşallah bişey yoktur
Menü bildireyim bugünde dışarıdaydım
Kahvaltı
Hiç yemediğim birşey yedim
2 dilim ekmek
Peynir
13 zeytin
Çok az patates kızartma :)
Akşam
Bir sütlaç
Toparlıcam kızlar kendimi

Huzurvermeyolunda huzurum kuzum sen nerelerdesin ben seni çok özledim
Esroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaa sana bir sarkıyla döndüm bebegim nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor okulu bitirdinmi ben cok afedersin dötü döbegi saldım kuyrugumu süre süre klübüme geri dönmeye karar verdim
Huzurvermeyolunda pişşt piştt mezuniyet hedefini tutturmuştun canım sen.Gel de mezun edelim artık seni.
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksa

Hadi geçmiş olsun canın dinlen güElce
Teşekkür ederim iyi dileklerin için, hep İyilikler bizi bulsun inşallah
kız bunlar ne ola ki isimlerden araştırayım.
Valla çok istiyorum ip atlamak bs ama eşimde kaynanam da izin vermiyor bu tarz aktivitelere.
canım şuan senin için en iyi spor yürüyüş, hem açık havada iyi gelirDoğum sonrasınbenim gibi sekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…