- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Çoçuğunun kalbinde mi?Slm kızlaresperenzaa bana 2 gün izin verirmisin eğer fırsat bulursam girerim doktora kontrole gittiğimizde kalbinde çok minik üfürüm var dedi şok oldum halbuki 1 hafta önce de daha önce de defalarca muayene oldu kimse birşey söylemedi doktora bunu söylediğimde önemsememişlerdir genelde oluyor işimizi riske atmayalım diye çocuk kardiyolojiye görünmesi eko çektirmemizi istedi bunlarla uğraşacağım dua edin inşallah bişey yoktur
Menü bildireyim bugünde dışarıdaydım
Kahvaltı
Hiç yemediğim birşey yedim
2 dilim ekmek
Peynir
13 zeytin
Çok az patates kızartma :)
Akşam
Bir sütlaç
Toparlıcam kızlar kendimi
Huzurumm gitme sakın gel yine aramızaEsroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaasana bir sarkıyla döndüm bebegim nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor okulu bitirdinmi ben cok afedersin dötü döbegi saldım kuyrugumu süre süre klübüme geri dönmeye karar verdim
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksa
Kız ne öğretmenisin sen ben niye bilmiyorumKızlar herkese merhaba ben bu takımın eski üyelerindenim tanıdıgım cok az kişi kaldı muuhtemelen ben önce kendimi tanıtayım size sizde kısaca tanıtırsanız sevinirimben huzur 28 yasındayım 2 cooovcum var biri 4 biri 2 olcak nırmalde örtmenim ama 2 yıldır bebe bakıyorum ocak ayında 80 le baslayıp takıl sayesinde 63 ü gördüm ama son 1 ayda feci kilo aldım galiba sanırsam cunki cok afedersiniz bunu kendime söylemek zorundayım ayı gibi yiyorum tekrardan kaptanım da izin verirse aranıza dönmek istiyorum
Ayy geldim nihayet son sayfaya:)))) soradan okumak zor oluyo baya :)))
Biz genelde fattyle lafladık
Bekliyordum böyle bir cümle senden Çiğdemcım, hani genelde biz kendi hatalarımızdan ders çıkartıp başka arkadaşlarada söyleriz ya :)) o cinsten...Bunu sen mi diyorsun
Kızlar herkese merhaba ben bu takımın eski üyelerindenim tanıdıgım cok az kişi kaldı muuhtemelen ben önce kendimi tanıtayım size sizde kısaca tanıtırsanız sevinirimben huzur 28 yasındayım 2 cooovcum var biri 4 biri 2 olcak nırmalde örtmenim ama 2 yıldır bebe bakıyorum ocak ayında 80 le baslayıp takıl sayesinde 63 ü gördüm ama son 1 ayda feci kilo aldım galiba sanırsam cunki cok afedersiniz bunu kendime söylemek zorundayım ayı gibi yiyorum tekrardan kaptanım da izin verirse aranıza dönmek istiyorum
İnşallahhAyy geldim nihayet son sayfayaEsra haklı canım içinde olan içinde kalsın hele de seni söylediklerimle üzeceklerse hiç söyleme Esramın dediği gibi ay çok yedim ay tansiyonum şekerim de geç
Holbuldukk canım senin ismin nedir kimsindir necisindir tanısalımİyi akşamlar. Hoşgeldiniz
Canım çok geçmiş olsun bu aralar etraftan da çok duydum, önemli bir şey yoktur inşallah, güzel haberlerle gelesin canım benimSlm kızlaresperenzaa bana 2 gün izin verirmisin eğer fırsat bulursam girerim doktora kontrole gittiğimizde kalbinde çok minik üfürüm var dedi şok oldum halbuki 1 hafta önce de daha önce de defalarca muayene oldu kimse birşey söylemedi doktora bunu söylediğimde önemsememişlerdir genelde oluyor işimizi riske atmayalım diye çocuk kardiyolojiye görünmesi eko çektirmemizi istedi bunlarla uğraşacağım dua edin inşallah bişey yoktur
Menü bildireyim bugünde dışarıdaydım
Kahvaltı
Hiç yemediğim birşey yedim
2 dilim ekmek
Peynir
13 zeytin
Çok az patates kızartma :)
Akşam
Bir sütlaç
Toparlıcam kızlar kendimi
Vay efendim kimler gelmiş kimlerEsroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaasana bir sarkıyla döndüm bebegim nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor okulu bitirdinmi ben cok afedersin dötü döbegi saldım kuyrugumu süre süre klübüme geri dönmeye karar verdim
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksa
iyi geceler canımİyi geceler herkese ...
Çok teşekkür ederim :)Günaydın için geç kaldım ama merhaba canımÇok masum duru bir yüzün var maşallah ve gerçekten inçe görünüyorsun ah o boy bizde olaydı de mi @cgdmk
Bayılıyorum rahatlığına
yaşasın tanıyalım birbirimizi
uuuw kız esraa Allah seni netmesin hiç mi konusmadık türkçe örtmeniyim ben normalde iKız ne öğretmenisin sen ben niye bilmiyorum
Vaaav ilk gunden rakiipCanım çok geçmiş olsun bu aralar etraftan da çok duydum, önemli bir şey yoktur inşallah, güzel haberlerle gelesin canım benim
Vay efendim kimler gelmiş kimlerKaçıp gidersen yersin tabi canım gel ve mezun olmadan gitme lütfen Sen eski ip atlayıcılardanmışsın yarışalım mı
iyi geceler canım
Valla hiç söylemedin. Napıyon ne ediyon nasıl gidiyouuuw kız esraa Allah seni netmesin hiç mi konusmadık türkçe örtmeniyim ben normalde i
Benim öyle iple gidecek cinsten değil yaCanım masallah inanmayacaksın ama kaşlarına bayıldımbenim kaşlarım seyrek ve açık renk olunca bu kadar belli olmiii E vitamini yağıyla hibe yağı sürüyorum bi on gündür falan arada unutuyorum gerçi
benim de vardı canım basen, iple gitti, bacaklarımı ben ne zamandır bu kadar inçe görmemiştim.keşke öncesi sonrası içim foto çekseydim başladığımda
Sen yemediğini sürekli gözlerine sokma farklı bahaneler uydur mecburen kabullenecekler. Bende hep diyetteyim derdim. Baktım şunu ye ya şundan ne olacak abartma sende vs diyolar, şimdi yok valla diyetten değil de hiç sevmiyorum ben onu canım istemiyo diyorumAynen valla doğru diyosun da işte
Ben de şöyle bi olay; kalori diyeti yapsaydım onlara belli etmezdim. Hani omlarla yerken kalorimi doldurdum ruhları duymazdı
Ama şimdi ben pilavı, tatlıyı, hamuru vb kestiğim için şöyle oluyo bak, ben yemekleri zaten evde yiyorum öğlen de , bazen haftada 1-2 diolar ki pizzacıya gidelim. Gidiyodum hatta üstüne sadece ben tatlı yiyodum , tiramısu. Tatlıyı geç de geçen dedim ben şimdi hamur yemiyim ya tatlıyı kestim die geçiştirdim de nereye kadar
Ve bizim işyerinde acaip abur cubur yeniyo
Hemen hemen hergün bisküvi uzatıyo
Geçen dedim “,,,.. abla dedim ya ben aburcubur yemiyorum diye” gülerek uzatıyo hâlâ. Al al gibi espiri yapıyo. Afedersin g.zekalı. Aptal mıdır nedir kavga edicem bu sefer de yemiyo die sinirli dicekler
Diğer iki arkadaş anlayışlı allahtan. “Doğru ya sen tatlı yemiyodun pardon” diolar bazen
Onlar benimsedi
Son bomba da birlikte çalıştığım arkadaş kendisi zapzayıf Emin’im dikkat ediyo . Sllıyo evde annemle kocaman dondurmayı bitirdik şunu bunu yedik
E normalde görmüyorum ki
Gerçi baklava falan denk geldiğinde ya da hamur Kızartması gerçekten yiyo baya
Benden de çok yiyo ama onlar istisna oluyo
Geçen sabah yumurta yiyordum tamam mı aklıma o geldi
Afedersin lan dedim anladım neden yediğini
Resmen tok tutsun die
Kim yerki yoksa yumurta
Ya da sağlıklı beslenen tipler
Son bi konu da şu
O izne çıkmadan ben ona demiştim dikkat ediyorum die
O izinden gelince u dönüşü yaparsam çok saçma yalancı olurum
Daha gülünç duruma düşerim
Keşke söylemeseydim
yarın hesaplarım canım2.07.18 6000 adım=90 p
3.07.18 7000 adım=105 p
4.07.18 15000 adım = 225
5.07.18 14000adım =210
6.07.18 13000 adım = 195
7.07.18 14000 adım =210 + 3 saat ev işi 60 p
8.07.18 9000 adım =120 p
Toplam 1215 p
Yürüyüşleri arkadaşla başladık inşallah devamlı olur...
fattylamb94 bir sende hesapla yanlışlık olmasın, adımları yuvarladım, aslında daha fazla bazen telefon okulda labta yanımda taşımadığım da oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?