Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar herkese merhaba ben bu takımın eski üyelerindenim tanıdıgım cok az kişi kaldı muuhtemelen ben önce kendimi tanıtayım size sizde kısaca tanıtırsanız sevinirim ben huzur 28 yasındayım 2 cooovcum var biri 4 biri 2 olcak nırmalde örtmenim ama 2 yıldır bebe bakıyorum ocak ayında 80 le baslayıp takıl sayesinde 63 ü gördüm ama son 1 ayda feci kilo aldım galiba sanırsam cunki cok afedersiniz bunu kendime söylemek zorundayım ayı gibi yiyorum tekrardan kaptanım da izin verirse aranıza dönmek istiyorum

Çoçuğunun kalbinde mi?

Huzurumm gitme sakın gel yine aramıza

Kız ne öğretmenisin sen ben niye bilmiyorum

:)))) soradan okumak zor oluyo baya :)))
Biz genelde fattyle lafladık
Ayy geldim nihayet son sayfaya Esra haklı canım içinde olan içinde kalsın hele de seni söylediklerimle üzeceklerse hiç söylemeEsramın dediği gibi ay çok yedim ay tansiyonum şekerim de geç

İyi akşamlar. Hoşgeldiniz

Canım çok geçmiş olsun bu aralar etraftan da çok duydum, önemli bir şey yoktur inşallah, güzel haberlerle gelesin canım benim
Vay efendim kimler gelmiş kimlerKaçıp gidersen yersin tabi canım gel ve mezun olmadan gitme lütfenSen eski ip atlayıcılardanmışsın yarışalım mı
İyi geceler herkese ...
iyi geceler canım

Çok teşekkür ederim :)
Boyum uzun değil 160-161 gibi, omuzlarım geniş, sülalem güreşçi :)

Vaaav ilk gunden rakiip he tamm kapışalım da kaynanam var yanımda oldugu kadar yapalım bence..
senin adın nedir canım bastan tanısalım

Benim öyle iple gidecek cinsten değil ya

2.07.18 6000 adım=90 p
3.07.18 7000 adım=105 p
4.07.18 15000 adım = 225
5.07.18 14000adım =210
6.07.18 13000 adım = 195
7.07.18 14000 adım =210 + 3 saat ev işi 60 p
8.07.18 9000 adım =120 p
Toplam 1215 p
Yürüyüşleri arkadaşla başladık inşallah devamlı olur...
fattylamb94 bir sende hesapla yanlışlık olmasın, adımları yuvarladım, aslında daha fazla bazen telefon okulda labta yanımda taşımadığım da oldu...

Sen yemediğini sürekli gözlerine sokma farklı bahaneler uydur mecburen kabullenecekler. Bende hep diyetteyim derdim. Baktım şunu ye ya şundan ne olacak abartma sende vs diyolar, şimdi yok valla diyetten değil de hiç sevmiyorum ben onu canım istemiyo diyorum

yarın hesaplarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…