- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Aha geldin seni bekliyordum, sana baya mesaj yazdım buraya, umarım dileğim kabul olur kraliçem...Teşekkür ederim canım
Yarın müsait olurum tahminimcesen nasılsın iyi misin?
Çalışıyormusun kaptanİyi geceler kızlar
Şimdi oturabildim. Bakıcımız bugün de gelemedi.Kadıncağıza nazar değdi.Doğal olarak ben de çok müsait olamadım.
Oğlumu uyuttum,kocayı yolculadım ve geldim.
Neler yaptınız?
Boyozu gördüm datlum görmez olaydımAha geldin seni bekliyordum, sana baya mesaj yazdım buraya, umarım dileğim kabul olur kraliçem...
Canım ben,doğuma kadar tam gaz çalıştım,doğumdan 8 ay sonra tekrar işe başladım biraz zorlanınca işi bir süreliğine bıraktım.Eylül’de oğlum kreşe ben işe başlarım.Çalışıyormusun kaptan
ya iyiydim ama kötü ir haber aldımTeşekkür ederim canım
Yarın müsait olurum tahminimcesen nasılsın iyi misin?
İyi ben kaçtim teşekkür ederimBoyozu gördüm datlum görmez olaydımSporları yemeğe yer açmak için mi yapıyorsun? Bugünlük sporlarının hatrına ceza vermeyeceğim ama tekrarında ne kadar çok spor yapmış olursan ol ceza var
Haydi şimdi git güzel güzel uyu.
İyi geceler canım
Afiyet olsun canım.eveet gelelim kuru fasulyenin faydalarına
kilo olayını yazmıştım özetle ctsi 62 bugün 61 fark 1k ama %99,99 ödem diyorum bünye
menü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
yarım kaşık zeytinyağı
yarım dilim çavdar ekmeği
yarım kk süzme peynir
Öğlen:
soğuk çorba(ayran içine haşlanmış şehriye attım az tereyağ sarımsak nane.. ) 1 tabak
kabak yemeği (5 kaşık) 2 kaşık dereotlu yoğurt
akşam:
semizotu salatası ya bir yemek tabağı sanırım yedim
profiterol-)( -) -) ((( -) -)(
türk kahvesi sade
su 1.5 olmuştur ama 2 den emin değilim
spor:
kızlar çok geiş bir alanı ağıırr bir süpüge ile süpürüdm ve toparlayıp çıktım sadece süpürmem 1 saaati rahat buldu (dış kıyafetim bile sırılsıklamdı) 20 dk falan da toparlama çöpler vs
o işin 30 dk ı 10 puan olur mu bimem beni baya yordu
28 puan
1000 adım : 15 puan
43**
Allah rahmet eylesin canım.arkadaşına ve sevenlerine sabır versinya iyiydim ama kötü ir haber aldım
arkadaşımın annesi vefat etmiş
ve şehir dışındalar gidemiyorum
ona çok üzüldümAllah rahmet eylesin
Balığı sormuştun canım şimdi cevaplayayımDaha ne olsun harika menü yemede yanında yat. Ayıptır sorması ne balığı yaptın esperenzam
yaaa <3Afiyet olsun canım.
Soğuk çorbayı şehriye yerine bulgur yada buğday ile yapmayı dene canım.Aşyrelik Buğday ile çok güzel oluyor.
Profiterole de ceza vermem gerek ama ilk birkaç gün alışman için ceza vermeyeceğim. Çarşambadan itibaren seni takıma ve diyete alışmış sayar basarum cezayı
ona da çok üzüldüm kaç can...Allah rahmet eylesin canım.arkadaşına ve sevenlerine sabır versin
Benim de günümü mahveden tren kazası olmuştu.
Canım senin menülerin ve sporun gayet iyi.Motivasyon olarak da iyisin aslında.Tamam başlıyorum
Sırf sen dedin die
Çünkü insanların desteklemesi bana çok iyi geliyo
hahaha sorma ne günlerdi onlar.sen diyince aklıma geldi bi ara burda ip atlamayın spiraliniz kayar mevzusu vardı
Bu hafta senden çok güzel bi sonuç gelecek inanıyorum. Spora yavaş yavaş başla zaten alışınca yapmadan duramıyosun vicdan azabı çekiyosun
ya iyiydim ama kötü ir haber aldım
arkadaşımın annesi vefat etmiş
ve şehir dışındalar gidemiyorum
ona çok üzüldümAllah rahmet eylesin
Buğday daha güzel oluyor bence deyaaa <3
tamam canım
ya buğday ve nohut katacaktım buamadım buğdayı ve çok yorgundum dedim böyle yapayım ama denerim işallah :)
Kalori sayma yöntemini kullanıyorsun sanırım.Ton balığı birçok diyette önerilir bence dengeledikten sonra sorun olmaz. Ama mısır konserve şeklindeyse gdo vs gibi sebeplerle yememeni tavsiye ederim. Şayet kendin haşlayıp kullanacaksan kontrollü bir miktar yenebilir.100 gramı 100 kalori civarındaydı mısır ama karbonhidrat oranı yüksek olduğu için çok abartmamak gerek.esperenzaa ya bu arada aklıma gelmişken mısır ve ton balığı yiyebiliyor muyux
yağını iyice süzüp
ikisi artı soğanla salata yapıp yemeyi çok severim deee
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel. su hariç tabi kiİyi geceler herkese:
Menum:
Sabah:
Peynir, eski kasar, kirmizi biber, yesil biber, 2 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin
Oglen:
1 tabak etsiz taze fasulye
Yarim kase corba
Biraz yogurt
Limonlu rendelenmis havuc
Aksam:
Ton balikli (light) salata. ( Balik pek sevmem, arada bir ton baligi yemem iyi oluyor)
1 soda
Su: cok azaldi bugun, 1 litre anca. Cok icmem lazim ama bugun modum, neşem normale gore cok cok dusuktu, bu hafta boyle suratsiz suratsiz gecmez ins
Spor: hic yok bugun.
1 karisik bitki cayi
3 kupa kahve
İyi geceler tekrardan :)
Bu mevsimde güzel balık olmuyorda o yüzden sordum esperenzamBalığı sormuştun canım şimdi cevaplayayımbademli çipura yaptım. Nisan-Eylül arası pek balık yapmam aslında ama misafirlerim balık istediği için yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?