Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Maşallah hatta 41 bin kere maşallah sana
Menülerin,sporun çok iyi.Emeklerinin karşılığını fazla fazla alacaksın datlum

Menün harika afiyet olsun

Ay valla oyle oldu, supurge gitti spor bitti
Yok ya alamadik daha, assiri pahali
Once bi eskisini tamir ettirmeye calisicaz, olmazsa alicaz mecbur

Dandik bi supurge var, biraz onla idare edicem, hani bimde falan satilanlar var ya el supurgesi de yapilabilenler. Ev şaha kalkmasa bari
Kahve 5ten 3e dustu sukur ama hala cok biliyorum... Basetmem lazim bir sekilde bakalim artik

Senin çalkantılı hayatını yisinlerAdam kısmı o kadar ay boş bırakılmaz. İyi yapmışsın canım.yavrucukların nasıl iyi mi?
Sana dön bebeeem demekten dilimde tüy bitti. Dön artık şuraya.

Ucuz hiçbirşey yok ne yazık ki Tamir ile kullanılabilecek durumda ise tamir ettirmek en mantıklısı canım.
Kahveyi biraz daha azaltırsan iyi olur.El titremesi,ödem, uykusuzluk, çarpıntı yapar ya fazlası.menülerini çok güzel yola koydun (maşallah) ,kahveyi de halledersin tatlım

İnanilmaz ama el titremem bayagi azaldi cidden :)
Halledicem ins bakalim, halletmek zorundayim

İnanilmaz ama el titremem bayagi azaldi cidden :)
Halledicem ins bakalim, halletmek zorundayim
Ben çay tiryakisiydim, Çayı az içtiğim gün başım ağrırdı.Şimdi hafta sonu aikece kahvaltı yaptığımızda içiyorum desem yeridir.Alışkanlıkların değişmesi zor olsa da inkansız değil canım.

Cayi bile sekersiz icmeye basladim, 32 yasimda ilk kez.. 10 gun olmustur. Dolayisiyla cidden degismeyecek sey yok, yeter ki pes etmeyelim :)

Maşallah canım.100 gram da olsa eksilmen var canım.Tebrikler tatlım.
Cuma 55,5
Bugün 56
Ödem sanırım bi de dün 11 e doğru süt içmiştim akşam o da tetiklemiş olabilir yoksa dün de bin ip atladım yine
Bu yolun ödemi ne zaman geçer ki
@cgdmk
esperenzaa @
Ödemdir canım.Bende yol ödemi 2 -3 gün sürüyor.Gün gün ödemim azalsa da normale dönmem 3 günü buluyor canım.
İmplant yaptıracağım dişçide sıra bekliyorum 15 dk geçti randevu saatimi
Geçmiş olsun diyeceğim geç ol
çok sevindim canım.Üzerinden büyük bir yük kalkmış ve çok rahatlamışsındır.

Afiyet olsun canım.
Eşinle olan sıkıtına da üzüldüm arkadaşlar da yazmışlar onlara ilave olarak diyebileceğim erkekler eleştrilmeyi yada hatalarını yüzüne vurulmayı pek sevmezler.Benim yolum ise yumuşak cümlelerle vicdan yaptırarak eleştiririm genelde. Hatta önce eşimi över sonra araya eleştrimi sıkıştırır sonra övgü ve kapanış yaparım
Eşim evlendiğimiz ilk dönem çok içerdi ki eskiden ben de iyi içerdim. Tedavi,hamilelik ,doğum derken içmeyi bıraktım ve artık hiç içmiyor gibiyim.
Evliliğimizin 5. ya da 6. Ayında eşime çok net tavrımı koydum.sosyal içiciliği aştığın noktada eve gelme almam seni dedim dediğim bir kulağından girip diğerinden çıkmış tabi.Tekrarı durumunda eve almadımNerede sızdı umurumda bile olmadı.Ertesi gün iyice ayılınca geldi konuştuk benim iznimin olduğu kişilerle ve belli ölçüde içmesine izin verdim.tekrarı durumunda evliliğimizin biteceğini ve onu ailesine ispikleyeceğimi de söyledim .Ailesi epey muhafazakardır.
Yıllardır aynı düzende devam ederiz ama çocuktan sonra eşim de daha az içmeye başladı şimdi ise yok denecek kadar az içer.
Tatlı dille sakin bir şekilde konuşmayı dene,olmadı ailesinden de yardım iste canım.

İyi geceler hatunlar
Ya da günaydınnlar
Okuyamadığım sayfaları yarın okuyacağım
Cumaya az kaldı,beni 14. Takıma madara ederseniz hepinizi ayaklarınızdan tavana asarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…