- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canım.Maşallah hatta 41 bin kere maşallah sanaDün ki menüm
10.00
Klasik karatay kahvaltısı
19.00
4 tane köfte
Yoğurt
Salata
Su 2 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 30 dk cardio squatın kaçıncı günü bilmiyorum ama 80 tane yaptım 7 dakika kol egzersizi 150 ip
Bugün menüm
07.30
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim süzme peynir
Dereotu
12.30
Yarım kepçe düğün çorbası
6 y.kaşığı nohut
1 bardak cacık
19.00
Büyük bir tabak salata (semizotu, nane,dereotu,domates,salatalık,yoğurt)
Salata muhteşmdi.
Su 2 lt spor 80 dk tempolu yürüyüş 250 ip 7 dk kol egzersizi 250 ip
esperenzaa
Menün harika afiyet olsunİyi geceler herkese:
Menum:
Sabah:
Peynir, eski kasar, kirmizi biber, yesil biber, 2 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin
Oglen:
1 tabak etsiz taze fasulye
Yarim kase corba
Biraz yogurt
Limonlu rendelenmis havuc
Aksam:
Ton balikli (light) salata. ( Balik pek sevmem, arada bir ton baligi yemem iyi oluyor)
1 soda
Su: cok azaldi bugun, 1 litre anca. Cok icmem lazim ama bugun modum, neşem normale gore cok cok dusuktu, bu hafta boyle suratsiz suratsiz gecmez ins
Spor: hic yok bugun.
1 karisik bitki cayi
3 kupa kahve
İyi geceler tekrardan :)
Inşallah esperenzam. Sen böyle diyince yine kendimi ölçmeyi unuttuğumu farkettimAfiyet olsun canım.Maşallah hatta 41 bin kere maşallah sana
Menülerin,sporun çok iyi.Emeklerinin karşılığını fazla fazla alacaksın datlum
Yarın sabah uyanınca ölç canım. Baş ucuna not yazInşallah esperenzam. Sen böyle diyince yine kendimi ölçmeyi unuttuğumu farkettim
Şimdi kalktım mezurayı aradım ama bulamadım belki annemin odasindadır yarin akşam kesin ölçerim esperenzamYarın sabah uyanınca ölç canım. Baş ucuna not yaz
İncelmeni cm olarak görmek inan çok motive edşyor.
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel. su hariç tabi ki
Kahveyi azalt canım.Biliyorum 5’ten üçe düştü ama biraz daha azalt.ödem yapar fazlası:)
Ne oldu süpürgen yanınca sporların da kesildi miAldın mı süpürge:))
Senin çalkantılı hayatını yisinlerEsroooow esrooow bana baksana perugun düsmüş geri taksana pjmanı giy odanı toparlaaasana bir sarkıyla döndüm bebegim nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor okulu bitirdinmi ben cok afedersin dötü döbegi saldım kuyrugumu süre süre klübüme geri dönmeye karar verdim
ahhh canııım bidenem fıstık kaptanım hedefimi tutturmustum am calkantılı hayatm sebebiylen geri aldım muhtemelen suan kac kilo oldugumu da bilmşyorum bulunduum yerdede tartılma ihtşmalim yok esimin işi dolayısıyla sehir dusındayız esyalı bir ev kiraladık adamı tek gönderemedim ellere birkac ay uzak kalıcaktık yoksa
Menün harika afiyet olsun
Ay valla oyle oldu, supurge gitti spor bitti
Yok ya alamadik daha, assiri pahali
Once bi eskisini tamir ettirmeye calisicaz, olmazsa alicaz mecbur
Dandik bi supurge var, biraz onla idare edicem, hani bimde falan satilanlar var ya el supurgesi de yapilabilenler. Ev şaha kalkmasa bari
Kahve 5ten 3e dustu sukur ama hala cok biliyorum... Basetmem lazim bir sekilde bakalim artik
Bizler biraz destek olduk canım,esas başarı senin kararlılığında ve iradende canım.Tesekkur ederim canimm, hep sizin sayenizde vallaBasta esperenzaa olmak uzere, altin tavsiyelerinizle yeme duzenimde devrim yarattiniz
Boyle devam eder insallah
Ucuz hiçbirşey yok ne yazık kiTamir ile kullanılabilecek durumda ise tamir ettirmek en mantıklısı canım.
Kahveyi biraz daha azaltırsan iyi olur.El titrmesi,ödem,uykusuzluk,çarpıntı yapar ya fazlası.menülerini çok güzel yola koydun (maşallah) ,kahveyi de halkedersin tatlım
Bizler biraz destek olduk canım,esas başarı senin kararlılığında ve iradende canım.
Ben çay tiryakisiydim, Çayı az içtiğim gün başım ağrırdı.Şimdi hafta sonu aikece kahvaltı yaptığımızda içiyorum desem yeridir.Alışkanlıkların değişmesi zor olsa da inkansız değil canım.İnanilmaz ama el titremem bayagi azaldi cidden :)
Halledicem ins bakalim, halletmek zorundayim
İyi geceler canım.Ben de uyurum birazdan.Ben yatiyorum canlarim, uyku duzenim de berbadd oldu uyurum ins.
Herkese datli ruyalar diliyorum
Ben çay tiryakisiydim, Çayı az içtiğim gün başım ağrırdı.Şimdi hafta sonu aikece kahvaltı yaptığımızda içiyorum desem yeridir.Alışkanlıkların değişmesi zor olsa da inkansız değil canım.
İyi geceler canım.Ben de uyurum birazdan.
Okuyamadığım sayfaları biraz okurum kalanları da yarın okur kaçamak yapanın canına yarınokurum artık
Maşallah canım.100 gram da olsa eksilmen var canım.Tebrikler tatlım.Günaydın hanımlar bugünkü tartım 69.7
Maalesef sadeceeksi100gr
Haftasonu
Evet spora devam birazdan dönerim
Bugün kilo bildirmek kurallar arasindaydi yanılmıyorsam degilmi
Yeni olunca unuttuğum olursa hatırlatin lutfen
Ödemdir canım.Bende yol ödemi 2 -3 gün sürüyor.Gün gün ödemim azalsa da normale dönmem 3 günü buluyor canım.Cuma 55,5
Bugün 56
Ödem sanırım bi de dün 11 e doğru süt içmiştim akşam o da tetiklemiş olabilir yoksa dün de bin ip atladım yine
Bu yolun ödemi ne zaman geçer ki
@cgdmk
esperenzaa @
Geçmiş olsun diyeceğim geç olİmplant yaptıracağım dişçide sıra bekliyorum 15 dk geçti randevu saatimi
çok sevindim canım.Üzerinden büyük bir yük kalkmış ve çok rahatlamışsındır.Slm kızlar çok şükür kalbinde bir sıkıntısı yokmuş 3 yaşında tekrar bir kontrol ederiz çok iyi dedi 2 de ortopedi kontrolümüz var doktor bacağında ki boğumlara da takmıştı oğlumun onu göstercem şimdi de inşallah yine iyi haberlerle gelirim
Afiyet olsun canım.sabah
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay
öğlen
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
şekersiz çay (pilav vardı öğlen yemek istemedim)
akşam
yeşillik salatası
3 4 köfte tost makinasında yapcam
yoğurt yada ayran
su 2 litre yi geçmiştir
spor akşama belli oluresperenzaa @giustizia_ @medgic26 fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?