Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasil gidiyor hatun hazirliklar :)
Çeyizleri toparlıyorum yıkadık ütüledim pikolar verildi.Mobilyaları aldık bugün.Tül,perde halılar kaldı.Ağustosun 15 ne kadar çeyiz gidecek.Gelinlik için daha başlamadık provalara.
Benim ailem sürekli problem çıkartıyor bir haftadır moralim bozuk ama devam işte

Hayirdir canim ne problemi oldu

Hayirdir canim ne problemi oldu
Babam sanırım kızını paylaşmak istemiyor.Bizimkiyle beni bir yere göndermek istemiyor.Mobilya bakmaya habersiz gittim.Sanki 15 yaşındayım gibi davranıyor.Bir hafta boyunca her gece ağladım.Dün neredeyse atıyordum nişanı.Babam inat benim ki inat aralarında kaldım

Haydaa... ee konussana babanla canim sonucta istendi babanda verdi düğün tarihine kadar hepsi belli... icine sinmeyen durumlar olabilir.. dertles istersen babanla guven onun duygularına... cunku hicbir baba kizinin mutsuzlugunu istemez...

Haydaa... ee konussana babanla canim sonucta istendi babanda verdi düğün tarihine kadar hepsi belli... icine sinmeyen durumlar olabilir.. dertles istersen babanla guven onun duygularına... cunku hicbir baba kizinin mutsuzlugunu istemez...
Konuşulmuyor canım.Eski usule gidiyor herşeyde onun istediği olsun istiyor 40 yaşındaki adamı istediği gibi oynatamaz ki.Babam bu konuda ne yazık ki haksız.

En basiti kendime yatak örtüsü grubu eşyalar almıştım.Onları getirdim.Vay efendim neden babama sormadan almışım.Kıyamet kopardı hayırlı olsun bile demedi.Bunlarda beni yıpratıyor

iyi akşamalr.
menüm:
1 adet yumurta
2 zeytin
1 dilim esmer ekmek
1 kupa su

5 adet leblebi, su, kahve

4 yemek kaşığı kabak
3 yemek kaşığı yoğurt
1dilim esmer ekmek

suuuu
suuu

2 yemek kaşığı et sote
1 dilim ekmek

soda, suuuu

su: 2lt geçti.

spor: 40 dakika tempolu yürüyüş( cezanın 40 dk gitti kaldı 20 dk)
çok sıcak olduğu için dolmuşa binmek durumunda kaldım çünkü resmen leş gibi ıslanmıştım.

17 dk egzersiz.( 15 dk cezam vardı ona saydım.)
kol, bacak hareketleri yaptım, merdien in-çık yaptım , daha önce yaptığım bir hareketinde squat olduğunu anladım ondan yaptım. ayakta mekik yaptım. bunları tekrarlayarak yapmaya devam ettim öğlen arasında:)

yürüyüş harici adım sayısı 3000 adım: 45 puan.

esperenzaa fattylamb94

Cok az degilmi yediklerin canim
Evet
Açıklama yapma hakkı doğdu
Öhü öhüm
Kahvaltıda az yedim çünkü dünden bişeye takıktım
Sinirin geçmemişti
Öğlen gayet açtım ama evde yemek yoktu
Dışarıda köfte yicektim ama eve gitmem gerekti bazı sebeplerden
Böylelikle sabah ve akşam durum böyle oldu
Akşam geldim, eşim telefonda tok olduğunu söyleyince ben de kabak yaptım kendime
Ben 3 öğün beslenmeye karar verdim aslında
2 acaip zor oluyo sabah akşam
Çalışan insanlarız
Tamam zamanla ona da alışılır ama şu aşamada yapamıcam
Tüm bu sebepler gözönüne alındığında; fazla yemek yiyememe durumu hasıl olmuştur

En basiti kendime yatak örtüsü grubu eşyalar almıştım.Onları getirdim.Vay efendim neden babama sormadan almışım.Kıyamet kopardı hayırlı olsun bile demedi.Bunlarda beni yıpratıyor
Allah allah şaşırdım
Baban nie sırun yapıo anlamış değilim
Nisa’nda çok sorunlar çıkabiliyor
Bazıları iyi huylu , bazıları kötü
Ne güzel eşinin tarafında sorun da yok

Güzel bence
Sporlar kötü ama
Baksana kabağın kaşığını boşver
Zaten azacık kalorisi var
Kafanı yorma kabağa

Sabah kaçta kalkıyosun giustiziacığım

Babalara yaşlılığın verdiği bi haller oluyo bence. Bu dönemde dertsiz başına dert açıyo

Ben geldim,hoş geldimİnşallah hoşbulurum
Bacılar üzerimde bir nazar var sankiBakıcımız pert olmuştu ya,yıllardır temizliğe gelen hanfendü de pert oldu sanırsamYarın bize gelecekti ama kadın hastanelik olmuş
Bakıcımız yardımcı kadımız olmasa ne ne yaparımBana ya okuyun üfleyin yada yanımdan uzaklaşın.Nazara karşı efsunluyum galiba ama etrafımdakiler pert oluyor

Allah allah şaşırdım
Baban nie sırun yapıo anlamış değilim
Nisa’nda çok sorunlar çıkabiliyor
Bazıları iyi huylu , bazıları kötü
Ne güzel eşinin tarafında sorun da yok
Şükür nişanlım ve ailesi ne istersem nasıl istersem yapıyorlar.Bugün bi mobilya beğenmiştim sonradan vazgeçtim ben beğendim diye biz çıktıktan sonra hediye almışlar.Maşallahları var bu konuda.

Babalara yaşlılığın verdiği bi haller oluyo bence. Bu dönemde dertsiz başına dert açıyo
Bende öyle düşünüyorum.Kaybetme korkusu mu anlayamıyorum

Ben de babanın kaybetme korkusu ile arada bocaladığını düşünüyorum.
Haklısın düşünemedim de geç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…