Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyledir muhtemelen. Hem mürüvetini görmek isterler hem evden uzaklaşmanın üzüntüsüyle ne yaptıklarını bilmezler. Şurda 1 ay kadar zamanınız var biraz suyuna gitmeye çalışsan. Sen de gerginsin tabi bişey diyemiyo insan zor bi süreç

Canım konuşmuyor ki bildiğin duymuyor ve görmüyor şuan beni.Ve bu beni müthiş üzüyor.Düzelecek biliyorum ama bu günlerim mutsuz geçiyor

Canım konuşmuyor ki bildiğin duymuyor ve görmüyor şuan beni.Ve bu beni müthiş üzüyor.Düzelecek biliyorum ama bu günlerim mutsuz geçiyor
Çok çok zor. Aynısının farklı versiyonunu yaşamıştım, o günler bana zehir oldu ve hiç düzelmez sanıyordum. Ama düzeliyo. Artık annen köprü olacak size başka yolu yok

Hos geldinn :) Ay ya cok gecmis olsun onlara.
Ndymk o mesajımı arayıp bulmuşsun bravo valla
Ama doğru değil mi
Misafirlikte patates kızartması denk geldi şu geldi bu geldi diyenler
Bana da kırdüğününde geldi
Baya iddialı olmuş

İddiali tabii canimm, ozunde gayeet iddiali birisisin belli. Baksa 1. De oldunn. O yuzden kimse seni yenemez

Hos geldinn :) Ay ya cok gecmis olsun onlara.

İddiali tabii canimm, ozunde gayeet iddiali birisisin belli. Baksa 1. De oldunn. O yuzden kimse seni yenemez
Çok geçmiş olsun deme kız bana çözüm bul datlumTopun ucunda siz de varsınız?
Nasılsın azimli iradeli kuzucuk
Bitter’i sormuştun haftada bir kare bitter benden olsun ikinciye ceza veririm.
Şöyle yapabilirsin istersen o günkü menün dengeli ise bir hurma ve bir kare bitter kahve ile çok geç vakitte olmamak kaydı ile olabilir canım

Konuşalım
S smygnc zaten bazılarının puanı var aslında.
Olmayanlar neler ve senin fikrin ne?
Adet olarak yok esperenzam. Mesela ben mekik çekerken kaç dk yaptığıma bakmıyorum kaç adet yapıyorsam onu sayıyorum. Biçok egzersizi bu şekilde yapıyoruz. Bence eskisi gibi dengesizlik olmaması açısından, 1 dakikada ortalama kaç egersiz yapıyorsak örneğin 1 dakikada 20 mekik çekiliyorsa 20 egzersiz 1 dakika egzersiz puanına eşit yani 2 puan olsun.

Bu cümleyi anlamaya çalışırken beyni yandı

Canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.
Oluyo iste oyle gerginlikler. Herkeste olmustur, gelio geciyo hic bisey de hatirlanmiyo valla

20 mekik için 2 puan mı demek istedin okuduğumu anlayamadım

Dediğini anladım canım.Tek tek adet puanı belirleyelim diyeceğim de ortalamayı nasıl tuttursak diye düşünüyorum.
Geçen gün sormuştun şimdi cevaplayayım:))
Basket,voleybol vs için de dakikası 1 puan düşünmüştüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…