Yani başka yapacak birşeyim yok.Ben de babanın kaybetme korkusu ile arada bocaladığını düşünüyorum.
Haklısın düşünemedim de geç canım.
Öyledir muhtemelen. Hem mürüvetini görmek isterler hem evden uzaklaşmanın üzüntüsüyle ne yaptıklarını bilmezler. Şurda 1 ay kadar zamanınız var biraz suyuna gitmeye çalışsan. Sen de gerginsin tabi bişey diyemiyo insan zor bi süreçŞükür nişanlım ve ailesi ne istersem nasıl istersem yapıyorlar.Bugün bi mobilya beğenmiştim sonradan vazgeçtim ben beğendim diye biz çıktıktan sonra hediye almışlar.Maşallahları var bu konuda.
Bende öyle düşünüyorum.Kaybetme korkusu mu anlayamıyorum
Esmeray de ,esma de,yada salla bi isim takıldığım şeye bak kuzumAyy hatçem falan klasımı sarsamam canımmmama esperenzacığım demekten kolay onu söylemek isterim senin görümce yaktı bizi
Ben topuesperenzaa ve fattylamb94 hazır burdayken şu kondisyon aletleriyle olan hareketlerin puanını konuşsak olmaz mı?
Ama sen çakma sarışınsın profil resmin boyleyken diyemem kusura bakmaEsmeray de ,esma de,yada salla bi isim takıldığım şeye bak kuzum
Klasını bozmaz değil mi
Canım konuşmuyor ki bildiğin duymuyor ve görmüyor şuan beni.Ve bu beni müthiş üzüyor.Düzelecek biliyorum ama bu günlerim mutsuz geçiyorÖyledir muhtemelen. Hem mürüvetini görmek isterler hem evden uzaklaşmanın üzüntüsüyle ne yaptıklarını bilmezler. Şurda 1 ay kadar zamanınız var biraz suyuna gitmeye çalışsan. Sen de gerginsin tabi bişey diyemiyo insan zor bi süreç
Çok çok zor. Aynısının farklı versiyonunu yaşamıştım, o günler bana zehir oldu ve hiç düzelmez sanıyordum. Ama düzeliyo. Artık annen köprü olacak size başka yolu yokCanım konuşmuyor ki bildiğin duymuyor ve görmüyor şuan beni.Ve bu beni müthiş üzüyor.Düzelecek biliyorum ama bu günlerim mutsuz geçiyor
Ben geldim,hoş geldimİnşallah hoşbulurum
Bacılar üzerimde bir nazar var sankiBakıcımız pert olmuştu ya,yıllardır temizliğe gelen hanfendü de pert oldu sanırsam Yarın bize gelecekti ama kadın hastanelik olmuş
Bakıcımız yardımcı kadımız olmasa ne ne yaparımBana ya okuyun üfleyin yada yanımdan uzaklaşın. Nazara karşı efsunluyum galiba ama etrafımdakiler pert oluyor
Ndymk o mesajımı arayıp bulmuşsun bravo valla
Ama doğru değil mi
Misafirlikte patates kızartması denk geldi şu geldi bu geldi diyenler
Bana da kırdüğününde geldi
Baya iddialı olmuş
Kol,omuz,göğüs ve bacak hareketleri ağırlıkla yapılanlar.Dakika hesabı denmiş ama ben o hareketleri 4*5 set olarak yapıyorum ve dakika olarak hesaplayamıyorum.
Çok geçmiş olsun deme kız bana çözüm bul datlumHos geldinn :) Ay ya cok gecmis olsun onlara.
İddiali tabii canimm, ozunde gayeet iddiali birisisin belli. Baksa 1. De oldunn. O yuzden kimse seni yenemez
Adet olarak yok esperenzam. Mesela ben mekik çekerken kaç dk yaptığıma bakmıyorum kaç adet yapıyorsam onu sayıyorum. Biçok egzersizi bu şekilde yapıyoruz. Bence eskisi gibi dengesizlik olmaması açısından, 1 dakikada ortalama kaç egersiz yapıyorsak örneğin 1 dakikada 20 mekik çekiliyorsa 20 egzersiz 1 dakika egzersiz puanına eşit yani 2 puan olsun.
Şükür nişanlım ve ailesi ne istersem nasıl istersem yapıyorlar.Bugün bi mobilya beğenmiştim sonradan vazgeçtim ben beğendim diye biz çıktıktan sonra hediye almışlar.Maşallahları var bu konuda.
Bende öyle düşünüyorum.Kaybetme korkusu mu anlayamıyorum
Amin canım.Geçecek inşallah.Canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.
Oluyo iste oyle gerginlikler. Herkeste olmustur, gelio geciyo hic bisey de hatirlanmiyo valla
20 mekik için 2 puan mı demek istedin okuduğumu anlayamadımAdet olarak yok esperenzam. Mesela ben mekik çekerken kaç dk yaptığıma bakmıyorum kaç adet yapıyorsam onu sayıyorum. Biçok egzersizi bu şekilde yapıyoruz. Bence eskisi gibi dengesizlik olmaması açısından, 1 dakikada ortalama kaç egersiz yapıyorsak örneğin 1 dakikada 20 mekik çekiliyorsa 20 egzersiz 1 dakika egzersiz puanına eşit yani 2 puan olsun.
Bu cümleyi anlamaya çalışırken beyni yandı
Dediğini anladım canım.Tek tek adet puanı belirleyelim diyeceğim de ortalamayı nasıl tuttursak diye düşünüyorum.Adet olarak yok esperenzam. Mesela ben mekik çekerken kaç dk yaptığıma bakmıyorum kaç adet yapıyorsam onu sayıyorum. Biçok egzersizi bu şekilde yapıyoruz. Bence eskisi gibi dengesizlik olmaması açısından, 1 dakikada ortalama kaç egersiz yapıyorsak örneğin 1 dakikada 20 mekik çekiliyorsa 20 egzersiz 1 dakika egzersiz puanına eşit yani 2 puan olsun.
Bu cümleyi anlamaya çalışırken beyni yandı
Hayir Canım foto yoktu, ya da ben mi görmedim ama nasıl farketmemSeni etiketleyip attım yaa
Beğendin hatta
Güzel bence
Sporlar kötü ama
Baksana kabağın kaşığını boşver
Zaten azacık kalorisi var
Kafanı yorma kabağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?