- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Neyy 10 lira miBirazdan pazara çıkacağımPazar dönüşü burada olurum.
Bakalım fiyatlar ne olmuşDomates markette 10 liraydı vay anasını demiştim
Yani ekmek yiyecem diyosunSALATA YOK YOĞURT VAR BUGÜN
Evet duydum orayıAma iste orası tam da bizim oralar nasıl bilmem kiyarından itibaren her gün oraya denize gideriz. Oraya varmadan bi sapak var, oradan donunce küçük bi koy var, orada gireriz denize, kumluk ve tertemizdir. Eski iskele ya da deveboynu ismiyle gecer. Sude motel levhasindan dönünce bulabilirsiniz.
Hatta bu sitenin kurucusu kazen de oralarda
Cuma gümünü iple öekiyorum
Çok uyanıksın
KIZ YİNE Mİ ÇOK KİLO VERDİN
Yani ekmek yiyecem diyosun
Çok uyanıksın
Yok ya normal işte :))
Eskiye göre az Ama...
4 günde 1 kilo verirsem tamamdır
Iyi yapmışsın afiyet olsunYOK YEMEDİM EKMEK, ETİ ÇOK BEZELYESİ AZ YEMEK YEDİM 4 5 KAŞIK YEMEKHANE KALABALIK ZEYTİN PEYNİR HİÇ BİŞİ İSTEYEMEDİM LAF OLUYOR SONRA
Evet ya bi şey de diyemedim.aslında alttan alttan mesajı da verdim, kızımı komşuya bıraktım hemen işlerimi yapayım diye dedim çok yoruldum dedim ama anlamadı.en son kızımı getirdi komşu, ay dedim uykusu geldi yılayıp yatırayımDün gece komşun yaktı seni
Yarın hafif beslen ve çok da yormamaya çalış.Uyuyabilirsen iyice uyu canım.
İnşallah ulaşırsın canımben tartılmıyorum bu sıra canım ama yemiyorum da bakalım 57,50 olmak cuma ya hedefim -400 anlıcan
sev sevAklını seveyim senin canım.Dün gece aklımdaydı ölçü işi:)
Evet ya bi şey de diyemedim.aslında alttan alttan mesajı da verdim, kızımı komşuya bıraktım hemen işlerimi yapayım diye dedim çok yoruldum dedim ama anlamadı.en son kızımı getirdi komşu, ay dedim uykusu geldi yılayıp yatırayımYıkarken hala oturuyordu da sonra kalktı.sevdiğim de bi kadın ama niye öyle yaptıysa
İnşallah ulaşırsın canım
sev sev
Iyi yapmışsın afiyet olsun
Güzel doyurucu bi salata yaparsın akşama oh misSAĞOL CANIM AKŞAMA SALATA VE SÜTLE GEÇİŞTİRSEM SÜPER OLACAK
Canım nasılsın?Aaa kadın dediğin mazoşist olur hiç bir kötü sözü unutmaz
Ay çok merak ettimCuma gümünü iple öekiyorum
tabi ki yavaşlatır canım niye hapa rağmen olmadı kiMAALESEF HAPTA İÇTİM HALEN REGL OLAMADIM BENİ BUDA MI YAVAŞLATIYOR BİLMİYORUM
KASIKLARIM AĞRIYOR GELEN GİDEN YOK TEST Mİ ALCAM ACABA
Aynen öyle oluyoİLERKİ ZAMANLAR DA BEN GİBİ -500 GRAMA ŞÜKREDERSİN
Bugün spora yüklenicem
Şimdiden sabah çıkmadan 30 dak egzersizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?