Allah acil şifalar versingüncel kilom geçen cuma günü tartıldım: 113.2
ben döndüm ankaraya
amcama canli donör lazım karaciğer nakli için lakin nakilde olsa verceğimiz ilacları böbreği kaldırmaz demişler durum iyi değil
ben sıkıntılı bir süreçten geçiyorum aslında bu ara.. defalarca dönmek istedim ama kızarsın diye cesaret edemedim.. bir çeşit bunalımdayım..
Ne kadar güzel
Kıymetini bil
Bazıları ekmeği savunuyo evet
Bizim Karatay yaktı bizi
Amcan için Allah şida versin canım.Size de güç kuvvet...güncel kilom geçen cuma günü tartıldım: 113.2
ben döndüm ankaraya
amcama canli donör lazım karaciğer nakli için lakin nakilde olsa verceğimiz ilacları böbreği kaldırmaz demişler durum iyi değil
ben sıkıntılı bir süreçten geçiyorum aslında bu ara.. defalarca dönmek istedim ama kızarsın diye cesaret edemedim.. bir çeşit bunalımdayım..
Evetttben biraz daha yavaş vericem kiloları lakin sağlıklı olsun da insulin direncim vs var kortizon da kullanıyorum bakalım neler olucak...
Canımm herkesin bünyesi,sağlığı yada yaşam tarzı karataya uygun olmayabiliyor.Yüksek kilolularda 6-8 dilime kadar ekmeği serbest bırakıp zamanla ekmeğin ölçüsü düşüyor.Ne kadar güzel
Kıymetini bil
Bazıları ekmeği savunuyo evet
Bizim Karatay yaktı bizi
Aahhh ahhteşekkür ederim kuzum
çok duğru söylüyosun kpss var 10 gün sonra geçen senein puanıyla atanacak mıyım hiç sanmıyorum.. onlar beni çok gerdi bir de aslında hani buraya en son 113 kilouyum demiştim ya o terazi beni farklı ölçüyor... o teraziye göre.. benim güncel kilom 111.6 ama ben istanbula gittim bayramda baya bir kaçırmış oldum sonra amcamdan sebep baya koptum burdan ve dikkat de edemediğim bir süreç yaşadım.. sonraısnda diyetisyene gitmeye karar verdim ve evdeki teraziyle kilomu ölçtüğümde 116.1 olduğumu gördüm geçen hafta 2.9 kilo verdim ve aynı teraziyle 113.2 çıktım ama buraya bildirim yaptığımda ise 111.6ydım.. ama diyetisyene o tartıyla kilo berdiğim için onu dikkate alıyorum..Amcan için Allah şida versin canım.Size de güç kuvvet...
Canımm benim neden kızayım?Bunalımda olman da yaşadıklarından dolayı normal canım.Bozma moralini diyeceğim ama kolay değil biliyorum.Hayatındaki sıkıntıların hepsini düzeltme gücünü kendinde bulamasan da sağlığın için kilonu düzenlemeye çalış canım.Benim sana dediklerimden belki daha acımasız olanlarını sen kendine diyorsundur. Ama ahlanıp vahlanmakla giden zamanı geri getiremiyoruz önemli olan bugün.
HahahahA@
:))) demek öyle
Lokumları kahvenin yanında akşamları birer ikişer veriyorum
Şimdi işyerinde
Faydası oluyo açıkçası
Tövbe tövbe
Ama bence kuruyemişin faydası oluyo
Her akşam veriyorum
Yani kuruyemişi
Günde bi kereydi zaten şükrederken
Gümde iki kereye çıktı
Doğru yaa...Canımm herkesin bünyesi,sağlığı yada yaşam tarzı karataya uygun olmayabiliyor.Yüksek kilolularda 6-8 dilime kadar ekmeği serbest bırakıp zamanla ekmeğin ölçüsü düşüyor.
lakin karatay güzel bir diyet benim proteine çok yüklenmememdeki sebep karaciğerimde grade 2 yağlanma olması diyetisyen buna dayanarak bir liste hazırladı...Doğru yaa...
Canımm atanma durumun için Allah yardımcın olsun,inşallah atanırsın.çok duğru söylüyosun kpss var 10 gün sonra geçen senein puanıyla atanacak mıyım hiç sanmıyorum.. onlar beni çok gerdi bir de aslında hani buraya en son 113 kilouyum demiştim ya o terazi beni farklı ölçüyor... o teraziye göre.. benim güncel kilom 111.6 ama ben istanbula gittim bayramda baya bir kaçırmış oldum sonra amcamdan sebep baya koptum burdan ve dikkat de edemediğim bir süreç yaşadım.. sonraısnda diyetisyene gitmeye karar verdim ve evdeki teraziyle kilomu ölçtüğümde 116.1 olduğumu gördüm geçen hafta 2.9 kilo verdim ve aynı teraziyle 113.2 çıktım ama buraya bildirim yaptığımda ise 111.6ydım.. ama diyetisyene o tartıyla kilo berdiğim için onu dikkate alıyorum..
VayyyHahahahASenin birincilik sırrın eşindeymiş Besle kocanı, oysun oranı diye argo bi laf var ayıp olacak ama
Biraz daha beslesen arabada beş,evde onbeş olacak
EvetCanımm atanma durumun için Allah yardımcın olsun,inşallah atanırsın.
Açıkcası istanbulda olduğun süreçte diyetten kopabileceğini tahmin etmiştim tatlım.Hem düzenin değişti hem de amcanın durumu derken kopma yaşadın.
1haftada güzel kilo vermişsin canım.Tebrikler. Diyetisyene gitmiş olman da gerçekten çok iyi.
Şindilik yapabileceğin spor bol bol adım atmak ve fırsat bulursan yüzmek olsun canım.
Menünü paylaş,fırsat buldukça aktif ol inan buranın da faydasını çok görürsün.
Kiloları verdikçe sağlık sorunların azalır ,özgüvenin iyice artar.
Evetlakin karatay güzel bir diyet benim proteine çok yüklenmememdeki sebep karaciğerimde grade 2 yağlanma olması diyetisyen buna dayanarak bir liste hazırladı...
Nasıl eminsin bakiiimmmsen konyalısın sultancım bundan eminim :)
Başlamadan ölçüm yaptın de mi canım, bir haftada ne kadar inceleceği çok merak ediyorumValla ben hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum bu ara. Şuan halimi bi görse kıpkırmızıyım ve sırılsıklam. Artık böylede zayıflamazsam bilemiyorum yani
Takımcak bi mahallede olsak evler hep müstakil, tam da toplanmayı bekleyen sofrayı bırakıp kapı önünde bahçede kahve içip söyleşip sonra yapsak işleriOğlumu uyuttum gel keyfim gel pozisyonumdayımMutfak toplanacak birazdan yaparım diye hiiç keyfimi bozmuyorum
aaa bu aklı niye bize vermedin çok mantıklıGeldiğinden beri @fmad ‘ın menüleri hep imtihanlık yaBitmeyen imtihan yapmışlar, onu da bizim minnak doktorumuza tebelleş etmişler
Lokumları eşine yedir belki dolaylı yoldan faydasını görürsün
Lokumlar bir şekilde sana yar olmuş olur caaanim
Canım çok zorlanırsan bir incir ye hafta sonu.Yine tatlı krizindeyim
Ah yaaa
Valla karnımı aç bırakmadım
Hani açlıktan şeker istersin yaa
Sabah doydum
Öğlen doydum
Akşam doydum
Ama bu tatlı nie geçmio
Titricem yakında
Cuma geçsin
Biftek yicem
İncir yicem bi tane
Ceza var mıesperenzaa
Varsa yiyemem
Sporları kurtarmam lazım
az bile kalmış olsam burası bana çok iyi geliyor gerçekten diyetisyenim şuanlık bana hiç spor vermiyor ne yapabilirsen dedi zaten ciddi bir yük var dizlerinde kendini onbin adım atmak için zorlama dedi ama ben elimden geldiğince her gün bi yarım saaat 40 dakika yürümeye çalışıyorum çok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur da atanırımCanımm atanma durumun için Allah yardımcın olsun,inşallah atanırsın.
Açıkcası istanbulda olduğun süreçte diyetten kopabileceğini tahmin etmiştim tatlım.Hem düzenin değişti hem de amcanın durumu derken kopma yaşadın.
1haftada güzel kilo vermişsin canım.Tebrikler. Diyetisyene gitmiş olman da gerçekten çok iyi.
Şindilik yapabileceğin spor bol bol adım atmak ve fırsat bulursan yüzmek olsun canım.
Menünü paylaş,fırsat buldukça aktif ol inan buranın da faydasını çok görürsün.
Kiloları verdikçe sağlık sorunların azalır ,özgüvenin iyice artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?