Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah acil şifalar versin

Amcan için Allah şida versin canım.Size de güç kuvvet...
Canımm benim neden kızayım?Bunalımda olman da yaşadıklarından dolayı normal canım.Bozma moralini diyeceğim ama kolay değil biliyorum.Hayatındaki sıkıntıların hepsini düzeltme gücünü kendinde bulamasan da sağlığın için kilonu düzenlemeye çalış canım.Benim sana dediklerimden belki daha acımasız olanlarını sen kendine diyorsundur. Ama ahlanıp vahlanmakla giden zamanı geri getiremiyoruz önemli olan bugün.

Yine tatlı krizindeyim
Ah yaaa
Valla karnımı aç bırakmadım
Hani açlıktan şeker istersin yaa
Sabah doydum
Öğlen doydum
Akşam doydum
Ama bu tatlı nie geçmio
Titricem yakında
Cuma geçsin
Biftek yicem
İncir yicem bi tane
Ceza var mı esperenzaa
Varsa yiyemem
Sporları kurtarmam lazım

çok duğru söylüyosun kpss var 10 gün sonra geçen senein puanıyla atanacak mıyım hiç sanmıyorum.. onlar beni çok gerdi bir de aslında hani buraya en son 113 kilouyum demiştim ya o terazi beni farklı ölçüyor... o teraziye göre.. benim güncel kilom 111.6 ama ben istanbula gittim bayramda baya bir kaçırmış oldum sonra amcamdan sebep baya koptum burdan ve dikkat de edemediğim bir süreç yaşadım.. sonraısnda diyetisyene gitmeye karar verdim ve evdeki teraziyle kilomu ölçtüğümde 116.1 olduğumu gördüm geçen hafta 2.9 kilo verdim ve aynı teraziyle 113.2 çıktım ama buraya bildirim yaptığımda ise 111.6ydım.. ama diyetisyene o tartıyla kilo berdiğim için onu dikkate alıyorum..

HahahahASenin birincilik sırrın eşindeymişBesle kocanı, oysun oranı diye argo bi laf var ayıp olacak ama
Biraz daha beslesen arabada beş,evde onbeş olacak

Canımm atanma durumun için Allah yardımcın olsun,inşallah atanırsın.
Açıkcası istanbulda olduğun süreçte diyetten kopabileceğini tahmin etmiştim tatlım.Hem düzenin değişti hem de amcanın durumu derken kopma yaşadın.
1haftada güzel kilo vermişsin canım.Tebrikler. Diyetisyene gitmiş olman da gerçekten çok iyi.
Şindilik yapabileceğin spor bol bol adım atmak ve fırsat bulursan yüzmek olsun canım.
Menünü paylaş,fırsat buldukça aktif ol inan buranın da faydasını çok görürsün.
Kiloları verdikçe sağlık sorunların azalır ,özgüvenin iyice artar.

HahahahASenin birincilik sırrın eşindeymişBesle kocanı, oysun oranı diye argo bi laf var ayıp olacak ama
Biraz daha beslesen arabada beş,evde onbeş olacak
Vayyy
İlk kez duydum o lafı
Hemen paylaşıcam arkadaşlarla lafı:)))
Tövbe tövbe
Cidden canım çıkıyo ama belli etmiyorum
Normalde beklerim yıkanmadan, bir taneyle kalır
Şimdi istesem de duşa giremem
İkinci posta geliyor
Ya ben ne zaman duşa giricem
Saçım nerdeyse belime gelio
Kurutucam
Ayıp olmasın die tabiki de bişey diyemem
Bi kere bile başım ağrıyo demem
Büyük konuşmuyum
Ağrısa da demem
Günde iki olması fazla geldi ama
İçimden diyorum
Keşke uyusa da .... yapmasa

Tesadüf olamaz
Emin’im kuruyemişten oldu
Ya bana hiç etki etmiyo
Kuruyemiş ya da pekmez falan
Yani zaten olması gereken durumdayım da
Nie erkeklere ediyo bi tek anlamıyorum

Evet

sen konyalısın sultancım bundan eminim :)
Nasıl eminsin bakiiimmm
Valla ben hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum bu ara. Şuan halimi bi görse kıpkırmızıyım ve sırılsıklam. Artık böylede zayıflamazsam bilemiyorum yani
Başlamadan ölçüm yaptın de mi canım, bir haftada ne kadar inceleceği çok merak ediyorum
Oğlumu uyuttum gel keyfim gel pozisyonumdayımMutfak toplanacak birazdan yaparım diye hiiç keyfimi bozmuyorum
Takımcak bi mahallede olsak evler hep müstakil, tam da toplanmayı bekleyen sofrayı bırakıp kapı önünde bahçede kahve içip söyleşip sonra yapsak işleri
aaa bu aklı niye bize vermedin çok mantıklı

Canım çok zorlanırsan bir incir ye hafta sonu.
aslında cuma tartıdan sonra kahvaltıda yarım muz ve yumurtadan krep yapabilirsin tadı fena değil.Muzu iyice ezip bir yumurta ile iyice çırpıyorsun sonra kaşıkla krep tavasında ters yüz ederek pişiriyorsun.

az bile kalmış olsam burası bana çok iyi geliyor gerçekten diyetisyenim şuanlık bana hiç spor vermiyor ne yapabilirsen dedi zaten ciddi bir yük var dizlerinde kendini onbin adım atmak için zorlama dedi ama ben elimden geldiğince her gün bi yarım saaat 40 dakika yürümeye çalışıyorum çok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur da atanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…