- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımm canım Sultan’ım gelmiş. Nasılsın bi denemnNasıl eminsin bakiiimmm
Başlamadan ölçüm yaptın de mi canım, bir haftada ne kadar inceleceği çok merak ediyorum
Takımcak bi mahallede olsak evler hep müstakil, tam da toplanmayı bekleyen sofrayı bırakıp kapı önünde bahçede kahve içip söyleşip sonra yapsak işleri
aaa bu aklı niye bize vermedin çok mantıklı
Buranın iyi yanı hepimiz az çok aynı sorunları yaşayan kadınlaruz.Birbirimizi bu anlamda iyi anlıyoruz .Burada geçirilen paylaşım arttıkça birbirimize duyduğumuz sorumluluk artıyor.bu da otokontrollü olmamızı sağlıyor.az bile kalmış olsam burası bana çok iyi geliyor gerçekten diyetisyenim şuanlık bana hiç spor vermiyor ne yapabilirsen dedi zaten ciddi bir yük var dizlerinde kendini onbin adım atmak için zorlama dedi ama ben elimden geldiğince her gün bi yarım saaat 40 dakika yürümeye çalışıyorum çok teşekkür ederim inşallah bi mucize olur da atanırım
Buranın iyi yanı hepimiz az çok aynı sorunları yaşayan kadınlaruz.Birbirimizi bu anlamda iyi anlıyoruz .Burada geçirilen paylaşım arttıkça birbirimize duyduğumuz sorumluluk artıyor.bu da otokontrollü olmamızı sağlıyor.
Ayaklarına binen yük fazla olduğu için spor yapman faydadan çok zarar verir canım.hareketin biraz arttı mı ,diyetle birlikte güzel kilolar verirsin canım.
İnşallah bir mucize olur canım
Aynı benim gibi konuşuyorsun ya
Ruh ikizim misin
Ne bilemNe oldu canummmNeden belerttin gözlerini
Ndymk sandım bi an seni
Nick değiştirmiş sanarak attığın mesajlara baktım
Yok o değilsin :))
Kedi profil ikinizde de
güncel kilom geçen cuma günü tartıldım: 113.2
ben döndüm ankaraya
amcama canli donör lazım karaciğer nakli için lakin nakilde olsa verceğimiz ilacları böbreği kaldırmaz demişler durum iyi değil
ben sıkıntılı bir süreçten geçiyorum aslında bu ara.. defalarca dönmek istedim ama kızarsın diye cesaret edemedim.. bir çeşit bunalımdayım..
Aslinda iyi spor yapiyorsun ama bence yeni dogum apmanla alakali vucudun kendini daha tam toparlayamamis. Kilolusun anlaminda demiyorum canimmm, sakin yanlis anlama. İyi spor yapiyorsun ya özellikle son bir aydır. Onun üzerine diyorum. Yoksa yeni doğum yapmis bi hatuna göre cok da iyi fiziğin var maasallah. Ama rahat degilim dersen, evet 50 olursan super oluresperenzaa cgdmk fattylamb94 kuzlar foto ekledim bi bakınırmış hele Daha bi beş kilo vermem lazım sanki değil mi?
Canımmm bence gayet iyi görünüyorsun.esperenzaa cgdmk fattylamb94 kuzlar foto ekledim bi bakınırmış hele Daha bi beş kilo vermem lazım sanki değil mi?
Ne bilem
Kahvaltı edememişsin bu ilk yanlışın olmuş canım.Akşama kadar da yemek yok ,bir dilim pasta var .cısssYeni girdim eve, 2 saat yurudum, sirilsiklam oldum
Menu bildireyim:
Bugun biraz sagliksiz
Sabah: 1 kocaman bardak tarcinli yagsiz sut
1 seftali
Oglen
Kahve ayran
Aksam 1 tabak kiymali zeytinyagli kabak
1 kase yogurt
Su: 2 litre
Spor : 120 dakika tempolu yuruyus: 250 puanfattylamb94
Kacamak: 1 dilim pastadogum gunu vardi, diyet yaptigimi kimseye demedigimden yemek zorunda kaldim
Simdi maydanozu kaynatiyorum, sabah icin de yumurtami haslicam az sonra
esperenzaa
Töbe töbe buralar yine yanıyoHahahahASenin birincilik sırrın eşindeymiş Besle kocanı, oysun oranı diye argo bi laf var ayıp olacak ama
Biraz daha beslesen arabada beş,evde onbeş olacak
Yok kız ne 1 haftası ben 2 ay verdim kendime. Bi pantolonum var fermuarı kapanmıyor 1 karış kadar açık kalıyor onu denicen 2 ay sonra. Bide ben senin gibi 1000 ip atlayamıyorun ya bugün zorla 400 atladımNasıl eminsin bakiiimmm
Başlamadan ölçüm yaptın de mi canım, bir haftada ne kadar inceleceği çok merak ediyorum
Takımcak bi mahallede olsak evler hep müstakil, tam da toplanmayı bekleyen sofrayı bırakıp kapı önünde bahçede kahve içip söyleşip sonra yapsak işleri
aaa bu aklı niye bize vermedin çok mantıklı
O kadar abartılı bişeyin yok ama biraz daha verebilirsin sankiesperenzaa cgdmk fattylamb94 kuzlar foto ekledim bi bakınırmış hele Daha bi beş kilo vermem lazım sanki değil mi?
Kocasızlar napsın ?Canımm canım Sultan’ım gelmiş. Nasılsın bi denemnmahalle çok eğlenceli olurdu kesin.Yemek saati camlarınızın altına tüner, özellikle eski laviniaya tükür kız o ağzındakini gelir ağzını yırtarım derdim
Yemeyin yedirin içmeyin içirin kocalarınıza bunlar sonra yol su elektrük olarak geri dönerKeçiboynuzu unundan bişiler yapın yidirin adamlar coşsun
Kocası olup da müşkül durumda olanlar ne yapsınKocasızlar napsın ?
O dahada kötü galibaKocası olup da müşkül durumda olanlar ne yapsınPart time kocam var ayol Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?