Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımm canım Sultan’ım gelmiş. Nasılsın bi denemn mahalle çok eğlenceli olurdu kesin.Yemek saati camlarınızın altına tüner, özellikle eski laviniaya tükür kız o ağzındakini gelir ağzını yırtarım derdim
Yemeyin yedirin içmeyin içirin kocalarınıza bunlar sonra yol su elektrük olarak geri döner Keçiboynuzu unundan bişiler yapın yidirin adamlar coşsun

Buranın iyi yanı hepimiz az çok aynı sorunları yaşayan kadınlaruz.Birbirimizi bu anlamda iyi anlıyoruz .Burada geçirilen paylaşım arttıkça birbirimize duyduğumuz sorumluluk artıyor.bu da otokontrollü olmamızı sağlıyor.
Ayaklarına binen yük fazla olduğu için spor yapman faydadan çok zarar verir canım.hareketin biraz arttı mı ,diyetle birlikte güzel kilolar verirsin canım.
İnşallah bir mucize olur canım

Teşekkür ederim

İyi geceler kızlar
Sabah
1 h.yumurta
1,5 kk peynir
Domates,salatalık
1 dlm ekmek

Öğle
1 kase cacık
5 yk barbunya
1/4 dlm ekmek

Akşam
4 yk yoğurt ,1 kabak,1 salatalık dan yoğurtlu bişi
Çoban salata
1 yk patlıcan yemeği

3 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa çay,1 sade mardin kahvesi
8000 adım =15*8= 120 puan
300 adet bölgesel hareket = 15*2 =30 puan
Toplam 150 puan

esperenzaa ve fattylamb94

Canim Allah acil sifalar versin..

esperenzaa cgdmk fattylamb94 kuzlar foto ekledim bi bakınırmış heleDaha bi beş kilo vermem lazım sanki değil mi?
Aslinda iyi spor yapiyorsun ama bence yeni dogum apmanla alakali vucudun kendini daha tam toparlayamamis. Kilolusun anlaminda demiyorum canimmm, sakin yanlis anlama. İyi spor yapiyorsun ya özellikle son bir aydır. Onun üzerine diyorum. Yoksa yeni doğum yapmis bi hatuna göre cok da iyi fiziğin var maasallah. Ama rahat degilim dersen, evet 50 olursan super olur vucudun da gun gectikce toparlanacak, sporlarin da cok daha etkili olacak ve sen tas gibi hatun olacaksin insallah

Yeni girdim eve, 2 saat yurudum, sirilsiklam oldum
Menu bildireyim:

Bugun biraz sagliksiz
Sabah: 1 kocaman bardak tarcinli yagsiz sut
1 seftali

Oglen
Kahve ayran
Aksam 1 tabak kiymali zeytinyagli kabak
1 kase yogurt

Su: 2 litre
Spor : 120 dakika tempolu yuruyus: 250 puan fattylamb94

Kacamak: 1 dilim pasta dogum gunu vardi, diyet yaptigimi kimseye demedigimden yemek zorunda kaldim

Simdi maydanozu kaynatiyorum, sabah icin de yumurtami haslicam az sonra
esperenzaa

esperenzaa cgdmk fattylamb94 kuzlar foto ekledim bi bakınırmış heleDaha bi beş kilo vermem lazım sanki değil mi?
Canımmm bence gayet iyi görünüyorsun.
Doğum yapalı çok yeni olduğu için rahmin bile toparlanamadı daha.Göğüslerde sütten dolayı iyice dolgun olduğu için sana şu anki görüntün iyi gelmiyor olabilir.zaman geçtikçe vücudun iyice toparlar,sporla da çok iyi sıkılaşma gelir.Bence 5 kilo sanki çok zayıf durabilir.Şöyle muhteşem sporlarınla verdiğin maksimum 2-3 kilo seni çok daha iyi gösterebilir.kas ağırlığın arttıkça daha sıkı görünürsün.
Şimdi bile inan gayet iyisin canım.

Utandın mı
Kahvaltı edememişsin bu ilk yanlışın olmuş canım.Akşama kadar da yemek yok ,bir dilim pasta var .cısss
Biraz dengesiz bir gün geçirmişsin canım.
Sporun çok iyi.Regl ödemi olsa bile eksilmen olacaktır canım.
Yarın karbonhidrat almamaya bak,akşamı da sebze yemeği ile atlatırsan eksi gelme ihtimalin yine de var.
Gelelim can alıcı noktaya bir dilim cısss için 30 dk orta tempo yürüyüş cezan var canım

Yok kız ne 1 haftası ben 2 ay verdim kendime. Bi pantolonum var fermuarı kapanmıyor 1 karış kadar açık kalıyor onu denicen 2 ay sonra. Bide ben senin gibi 1000 ip atlayamıyorun ya bugün zorla 400 atladım
O kadar abartılı bişeyin yok ama biraz daha verebilirsin sanki

Kocasızlar napsın ?

Menum
Sabah
Ceyrek simit
Yumurta
Peynir, zeytin, domates vs
Domatesli biber kavurması

Aksam
Taze fasulye
Peynir
1 minik biber dolmasi (gördüğüm en küçük dolmaydi, ben de yedim ) pirinc ve bulgur karışık
az da kavun 1-2dilim gibi
Bir kac tane kırmızi erik
5-10 tane fistik
2 litre su
Kahve
200 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
2 saat tempolu yürüyüş (trekking) 300 puan
fattylamb94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…