Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok da kötü değil canım aslında.Dolmadan ziyade simit göze batıyor bence.Afiyet olsun canım.Yarını biraz hafif atlatırsan tartı yüzüne gülebilir bile
Sporun çok iyi canım.
Not: neden ceza yok diye soracak olanlara cevap: çiğdem izne çıkmak istemişti ben ona 1 hafta kontrollü ye izne çıkma diye teklifte bulundum.ilk hafta cezası yok.kaldı ki menüsü karatay olmasa da gayet iyi sayılır.

Teşekkür ederim canım. Elimden gelenin inan cok fazlasını dikkat etmeye çalışıyorum, hem beni izne cikarmadigin için sana mahcup olmamak adina hemde bu haftaki 14. Takimla olan yarisimizda tuz olamasam da aci biber de olmayayım dedim yarin hava, su, yol odemi neyim varsa atmak icin sut detoksu yapicam yine.

Menüm

07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz

12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata

19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan ) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa

Aynen ya bugun kotu gecti amaaa mis gibi karatay kahvaltimi hazirladim, kabina koydum, zabaanan efendi gibi edicem kahvaltimi. Yarin oglen yiyip aksam bir sey yememeyi dusunuyorum. Simdi maydanoz suyu icicem yarin sabah ve aksam da icerim. Yarin sadece turk kahvesi icicem. Granul kahve kadar sisiren bisey yok, neskayfe yani. Yarin itibariyle sadece turk kahvesi ve filtre kahve icicem, evde filtre kahve makinem de var zaten haftasonlari icin. Bu hafta sonu alirim artik guzel bir filtre kahve.

Cezami cuma aksami yapsam olur degil mi? Yarin spor yapmamayi dusunuyorum, odemimin azalmasi acisindan. Belki 15 dakika leslie ya da hic spor.

canım çok güzel maşallah

Takımda,yemesine içmesine dikkat edeni ve kilo verme iradesi olan kimseyi izne ayırmayı istemiyorum aslında. İZin döneminde hem diyetten hem de takımdan kopuş oluyor.
Senin tekrar izne çıkıp yeniden listeye girmek için çabalamanı istemedim.
Az az kontrollü yiyerek zaten bol hareketli bir döneme girdiğin için ben senden umutluyum.
Sabit yada artı gelmende de sorun yok canım.
Senin minik ve kızın ne yapıyor Memnunlar mı anneanne ilgisinden.?

Ben de plank yapicam arkadas ya, deli gibi puan varmis. Haftaya puan kasicam, reglken yapilan spor daha cok kalori yakiyomus

Yararlandiginiz, guzel bir plank videosu atar misiniz kizlar ?

Menun harika ve sen sporda bir numarasin ha, maaaasssaalllahhh

Ne bitmez imtihanmış seninki kardeşşDondurmalar,profiteroller,baklavalar,börekler.
Doğruyu söyle yedin mi şu fotodakilerden
3 yk mantı yedim bir tane en küçüğünden sarma
Allah ım elim ggidiyor itiyorum gidiyor itiyorum daha bir de dndurma da vardı da onu dedim dur

bir de adet oldum esperenzaa hem ölüyorum hem diyorum baklava öte git

Töbe töbe buralar yine yanıyo @giustizia_ biri durdursun
Kız hatice’de değilmiş keramet, eşindeymişBen de diyorum baharatlı et yağı ile kuzartılmış ekmekleri,çerezleri eşine yediririrken bu kadıncağız nasıl dayanıyor. hatice bildiğin cin çıktı hepimizi çarptı @giustizia_
Vahh vahh sanada üzüldüm şimdik be ben eşittir sen bu işe bi çözüm bulmak lazım
bende bi sinir bi sinir yaptı ki sorma
Sinirimi cezalarla atmaya çalışıyorumBir umudum ağustos başında 1 hafta tatile gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…