- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Çok da kötü değil canım aslında.Dolmadan ziyade simit göze batıyor bence.Afiyet olsun canım.Yarını biraz hafif atlatırsan tartı yüzüne gülebilir bileMenum
Sabah
Ceyrek simit
Yumurta
Peynir, zeytin, domates vs
Domatesli biber kavurması
Aksam
Taze fasulye
Peynir
1 minik biber dolmasi (gördüğüm en küçük dolmaydi, ben de yedim) pirinc ve bulgur karışık
az da kavun 1-2dilim gibi
Bir kac tane kırmızi erik
5-10 tane fistik
2 litre su
Kahve
200 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
2 saat tempolu yürüyüş (trekking) 300 puan
fattylamb94
adamı gördüğüm nadir anlarda, adam yorgunluktan burnunun ucunu görecek durumda olmuyorO dahada kötü galibaolsun sen de gördüğün günler acısıni çıkartırsın artık
Teşekkür ederim canım. Elimden gelenin inan cok fazlasını dikkat etmeye çalışıyorum, hem beni izne cikarmadigin için sana mahcup olmamak adina hemde bu haftaki 14. Takimla olan yarisimizda tuz olamasam da aci biber de olmayayım dedimÇok da kötü değil canım aslında.Dolmadan ziyade simit göze batıyor bence.Afiyet olsun canım.Yarını biraz hafif atlatırsan tartı yüzüne gülebilir bile
Sporun çok iyi canım.
Not: neden ceza yok diye soracak olanlara cevap: çiğdem izne çıkmak istemişti ben ona 1 hafta kontrollü ye izne çıkma diye teklifte bulundum.ilk hafta cezası yok.kaldı ki menüsü karatay olmasa da gayet iyi sayılır.
Vahh vahh sanada üzüldüm şimdik beadamı gördüğüm nadir anlarda, adam yorgunluktan burnunun ucunu görecek durumda olmuyorOğlum,babanın kalan son damla enerjisini hüp diye çekiyor bana kala kala
ayyy sadece kötü sözü müüAaa kadın dediğin mazoşist olur hiç bir kötü sözü unutmaz
Kesinlikleayyy sadece kötü sözü müüimalar bileeee
Utandın mı
Kahvaltı edememişsin bu ilk yanlışın olmuş canım.Akşama kadar da yemek yok ,bir dilim pasta var .cısss
Biraz dengesiz bir gün geçirmişsin canım.
Sporun çok iyi.Regl ödemi olsa bile eksilmen olacaktır canım.
Yarın karbonhidrat almamaya bak,akşamı da sebze yemeği ile atlatırsan eksi gelme ihtimalin yine de var.
Gelelim can alıcı noktaya bir dilim cısss için 30 dk orta tempo yürüyüş cezan var canım
canım çok güzel maşallahSabah
1 dilim ekmek
soğanlı domatesli kıyma
ayran
ara
şekersiz çay
hurma
öğlen
4 5 kaşık etli bezelye
ara
4 erik yeşilden
akşam
yeşillik salatası limonlu
ara
süt
su 2 litreye yakındır
akşama ip atlamaya çalışıcam
ben bugünde açlık çekiyorum dünde çektim kuş kadar yiyorum resmen yiter yaeskiden 40 beden den aşağı kadın begenilmezmiş, sen kalk kadınların 34 bedeninin makbul olduğu döneme denk gel şansımı seveyim
fattylamb94 esperenzaa @giustizia_
Takımda,yemesine içmesine dikkat edeni ve kilo verme iradesi olan kimseyi izne ayırmayı istemiyorum aslında. İZin döneminde hem diyetten hem de takımdan kopuş oluyor.Teşekkür ederim canım. Elimden gelenin inan cok fazlasını dikkat etmeye çalışıyorum, hem beni izne cikarmadigin için sana mahcup olmamak adina hemde bu haftaki 14. Takimla olan yarisimizda tuz olamasam da aci biber de olmayayım dedimyarin hava, su, yol odemi neyim varsa atmak icin sut detoksu yapicam yine.
hem de glikoz şurupsuz hakiki antep fıstıklı idi baktım baktım baktım baktımBaklavaaaaaaaaaaaaa
diyorum ki diyete girdiimKeşke bizide imtihan etmeseydin
kabak ımmmm en sevdiklerimdenesperenzaa
Sabah
Sebzeli omlet peynir zeytin domates salatalık
Oglen
Zeytinyağlı kabak yogurt
Akşam
Zeytinyağlı kabak yogurt salata peynir
Arada azcik kuruyemis
Menüm
07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz
12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata
19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa
maşallah canım sporlar hele harikaEki Görüntüle 2167806 Eki Görüntüle 2167805esperenzaa @fitcivciv fattylamb94
11 temmuz Çarşamba spor ve kilo bildirimi
*****Kahvaltı klasik (azı var çoğu yok)
*****Öğle kelle paça
******Akşam iki yumurta tereyağında (biberli, peynirli)
Su———- 2 litre
Sporlar
Yürüyüş 51 dk (51)
Egzersiz 134 dk (268)
Ev işi. 30 dk (10)
Plank. 300 saniye (100)
Dans. 12 dk(24)
TOPLAM: 453 puan
diyorum ki diyete girdiim
napıyonuz gelmeyeceğim falan bir daha(evet misafirlik)
diyolar ki ye sonra gir
dedim ben bugün dondurma bile yemedim ahey ahey
3 yk mantı yedim bir tane en küçüğünden sarmaNe bitmez imtihanmış seninki kardeşşDondurmalar,profiteroller,baklavalar,börekler.
Doğruyu söyle yedin mi şu fotodakilerden
Kız hatice’de değilmiş keramet, eşindeymiş
bende bi sinir bi sinir yaptı ki sormaVahh vahh sanada üzüldüm şimdik beben eşittir sen bu işe bi çözüm bulmak lazım
ben de ben deSesli güldüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?