aaa gittim ama spor da yaptıııımDevir imtihan devriGülme komşuna gelir başına Hatice’mm
fayfeyfiy annen gidiyordu misafir faslı kapanıyordu bu ne şimdi azıcık yabani ol ,kimseye gitme ,kimse de sana gelmesin.kapa kapını sporunu yap
su harika menün de çok güzelBen geldim menümü yazayım sizlere hızlıca
sabah: 1 haşlanmış yumurta 60 gram kadar peynir 5 zeytin domates salatalık 2 ince dilim tam bugday ekmeği
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 4 yk zeytinyağlı taze fasulye 2 yk yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 3 üçgen dilim karpuz biraz peynir
akşam: 6 yk patlıcan musakka patlıcanları kızartma değil. 1 dilim tam bugday ekmeği 2 yk yogurt
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş
esperenzaa
inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniiiGeldiğinden berifayfeyfiy ‘ın menüleri hep imtihanlık ya Bitmeyen imtihan yapmışlar, onu da bizim minnak doktorumuza tebelleş etmişler
Lokumları eşine yedir belki dolaylı yoldan faydasını görürsün
Lokumlar bir şekilde sana yar olmuş olur caaanim
Canımmm harikasın.Sporlar şahane.Bu hafta eminim iyi eksiler gelecek sendenMenüm
07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz
12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata
19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa
canım cezanı tartı sonrası istediğin dönemde yap.Spor ödemin oluşmasın bir de.Neskayfe yerind filtre yada törkiş kayfe iç canım.Aynen ya bugun kotu gecti amaaa mis gibi karatay kahvaltimi hazirladim, kabina koydum, zabaanan efendi gibi edicem kahvaltimi. Yarin oglen yiyip aksam bir sey yememeyi dusunuyorum. Simdi maydanoz suyu icicemyarin sabah ve aksam da icerim. Yarin sadece turk kahvesi icicem. Granul kahve kadar sisiren bisey yok, neskayfe yani. Yarin itibariyle sadece turk kahvesi ve filtre kahve icicem, evde filtre kahve makinem de var zaten haftasonlari icin. Bu hafta sonu alirim artik guzel bir filtre kahve.
Cezami cuma aksami yapsam olur degil mi? Yarin spor yapmamayi dusunuyorum, odemimin azalmasi acisindan. Belki 15 dakika leslie ya da hic spor.
canım beğendim ben maşallahİyi geceler kızlar
Sabah
1 h.yumurta
1,5 kk peynir
Domates,salatalık
1 dlm ekmek
Öğle
1 kase cacık
5 yk barbunya
1/4 dlm ekmek
Akşam
4 yk yoğurt ,1 kabak,1 salatalık dan yoğurtlu bişi
Çoban salata
1 yk patlıcan yemeği
3 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa çay,1 sade mardin kahvesi
8000 adım =15*8= 120 puan
300 adet bölgesel hareket = 15*2 =30 puan
Toplam 150 puan
esperenzaa ve fattylamb94
canım evde olmamanı da katarsak iyi aslındaMenum
Sabah
Ceyrek simit
Yumurta
Peynir, zeytin, domates vs
Domatesli biber kavurması
Aksam
Taze fasulye
Peynir
1 minik biber dolmasi (gördüğüm en küçük dolmaydi, ben de yedim) pirinc ve bulgur karışık
az da kavun 1-2dilim gibi
Bir kac tane kırmızi erik
5-10 tane fistik
2 litre su
Kahve
200 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
2 saat tempolu yürüyüş (trekking) 300 puan
fattylamb94
canım yemekler çok yağlı değilse bence menü güzel spor daha güzel su zaten..Menüm
07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz
12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata
19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt
Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa
Afiyet olsun canım.Daha yeni olduğun için 15 dakika spor cezan var.O masaya iyi dayanmışsın o ayrı.3 yk mantı yedim bir tane en küçüğünden sarma
Allah ım elim ggidiyor itiyorum gidiyor itiyorumdaha bir de dndurma da vardı da onu dedim dur
bir de adet oldumesperenzaa hem ölüyorum hem diyorum baklava öte git
İnşallah hayırlısı ile okulunu bitirir sonra da uzmanlaşmak istediğin branşı kazanırsın canım.inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniii
ay gerçekten ya her öğünde ayrı imtihan oluyorum
bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğruBen olsam heralde laaan bi gidin basimdan diyip o masayi devirirdim
O nasil masa ya, ibretlik resmen
amiin canımAfiyet olsun canım.Daha yeni olduğun için 15 dakika spor cezan var.O masaya iyi dayanmışsın o ayrı.
İnşallah hayırlısı ile okulunu bitirir sonra da uzmanlaşmak istediğin branşı kazanırsın canım.
bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğru
Tamam canım.amiin canım
canım sporumdan cezamı düşüp yazayım mı direkt bugün
yemekleri yedikten snra yaptım çünkü
canımm teşekkür ederim güzel sözlerin içinesperenzaa 2. Buyuk bardak maydanoz suyumu iciyorum... Ve ben maydanozdan nefffret eden ve hic, asla, asla yemeyen birisiyim
Senin yerine baska kaptan olsa bu kadar gaza gelebilecegimi dusunmuyorum cidden kaptancigim
esperenzaa 2. Buyuk bardak maydanoz suyumu iciyorum... Ve ben maydanozdan nefffret eden ve hic, asla, asla yemeyen birisiyim
Senin yerine baska kaptan olsa bu kadar gaza gelebilecegimi dusunmuyorum cidden kaptancigim
Aslında sürekli hayır dedikçe ısrar bir yerde kesiliyor.Benim eşim ve en yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydı.Her defasında hayır diyerek artık teklif etmelerinin önünü kestim.Eşim de arkadaşım da kilo aldıSen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun
Tamam canım.Bugünkü sporundan düşebilirsin.
canımm teşekkür ederim güzel sözlerin içinMaydonozu keşke biraz erken içebilseydin gece seni wc için uyandırmasın
Geldiğin ilk bir iki günkü menülerine bak bir de şimdikilere bak canım.menülerin,iraden,sporların ,takımla kaynaşman gerçekten çok çok iyi. maşallah tatlım
Gerçekten çok zor şartlarda içmişsin canım. Ama insanın damak tadı da zamanla değişebiliyor.Bu arada yemek icinde pisince yiyorum da, cig olarak hiiiccc yemiyorum
İyi geceler,güzel rüyalar canımTakim sahane, kaptan sahane, ben de bana duseni yapmaya cabaliyorum
Amaan kaldirirsa kaldirsin wcye hic onemli degil, eksi gorebiliyim de
Ben yatanzi artik.
Sizlere iyi geceler
aaa ben kuruyemişi durduramıyorumSen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?