Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Devir imtihan devriGülme komşuna gelir başına Hatice’mm
fayfeyfiy annen gidiyordu misafir faslı kapanıyordu bu ne şimdiazıcık yabani ol ,kimseye gitme ,kimse de sana gelmesin.kapa kapını sporunu yap
aaa gittim ama spor da yaptıııım
bu gittiğim çok samimi komşumuz :) ama yani yine döktürdüler
annem gitti
babama da diyorum diyete giriyoruz tek ben değil sen de diye hadi bakalım inşallah annem gelene kadar 50lrer en azından

su harika menün de çok güzel
sporun da iyi canım

inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniii

ay gerçekten ya her öğünde ayrı imtihan oluyorum

Canımmm harikasın.Sporlar şahane.Bu hafta eminim iyi eksiler gelecek senden
canım cezanı tartı sonrası istediğin dönemde yap.Spor ödemin oluşmasın bir de.Neskayfe yerind filtre yada törkiş kayfe iç canım.

canım beğendim ben maşallah

canım evde olmamanı da katarsak iyi aslında

canım yemekler çok yağlı değilse bence menü güzel spor daha güzel su zaten..

Afiyet olsun canım.Daha yeni olduğun için 15 dakika spor cezan var.O masaya iyi dayanmışsın o ayrı.

inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniii

ay gerçekten ya her öğünde ayrı imtihan oluyorum
İnşallah hayırlısı ile okulunu bitirir sonra da uzmanlaşmak istediğin branşı kazanırsın canım.

Ben olsam heralde laaan bi gidin basimdan diyip o masayi devirirdim
O nasil masa ya, ibretlik resmen
bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğru

amiin canım
canım sporumdan cezamı düşüp yazayım mı direkt bugün
yemekleri yedikten snra yaptım çünkü

bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğru

Sen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun

amiin canım
canım sporumdan cezamı düşüp yazayım mı direkt bugün
yemekleri yedikten snra yaptım çünkü
Tamam canım.Bugünkü sporundan düşebilirsin.
esperenzaa 2. Buyuk bardak maydanoz suyumu iciyorum... Ve ben maydanozdan nefffret eden ve hic, asla, asla yemeyen birisiyim
Senin yerine baska kaptan olsa bu kadar gaza gelebilecegimi dusunmuyorum cidden kaptancigim
canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için Maydonozu keşke biraz erken içebilseydin gece seni wc için uyandırmasın
Geldiğin ilk bir iki günkü menülerine bak bir de şimdikilere bak canım.menülerin,iraden,sporların ,takımla kaynaşman gerçekten çok çok iyi. maşallah tatlım

Sen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun
Aslında sürekli hayır dedikçe ısrar bir yerde kesiliyor.Benim eşim ve en yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydı.Her defasında hayır diyerek artık teklif etmelerinin önünü kestim.Eşim de arkadaşım da kilo aldıGüç bende arrtıkkkKilo verin baskısı yapıyorum artuk

Takim sahane, kaptan sahane, ben de bana duseni yapmaya cabaliyorum
Amaan kaldirirsa kaldirsin wcye hic onemli degil, eksi gorebiliyim de

Ben yatanzi artik.
Sizlere iyi geceler

Bu arada yemek icinde pisince yiyorum da, cig olarak hiiiccc yemiyorum
Gerçekten çok zor şartlarda içmişsin canım. Ama insanın damak tadı da zamanla değişebiliyor.
Ben maydonoza bayılırım
Bir de aslında dukan birasını bir ara deneyin bence işe yarıyor.Duraklama döneminde metabolizmayı çalıştırıyor.

aaa ben kuruyemişi durduramıyorum artık direniyorum onları da soktum sayılır diyete :)

kızlar mesajları anca bitirdiiim

menü
kahvaltı:
yarım adet haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
1 dilim domates
zeyrin yedim mi hatırlamıyorum y
1/3 kk peynir

öğlen:
soğuk ayranlı çorba(şehriye var içinde ) 1 kepçeden az az
4 yk etli nohut
3yk çoban salata

ara: sade türk kahvesi

akşam:
3 yk mantı
1 sarma
1 kavun dilimi en küçüğü

ara: sinameki ççayı :)

ah kızlar neler neler geliyor önüme zor duruyorum
annem 10 gün yok inşallah 50 li rakamlara inek istiyorum o gelene kadar

su: 2 litre olmuştur bugün sürekli içtim

spor: 70 dk Leslie + 20 dk orta hız
15 dk cezaya gidiyorrr
puan: (70*3=210) + 20 nin 15i ceza 5*2(tam tempolu değildi 2 puandan hesapladım) 10
TOPLAM:220 puan fattylamb94

esperenzaa
S smygnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…