hahh işte böyle ol canım ya
Aaa sen bana diyeydin hemen akıl verirdimen son okula gittiğimde hoca bana yüksek lisans yap Esra birlikte çalışalım vs dedi. Ben direkt asla olmaz hocam hiç okuyamam bu saatten sonra dedim derdim ne ya niye okucam
Zorunlu eğitimi tamamladık yeter işteArtık böyle
GüzelmişHep benim koca yüzünden. Adam okumaya doymuyor ne yapacaksa 3 ünv bitirdi yola devam diyor.
Ben dinleneyim biraz kitap bile okuyacak halim yok valla
Amannn kimseyi memnun edemezsin o nedenle önce kendini memnun etmek en iyisi.
Önce evlen evlen evlen, sonra çocuk çocuk çocuk,sonra ikinci ikinci ikinci diye beyin şetyapmaya çok meraklı bir toplumuz.benim de evliğim 6 yılı doldurmak üzereydi tedavi ile oldum.
Eşimin ailesi öyle bir kafa ütülerdi ki hee heee diyip geçerdim en sonunda eşim belki benim çocuğum olmuyor dedi de biraz sustular.yıllarca beynimi yiyen kayınvalidem de torununu 9 aylıkken görmeye gelipp gelin geelin sen çok kilo almışsın bak oğluşum hiç kilo almamış dedi ve 3 gün sonra gitti.
Kızlaar ben bugün ağdaya gidecem çok korkuyorum nasıl azaltcam acıyı bana bi yöntem söyleyinn
Demekki o lafı diyene eşi sadece kuluçka makinesi olarak görüyormuş.Oda bişi mi biraz daha çocuğun olmazsa eşin seni boşar dediler yüzümeşimdi gülüyorum ama 1 yıl ağladım o lafa
kuşlar kuş kadar yiyip,fil gibi mıçmayı nasıl beceriyorlarvalla bizim arabayıda bi kuş grubu hemen hemen bu hale getirmiş
canım eylülde kaptanlığı bırakma düşüncem var. Sormuştun bir yerde şimdi cevap verebildimAhahaha inşallah
Sizin de motorunuz var maceracı özgür kuşlar gibisinizaramızda zengolar var oooo, arabası var ooo,bizim arabamız yok fasfakiriz
hiç oralı olmadım ve oğlum uyanmıştır diyerek odadan çıktım ,eşim ben çıkar çıkmaz sanırım iyi bir ayar vermiş daha sonra yok gızım olur öyle hamilelikte verirsib boyın da uzun diye eveleyip gevelediAaa ciddi misin diyeydin
Onu zaten kuaför sürüyor da hiç etki etmiyor. Resmen fobim var ya şu lanet olası şeye. 10 yıldır yaptırıyorum ama hala alışamadımPudra, talk pudrasi var ya bebeler icin. O iyi oluyor :)
Sen işi biliyonDemekki o lafı diyene eşi sadece kuluçka makinesi olarak görüyormuş.
kuşlar kuş kadar yiyip,fil gibi mıçmayı nasıl beceriyorlar
canım eylülde kaptanlığı bırakma düşüncem var. Sormuştun bir yerde şimdi cevap verebildim
Sizin de motorunuz var maceracı özgür kuşlar gibisiniz
hiç oralı olmadım ve oğlum uyanmıştır diyerek odadan çıktım ,eşim ben çıkar çıkmaz sanırım iyi bir ayar vermiş daha sonra yok gızım olur öyle hamilelikte verirsib boyın da uzun diye eveleyip geveledi
Emla krem var canım.Uyuşuk uyuşuk bişey hissetmiyorsunKızlaar ben bugün ağdaya gidecem çok korkuyorum nasıl azaltcam acıyı bana bi yöntem söyleyinn
Demekki o lafı diyene eşi sadece kuluçka makinesi olarak görüyormuş.
kuşlar kuş kadar yiyip,fil gibi mıçmayı nasıl beceriyorlar
canım eylülde kaptanlığı bırakma düşüncem var. Sormuştun bir yerde şimdi cevap verebildim
Sizin de motorunuz var maceracı özgür kuşlar gibisiniz
hiç oralı olmadım ve oğlum uyanmıştır diyerek odadan çıktım ,eşim ben çıkar çıkmaz sanırım iyi bir ayar vermiş daha sonra yok gızım olur öyle hamilelikte verirsib boyın da uzun diye eveleyip geveledi
Onu zaten kuaför sürüyor da hiç etki etmiyor. Resmen fobim var ya şu lanet olası şeye. 10 yıldır yaptırıyorum ama hala alışamadım
Kız gerçekten işe yarıyo mu ya giderken alsam max yarım saat kalır uyuşur mu acepEmla krem var canım.Uyuşuk uyuşuk bişey hissetmiyorsun
Tabi canım ne demekSen işi biliyonevlenmeden önce hızlandırılmış bi eğitim bekliyorum senden
Benimkinin eli çok hızlı ve hafif. 4 sene Bursada değildim bir sürü kuaför denedim böylesini görmedim. ama benim cidden çok acıyo benden kaynaklı bi durumBazi kuaforlerin eli de cok agir oluyor ama. Hep ayni kuafore gidiyosan kuaforunu degistirebilirsin aslinda. Benim simdiki mesela mukemmel ama onceden cok acilar cektigim de oldu.
Bi de regl gunune yaklastikca aci artiyor muu azaliyor muuu ne oyle bi mevzu var, artiyor sanirsam da bilemedim simdik :)
Kız gerçekten işe yarıyo mu ya giderken alsam max yarım saat kalır uyuşur mu acep
Tabi canım ne demekEn güzeli hiç oralı olmamak .Eşim de beni iyi bildiği için ve ailesini hiç suçlamadan rahatsız olduğum şeyleri çaktırmadan anlattığım için gereken yerde cevap verir ben kenarda dururum
Bu ay ya da önümüzdeki ay hemen başlıyorum. Yaşadığım yerde güvenilir bi yer olmadığından başlamamıştım ama şimdi buldum gideceğim yeriLazer epişasyonu dene kuzum yaa ağda işkence resmen
Benimkinin eli çok hızlı ve hafif. 4 sene Bursada değildim bir sürü kuaför denedim böylesini görmedim. ama benim cidden çok acıyo benden kaynaklı bi durum
İşe yarıyor canım.Emla yada anestol vardı bir de hatırladığım kadarı ile.Kız gerçekten işe yarıyo mu ya giderken alsam max yarım saat kalır uyuşur mu acep
Benim 10 gün falan geçti keşke lokal anestezi yapılsa ağdacılardaRegl sonrasiydi acinin az oldugu donem, aklinda olsun. Reglden en fazla 1 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?