Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahh işte böyle ol canım ya

Artık böyle

Aaa sen bana diyeydin hemen akıl verirdim en son okula gittiğimde hoca bana yüksek lisans yap Esra birlikte çalışalım vs dedi. Ben direkt asla olmaz hocam hiç okuyamam bu saatten sonra dedim derdim ne ya niye okucam

GüzelmişHep benim koca yüzünden. Adam okumaya doymuyor ne yapacaksa 3 ünv bitirdi yola devam diyor.
Ben dinleneyim biraz kitap bile okuyacak halim yok valla

Ayyynenn oyle, ben de takmamaya calisiyorum elalemi, bayramlarda sadece yorumlar ust uste gelince bi o zaman fena oluyom
Bi akraba neden yok neden yok diyodu, dedim yapayim hemen gelip bakican ama 6 ay tamam mi? Sustu ondan sonra
Bi tanesi de taa dis kapinin dis mandali bi teyze, ay siz cocuk istemiyomuşsunuz galiba dedi gecen bayram. Dedim heee canimiz istemiyo daha, salla cocugu boyle daha guzel. Kadin sok oldu tum sulaleye yaymistir dedi esim, en tehlikeli kadina demissin dedi. Ay dedim napiyim ya, yeter.

Bu arada senin kv'ye de selamlar :) cok acayip bir detayi farketmis, kimse farkedemezdi hamilelikte kilo alindigini :)

Oda bişi mi biraz daha çocuğun olmazsa eşin seni boşar dediler yüzüme şimdi gülüyorum ama 1 yıl ağladım o lafa
Demekki o lafı diyene eşi sadece kuluçka makinesi olarak görüyormuş.
valla bizim arabayıda bi kuş grubu hemen hemen bu hale getirmiş
kuşlar kuş kadar yiyip,fil gibi mıçmayı nasıl beceriyorlar
Ahahaha inşallah
canım eylülde kaptanlığı bırakma düşüncem var. Sormuştun bir yerde şimdi cevap verebildim
aramızda zengolar var oooo, arabası var ooo,bizim arabamız yok fasfakiriz
Sizin de motorunuz var maceracı özgür kuşlar gibisiniz
Aaa ciddi misin diyeydin
hiç oralı olmadım ve oğlum uyanmıştır diyerek odadan çıktım ,eşim ben çıkar çıkmaz sanırım iyi bir ayar vermiş daha sonra yok gızım olur öyle hamilelikte verirsib boyın da uzun diye eveleyip geveledi

Sen işi biliyon evlenmeden önce hızlandırılmış bi eğitim bekliyorum senden

fitcivciv
Kulucka makinesi
O lafı diyen hanfendi damızlık bir hanımmış demek ki cidden

Onu zaten kuaför sürüyor da hiç etki etmiyor. Resmen fobim var ya şu lanet olası şeye. 10 yıldır yaptırıyorum ama hala alışamadım

Bazi kuaforlerin eli de cok agir oluyor ama. Hep ayni kuafore gidiyosan kuaforunu degistirebilirsin aslinda. Benim simdiki mesela mukemmel ama onceden cok acilar cektigim de oldu.
Bi de regl gunune yaklastikca aci artiyor muu azaliyor muuu ne oyle bi mevzu var, artiyor sanirsam da bilemedim simdik :)

Sen işi biliyon evlenmeden önce hızlandırılmış bi eğitim bekliyorum senden
Tabi canım ne demekEn güzeli hiç oralı olmamak .Eşim de beni iyi bildiği için ve ailesini hiç suçlamadan rahatsız olduğum şeyleri çaktırmadan anlattığım için gereken yerde cevap verir ben kenarda dururum

Benimkinin eli çok hızlı ve hafif. 4 sene Bursada değildim bir sürü kuaför denedim böylesini görmedim. ama benim cidden çok acıyo benden kaynaklı bi durum

Kız gerçekten işe yarıyo mu ya giderken alsam max yarım saat kalır uyuşur mu acep
İşe yarıyor canım.Emla yada anestol vardı bir de hatırladığım kadarı ile.
Ağdadan beş dakika önce sürsen bile işe yarıyor. kişiden kişiye değişmekle birlikte 1-2 saat etkisi sürüyor canım.
Emla krem daha etkili ve biraz daha pahalı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…