- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Emla bulursam alayım hemen. 130 tl imiş şuan. Gerçi bi kere aradıydım hiç bi eczanede yoktuİşe yarıyor canım.Emla yada anestol vardı bir de hatırladığım kadarı ile.
Ağdadan beş dakika önce sürsen bile işe yarıyor. kişiden kişiye değişmekle birlikte 1-2 saat etkisi sürüyor canım.
Emla krem daha etkili ve biraz daha pahalı diye hatırlıyorum
İşlerin yoluna girmesine, yardimcilarinin iyilesmesine ve esinin gelmesine de sevindim, gözün aydınRica ederim canım ne hakkıVarsa da hakkım şöyle güzel güzel kilolar verip mezun olursanız helali hoşunuz olsun
Hedefinde mezun olursun canım ayrıca korumayı da başarırsın sende o irade var.Çocuklar için köy,deniz gerçekten bulunmaz nimet.Bol bol gezip,yüzüp eğlenip enerjilerini atarlar.
Şükür elim kolum canım ciğerim bakıcımız biraz daha iyi.
Temizlikte yardımcımız daha toparlanamadı ama sağılsun bir süre onun yokluğunda gelecek bir arkadaşını tavsiye etti.Yarın gelecek.
Ben iyiyim canım,yarın gece eşim de gelirse daha iyi olurmuşum gibi geyor
Tam yönetici vasfına sahipsin yeminleTabi canım ne demekEn güzeli hiç oralı olmamak .Eşim de beni iyi bildiği için ve ailesini hiç suçlamadan rahatsız olduğum şeyleri çaktırmadan anlattığım için gereken yerde cevap verir ben kenarda dururum
Yaa esperenza dönem dönem diyorum dönemiyrm sivgili kaynınıcıım gidemedi hala evde bi düzen yok görümcem geliii 4 cıcıgıyla cınım cıkıyı sunlar bi gitse basım bi sakinleşse arkadas ülkede defiştirsen sehir de degiştirsen misafirden kacıs yok banaSenin çalkantılı hayatını yisinlerAdam kısmı o kadar ay boş bırakılmaz. İyi yapmışsın canım.yavrucukların nasıl iyi mi?
Sana dön bebeeem demekten dilimde tüy bitti. Dön artık şuraya.
esraa sen naptın bacım okul bittimi sonavı gectinmiiSen işi biliyonevlenmeden önce hızlandırılmış bi eğitim bekliyorum senden
Bu ay ya da önümüzdeki ay hemen başlıyorum. Yaşadığım yerde güvenilir bi yer olmadığından başlamamıştım ama şimdi buldum gideceğim yeri
Bitti bitti çok şükür şimdi stajdayım o da bitiyeahh. Süm yakında evleniyo sen nişanlandın mı diye soruyonYaa esperenza dönem dönem diyorum dönemiyrm sivgili kaynınıcıım gidemedi hala evde bi düzen yok görümcem geliii 4 cıcıgıyla cınım cıkıyı sunlar bi gitse basım bi sakinleşse arkadas ülkede defiştirsen sehir de degiştirsen misafirden kacıs yok bana
esraa sen naptın bacım okul bittimi sonavı gectinmii
Ya ya bide süm naptı nisanlandımı sümeeeeeeyyeee S smygnc
Çok araştırdım güzellik merkezlerinde lazer kullanılmadığını biliyorum. O yüzden bi klinik buldum. Son kez ağdaya gideyim de lazere başlarım bugün yarın. Ay şimdi nasıl acıcak ağda sonrasında da alev alırCanım bende çok geç başldım çok pişmanım. Ağdanın acısına mı yanayım vücudum tepki olarak sivilceleniyordu bacaklarım çok kötüydü.
Lazere geçtim çok şükür bayıklar, sivilceler gitti. Tabi bende 6 ay bir yere gittim çözüm almayınca bir arkadaşın tavsiyesi ile başka yere gittim çok şükür şimdi sıknto yok.
İyi araştır canım önemli gerçekten bu tip yerler.
Bence olucak bu seferSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
hurma
öğlen
1 tabak sirkeli salata
4 5 yada 3 4 kaşık etli nohut
ayran
ara
kuru incir
akşam
1 tabak tarhana
salata
ara
süt
su 2 litreye yakın , suyla salatayla dolduruyorum mideyi -500 gram çıkmazsa cuma ya atarım kendimi malabadi köprüsündenfattylamb94 esperenzaa Cascade_
SağollllAfiyet olsun :)
Anladım canımArtık olmayan bi kurumdaha doğrusu birleşme oldu şimdiki adı belli değil. şuana kadar ki adı sosyal güvenlik kurumu
SSK olmadığı kesinArtık olmayan bi kurumdaha doğrusu birleşme oldu şimdiki adı belli değil. şuana kadar ki adı sosyal güvenlik kurumu
Ben o zamana kadar@fmad canım evet esperenza birakacak kaptanlığı eylulde ise baslayinca
Aferin kızBuraya yazdigim seyleri ne hikmetse basarabiliyorum
O yuzden tarihe not dusmesi acisindan aldigim karari yazayim.
Bu aksam son kez evimde sigara icicem. Bu aksamdan sonra bir daha evimde sigara icmicem.. B.kunu cikardim artik.
Sigarayla ilgili kendime verecegim ikinci sozu de takima girdikten sonra vericem :)
Diger aldigim karar, neskayfe icmemeyi bugun basardim. Zaten karatayda da yasakliymis neskayfe falan ya.
Ben o zamana kadar
Allah izin verirse mezunum zaten
Teşekkür ederim canımİşlerin yoluna girmesine, yardimcilarinin iyilesmesine ve esinin gelmesine de sevindim, gözün aydın
Aynı dertten muzdaribiz canım.Ayyy bayılazaimm modumdan çıktım yemek hazırlıyorum.allahım nasıl sıcak bir gün bu böyle nasılsınız iyi misiniz
Hayat bana limon vermiş ben de limonata yapıyorum caanımmTam yönetici vasfına sahipsin yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?