Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emla bulursam alayım hemen. 130 tl imiş şuan. Gerçi bi kere aradıydım hiç bi eczanede yoktu

İşlerin yoluna girmesine, yardimcilarinin iyilesmesine ve esinin gelmesine de sevindim, gözün aydın

Senin çalkantılı hayatını yisinlerAdam kısmı o kadar ay boş bırakılmaz. İyi yapmışsın canım.yavrucukların nasıl iyi mi?
Sana dön bebeeem demekten dilimde tüy bitti. Dön artık şuraya.
Yaa esperenza dönem dönem diyorum dönemiyrm sivgili kaynınıcıım gidemedi hala evde bi düzen yok görümcem geliii 4 cıcıgıyla cınım cıkıyı sunlar bi gitse basım bi sakinleşse arkadas ülkede defiştirsen sehir de degiştirsen misafirden kacıs yok bana
Sen işi biliyon evlenmeden önce hızlandırılmış bi eğitim bekliyorum senden
esraa sen naptın bacım okul bittimi sonavı gectinmii

Ya ya bide süm naptı nisanlandımı sümeeeeeeyyeee S smygnc

Bu ay ya da önümüzdeki ay hemen başlıyorum. Yaşadığım yerde güvenilir bi yer olmadığından başlamamıştım ama şimdi buldum gideceğim yeri

Canım bende çok geç başldım çok pişmanım. Ağdanın acısına mı yanayım vücudum tepki olarak sivilceleniyordu bacaklarım çok kötüydü.
Lazere geçtim çok şükür bayıklar, sivilceler gitti. Tabi bende 6 ay bir yere gittim çözüm almayınca bir arkadaşın tavsiyesi ile başka yere gittim çok şükür şimdi sıknto yok.
İyi araştır canım önemli gerçekten bu tip yerler.

Bitti bitti çok şükür şimdi stajdayım o da bitiyeahh. Süm yakında evleniyo sen nişanlandın mı diye soruyon

Çok araştırdım güzellik merkezlerinde lazer kullanılmadığını biliyorum. O yüzden bi klinik buldum. Son kez ağdaya gideyim de lazere başlarım bugün yarın. Ay şimdi nasıl acıcak ağda sonrasında da alev alır

Bence olucak bu sefer

Buraya yazdigim seyleri ne hikmetse basarabiliyorum
O yuzden tarihe not dusmesi acisindan aldigim karari yazayim.
Bu aksam son kez evimde sigara icicem. Bu aksamdan sonra bir daha evimde sigara icmicem.. B.kunu cikardim artik.

Sigarayla ilgili kendime verecegim ikinci sozu de takima girdikten sonra vericem :)

Diger aldigim karar, neskayfe icmemeyi bugun basardim. Zaten karatayda da yasakliymis neskayfe falan ya.

Aferin kız
Sevimli kedi

İşlerin yoluna girmesine, yardimcilarinin iyilesmesine ve esinin gelmesine de sevindim, gözün aydın
Teşekkür ederim canımYarın ev temizlense,sonraacıma takımdaki arkadaşlarımız güzel güzel eksilerle gelse bi de üstüne kocacuuum gelse dadından yinmez
allahım nasıl sıcak bir gün bu böyle nasılsınız iyi misiniz
Aynı dertten muzdaribiz canım.Ayyy bayılazaimm modumdan çıktım yemek hazırlıyorum.
Sen nasılsın canım?
Tam yönetici vasfına sahipsin yeminle
Hayat bana limon vermiş ben de limonata yapıyorum caanımmBu tembellikle başka türlü kim beni napsınn.Adam idare etmeyi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…