Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
hurma

öğlen
1 tabak sirkeli salata
4 5 yada 3 4 kaşık etli nohut
ayran

ara
kuru incir

akşam
1 tabak tarhana
salata

ara
süt

su 2 litreye yakın , suyla salatayla dolduruyorum mideyi -500 gram çıkmazsa cuma ya atarım kendimi malabadi köprüsünden fattylamb94 esperenzaa @giustizia_

Kesinlikle öyle yap keyfine bak biraz bebişe odaklan. Esperenzanın dediği gibi işsiz değilsin ki bu kadar işin gücün arasında bir de dersle uğraşıyosun

Haklısın canım. Şuan kafmdaki tüm sıkıntıları bir kenara bırakmak en iyisi olacak. Zamanla hepsini sırasıyla hallederim. Sağlık başta geliyor. Nasip olur bebeğime kavuşursam en büyük mutluluk bu olacak zaten. Sınavı da hallederim. Haberlere gelince beni tanısan heralde yuhh derdin. Eskiden çok mudahil olur muhalif olurdum. Dilimin kemiği yoktu şimdi içime atıyorum oda strese neden oluyor. O yüzden haber başlıklarınıda bıraktım.
Allah sağlık versin şuan düşüncem bebeğime odaklanmak. Dualrınızı eksik etmeyin canlar.

ah canım kaç kere içtim o sudan sökülemedim

Papatya ve biberiyeyi karistirip ictin mi?
2 poset papatya sallama cayi, 1 avuc aktardan alinma biberiye. Bir bardak kaynar su. Bende cok ise yariyor sökülme acisindan. Daha once onermistim galiba sana ya da birilerine burda. Denemediysen dene bi :)

Canım inan mucizeler var bir arkadaşım 13 yıl sonra kavuştu ve dün doğum yaptı bana da çok dua etmiş, iş te olmasam ağlıcam onun adına 13 yıl çektiklerini düşünüyorum da , herkese tek tek laf anlattı eşinin ailesi de dahil..

Bunu denemedim canım tadı nasıl yeni tatlara pek açık değilim de yeşilçay içerim ama

Ameliyat olan bir arkadaş da bende vae canım.O da 100 kiloyu aşmıştı,ben bu kiloyu veremem diyerek ameliyat oldu.2 seneye yakın zamanda 30-40 kilo verdi sanırım ama nasıl verdi istese de yiyemeyerek ,hele ilk dönemler mama gibi görüntüsü olan bana göre tuhaf şeyler yiyerek zatıfladı.Spor da olmayınca inanılmaz sarkmaları var şimdi de onları kafaya takmış durumda.
Ameliyat olup risk alıp diyet yemeklerinden daha kötü yiyeceklerle zayıflanacağına aynı sürede küçük değişikliklerle o kiloyu zaten verilir ki.Porsiyon küçültüp,karbonhşdratı,abur cuburu azaltarak ve biraz da hareketi arttırarak bile kilo verilirken risk almaya gerek yok bence de.

Kızartma ise o olmamış ama kalanı iyi canım:)

Haklısın olmamış.
Zaten 2 taneydi 1 tane yedim hafif rahatsız oldum diğerinden bir parça aldım bıraktım sonra.
Kızartma düşman zaten bana.

Rica ederiz canimmm, sen yeter ki kafani rahatlat, canina yazik bee :)
(En sevdigim laf, canina yazik :))

Aynen... sohbet iyi geldi. Sesim soluğum çıkmıyor amirim gelip kontrol ediyor iyi misin diyor. Dedim haber okumuyorum öerak etme
Şimdi daha iyiyim

Allah anali babali, saglikla buyutsun, cok mutlu oldum ya.. Elaleme laf anlatmak cok cok cok zor. Biz de 4 yillik evliyiz, neden yok niye yapmiyosunuzlar cok can sıkıyor. Diyorum adam gibi isim yok, okulum da var daha (doktora yapiyorum), borcumuz cok vs ama anlayan yok. Asil sebep borclar ve okulun bitmesi. Artik sadece hayirlisi, vakti gelince insallah falan diyorum. Hemen aciyan uzulen bakislar. La bi yuruyun gidin...

Ne mutlu onlara. Mutluluklar ı daim olsun
Ben inanıyorum zaten bir gün o mutluluğu bende yaşayacağım

Sabır, emek ve umut etmek... ve baby
Bizde yaşayacağız canım inşallah

Oda bişi mi biraz daha çocuğun olmazsa eşin seni boşar dediler yüzüme şimdi gülüyorum ama 1 yıl ağladım o lafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…