Kesinlikle öyle yap keyfine bak biraz bebişe odaklan. Esperenzanın dediği gibi işsiz değilsin ki bu kadar işin gücün arasında bir de dersle uğraşıyosunZaten sınavda başarı gösteremeyeceğim. Düzenli çalışamadım, emek olmadan ödül olmuyor. Sanırım oluruna bırakıp sadece sınava gireceğim.
Şuan ruh ve beden sağlığım daha önemli. Babylere odaklanıp güzelce hazırlanayım transfer gününe ben
Sağlık ertelenmeye gelmeyen konulardan canım.Tedavi konusunda da en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar.Okul sınav bir süre ertelenebilir bence.Çalıştığın kurum stresli ,yorucu ama bildiğin iş ve kendi kendini takdir etmesen de işini iyi yapan birisin.Şuan işin olmasaydı belki sana erteleyebiliyorsan transferi ertele derdim ama çok şükür işin var var ve sınava da mümkün olduğunca rahar psikoloji ile girersen kusmet bu belli olmaz.Çok iyi sonuç alabilirsin de:)
Amirin gazete okumanı yasaklaması konusunda da biraz haklı.Kafanı kuma gön deniyorum ama ülke pek de iç açıcı halde değilken kaygılarına kaygı eklememek için bir dönem mümkün mertebe gündemi takip etmemeni ben de öneririm
İcebiliyorsan su maydanoz suyu denen seyi ic fitcivcivcim :) sicak sicak ic, cidden ise yariyor ya
ah canım kaç kere içtim o sudansökülemedim
Haklısın canım. Şuan kafmdaki tüm sıkıntıları bir kenara bırakmak en iyisi olacak. Zamanla hepsini sırasıyla hallederim. Sağlık başta geliyor. Nasip olur bebeğime kavuşursam en büyük mutluluk bu olacak zaten. Sınavı da hallederim. Haberlere gelince beni tanısan heralde yuhh derdin. Eskiden çok mudahil olur muhalif olurdum. Dilimin kemiği yoktu şimdi içime atıyorum oda strese neden oluyor. O yüzden haber başlıklarınıda bıraktım.
Allah sağlık versin şuan düşüncem bebeğime odaklanmak. Dualrınızı eksik etmeyin canlar.
Papatya ve biberiyeyi karistirip ictin mi?
2 poset papatya sallama cayi, 1 avuc aktardan alinma biberiye. Bir bardak kaynar su. Bende cok ise yariyor sökülme acisindan. Daha once onermistim galiba sana ya da birilerine burda. Denemediysen dene bi :)
Iyi bari biraz dinlenmiş olursun totonu yaydığın günler geliyeahhBakıcı daha iyi,geçti sayılır hatta
Yardımcı kadın maalesef bir süre olamayacak ama yerine bir tanıdığını ayarladı yarın gelecek bakalım.
Kesinlikle öyle yap keyfine bak biraz bebişe odaklan. Esperenzanın dediği gibi işsiz değilsin ki bu kadar işin gücün arasında bir de dersle uğraşıyosun
Bunu denemedim canım tadı nasıl yeni tatlara pek açık değilim de yeşilçay içerim ama
Ameliyat olan bir arkadaş da bende vae canım.O da 100 kiloyu aşmıştı,ben bu kiloyu veremem diyerek ameliyat oldu.2 seneye yakın zamanda 30-40 kilo verdi sanırım ama nasıl verdi istese de yiyemeyerek ,hele ilk dönemler mama gibi görüntüsü olan bana göre tuhaf şeyler yiyerek zatıfladı.Spor da olmayınca inanılmaz sarkmaları var şimdi de onları kafaya takmış durumda.Canim hos geldin :)
Sana ozellikle cevap yazmak istedim.
Ameliyat acisindan cok haklisin.
Bir arkadasim 110 civari kilo ile ameliyat oldu. 3 sene sonraki kilosu 64. Peki rejim yapsa, spor yapsa da ayni sey olmayacak miydi? Olacakti hem de o kotu sarkmalar olmayacakti, daha guclu saglikli olacakti. O kiloyu verebilmesinin tek nedeni yemek yiyememesi, istese bile. E zaten biz diyet kafasina girince en fazla 2 hafta sonra o acayip istahimiz kalmiyor ki..
Onun diyetle hic ama hic isi olmadi. Bi sabah kalkayim 60 olayim derdi, ben de derdim gozunu seveyim o is oyle olmaz. Fakat onun ameliyat olmasini destekledim. Cunku cidden baska cikisi yoktu onun. Sporu da sifirdi soylememe gerek yok.
Ama sen diyet yapabilmis bir insansin. Sadece gaza, motivasyona, dustugun zamanlarda da elinden tutup dogrultacak birilerine ihtiyacin var. Bu yonden burasinin cok faydali oldugunu dusunuyorum, cok guzel kilolar verilmis simdiye kadar ve herkesin problemi ayni oldugundan birbirinin derdini anlama acisindan da bulunmaz nimet bir yer.
Yasin da cok genc. Boyun da fistik gibi. Ben eminim ki guzelce bir diyetle, yavasca da artan bir spor yapma duzeniyle cok super kilolar vericeksin. Zamani asla takma. Ben ben zaman takaa takaa 3 seneye yakin vakit kaybettim. 160 boyundayim, 60 kilo civarindaydim kendimce basladigimda yaklasik 3 hafta ve cok asiri sisman bir goruntum var, 75 kilo musun diyen oldu bana, kimse kiloma inanmadi. Eskiden ise 48-50 idim, fistik gibiydim.
3 sene boyunca da hadi 1 ayda vericem, hadi 3 haftada vericem dedim. Ne oldu? Hic.. Ama 2 haftadir burdayim ve cok daha iyi hissediyorum. Dusun, 32 yasindayim, hayatimda sekersiz cay icmedim ama yaklasik 2 haftadir sekersiz cay iciyorum.
Ekmek yemiyorum hic ekmek! İnanabiliyor musun. Abur cubur her gun cips vs gomerdim, yok oldu diyebilirim rahatlikla.
Ben bunu yaptiysam sen hasini yaparsin bu isin.
Sen sunu hayal et, mesela seneye yaza misler gibi olurum. 28 yasindayken gayet guzel goruncem.. vs. Bunlar insani daha da motive eden seyler bence, sen de denersin belki :)
Son olarak, cok uzun yazdim ama yasin genc oldugundan (metabolizman hizlidir) ve dirayetli olursan fistik gibi olacagini hissettim, hislerim kuvvetlidir benim de)
En son olaraktan da, eger sana uygunsa, Karatay diyetine gozunu kapa ve gir derim, cidden iyi cunku.
Tekrardan hos geldin
Rica ederiz canimmm, sen yeter ki kafani rahatlat, canina yazik bee :)
(En sevdigim laf, canina yazik :))
Kızartma ise o olmamış ama kalanı iyi canım:)
Rica ederiz canimmm, sen yeter ki kafani rahatlat, canina yazik bee :)
(En sevdigim laf, canina yazik :))
Canım inan mucizeler var bir arkadaşım 13 yıl sonra kavuştu ve dün doğum yaptı bana da çok dua etmiş, iş te olmasam ağlıcam onun adına 13 yıl çektiklerini düşünüyorum da , herkese tek tek laf anlattı eşinin ailesi de dahil..
Ne mutlu onlara. Mutluluklar ı daim olsunCanım inan mucizeler var bir arkadaşım 13 yıl sonra kavuştu ve dün doğum yaptı bana da çok dua etmiş, iş te olmasam ağlıcam onun adına 13 yıl çektiklerini düşünüyorum da , herkese tek tek laf anlattı eşinin ailesi de dahil..
Allah anali babali, saglikla buyutsun, cok mutlu oldum ya.. Elaleme laf anlatmak cok cok cok zor. Biz de 4 yillik evliyiz, neden yok niye yapmiyosunuzlar cok can sıkıyor. Diyorum adam gibi isim yok, okulum da var daha (doktora yapiyorum), borcumuz cok vs ama anlayan yok. Asil sebep borclar ve okulun bitmesi. Artik sadece hayirlisi, vakti gelince insallah falan diyorum. Hemen aciyan uzulen bakislar. La bi yuruyun gidin...
Ne mutlu onlara. Mutluluklar ı daim olsun
Ben inanıyorum zaten bir gün o mutluluğu bende yaşayacağım
Sabır, emek ve umut etmek... ve baby
Bizde yaşayacağız canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?