Salatada neler vardı canımSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
hurma
öğlen
1 tabak sirkeli salata
4 5 yada 3 4 kaşık etli nohut
ayran
ara
kuru incir
akşam
1 tabak tarhana
salata
ara
süt
su 2 litreye yakın , suyla salatayla dolduruyorum mideyi -500 gram çıkmazsa cuma ya atarım kendimi malabadi köprüsündenfattylamb94 esperenzaa @giustizia_
Salatada neler vardı canım
Oda bişi mi biraz daha çocuğun olmazsa eşin seni boşar dediler yüzümeşimdi gülüyorum ama 1 yıl ağladım o lafa
Yaa o zaman iyi :)Haklısın olmamış.
Zaten 2 taneydi 1 tane yedim hafif rahatsız oldum diğerinden bir parça aldım bıraktım sonra.
Kızartma düşman zaten bana.
Aynen... sohbet iyi geldi. Sesim soluğum çıkmıyor amirim gelip kontrol ediyoriyi misin diyor. Dedim haber okumuyorum öerak etme
Şimdi daha iyiyim
Tamam canım:) acaba mısır balık falan da var mı diye sordum :)domates salata soğan
evde yapınca marullu yapıyorum ben birde zeytinyağlı
hahahahBen ne zaman 55 olcam, babam böyle çilekli pasta yapmayı nerden öğrendiaa pasta dedim, şuan yanımda bir paket baklava var hediye geldi açmadım kutuyu, ben de imtihan oluyorum
Ne güzel umudun hep taze
Ben zaman zaman umutsuzluk yaşıyorum
Aaa sen bana diyeydin hemen akıl verirdimKız işte hiç kafa yok bende. Oturup rahatıma bakmam gerekirken.
Aşırı gözün dönerse diye dediğimi şıppadanak anladınAA Allah korusun
O zaman aşırı dayanamazsam yerim-)(( minnak pisboğaz
hahh işte böyle ol canım yaHaklısın canım. Şuan kafmdaki tüm sıkıntıları bir kenara bırakmak en iyisi olacak. Zamanla hepsini sırasıyla hallederim. Sağlık başta geliyor. Nasip olur bebeğime kavuşursam en büyük mutluluk bu olacak zaten. Sınavı da hallederim. Haberlere gelince beni tanısan heralde yuhh derdin. Eskiden çok mudahil olur muhalif olurdum. Dilimin kemiği yoktu şimdi içime atıyorum oda strese neden oluyor. O yüzden haber başlıklarınıda bıraktım.
Allah sağlık versin şuan düşüncem bebeğime odaklanmak. Dualrınızı eksik etmeyin canlar.
Hayat çok yorucuIyi bari biraz dinlenmiş olursun totonu yaydığın günler geliyeahh
Spor yaparsan daha çabuk 55 olursunBen ne zaman 55 olcam, babam böyle çilekli pasta yapmayı nerden öğrendiaa pasta dedim, şuan yanımda bir paket baklava var hediye geldi açmadım kutuyu, ben de imtihan oluyorum
Ne güzel umudun hep taze
Ben zaman zaman umutsuzluk yaşıyorum
valla bizim arabayıda bi kuş grubu hemen hemen bu hale getirmişHayat kısa...
Eki Görüntüle 2168032
Ahahaha inşallahAşırı gözün dönerse diye dediğimi şıppadanak anladın
hahh işte böyle ol canım ya
S
Hayat çok yorucuNarin omuzlarımdaki yük belimi büktü Dinlenme geliyeahh diyen diline yazan parmsğ
Spor yaparsan daha çabuk 55 olursunKonuyu spora bağladığıma göre şimdi sessizce buradan sıvışabilirim
Tamam canım:) acaba mısır balık falan da var mı diye sordum :)
valla bizim arabayıda bi kuş grubu hemen hemen bu hale getirmiş
Immm onlar da güzel :) afiyet olsun :)ton balık falan sevmem ben alabalık hamsi genelde
Ahhahahahhaaramızda zengolar var oooo, arabası var ooo,bizim arabamız yok fasfakiriz
Amannn kimseyi memnun edemezsin o nedenle önce kendini memnun etmek en iyisi.Allah anali babali, saglikla buyutsun, cok mutlu oldum ya.. Elaleme laf anlatmak cok cok cok zor. Biz de 4 yillik evliyiz, neden yok niye yapmiyosunuzlar cok can sıkıyor. Diyorum adam gibi isim yok, okulum da var daha (doktora yapiyorum), borcumuz cok vs ama anlayan yok. Asil sebep borclar ve okulun bitmesi. Artik sadece hayirlisi, vakti gelince insallah falan diyorum. Hemen aciyan uzulen bakislar. La bi yuruyun gidin...
Aaa ciddi misin diyeydinAmannn kimseyi memnun edemezsin o nedenle önce kendini memnun etmek en iyisi.
Önce evlen evlen evlen, sonra çocuk çocuk çocuk,sonra ikinci ikinci ikinci diye beyin şetyapmaya çok meraklı bir toplumuz.benim de evliğim 6 yılı doldurmak üzereydi tedavi ile oldum.
Eşimin ailesi öyle bir kafa ütülerdi ki hee heee diyip geçerdim en sonunda eşim belki benim çocuğum olmuyor dedi de biraz sustular.yıllarca beynimi yiyen kayınvalidem de torununu 9 aylıkken görmeye gelipp gelin geelin sen çok kilo almışsın bak oğluşum hiç kilo almamış dedi ve 3 gün sonra gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?