Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Salatada neler vardı canım

Oda bişi mi biraz daha çocuğun olmazsa eşin seni boşar dediler yüzüme şimdi gülüyorum ama 1 yıl ağladım o lafa

Ben onlarin..............
Yurusun gitsinler ya, defolsunlar. Asiri sinirlendim. Napacan kendine mi alacan kocami derdim o sinirle kesin!!!

Yaa o zaman iyi :)

Ne güzel umudun hep taze
Ben zaman zaman umutsuzluk yaşıyorum

Canım bende ara ara korkuyorum ama bu konuda hiç bir zaman stem etmem ya da olmayacak işte vs şeyler söylemem.
Bu hayatta bizim yapabildiklerimiz, değiştirebildiklerimiz var ve bir de ne yaparsak yapalım ne kadar yardım edilirse edilsin yapılamayacak, değişmeyecek şeyler var.
Bu biliçle düşünüyorum bebek mevzusunu.
Nasip olursa, hep umutla bakmak gerek hayat devam ettiği müddetçe, inşallah olacak o günleri gördüğümüzde ne çok üzülmüşüm boşuna diyeceğiz.
Allah tez zamanda nasip eder beraberce mutluluğumuzu paylaşırız inşllah

Kız işte hiç kafa yok bende. Oturup rahatıma bakmam gerekirken.
Aaa sen bana diyeydin hemen akıl verirdim en son okula gittiğimde hoca bana yüksek lisans yap Esra birlikte çalışalım vs dedi. Ben direkt asla olmaz hocam hiç okuyamam bu saatten sonra dedim derdim ne ya niye okucam

AA Allah korusun
O zaman aşırı dayanamazsam yerim -)(( minnak pisboğaz
Aşırı gözün dönerse diye dediğimi şıppadanak anladın
hahh işte böyle ol canım ya
S
Iyi bari biraz dinlenmiş olursun totonu yaydığın günler geliyeahh
Hayat çok yorucuNarin omuzlarımdaki yük belimi büktüDinlenme geliyeahh diyen diline yazan parmsğ
Ben ne zaman 55 olcam, babam böyle çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi aa pasta dedim, şuan yanımda bir paket baklava var hediye geldi açmadım kutuyu, ben de imtihan oluyorum
Spor yaparsan daha çabuk 55 olursunKonuyu spora bağladığıma göre şimdi sessizce buradan sıvışabilirim

Ne güzel umudun hep taze
Ben zaman zaman umutsuzluk yaşıyorum

Umutsuzluk da olur tabi arada ki, dogal bir durum. Onemli olan dur lan neye bu kadar canımı sıkıyorum diyip silkeeleeniip guzel umutlara tekrardan, taze taze tutunmak.
Omurleri ne zaman baslayacaksa o zaman gelecekler iste :) Saglikli sihhatli olsunlar, bekleyeceksek de bekleyek napak :)
Ben de seneye artik hamile olmak istiyorum ama nasip, ne zamaaan olursa artikin napam :)

Ahahaha inşallah

Amannn kimseyi memnun edemezsin o nedenle önce kendini memnun etmek en iyisi.
Önce evlen evlen evlen, sonra çocuk çocuk çocuk,sonra ikinci ikinci ikinci diye beyin şetyapmaya çok meraklı bir toplumuz.benim de evliğim 6 yılı doldurmak üzereydi tedavi ile oldum.
Eşimin ailesi öyle bir kafa ütülerdi ki hee heee diyip geçerdim en sonunda eşim belki benim çocuğum olmuyor dedi de biraz sustular.yıllarca beynimi yiyen kayınvalidem de torununu 9 aylıkken görmeye gelipp gelin geelin sen çok kilo almışsın bak oğluşum hiç kilo almamış dedi ve 3 gün sonra gitti.

Aaa ciddi misin diyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…