Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

5k leslie daha hareketli aralarda koşunun da olduğu temposu yüksek olan video canım.
3 mil olanın temposu düşük.
Canım ben hep bunu yapıyoruuuum

Allah ım puanımı düşük yazmışım ((

(Spor yapıp yanlış hesap yapınca ben )

fattylamb94 canım benim yaptığım sporlarda Leslielerin 45 dakikası bu
Sen hesabı nasıl yapıyorsun yazıyor musun bir yere
Ben yanlış yazmışım çünkü eksik

Dünde öyle

Önceki gün yapmış mıydım hatırlamıyorum çok geride kalmış bulamadım

Menüm

Sabah
Klasik kahvaltı

Öğle
5 adet kaşarlı köfte
1 dilim ekmek

Akşam
Patlıcan salatası
Yarım dilim ekmek

esperenzaa fattylamb94
Afiyet olsun canım.Menün çok güzelmiş.Eve de dondurma almayın
Emzirirken tatlı ihtiyacı fazla oluyor biliyorum ama daha sağlıklı yiyeceklerle bu ihtiyacını kontrol altına alırsan daha iyi olur.

Şahanesin o zaman
Çok sevindim gerçekten
puanları düzelterek esrayı fattylamb94 etiketle canım.
Çok üzüldüm

Ya bana diğerlerindense hep bu eğlenceli gelir bunu yaparım ama boşuna iş çıkarttım hem de yanlış hesaplar yapmışım

cgdmk ben diğer konuda da hesaplarken karıştırıyordum

fattylamb94 ya özür dilerim
Eğer uğraşması zor olursa kalsın bana ders olsun

45 dakikası bu video devamı başka Leslie

Afiyet olsun canım.Menün çok güzelmiş.Eve de dondurma almayın
Emzirirken tatlı ihtiyacı fazla oluyor biliyorum ama daha sağlıklı yiyeceklerle bu ihtiyacını kontrol altına alırsan daha iyi olur.
Bugün motivasyonum tam. Herkes doğum kiloların gitmiş diyor

Kızlar ben de erken yaZayım bugün

Menü:
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim domates
4 dilim salatalık
Yarım kk peynir
3 zeytin

Saat 4 gibiydi(ikindi diyeyim)
4yk kabak az zeytinyağında kavurduk ve yoğurtladık
2 yk semizotu
1 yaprak sarması

Az önce de babam aradı dondurma alayım mı diye
Yok dedim ama canı çekti herhalde neden dedi dedim diyetteyim ;D bir şey yapmaz falan dedi ısrar etti ev de çok Sıcaktı
İyi gitti 2 top @giustizia_ bak seni yalnız bırakmadım
ceza var galiba esperenzaa

Su az içtim bugün 2 ye tamamlamaya çalışacağım

Spor: 70 dk Leslie 45i 5k =45*5=225 puan + (25*3 =75)==300 puan
132sn plank(3sn 1 puanmış) = 44 puan
4000adım=60 puan

404 puan

S smygnc fattylamb94 esperenzaa

Hoşbuldum :) ne kadar güzel ve içten anlatmışsın taa buradan hissettim yazındakileri çok teşekkür ederim
Ameliyat benim de kendim için düşüneceğim son şey çünkü hem acısı, hem sarkmaları, hem yara izleri hem komplikasyonları bir çok negatif düşüncesi var o konuda. Çevremde bir çok insan sürekli sen neden ameliyat olmuyorsun gibi cümleler kurunca ister istemez araştırıyorsun ama internette denk geldiğim ameliyat olmadan çok güzel kilo veren sıkılaşan insanlar var onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim
Ve bu sefer gerçekten inandım yapabileceğime
Kendime bir elbise aldım mavi renk çiçekli böyle elbise 42 beden ama baya dar 70 kilo olan insan ancak içine girebilir.
Bu benim motivasyon elbisem olsun dedim onu dolabımın en güzel yerine astım. Bakıp ben bu elbisenin içine gireceğim diyeceğim her gün. Mutlaka bunun da etkisinin olacağını düşünüyorum.
Kendimi zayıf hayal ettim, sağlıklı... Aslında bir çok hayalim var kilo verince yapacağım mesela yogaya başlamak istiyorum. Tüm bedenime hükmedebilmek ve aslında bir idolüm var olmak istediğim bedene sahip biri kilosunu bilmiyorum ama bedeni, bedenine hükmedebilmesi, yapabildiği hareketler tam anlamıyla muhteşem benim için.
O kadın gibi olmak sanırım beni en çok mutlu edebilecek şeylerden biri . Yeri gelmişken ismini de söyleyeyim belki siz de beğenirsiniz Amanda Bisk- sporcu.

Çok uzattım galiba ama sanırım seni çok iyi anladım umarım birlikte hedeflerimize ulaşırız ve bu günleri hep gülerek en güzel şekilde hatırlarız :)

Karatay diyetine de bakacağım :)

İlk menümü yazayım o zaman
Genelde saat 10 gibi kahvaltı yapıyorum geç yatıyorum akşamları
kahvaltıda yarım domates, yarım salatalık, 3 tane biber, 3 dilim beyaz peynir, 1 yemek kaşığı kadar şeftali reçeli , 2 dilim ekmek ve 2 bardak açık şekersiz çay içtim
Öğlen ve akşam soğanlı kıyma kavurma ve salata yedim yanında 2 dilim ekmek ile
Acıkmadığım için ve gün boyunca dışarda olduğum için ara öğün yapamadım bugün
Birazdan da bir büyük kupa kahve içeceğim
Gün içerisinde de 2 litre kadar su içtim yatana kadar 2 buçuğu geçerim sanırım :)

Canım reçel hariç güzel bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…