- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Güle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardıBu arada popoma gelen kivircik saçlarımı kestirdim minnak kaldiomzumda hepsi havada hahahahah kocam diyorki cocuk istismari olmasin genclestin yahuuu hahahah
Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmmGüle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardı
Yeni yeni kurbanlar kendi ayakları ile geldiler kuzumYaaaa bende anlamadim gitti koptum burdan iyice giremiyorum yeni hatunlari tanıyamadım kimse etiket etmiyooo beni kim ne yiyooo görmüyorum atar yapamıyorumdışlandım ayolll
Ipleyin beniYeni yeni kurbanlar kendi ayakları ile geldiler kuzumhaftaya burada ol tanış kaynaş.
İrkidişlir çiğdim irkidişimizi ipleyip itikit yipir misiniz
Kız sen hiçç eksik kalma zatenSagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmmeskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde
Saksı değilim ben,kaptan yardımcısıyım .En çok bana soracaksınız en çok ben ipinizi çekeceğim demeyi unutmuşsun datlumIpleyin beniipinizi cekecemmm heee hehe
Cok tesekkur ederim canimmm. İnsallah yarindam itibaren baslayarak haftaya o farki gormus olucamBen de Türk kahvesi haricinde kahve pek içmem.Granül kahveyi de sevmem.
Hergün 1 duble fincan içerim.
Çok iyi adımlar atıyırsun canım.Beş kupa kahveden 1-2’ye düşürüyorsun ya inan farkı hemen hissetmeye başlayacaksın canım.
Regl dönemini iyi geçirebilirsen çok iyi eksilme gelir canım.
VuhuuuuKız sen hiçç eksik kalma zatenAttır kırmızı aralara.Sonra saçlarını eşine karşı savur sen matador ol ,o boğa
Cok tesekkur ederim canimmm. İnsallah yarindam itibaren baslayarak haftaya o farki gormus olucam
Ipleyin beniipinizi cekecemmm heee hehe
Korkutmayayim dedimSaksı değilim ben,kaptan yardımcısıyım .En çok bana soracaksınız en çok ben ipinizi çekeceğim demeyi unutmuşsun datlum
Gelll burayaaaamedgic26 meyabaa :) yeniyim ben, hem cevap yazayim hem etiketleyeyim didim, ayagimiz alissin :))
Üç kuruş fazla olsun ,kırmızı olsun canummVuhuuuuboğa yorgun bitti benle ugrasmaktan kirmizi candır alevv aldi buralar
Taktim sarja doluyorÜç kuruş fazla olsun ,kırmızı olsun canummBoğa bitmrmiştir şarj oluyırdur
Gelll burayaaaahehehe Merhaba canim adin ney hatuncummm
Kilona yakın iki rakip var canım.Korkutmayayim dedimpazartesi etiket yapıcam herkesi güzel cumlelerimi o gune sakliyorum hahaha sende benim ipimi cekk bana rakip ayarla en zorundan kapismayi ozledim
Anahhh kim dedi adimiEda benim adim :) seninki de cigdem sanirsam, memnun olduuummmm
Biiii denemm sen bir kurban ayarla bana saglam olsun surekli gelen olsunki bende geri geleyim tamamen ben listeye giriyorum yarin demi
HahahaTaktim sarja doluyor4 5 gun nadasa yatirdim malum regl donemi
Bilmem, okurkene oyle kalmis aklimda valla, ama isimler karisiyor da haticeninki net, lokumlu haticeB
Anahhh kim dedi adimibende memnun oldum canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?