Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada popoma gelen kivircik saçlarımı kestirdim minnak kaldi omzumda hepsi havada hahahahah kocam diyorki cocuk istismari olmasin genclestin yahuuu hahahah
Güle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardı

Güle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardı
Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmm eskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde

Yaaaa bende anlamadim gitti koptum burdan iyice giremiyorum yeni hatunlari tanıyamadım kimse etiket etmiyooo beni kim ne yiyooo görmüyorum atar yapamıyorum dışlandım ayolll
Yeni yeni kurbanlar kendi ayakları ile geldiler kuzumhaftaya burada ol tanış kaynaş.
İrkidişlir çiğdim irkidişimizi ipleyip itikit yipir misiniz

Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmm eskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde
Kız sen hiçç eksik kalma zatenAttır kırmızı aralara.Sonra saçlarını eşine karşı savur sen matador ol ,o boğa

Cok tesekkur ederim canimmm. İnsallah yarindam itibaren baslayarak haftaya o farki gormus olucam

Saksı değilim ben,kaptan yardımcısıyım .En çok bana soracaksınız en çok ben ipinizi çekeceğim demeyi unutmuşsun datlum
Korkutmayayim dedim pazartesi etiket yapıcam herkesi güzel cumlelerimi o gune sakliyorum hahaha sende benim ipimi cekk bana rakip ayarla en zorundan kapismayi ozledim

Korkutmayayim dedim pazartesi etiket yapıcam herkesi güzel cumlelerimi o gune sakliyorum hahaha sende benim ipimi cekk bana rakip ayarla en zorundan kapismayi ozledim
Kilona yakın iki rakip var canım.
lyeaph geri döndü tekrar aramıza şükür.
Bir de bugün tazecik yepisyeni M mutsuzdrn geldi. sporda değil ama kilo vermede yarışın kuzum.

Kilona yakın iki rakip var canım.
lyeaph geri döndü tekrar aramıza şükür.
Bir de bugün tazecik yepisyeni M mutsuzdrn geldi. sporda değil ama kilo vermede yarışın kuzum.
Biiii denemm sen bir kurban ayarla bana saglam olsun surekli gelen olsunki bende geri geleyim tamamen ben listeye giriyorum yarin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…