Afiyet olsun canimmİyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm k.ekmeği içinde 1 marul ,1 dlm peynir,1 dlm domates sandviç ve 1 kupa çay
Öğlen
3 köfte
3 yk pazı yoğurtlaması
3 yk y.salata
Akşam
2 kk peynir
5 zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 biber
1 sb ayran
(Canım yemek yemek istemedi)
3,5 lt su,1 kupa çay,1 kupa kayısılı form
esperenzaa , medgic26
Yürüyüş tempolu olmak kaydı ile olur amaaaa yakınlardaki kaçamağında haşin gaddar ve kara vicdanlı olurum benden söylemesiAhahahhaha ya evet hem yemeden yaptım o yüzden o tam ceza olmazyarın inşallah yapacağım
Ama yarın dışarı çıkacağım da acaba 5k yerine yürüyüş falan olur mu
Algıda seçiciliğin sonu diyette mıçıcılık olmasın kuzum dikkat etAhahahha Yaa bunu beklemiyordum
Algıda seçiciliksevdiğim şeyleri görünce hop ilgimi çekiyoe
Lokumlari yiyeceği saklamasindan belliydi zaten@giustizia_ ‘ya çok pis dalıp ağzını yüzünü kırmak istiyorumSenin yakınında sayılır ,bi kuytuda sıkıştırıp kafa göz dalsan olaya kaza süsü versen mapusta sana bakar seni krallar gibi yaşatırım çiğdemcim
Cezayı sindire sindire hatta sündürüre sündüre vereceğim.
Caanımmm geçmiş olsun.Sen kendine bi okuyup üflettirsen mi ne yapsan? Ramazandan beri nazardan belini doğrultamadın kuzum.Kilo veremiyorum durdum sanirim iyi bir donus yapmam lazım... acayip dolu geciupr günler prof dr çıktım tekrar belim kitlendi bel emari cekecekler... hayirlisi bakalim ne zamana verecekler tarihi
afiyet olsun canım.Bol bol dinlen minik kuşum çidomm:)) doğum günü geçsin bekliyorum.
- Sabah karatay kahvalti yumurtasiz..
- Aksam kurufasulye ama z.yaginda pisirdim..
- Klasik sıvılar cay kahve sodasu ayran
- 3 lt su ictim
- 9645 adim attim abowww yorgunumm basim tuttu uyumusum yazmadan simdi yazıyorum ozledim hepinizi muckkk @Esperenza
fattylamb94 ❤❤❤
Başardım canımDarısı hepinizin başına olsun canım bir ara motivasyon olsun diye albümlerimde foto paylaşırım canım.
2 top dondurma,labne,9 güllü lokum gören bu gözler senin yediğine devede kulak der canım.Meyve sabah olsa tabi daha iyi olurdu canım.Afiyet sağlık sıhhat olsun.Ceza meza yok.iradenden dolayı alnında muah muah öperim hatta
canım listenin dışına çıkmayıp kendini çok yormayacak sporlarla inan başaracaksın tatlım
Hayır bir de haylaz çocuklar gibi tartı öncesi coşuyorLokumlari yiyeceği saklamasindan belliydi zaten
Bugun is yerini de söyledi, gidip basayim en iyisi, kim ulan hatce, beni esperenza gonderdi diyeyim
Hiiiiii tamam inşallahYürüyüş tempolu olmak kaydı ile olur amaaaa yakınlardaki kaçamağında haşin gaddar ve kara vicdanlı olurum benden söylemesi
Algıda seçiciliğin sonu diyette mıçıcılık olmasın kuzum dikkat et
Hatce o kadar gullu lokumları yedikten sonra buralara yaklasinca alirim artik o kokuyuHayır bir de haylaz çocuklar gibi tartı öncesi coşuyorlokumlar midemde durana kadar şu köşede dursun dedi ve perşembe günü hüpletti. Lokumların boyutu maşallah büyüktü.
Haticenin icabına bak neticeden beni habetdar et canım
Afiyet olsun canım.Kansızlık durumunu anlatmıştın canım.inşallah çaresine bakabilir tez zamanda şifa bulursun canımOhh, tesekkur ederimm kaptancigimmeyveyi gec vakit çakınca didim ceza meza gelmezz insaaalllaaah
Valla keske sabah yeseydim meyveyi, cok super olucakti. Ya da bir iki avuc kan uzumu atsaydim agzima gun icinde aksama boyle olmazdim. Gaza geldik de olmuyo iste oyle de. Kansizim ben, az bisey saglikli bi seker almayinca mal oluyorum. Esim de dedi aksam sen kahve mi icmedin, neyin var senin.
Neyse, bu da bi ders iste, bi de zaten boyle donemlerde daha da dikkatli olmaliyim. Sukur ki lokumlari atmadim agzima valla, dondurma falan buzlukta, cok pis dalabilirdim, seftali rahatlatti sukur.
Simdik de 2. Bardak maydanoz suyumu iciyom :) yumurtalar da kayniyo sabaha :)
Gun de bitti sukur, yativercem az sonra
Lokumlari yiyeceği saklamasindan belliydi zaten
Bugun is yerini de söyledi, gidip basayim en iyisi, kim ulan hatce, beni esperenza gonderdi diyeyim
Afiyet olsun canım.Kansızlık durumunu anlatmıştın canım.inşallah çaresine bakabilir tez zamanda şifa bulursun canım
Kahveyi azalttıkça daha iyi olursun.
Eşin seni iyi bildiğinden kahveye yormuş durgunluğunu
Maydonoz suyu da bol bol ödem attırsın inşallah canım.
Ben dışarda olduğum zamanlar köfte,kebap vs gibi et yerim,salata ,yoğurt ile ekmeksiz doyarım.Hiiiiii tamam inşallah
Dışarda ne yiyebilirim acaba
topiğimiz gül kokuludur .sabah günaydın der demez o koku buraları sarar haklısınHatce o kadar gullu lokumları yedikten sonra buralara yaklasinca alirim artik o kokuyu
sesi soluğu çıkıyor mu bak, o kadar tatliyi yiyince kim bilir ne isler peşinde
Bitmedi gitti meretBen de hissettiydim valla,dedim icimden yiycek gene galiba, o kadar cikar evden dedim, kiyamadi @giustizia_
İnsallah bitirmistir yoksa haftaya degil bir sonraki persembe yine 9 lokum midede
Bende bilmiyorum ki hergün bir olay pespese olaylarCaanımmm geçmiş olsun.Sen kendine bi okuyup üflettirsen mi ne yapsan? Ramazandan beri nazardan belini doğrultamadın kuzum.
Doğum günü hazırlıkları için çok mu yordun kendini canım
afiyet olsun canım.Bol bol dinlen minik kuşum çidomm:)) doğum günü geçsin bekliyorum.
Ben de Türk kahvesi haricinde kahve pek içmem.Granül kahveyi de sevmem.Yumurta bu kansizliga cozum olucak, hissediyorum ben,acik da kan uzumum, benden iyisi yok ondan sonra
Kahve gidicek, azalicak insallah, granul kahveleri kaldirdim evden, filtre kahve aldi esim. O pislikler olmasin da 1 -2 bardak filtre kahve yahut 1 2 fincan turk kahvesi benim icin super olur.
İnsallahhh esperenzaam, gidiversin odemler
Çok zor günler geçirdin canım.Nazar edenin nazarı kendine dönsün.Oğlunun doğum gününü sağlıkla mutlulukla geçir gel sana motivasyon şoklaması yapalımBende bilmiyorum ki hergün bir olay pespese olaylarokutsam olcak kurşun döktüreyim diyorum su 1.5 aya neler sigdi yaaaww...
Yaaaa bende anlamadim gitti koptum burdan iyice giremiyorum yeni hatunlari tanıyamadım kimse etiket etmiyooo beni kim ne yiyooo görmüyorum atar yapamıyorumÇok zor günler geçirdin canım.Nazar edenin nazarı kendine dönsün.Oğlunun doğum gününü sağlıkla mutlulukla geçir gel sana motivasyon şoklaması yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?