Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canimm

Ahahahhaha ya evet hem yemeden yaptım o yüzden o tam ceza olmaz yarın inşallah yapacağım
Ama yarın dışarı çıkacağım da acaba 5k yerine yürüyüş falan olur mu
Yürüyüş tempolu olmak kaydı ile olur amaaaa yakınlardaki kaçamağında haşin gaddar ve kara vicdanlı olurum benden söylemesi
Ahahahha Yaa bunu beklemiyordum
Algıda seçicilik sevdiğim şeyleri görünce hop ilgimi çekiyoe
Algıda seçiciliğin sonu diyette mıçıcılık olmasın kuzum dikkat et

Lokumlari yiyeceği saklamasindan belliydi zaten
Bugun is yerini de söyledi, gidip basayim en iyisi, kim ulan hatce, beni esperenza gonderdi diyeyim

Kilo veremiyorum durdum sanirim iyi bir donus yapmam lazım... acayip dolu geciupr günler prof dr çıktım tekrar belim kitlendi bel emari cekecekler... hayirlisi bakalim ne zamana verecekler tarihi
Caanımmm geçmiş olsun.Sen kendine bi okuyup üflettirsen mi ne yapsan? Ramazandan beri nazardan belini doğrultamadın kuzum.
Doğum günü hazırlıkları için çok mu yordun kendini canım
afiyet olsun canım.Bol bol dinlen minik kuşum çidomm:)) doğum günü geçsin bekliyorum.

Ohh, tesekkur ederimm kaptancigim meyveyi gec vakit çakınca didim ceza meza gelmezz insaaalllaaah
Valla keske sabah yeseydim meyveyi, cok super olucakti. Ya da bir iki avuc kan uzumu atsaydim agzima gun icinde aksama boyle olmazdim. Gaza geldik de olmuyo iste oyle de. Kansizim ben, az bisey saglikli bi seker almayinca mal oluyorum. Esim de dedi aksam sen kahve mi icmedin, neyin var senin.

Neyse, bu da bi ders iste, bi de zaten boyle donemlerde daha da dikkatli olmaliyim. Sukur ki lokumlari atmadim agzima valla, dondurma falan buzlukta, cok pis dalabilirdim, seftali rahatlatti sukur.
Simdik de 2. Bardak maydanoz suyumu iciyom :) yumurtalar da kayniyo sabaha :)
Gun de bitti sukur, yativercem az sonra

Bugun is yerini de söyledi, gidip basayim en iyisi, kim ulan hatce, beni esperenza gonderdi diyeyim
Hayır bir de haylaz çocuklar gibi tartı öncesi coşuyorlokumlar midemde durana kadar şu köşede dursun dedi ve perşembe günü hüpletti. Lokumların boyutu maşallah büyüktü.
Haticenin icabına bak neticeden beni habetdar et canım

Hiiiiii tamam inşallah
Dışarda ne yiyebilirim acaba

Hatce o kadar gullu lokumları yedikten sonra buralara yaklasinca alirim artik o kokuyu
sesi soluğu çıkıyor mu bak, o kadar tatliyi yiyince kim bilir ne isler peşinde

Afiyet olsun canım.Kansızlık durumunu anlatmıştın canım.inşallah çaresine bakabilir tez zamanda şifa bulursun canım
Kahveyi azalttıkça daha iyi olursun.
Eşin seni iyi bildiğinden kahveye yormuş durgunluğunu
Maydonoz suyu da bol bol ödem attırsın inşallah canım.

Ben de hissettiydim valla,dedim icimden yiycek gene galiba, o kadar cikar evden dedim, kiyamadi @giustizia_

İnsallah bitirmistir yoksa haftaya degil bir sonraki persembe yine 9 lokum midede

Yumurta bu kansizliga cozum olucak, hissediyorum ben,acik da kan uzumum, benden iyisi yok ondan sonra
Kahve gidicek, azalicak insallah, granul kahveleri kaldirdim evden, filtre kahve aldi esim. O pislikler olmasin da 1 -2 bardak filtre kahve yahut 1 2 fincan turk kahvesi benim icin super olur.

İnsallahhh esperenzaam, gidiversin odemler

Hiiiiii tamam inşallah
Dışarda ne yiyebilirim acaba
Ben dışarda olduğum zamanlar köfte,kebap vs gibi et yerim,salata ,yoğurt ile ekmeksiz doyarım.
Hatce o kadar gullu lokumları yedikten sonra buralara yaklasinca alirim artik o kokuyu
sesi soluğu çıkıyor mu bak, o kadar tatliyi yiyince kim bilir ne isler peşinde
topiğimiz gül kokuludur .sabah günaydın der demez o koku buraları sarar haklısınEşi inşallah mesaide değildir de sınava bir gün kala ders çalışan öğrenci gibi tartı öncesi bir aksiyonda bulunur

Ben de hissettiydim valla,dedim icimden yiycek gene galiba, o kadar cikar evden dedim, kiyamadi @giustizia_

İnsallah bitirmistir yoksa haftaya degil bir sonraki persembe yine 9 lokum midede
Bitmedi gitti meretStokçu mudur nedir anlamadım ki
Benden her hafta 3 kilo vermeyi beklemeyin diye yazarken güllü lokumlara bakıp iç geçiriyordu herhalde

Bende bilmiyorum ki hergün bir olay pespese olaylar okutsam olcak kurşun döktüreyim diyorum su 1.5 aya neler sigdi yaaaww...

Ben de Türk kahvesi haricinde kahve pek içmem.Granül kahveyi de sevmem.
Hergün 1 duble fincan içerim.
Çok iyi adımlar atıyırsun canım.Beş kupa kahveden 1-2’ye düşürüyorsun ya inan farkı hemen hissetmeye başlayacaksın canım.
Regl dönemini iyi geçirebilirsen çok iyi eksilme gelir canım.

Bende bilmiyorum ki hergün bir olay pespese olaylar okutsam olcak kurşun döktüreyim diyorum su 1.5 aya neler sigdi yaaaww...
Çok zor günler geçirdin canım.Nazar edenin nazarı kendine dönsün.Oğlunun doğum gününü sağlıkla mutlulukla geçir gel sana motivasyon şoklaması yapalım

Çok zor günler geçirdin canım.Nazar edenin nazarı kendine dönsün.Oğlunun doğum gününü sağlıkla mutlulukla geçir gel sana motivasyon şoklaması yapalım
Yaaaa bende anlamadim gitti koptum burdan iyice giremiyorum yeni hatunlari tanıyamadım kimse etiket etmiyooo beni kim ne yiyooo görmüyorum atar yapamıyorum dışlandım ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…