Ahahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)medgic26 minnak pisboğazım tıp öğrencisi.Böğrümüz ağrıyor şuramız zonkluyor eltimin kaynının kulağında bişi çıktı dşyerek beleş doktor bulmuş vahşiler gibi soru yapmuruna tutarız artık
Sana da hayırlı geceler feyzacım
Ayyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekkimedgic26 minnak pisboğazım tıp öğrencisi.Böğrümüz ağrıyor şuramız zonkluyor eltimin kaynının kulağında bişi çıktı dşyerek beleş doktor bulmuş vahşiler gibi soru yapmuruna tutarız artık
Sana da hayırlı geceler feyzacım
AhahahahAyyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekkifeyzaaaa bittin sen fayfeyfiy birde beles en sevdigimm
Kalbi guzelim iyilik meleğim destek olanim sevkati bol olanim iyi uykular tatli rüyalarKocam yok ben uyumayayım mı
İyi geceler canım.
Tatlı rüyalR
Lafa tutuyor beni pis kiskanc ödem olayim diyeeeHahahaha
Yat kız yarına bol eksi olsubn
İyi olacAk hastanın doktoru ayağına gelirmişAyyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekkifeyzaaaa bittin sen fayfeyfiy birde beles en sevdigimm
Yarın erkenden üyelik iptali yaptırup fıymazsın değil mi kuzumAhahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)
Öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)
Canımmm ,bi denemm gözümün nuru iyi ki geldin.çok çok özlemiştim.Kalbi guzelim iyilik meleğim destek olanim sevkati bol olanim iyi uykular tatli rüyalar
Kaynimdada var fitikAhahahahinşallah gördüğümüz konulardan gelir sorular
Hayırlı geceler canım :) çooook geçmiş olsunKaynimdada var fitikhadi uyudum ben yawwww abowww cenesi düşükler
Hurma,gün kurusu kayısı,mevsim meyveleri bile biraz olabilir canım.
Afiyet olsun canım.Menünü çok beğendim.Sporun da güzel tatlım.
bize gelişi bu fiyat apla,2 kurtarmaz diyoruz
Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodumSen naaabbbtin senn..
Ben burda krize girmisiimm, o gecsn gomuldugum lokumlar gozume bakiyo ama yemiyom, yarin hastalanmam lazim, asiri tatli krizindeyim ama gidip yemiyoom.
Sana dedim ben onlari evden cikar doye yav.
Ben tarcinli sut ictim, 1 tane de meyve yedim ama fenalardayim.. uyusam bi an once de yarin olsa.
O diil de sen naaaaptin yav, 9 nedir 9?
Eşim için şaklamıştımLokumlari yiyeceği saklamasindan belliydi zaten
Bugun is yerini de söyledi, gidip basayim en iyisi, kim ulan hatce, beni esperenza gonderdi diyeyim
Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım
Bence olucak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?