Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)
Öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)

Ayyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekki feyzaaaa bittin sen fayfeyfiy birde beles en sevdigimm

Ayyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekki feyzaaaa bittin sen fayfeyfiy birde beles en sevdigimm
İyi olacAk hastanın doktoru ayağına gelirmişBize artık havada karada ölüm yokBeleş sevilmez miBaldan tatlıymış
Ahahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)
Öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)
Yarın erkenden üyelik iptali yaptırup fıymazsın değil mi kuzum

Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım

Ya nolucak hic bisey olmaz tabi ki canim benim. Nolacak sanki 2 haftadir sahane gidiyosun, oyle bi patlama olabilirdi tabi. Biz sana sakasina takildik, olayin arkasini da bilmiyoruz ya.

Senin gerginliginden dolayi mi cikti tartisma? Eger oyleyse niye o kadar gerildin ya? Tamamen tatli kaynakliysa buna bi cozum bulman lazim, gun icinde ye artik kuru incir, kuru uzum ya. Hic tatlimsi bisey yemedin sen sanki bayadir? Olmuyosa zorlama o sekilde, bak mis gibi 1 meyve ye, kuru incir ye. Cidden coook rahatlarsin bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…