Eveeeetİyi geceler ahali
Beni özlediniz mi
Neyse yine erken farkettin canım
Maşallah canım.Hedefe ulaşana kadar tam gaz, tam motivasyon devamBugün motivasyonum tam. Herkes doğum kiloların gitmiş diyor
Afiyet olsun canım, babana da aşkolsunKızlar ben de erken yaZayım bugün
Menü:
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim domates
4 dilim salatalık
Yarım kk peynir
3 zeytin
Saat 4 gibiydi(ikindi diyeyim)
4yk kabak az zeytinyağında kavurduk ve yoğurtladık
2 yk semizotu
1 yaprak sarması
Az önce de babam aradı dondurma alayım mı diye
Yok dedim ama canı çekti herhalde neden dedi dedim diyetteyim ;D bir şey yapmaz falan dedi ısrar etti ev de çok Sıcaktı
İyi gitti2 top @giustizia_ bak seni yalnız bırakmadım
ceza var galiba esperenzaa
Su az içtim bugün 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Spor: 70 dk Leslie 45i 5k =45*5=225 puan + (25*3 =75)==300 puan
132sn plank(3sn 1 puanmış) = 44 puan
4000adım=60 puan
404 puan
@smygncfattylamb94 esperenzaa
Ne güzel liste ,keşke benim olsa deme .Sil ağzının suyunuAA ne güzel :)
Konunun giriş kısmına cevabım: sen iyisin de çevren kötü ve sen onlara uyma kuzum onlar kendini kurtarır olan sana olurHoşbuldum :) ne kadar güzel ve içten anlatmışsın taa buradan hissettim yazındakileri çok teşekkür ederim
Ameliyat benim de kendim için düşüneceğim son şey çünkü hem acısı, hem sarkmaları, hem yara izleri hem komplikasyonları bir çok negatif düşüncesi var o konuda. Çevremde bir çok insan sürekli sen neden ameliyat olmuyorsun gibi cümleler kurunca ister istemez araştırıyorsun ama internette denk geldiğim ameliyat olmadan çok güzel kilo veren sıkılaşan insanlar var onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim
Ve bu sefer gerçekten inandım yapabileceğime
Kendime bir elbise aldım mavi renk çiçekli böyle elbise 42 beden ama baya dar 70 kilo olan insan ancak içine girebilir.
Bu benim motivasyon elbisem olsun dedim onu dolabımın en güzel yerine astım. Bakıp ben bu elbisenin içine gireceğim diyeceğim her gün. Mutlaka bunun da etkisinin olacağını düşünüyorum.
Kendimi zayıf hayal ettim, sağlıklı... Aslında bir çok hayalim var kilo verince yapacağım mesela yogaya başlamak istiyorum. Tüm bedenime hükmedebilmek ve aslında bir idolüm var olmak istediğim bedene sahip biri kilosunu bilmiyorum ama bedeni, bedenine hükmedebilmesi, yapabildiği hareketler tam anlamıyla muhteşem benim için.
O kadın gibi olmak sanırım beni en çok mutlu edebilecek şeylerden biri . Yeri gelmişken ismini de söyleyeyim belki siz de beğenirsiniz Amanda Bisk- sporcu.
Çok uzattım galiba ama sanırım seni çok iyi anladım umarım birlikte hedeflerimize ulaşırız ve bu günleri hep gülerek en güzel şekilde hatırlarız :)
Karatay diyetine de bakacağım :)
Afiyet olsun canım.Menün gerçekten güzel.Reçel hariç tabi ki:))İlk menümü yazayım o zaman
Genelde saat 10 gibi kahvaltı yapıyorum geç yatıyorum akşamları
kahvaltıda yarım domates, yarım salatalık, 3 tane biber, 3 dilim beyaz peynir, 1 yemek kaşığı kadar şeftali reçeli , 2 dilim ekmek ve 2 bardak açık şekersiz çay içtim
Öğlen ve akşam soğanlı kıyma kavurma ve salata yedim yanında 2 dilim ekmek ile
Acıkmadığım için ve gün boyunca dışarda olduğum için ara öğün yapamadım bugün
Birazdan da bir büyük kupa kahve içeceğim
Gün içerisinde de 2 litre kadar su içtim yatana kadar 2 buçuğu geçerim sanırım :)
Ne güzel liste ,keşke benim olsa deme .Sil ağzının suyunuo liste 4 aylık bebişi olan emziren annenin listesi
Konunun giriş kısmına cevabım: sen iyisin de çevren kötü ve sen onlara uyma kuzum onlar kendini kurtarır olan sana olur
Motivasyon elbisem benim de vardı ,Gardropa gidip gelip ciğercinin önündeki kedi gibi yutkınduğum çok oldu
Afiyet olsun canım.Menün gerçekten güzel.Reçel hariç tabi ki:))
hımmm pekalaCanim paketli hic bir sey almak, yemek yok.. karatayda boyle yani....
Hurma,gün kurusu kayısı,mevsim meyveleri bile biraz olabilir canım.teşekkür ederim :) tatlı isteğim çok oluyor diye genelde sabahları yiyorum bir kaşık yerine ne koyabilirim henüz bulamadım
Afiyet olsun canım.Menünü çok beğendim.Sabah kalkinca
Sade kahve iki gun kurusu 1,5ceviz
Sonrasında spor jillian yapiyorum level1
Sabah
Yumurta peynir zeytin domates salatalık biber yogurt
Oglen
yogurt sonra sütlü filtre kahve
Aksam
Salata yoğurt ev yapimi tavuk döner bide zeytinyağlı kabak
bize gelişi bu fiyat apla,2 kurtarmaz diyoruzİki çok.diyorsunuz
anladım canım :)Canim aranin iyi olup olmamasi onemli degil. Bunlari yiyince otomatik olarak vucudunun sekeerr diye bagirmasi azaliyor :)
Hurma,gün kurusu kayısı,mevsim meyveleri bile biraz olabilir canım.
Afiyet olsun canım.Menünü çok beğendim.Sporun da güzel tatlım.
bize gelişi bu fiyat apla,2 kurtarmaz diyoruz
ben çikolatada malesef kendimi durduramıyorum bitter sevmiyorum zaten sütlüleri seviyorum genelde en iyisi uzak durmak :)
nerede tatlı,çikolatalı,dondurmalı bir menü bir sohbet var sen oradasın minnakTabi bünyeden bünyede fark ediyor :)
En azından kahvaltıda olması iyi o zaman :)
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm k.ekmeği içinde 1 marul ,1 dlm peynir,1 dlm domates sandviç ve 1 kupa çay
Öğlen
3 köfte
3 yk pazı yoğurtlaması
3 yk y.salata
Akşam
2 kk peynir
5 zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 biber
1 sb ayran
(Canım yemek yemek istemedi)
3,5 lt su,1 kupa çay,1 kupa kayısılı form
esperenzaa , medgic26
menüne vd sporuna bayıldım canım.Afiyet olsun canım. Hafta hafta süzülüp minnacık kaldığını görmek istiyorumiyi akşamlar kızlar hemen sizlere bugunku menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2kk light beyaz peynir domates salatalık 2 dilim tam bugday ekmeği
ara: 2 ceviziçi
öğlen: 1kase corba 1kk peynir 3 üçgen dilim karpuz
ara: bir küçük muz
akşam: 3yk zeytinyağlı taze fasulye 4 yk mantarlı tavuk sote 3 yk light yoğurt salata
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş
fattylamb94 esperenzaa
TBu sporlar bi harika dostun10 dakika Leslie =10*3 = 30 puan
15 dakika hızlı tempolu koşu bandı =15*2,5 =30 puan
5 dakika koşu = 5*4=20 puan
360 adet kondisyon aleti = 18*2=36 puan
9000 adım = 9*15 = 135 puan
Toplam 251 puan
esperenzaa ve fattylamb94
@giustizia_ ‘ya çok pis dalıp ağzını yüzünü kırmak istiyorumGecenki de cuma oncesiydi galiba. Bari persembeleri yeme yahu
Esperenza ne ceza verse haklı yani bi de 14. Takimla yarisilacak. Ben bile memlekette cebellesiyorum arti cikmayayim diye, sen 9 lokum yemissin maasallah.
Yaaa insallah ben de çok istiyorumAfiyet olsun canım
menüne vd sporuna bayıldım canım.Afiyet olsun canım. Hafta hafta süzülüp minnacık kaldığını görmek istiyorum
TBu sporlar bi harika dostun
Ahahahhaha ya evet hem yemeden yaptım o yüzden o tam ceza olmazNeyse yine erken farkettin canım
Maşallah canım.Hedefe ulaşana kadar tam gaz, tam motivasyon devam
Afiyet olsun canım, babana da aşkolsuntamam anladım baban çok ısrar etti,dondurma bişey yapmaz dedi şimdi cezayı babana mı keseceğim bilemedim git babana de ki 30 dk 5k leslie cezan var
bugün yaptığın sporlardancezanı mahsup etmeyeceğim. Neden diye soracak olursan pislik yapmak istedim,çok sinirliyim
Sizi bana sayı ile mi verdilerTartı öncesi bu ne cesaret amann yarabbim
Ahahahha Yaa bunu beklemiyordumUzak durmak en iyisi canım.Tadını unutmaya çalıştığın bir şeyi belirli periyotta yiyip de kendine işkence etme.
Bu zamana kadar yedik de ne oldu? Boyumuz mu uzadı
nerede tatlı,çikolatalı,dondurmalı bir menü bir sohbet var sen oradasın minnakhayırdır kendine yandaş ,cezana yoldaş mı arıyorsun kuzum
Sen naaabbbtin senn..
Ben burda krize girmisiimm, o gecsn gomuldugum lokumlar gozume bakiyo ama yemiyom, yarin hastalanmam lazim, asiri tatli krizindeyim ama gidip yemiyoom.
Sana dedim ben onlari evden cikar doye yav.
Ben tarcinli sut ictim, 1 tane de meyve yedim ama fenalardayim.. uyusam bi an once de yarin olsa.
O diil de sen naaaaptin yav, 9 nedir 9?
geldim canım geldimEveeeet
ben de siziiii özledimmmİviittt
Hoşgeldiiiiin :)Ah ahh Hatice naptın.Hayır bir de bombayı attı ve sıvıştı.Çok erkeksi tavırlar bunlarErkekliğin onda dokuzunu uyguluyor yada ölü taklidi yapıyor.
Siz söyleyin a dostlar,aa konşular ben şimdi ne ceza vereyim
geldim canım geldim
ben de siziiii özledimmm
Kilo veremiyorum durdum sanirim iyi bir donus yapmam lazım... acayip dolu geciupr günler prof dr çıktım tekrar belim kitlendi bel emari cekecekler... hayirlisi bakalim ne zamana verecekler tarihiÖzledimmm bi denemDoğum günü telaşeni atlat da dön artık şen sesin ile buralara çidomm 120’den 100’e düşmüş bir çidomuz var bu gurur sana bana yeter datlumm
sakin biraz canım,kapat gözlerini derin derin nefes al.1 kilo zarardayım diye hayıflanacağına verdiğin kiloları düşün.
Tartının,kuyafetlerinin,doktorunun ve seni tanıyanların söylediklerini düşün.
Çok çok iyi yol kattettin ve devamı da gelir canım.
Transfer ile ilgili de hiç olumsuz düşünme canım.İyi düşün iyi olacak ben inanıyırum sen de inan canım.Zaten sağlıklı beslenerek,sporla ve diğer tedavilerini yaparak transfere bedenini iyice hazırladın bundan sonrası moral ve motivasyonda.Ben de aynı yollardan geçtim canım ve inanılmaz sayıda sorun varken en büyük artım olumlu düşünmem ve doktoruma olan güvenimdi.
Senin için dua ediyorum canım.
Başardım canımSonunda giymeyi başarmışsındır ama darısı bana :) ve gönülden dileyip emek veren herkese :)
Teşekkür ederimmmm :) reçel hariç
2 top dondurma,labne,9 güllü lokum gören bu gözler senin yediğine devede kulak der canım.Meyve sabah olsa tabi daha iyi olurdu canım.Afiyet sağlık sıhhat olsun.Ceza meza yok.iradenden dolayı alnında muah muah öperim hattaMenumu bildireyim:
Sabah: klasik karatay kahvaltim ve yesilcay
Oglen: turk kahvesi. Bisey yiyemedim, canim istemedi hic.
Aksam: rendelenmis salatalikli, zeytinyagli, baharatli yogurt: 1.5 tabak kadar.
Daha gec(20.00 civari): tarcinli sut, 1 seftali, 1 kara erik---asiri tatli krizindeydim o anda---
Maydanoz suyu 1 bardak
Turk kahvesi
Ve karisik bitki cayi 1 bardak.
Spor: yokfattylamb94
Su: 3 litre
Yarin bakalim nolcak..
esperenzaa
canım listenin dışına çıkmayıp kendini çok yormayacak sporlarla inan başaracaksın tatlımYaaa insallah ben de çok istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?