Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa ya körlük böyle bir şey
Bir de en başa yazmışsınız...
Neyse yine erken farkettin canım
Bugün motivasyonum tam. Herkes doğum kiloların gitmiş diyor
Maşallah canım.Hedefe ulaşana kadar tam gaz, tam motivasyon devam
Afiyet olsun canım, babana da aşkolsuntamam anladım baban çok ısrar etti,dondurma bişey yapmaz dedi şimdi cezayı babana mı keseceğim bilemedimgit babana de ki 30 dk 5k leslie cezan var
bugün yaptığın sporlardancezanı mahsup etmeyeceğim. Neden diye soracak olursan pislik yapmak istedim,çok sinirliyim
Sizi bana sayı ile mi verdilerTartı öncesi bu ne cesaret amann yarabbim

Ne güzel liste ,keşke benim olsa deme .Sil ağzının suyunu o liste 4 aylık bebişi olan emziren annenin listesi
Konunun giriş kısmına cevabım: sen iyisin de çevren kötü ve sen onlara uyma kuzum onlar kendini kurtarır olan sana olur
Motivasyon elbisem benim de vardı ,Gardropa gidip gelip ciğercinin önündeki kedi gibi yutkınduğum çok oldu
Afiyet olsun canım.Menün gerçekten güzel.Reçel hariç tabi ki:))

Sonunda giymeyi başarmışsındır ama darısı bana :) ve gönülden dileyip emek veren herkese :)

Teşekkür ederimmmm :) reçel hariç

teşekkür ederim :) tatlı isteğim çok oluyor diye genelde sabahları yiyorum bir kaşık yerine ne koyabilirim henüz bulamadım
Hurma,gün kurusu kayısı,mevsim meyveleri bile biraz olabilir canım.
Afiyet olsun canım.Menünü çok beğendim.Sporun da güzel tatlım.
İki çok.diyorsunuz
bize gelişi bu fiyat apla,2 kurtarmaz diyoruz

Menumu bildireyim:
Sabah: klasik karatay kahvaltim ve yesilcay

Oglen: turk kahvesi. Bisey yiyemedim, canim istemedi hic.

Aksam: rendelenmis salatalikli, zeytinyagli, baharatli yogurt: 1.5 tabak kadar.

Daha gec(20.00 civari): tarcinli sut, 1 seftali, 1 kara erik ---asiri tatli krizindeydim o anda---
Maydanoz suyu 1 bardak
Turk kahvesi
Ve karisik bitki cayi 1 bardak.
Spor: yok fattylamb94
Su: 3 litre

Yarin bakalim nolcak..

esperenzaa

ben çikolatada malesef kendimi durduramıyorum bitter sevmiyorum zaten sütlüleri seviyorum genelde en iyisi uzak durmak :)

Uzak durmak en iyisi canım.Tadını unutmaya çalıştığın bir şeyi belirli periyotta yiyip de kendine işkence etme.
Bu zamana kadar yedik de ne oldu? Boyumuz mu uzadı
Tabi bünyeden bünyede fark ediyor :)
En azından kahvaltıda olması iyi o zaman :)
nerede tatlı,çikolatalı,dondurmalı bir menü bir sohbet var sen oradasın minnakhayırdır kendine yandaş ,cezana yoldaş mı arıyorsun kuzum

Afiyet olsun canım
menüne vd sporuna bayıldım canım.Afiyet olsun canım. Hafta hafta süzülüp minnacık kaldığını görmek istiyorum
TBu sporlar bi harika dostun

Gecenki de cuma oncesiydi galiba. Bari persembeleri yeme yahu
Esperenza ne ceza verse haklı yani bi de 14. Takimla yarisilacak. Ben bile memlekette cebellesiyorum arti cikmayayim diye, sen 9 lokum yemissin maasallah.
@giustizia_ ‘ya çok pis dalıp ağzını yüzünü kırmak istiyorumSenin yakınında sayılır ,bi kuytuda sıkıştırıp kafa göz dalsan olaya kaza süsü versen mapusta sana bakar seni krallar gibi yaşatırım çiğdemcim
Cezayı sindire sindire hatta sündürüre sündüre vereceğim.

Ahahahhaha ya evet hem yemeden yaptım o yüzden o tam ceza olmaz yarın inşallah yapacağım
Ama yarın dışarı çıkacağım da acaba 5k yerine yürüyüş falan olur mu

Ahahahha Yaa bunu beklemiyordum
Algıda seçicilik sevdiğim şeyleri görünce hop ilgimi çekiyoe

Ah ahh Hatice naptın.Hayır bir de bombayı attı ve sıvıştı.Çok erkeksi tavırlar bunlarErkekliğin onda dokuzunu uyguluyor yada ölü taklidi yapıyor.
Siz söyleyin a dostlar,aa konşular ben şimdi ne ceza vereyim
geldim canım geldim
ben de siziiii özledimmm

Hoşgeldiiiiin :)

Kilo veremiyorum durdum sanirim iyi bir donus yapmam lazım... acayip dolu geciupr günler prof dr çıktım tekrar belim kitlendi bel emari cekecekler... hayirlisi bakalim ne zamana verecekler tarihi

Sonunda giymeyi başarmışsındır ama darısı bana :) ve gönülden dileyip emek veren herkese :)

Teşekkür ederimmmm :) reçel hariç
Başardım canımDarısı hepinizin başına olsun canım bir ara motivasyon olsun diye albümlerimde foto paylaşırım canım.
2 top dondurma,labne,9 güllü lokum gören bu gözler senin yediğine devede kulak der canım.Meyve sabah olsa tabi daha iyi olurdu canım.Afiyet sağlık sıhhat olsun.Ceza meza yok.iradenden dolayı alnında muah muah öperim hatta
Yaaa insallah ben de çok istiyorum (
canım listenin dışına çıkmayıp kendini çok yormayacak sporlarla inan başaracaksın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…