Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar.
esperenzaa
fattylamb94

Dünkü menüm;
1 dilim ekmek, bir dilim ekmek boyunda 1 dilim kaşar, 2 bardak çay.
Ara öğün yok, su içip açlığımı gidermeye çalıştım.
Öğlen; 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek( çorbayı bitiremedim midem rahatsız olduğu için)
Ara öğün; yok midem kötüydü.
Akşam; 1 kase salata ( yine bitiremedim )
Ara öğün; 1 kupa süt.

Spor; 6000 adım 90 puan
3 dk kol egzersizi; 6 puan
3 dk bacak hareketi; 6 puan
Biraz da dans ettim ama kısa sürdü dk turmadım o yüzden
Toplam puan; 102 puan
Su; 2 lt geçti.

Bir de çarşamba tartıldım 76.6 görünce dedim güzel ilerliyorum ama bugün yine tartıda 76.6 gördüm maalesef.

Geçen cuma; 77.2 ( geçen haftayı alıyorum yoksa 77.00 mı alacağım bilemedim)
Bu cuma; 76.6
Fark; 0.6
Yüzde; 0.77 oluyor sanırım.

Bu arada şavobaya çıkmadan tartılıyorum o yüzden 200-300 gr farklı olduğundan moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum

Canimcigim, sen sigara icmiyosun sanirim. Bak sigara ve sekerin birebir ayni oldugunu anladim ben. Sigarayi birakmaya calisirken de bi sure icmezsin, sonra en basitinden bir kavga cikarirsin, bunu bahane edip yakarsin bi tane.
Acaba sende de boyle mi oldu diye dusunuyorum?
Sigaranin yerine koyulabilecek saglikli birsey kesinlikle yok.
Ama tatli krizine girmemek icin saglikli alternatifler var.
Eger ki o tartismanin sebebi senin gerginliginse artik o alternatifleri bir guzel arastirip degerlendirmen lazim.

E esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
kilo:80
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.

Hoşgeldin motivasyon için doğru yerdesin. Tatlandırıcı kullanmanın zararlarını biliyosundur zamanla bırakacağına inanıyorum. Kararlı olup, kararının arkadasında durursan hızla gider kilolar

Tebrikler canim :)
Herkes vakit gecsin de odemler biraz azalsin diye bekliyor :)
Tamam heyecanla bekliyorum hadi iyi bir derece yapıp 14.takımı yeneriz İnşaAllah

Hoşgeldin motivasyon için doğru yerdesin. Tatlandırıcı kullanmanın zararlarını biliyosundur zamanla bırakacağına inanıyorum. Kararlı olup, kararının arkadasında durursan hızla gider kilolar
Benimde gozume.ilk tatlandırıcı takildi cok ama cok zararlı maalesef

Bugünden itibaren yazıcam canım kesinlikle çok daha rahatım artık çok şükür çok teşekkür ederim

Hosgeldin bende bir sene once o kilolarda dolaşıyordum ya as yavaş verdim takilincada hop burdayım
Bir kere kilo veremeyince moral bozup yemek tam bir kısır döngü onu burda arkadaş destegiyle aşarsın İnşaAllah
Bide tatlandırıcı bende kahvemi sekersiz icemeyenlerden dim sana tavsiyem o tatlandırıcı yerine bir incir bir gunkurusu yada hurmayla dene bitter demiyorum yasak miş

Canım ben moral kısmını anlamadım 200 300 gr bile moralini çok yerine getirmez mi yoksa bir sonraki hafta için mi

Hoşgeldiiin

Canım ben moral kısmını anlamadım 200 300 gr bile moralini çok yerine getirmez mi yoksa bir sonraki hafta için mi
Canım şimdi sabah evden çıkmadan tartılıyorum. Normalde wc ye gittikten sonra tartılmak en sağlıklısı ya. Ben 76.6 geldim eğer wc ye gitsem hedefim olan 76.5 in altına inecektim. Diyorum ki ben öyle görüyor ve motive oluyorum. Yani tartı 76.6 göstersin ben 200 300 gr daha aşağıda olduğumu düşünüyorum bunda beni mutlu ediyor

esperenzaa canıım tartıldım ve ölçüleri aldım:) fattylamb94 medgic26 S smygnc

Eden hafta bugün 61.9 muşum ama o gün diyet yapmamıştım gecesi buraya geldim:) ertesi gün 62 çıkmıştım ve öyle başlayayım demiştim o yüzden ben 62 den baz alıyorum

Geçen hafta:62
Bu hafta :60,2
Fark:1,8
1,8*100=180

180/62=2.9

Ölçüler:
Bel 73(en ince yer)

Göbek 89(göbek deliği)

Bacak 53-57(orta-en kalın)(uyluk)

Kol 27

Göğüs 90

GÜNAYDINLAR
esperenzaa NİYE BÖYLE OLDU
KİLO SABİT 57,90
Beslenme tarzını tamamen değiştirip öyle denemelisin bence
Kızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Teşekkürler katkınızdan dolayı
Süpersin tebrik ederim
Rakibem biz niye bu 76da takıldık ko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…