Kızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Teşekkürler katkınızdan dolayı
Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım
HoşgeldinE esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
kilo:80
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.
Tamam heyecanla bekliyorum hadi iyi bir derece yapıp 14.takımı yeneriz İnşaAllahTebrikler canim :)
Herkes vakit gecsin de odemler biraz azalsin diye bekliyor :)
Benimde gozume.ilk tatlandırıcı takildi cok ama cok zararlı maalesefHoşgeldinmotivasyon için doğru yerdesin. Tatlandırıcı kullanmanın zararlarını biliyosundur zamanla bırakacağına inanıyorum. Kararlı olup, kararının arkadasında durursan hızla gider kilolar
İki günkü menünde bitter ve karpuz var canım.Çok şeker demek gelen artı demek canım
canım istersen bir hafta dene.Kendi evinin dışında karatay tarzı beslenmek zor oluyor.Sporla hareketle dengeleyebilirsin bence canım
canım sen yürüyüş,leslie ve fırsat bulursan yüzme haricinde spor yapma .
çok çok sevindim canım.Rahatlamanızı sz biraz tahmin edebiliyorum.En kısa zamanda da eski sağlığına kavuşur baban inşallah.arada fırsat buldukça yaz canım
Hosgeldin bende bir sene once o kilolarda dolaşıyordum ya as yavaş verdim takilincada hop burdayımE esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.
Zamanla kurtulcaz kötü beslenme alışkanlıklarımızdan. Tatlandırıcıda şeker gibi zehir evetTamam heyecanla bekliyorum hadi iyi bir derece yapıp 14.takımı yeneriz İnşaAllah
Benimde gozume.ilk tatlandırıcı takildi cok ama cok zararlı maalesef
Canım maşallah çok sevindimKızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Canım ben moral kısmını anlamadım 200 300 gr bile moralini çok yerine getirmez mi yoksa bir sonraki hafta için miGünaydınlar.
esperenzaa
fattylamb94
Dünkü menüm;
1 dilim ekmek, bir dilim ekmek boyunda 1 dilim kaşar, 2 bardak çay.
Ara öğün yok, su içip açlığımı gidermeye çalıştım.
Öğlen; 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek( çorbayı bitiremedim midem rahatsız olduğu için)
Ara öğün; yok midem kötüydü.
Akşam; 1 kase salata ( yine bitiremedim )
Ara öğün; 1 kupa süt.
Spor; 6000 adım 90 puan
3 dk kol egzersizi; 6 puan
3 dk bacak hareketi; 6 puan
Biraz da dans ettim ama kısa sürdü dk turmadım o yüzden
Toplam puan; 102 puan
Su; 2 lt geçti.
Bir de çarşamba tartıldım 76.6 görünce dedim güzel ilerliyorum ama bugün yine tartıda 76.6 gördüm maalesef.
Geçen cuma; 77.2 ( geçen haftayı alıyorum yoksa 77.00 mı alacağım bilemedim)
Bu cuma; 76.6
Fark; 0.6
Yüzde; 0.77 oluyor sanırım.
Bu arada şavobaya çıkmadan tartılıyorum o yüzden 200-300 gr farklı olduğundan moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum
Canım vücudun direnç noktasındadır belki asla moralini bozma eğer öyleyse kırılınca yeniden vereceksin
Canım sevindim vermene :)
HoşgeldiiinE esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
Canım şimdi sabah evden çıkmadan tartılıyorum. Normalde wc ye gittikten sonra tartılmak en sağlıklısı ya. Ben 76.6 geldim eğer wc ye gitsem hedefim olan 76.5 in altına inecektim. Diyorum ki ben öyle görüyor ve motive oluyorum. Yani tartı 76.6 göstersin ben 200 300 gr daha aşağıda olduğumu düşünüyorum bunda beni mutlu ediyorCanım ben moral kısmını anlamadım 200 300 gr bile moralini çok yerine getirmez mi yoksa bir sonraki hafta için mi
Beslenme tarzını tamamen değiştirip öyle denemelisin bence
Süpersin tebrik ederimKızlar bugün kilo bildirimi günü ama.kimseden çıt yok ilk bikdurimi ben yapayım mı
Gecen hafta69.8
Bu hafta68.7
1.1kg vermişim
Rakibem biz niye bu 76da takıldık koGünaydınlar.
esperenzaa
fattylamb94
Dünkü menüm;
1 dilim ekmek, bir dilim ekmek boyunda 1 dilim kaşar, 2 bardak çay.
Ara öğün yok, su içip açlığımı gidermeye çalıştım.
Öğlen; 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek( çorbayı bitiremedim midem rahatsız olduğu için)
Ara öğün; yok midem kötüydü.
Akşam; 1 kase salata ( yine bitiremedim )
Ara öğün; 1 kupa süt.
Spor; 6000 adım 90 puan
3 dk kol egzersizi; 6 puan
3 dk bacak hareketi; 6 puan
Biraz da dans ettim ama kısa sürdü dk turmadım o yüzden
Toplam puan; 102 puan
Su; 2 lt geçti.
Bir de çarşamba tartıldım 76.6 görünce dedim güzel ilerliyorum ama bugün yine tartıda 76.6 gördüm maalesef.
Geçen cuma; 77.2 ( geçen haftayı alıyorum yoksa 77.00 mı alacağım bilemedim)
Bu cuma; 76.6
Fark; 0.6
Yüzde; 0.77 oluyor sanırım.
Bu arada şavobaya çıkmadan tartılıyorum o yüzden 200-300 gr farklı olduğundan moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?