Beslenme tarzını tamamen değiştirip öyle denemelisin bence
Süpersin tebrik ederim
Rakibem biz niye bu 76da takıldık ko
Canım vücudun direnç noktasındadır belki asla moralini bozma eğer öyleyse kırılınca yeniden vereceksin
Acaba detoks mu yapsan 1 gunluk 2 gunluk?
Demek ki doktorlar diyetisyenler boşuna az yiyerek kilo verilmez demiyor. Bu seferde sık sık yemeyi dene benceNASIL YANİ, az yedim biliyosun bu hafta-100 gram bile verememişim
tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen hafta :90,9
Bu hafta : 89,8
Fark :1,100
Yüzde : 1,21
Teşekkür ederim canım düğüne kadar inebilirsem 85 in altına güzel olacaktebrik ederim85 e hiç bişey kalmadı
Demek ki doktorlar diyetisyenler boşuna az yiyerek kilo verilmez demiyor. Bu seferde sık sık yemeyi dene bence
Kesinlikle katılıyorum bize hiçbir faydası yok :)Uzak durmak en iyisi canım.Tadını unutmaya çalıştığın bir şeyi belirli periyotta yiyip de kendine işkence etme.
Bu zamana kadar yedik de ne oldu? Boyumuz mu uzadı
nerede tatlı,çikolatalı,dondurmalı bir menü bir sohbet var sen oradasın minnakhayırdır kendine yandaş ,cezana yoldaş mı arıyorsun kuzum
Başardım canımDarısı hepinizin başına olsun canım bir ara motivasyon olsun diye albümlerimde foto paylaşırım canım.
2 top dondurma,labne,9 güllü lokum gören bu gözler senin yediğine devede kulak der canım.Meyve sabah olsa tabi daha iyi olurdu canım.Afiyet sağlık sıhhat olsun.Ceza meza yok.iradenden dolayı alnında muah muah öperim hatta
canım listenin dışına çıkmayıp kendini çok yormayacak sporlarla inan başaracaksın tatlım
@esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
kilo:80
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.
Kesinlikle oyle ki, 200 300 gr net asagi oluyosun sabah kalktiginlaCanım şimdi sabah evden çıkmadan tartılıyorum. Normalde wc ye gittikten sonra tartılmak en sağlıklısı ya. Ben 76.6 geldim eğer wc ye gitsem hedefim olan 76.5 in altına inecektim. Diyorum ki ben öyle görüyor ve motive oluyorum. Yani tartı 76.6 göstersin ben 200 300 gr daha aşağıda olduğumu düşünüyorum bunda beni mutlu ediyor
Eşim için şaklamıştım
Çocuk gibi nie kendime şaklayayım ki diyetteyken
canım haftada bir kez mi tartılıyoruz sadece
hımm anladım tamam :) çünkü sayfaya döndüm tekrar okudum 1.sayfayı aynen pazartesi de yazıyorduYok canim.
Cuma gunu asil tarti gunu, genel yarisma icin, saat 12ye kadar bildirmek zorundasin.
Pazartesi de tartilip bildirmeliyiz ki haftasonu kacamak yaptik mi yapmadik mi ortaya ciksin
Kesmedi çünküO zaman cocuk gibi niye tadımlık değil de 9 tane birden yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?