Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hımm anladım. Bazıları da emzirirken vücudun yağ depoladığını bu yüzden kilo vermenin zor olduğunu iddia ediyo. Emzirme bitince çok çabuk kilo verdiğini söyleyenler var. Herkesin bünyesi farklı sanırım. Bu konuyu diyetistenime sorucam merak ettim

İyi kilo vermeler hepimize

Kesin görürsün sabah aniden kalkıp tartılınca bi 500 gr artı geliyo bence. Ben bu sabah 78 çıktım

Valla mı. Yaa bir önceki gün ödem yapacak şişirecek şeylerden uzak durmak gerek aslında.
Benim wc öncesi sonrası çok değişiyor o yüzden buna şükrediyorum yine canım.

Eksik kalmayayım bugün tartı günü diye ben de tartıldım :)
Dün : 109.5
Bugün : 109.1
Fark : 0.4
yüzde : 0.36 ( ilk sayfaya göre hesapladım ama doğrudur heralde)
Canım dün ve bugün arası 400 gr :) ödem az desek biraz da kilo gitmiştiiiir ve çooook sevindim :)

Merhaba kızlar
Kilo bildirimi esperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok

Canım harikasın maasallah. Bak dikkat edince (etmeye calisinca bile ) oluyor degil mi
Metabolizman cok iyi maasallah, kiymetini bil, kisa surede kurtul surunmeden
Olculerimiz de neredeyse birebir aynı
Yaa :)
Ya en son seninle yarışmıştık Çiğdem ben oradan sonra verememiştim
Teşekkür ederiiim :)
Sona doğru wc sorunum da az çözüldü onun da etkisi var sanırım:)

Canım çook geçmiş olsun
İmtihan dünyası
Elinden geleni yap Rabbim yardım eder inşallah zaten
İnşirah oku çok daraldıysan

Doktorların verdiği tedaviyi de uygula güzelce inşallah iyileşir canım

Canım çook geçmiş olsun
İmtihan dünyası
Elinden geleni yap Rabbim yardım eder inşallah zaten
İnşirah oku çok daraldıysan

Doktorların verdiği tedaviyi de uygula güzelce inşallah iyileşir canım
Çok sağol canım allah razı olsun
Herşey üst üste geliyor ya inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…