- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tamam sağol
Çektim ekran fotosunu
Bu arada kaç kg vermişsin ya da gram ?
ALCAM İDRAR TESTİ YİNE OLMADI GERÇİ SANMAM
AMA HORMONLARIM FELAKET YA ÇOK SİNİRLİYİM YA ÇOK DUYGUSAL
Hımm anladım. Bazıları da emzirirken vücudun yağ depoladığını bu yüzden kilo vermenin zor olduğunu iddia ediyo. Emzirme bitince çok çabuk kilo verdiğini söyleyenler var. Herkesin bünyesi farklı sanırım. Bu konuyu diyetistenime sorucam merak ettimSüt verirken hamile kaldığım kiloya iniverdim hatta 2 kilo daha azdı bazı haftalar, bebek heyecanıyla birlikte aniden kilomu atınca da moralle birlikte daha cok verecegim diye hırslıydım , fakat süreç değişik, stresli zamanlar, bebeğim ek gıda cok zor aldı :) süt bitince de yeme düzenimi değiştirmediğim için hatta daha da dengesizleştiğinden 4 - 5 kilo üstündeyim.
Şimdi eve gidiyorum 1 saat içinde yazarımCascade_ sen kaç kilo verdin göremedim
Kesin görürsün sabah aniden kalkıp tartılınca bi 500 gr artı geliyo bence. Ben bu sabah 78 çıktım
Canım o zaman bu dediğim olabilirgeçen hafta güzel vermiştim bu hafta tık yok
Canım maşallah :)Günaydın kızlar
Geçen hafta :90,9
Bu hafta : 89,8
Fark :1,100
Yüzde : 1,21
Canım dün ve bugün arası 400 gr :) ödem az desek biraz da kilo gitmiştiiiir ve çooook sevindim :)Eksik kalmayayım bugün tartı günü diye ben de tartıldım :)
Dün : 109.5
Bugün : 109.1
Fark : 0.4
yüzde : 0.36 ( ilk sayfaya göre hesapladım ama doğrudur heralde)
Canım maşalllah :) hedefin kaçtı
Yaa :)Canım harikasın maasallah. Bak dikkat edince (etmeye calisinca bile) oluyor degil mi
Metabolizman cok iyi maasallah, kiymetini bil, kisa surede kurtul surunmeden
Olculerimiz de neredeyse birebir aynı
Canım çook geçmiş olsunMerhaba kızlar
Kilo bildirimiesperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok
Çok sağol canım allah razı olsunCanım çook geçmiş olsun
İmtihan dünyası
Elinden geleni yap Rabbim yardım eder inşallah zaten
İnşirah oku çok daraldıysan
Doktorların verdiği tedaviyi de uygula güzelce inşallah iyileşir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?