Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne kalmış kii 1.400 gr sen yaparsııın
Memlekette olmana ve verebilmene çooook sevindiiiim ben alıp gelmiştim

Çok geçmiş olsun canımmm. Oğlun kaç aylık

Leslie yapanlar video önerebilir mi
Canım Leslie 3 mil 5k
Bence en eğlencelilerinden 2.
Bir de yeni bir videoları var 21.21 dakikalık sanırım
10 küçük iki seti birleştirmişler
Ben onda çok eğleniyorum
5 kişi var hatta biri erkek

Canimm cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Gecicek hepsi, icin ferah tut. Allahin izniyle toparlanivericek oglun, ne hastaliklar atlatiliyo cocukken, geliyor geciyor. İnsaallah tez zamanda guzel haberler alalim senden.

Çok sağol canım allah razı olsun
Herşey üst üste geliyor ya inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünleri
Atlatırsın Allah ın izniyle canım
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş :) Rabbim yavruna acil şifalar nasip etsin

Canimm cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Gecicek hepsi, icin ferah tut. Allahin izniyle toparlanivericek oglun, ne hastaliklar atlatiliyo cocukken, geliyor geciyor. İnsaallah tez zamanda guzel haberler alalim senden.
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla şu günleri bi atlatayım da
Üst üste gelmesi yordu bebeğimi

Geçmişi okudum kaptan ben.menuleri düzeltiyorum bak haftaya liste olur mu bi söylese ne ona gore assolist girisi yapayım
esperenzaa
Geçmişi okudum kaptan ben.menuleri düzeltiyorum bak haftaya liste olur mu bi söylese ne ona gore assolist girisi yapayım
esperenzaa
Minicik küçücük kuzum, listeye girince devleşicen miMenülerin düzeliyor canım farkındayım, sporun da var.Biraz katılımın artsın kaynaş takımla haftaya 0,9’u tutturursan dediğim şeyleri de yaparsan neden olmasın.
Canım eşinle yaşadığın kriz için üzüldüm.Fevri davranmayıp sakince sıkıntılarınızı halledersiniz inşallah.
Sana kızdım,kırıldım.zaten dün gün içerisinde 2 top dondurma yemişken akşamına yemek yemeyerek labne ve 9 lokum yedin.Takdir edersin ki bu çok çok fazla olmuş.Tartı öncesi olması tuz biber ekti.şaka yollu da takıldık.
Tüm bu yediklerine rağmen 5 kilo da verip gelsen yine kızardım.Diyetine dikkat edip sabit gelenlere tek laf etmişliğim yok.Sorun çok kilo vermemek de değil yani.Kendine,emeğine,takım disiplinine ve yarışmadan önce yaptığın kaçamağın büyük oluşu haliyle moral bozucu oldu.
Şeker mutlaka almalıyım diyorsan kahvaltına bir iki hurma ekle.çok zarar vermez sana ama kilo vermeni birazcık yavaşlatabilir.

Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla şu günleri bi atlatayım da
Üst üste gelmesi yordu bebeğimi

Bebekler coook cook kuvvetlidir annesi, sen uzulme. Sen uzulunce ama onlar daha cok uzulurler. Neeeler neleer atlatiyo bebekler, bi yetiskinin basina gelse ohoo. O yuzden Allahin izniyle toparlaniverir, biseycigi kalmaz insaallah.

Kozlar merhaba nasılsınız? Eve bir geldim pir geldimGeziyoruz sürekli dün Beyşehir’e gitmiştik akşam 10u geçti eve gelmemiz sonra çocukları toka pakla derken sızmışımFırsat buldukça girip okudum ama 200 mesaj varmış daha okunacak, vicdansızlar bana yapılır mı buBunu yazıp son sayfaya geçeyim sonra fırsat buldukça okurum okuyamazsam da siz bak bu dedikodu kaçmaz deyip anlatıverin görmediğimi

Amin canım inşallah geçecek şu günlerde
Bir sürü bebek vardı hepsi bronşit olmuş salgın mı var acaba
Bilmiyorum ki canım olabilir ama
Bir de sıcak diye dondurma ya da soğuk içiyorlarsa hasta biriyle de temas ettilerse ki o kadar çocuk mutlaka park havuz vs karşılaşırlar ya da yetişkinlere hastalık yapmayan bizden onlara bulaşır olabilir

Bebekler coook cook kuvvetlidir annesi, sen uzulme. Sen uzulunce ama onlar daha cok uzulurler. Neeeler neleer atlatiyo bebekler, bi yetiskinin basina gelse ohoo. O yuzden Allahin izniyle toparlaniverir, biseycigi kalmaz insaallah.
Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…