Ne kalmış kii 1.400 gr sen yaparsııınGünaydınlar
Gecen hafta 56.4
Bu hafta 56.3
Fark -100
Yüzde 0.18
100 grama sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Memlekette sanırım basaracagim ben bu isi
Yavas gidecek ama gidecek insallah. 27 temmuza 54.9 gorsem daha ne isterim ki
esperenzaa @yolcukardelen
Çok geçmiş olsun canımmm. Oğlun kaç aylıkMerhaba kızlar
Kilo bildirimiesperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok
Canım Leslie 3 mil 5kLeslie yapanlar video önerebilir mi
Merhaba kızlar
Kilo bildirimiesperenzaa
Geçen hafta 64.8
Bu hafta da aynı 64.8
Canım çok sıkkın zor günler geçiriyorum oğlum bir türlü düzelmedi onca şeyin üzerine 40 derece ateş ile diş çıkardı geçti derken şimdi de 6. Hastalık başladı
Ona da tamam derken bronşiti geçmemiş en baştan tedaviye başlayacağız ödem olmuş kortizon iğne vurdu doktor uzun bir tedavi gerekiyor eksik tedavi uygulanmış maalesef dedi
Allahım sabır versin oğluma da şifa versin inşallah gece gündüz uykumuz neredeyse hiç Yok çok yorgunum çok
Atlatırsın Allah ın izniyle canımÇok sağol canım allah razı olsun
Herşey üst üste geliyor ya inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünleri
Teşekkür ederim canım 8.5 aylıkÇok geçmiş olsun canımmm. Oğlun kaç aylık
Canım link ekleyebilir misinCanım Leslie 3 mil 5k
Bence en eğlencelilerinden 2.
Bir de yeni bir videoları var 21.21 dakikalık sanırım
10 küçük iki seti birleştirmişler
Ben onda çok eğleniyorum
5 kişi var hatta biri erkek
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla şu günleri bi atlatayım daCanimm cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Gecicek hepsi, icin ferah tut. Allahin izniyle toparlanivericek oglun, ne hastaliklar atlatiliyo cocukken, geliyor geciyor. İnsaallah tez zamanda guzel haberler alalim senden.
Hadi inşallah :) az kalmıııışSagolasin canim.
50 :)
Geçmişi okudum kaptan ben.menuleri düzeltiyorum bak haftaya liste olur mu bi söylese ne ona gore assolist girisi yapayım
esperenzaa
Minicik küçücük kuzum, listeye girince devleşicen miGeçmişi okudum kaptan ben.menuleri düzeltiyorum bak haftaya liste olur mu bi söylese ne ona gore assolist girisi yapayım
esperenzaa
Canım eşinle yaşadığın kriz için üzüldüm.Fevri davranmayıp sakince sıkıntılarınızı halledersiniz inşallah.Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım
Amin canım inşallah geçecek şu günlerdeAtlatırsın Allah ın izniyle canım
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş :) Rabbim yavruna acil şifalar nasip etsin
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla şu günleri bi atlatayım da
Üst üste gelmesi yordu bebeğimi
Eklenmiş teşekkür ederimm. Ben de her gün 15 dklık yürüyüş videolarını gördüm ama o çok az dimiCanım nasıl ekliyorum linki
Hadi inşallah :) az kalmıııış
Bilmiyorum ki canım olabilir amaAmin canım inşallah geçecek şu günlerde
Bir sürü bebek vardı hepsi bronşit olmuş salgın mı var acaba
Çok sağol canım ne iyi geldi yazdıkların kendimi çok beceriksiz hissettim bugün sanki bakamıyorum gibiBebekler coook cook kuvvetlidir annesi, sen uzulme. Sen uzulunce ama onlar daha cok uzulurler. Neeeler neleer atlatiyo bebekler, bi yetiskinin basina gelse ohoo. O yuzden Allahin izniyle toparlaniverir, biseycigi kalmaz insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?