Günaydın kızlar
Geçen hafta :90,9
Bu hafta : 89,8
Fark :1,100
Yüzde : 1,21
Kesmedi çünkü
Ama hatalıyım
Kalan 4 ü başkasına getirdim
Hoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)@esperanza yeni üye olarak aranıza katılmak istiyorum
kilo:80
1 yaşında bir bebeğim var, umarım sizlerle motive olur, ve hedefime ulaşabilirim.
Bu sabah 30 dakikalık tempolu yürüyüşümle güne başladım. Tatlandırıcılı türk kahvemi içiyorum. Kalori hesabına göre bir diyet yapacağım. Hızlı kilo veremezsem motivasyon kaybı yaşayan biriyim. Evlendiğimizde 33 yaşında ve 70 kilo civarındaydım. İlk hedefim öncelikle bu kiloya inmek.
20 li yaşlarda ise 56-60 arasında gidip gelirken bu kilolar artık çok üzmeye başladı. Umarım yapabilirim.
Canım harikasın maasallah. Bak dikkat edince (etmeye calisinca bileesperenzaa canıım tartıldım ve ölçüleri aldım:) fattylamb94 @medgic26 @smygnc
Eden hafta bugün 61.9 muşum ama o gün diyet yapmamıştım gecesi buraya geldim:) ertesi gün 62 çıkmıştım ve öyle başlayayım demiştim o yüzden ben 62 den baz alıyorum
Geçen hafta:62
Bu hafta :60,2
Fark:1,8
1,8*100=180
180/62=2.9
Ölçüler:
Bel 73(en ince yer)
Göbek 89(göbek deliği)
Bacak 53-57(orta-en kalın)(uyluk)
Kol 27
Göğüs 90
teşekkürler inşallah yapacagım.Hoşgeldinmotivasyon için doğru yerdesin. Tatlandırıcı kullanmanın zararlarını biliyosundur zamanla bırakacağına inanıyorum. Kararlı olup, kararının arkadasında durursan hızla gider kilolar
tamam onu deneyeceğim cok teskkürlerHosgeldin bende bir sene once o kilolarda dolaşıyordum ya as yavaş verdim takilincada hop burdayım
Bir kere kilo veremeyince moral bozup yemek tam bir kısır döngü onu burda arkadaş destegiyle aşarsın İnşaAllah
Bide tatlandırıcı bende kahvemi sekersiz icemeyenlerden dim sana tavsiyem o tatlandırıcı yerine bir incir bir gunkurusu yada hurmayla dene bitter demiyorum yasak miş
Mesela senin aklına gelen bişeyler var mıCanimcigim, sen sigara icmiyosun sanirim. Bak sigara ve sekerin birebir ayni oldugunu anladim ben. Sigarayi birakmaya calisirken de bi sure icmezsin, sonra en basitinden bir kavga cikarirsin, bunu bahane edip yakarsin bi tane.
Acaba sende de boyle mi oldu diye dusunuyorum?
Sigaranin yerine koyulabilecek saglikli birsey kesinlikle yok.
Ama tatli krizine girmemek icin saglikli alternatifler var.
Eger ki o tartismanin sebebi senin gerginliginse artik o alternatifleri bir guzel arastirip degerlendirmen lazim.
Sağlık olsın canımMAALESEF SABİT ÇIKTIM CANIM, LOKUM MU YEDİN YİNE BEN Mİ KAÇIRDIM
Tamam canım sağolasınYa nolucak hic bisey olmaz tabi ki canim benim. Nolacak sanki 2 haftadir sahane gidiyosun, oyle bi patlama olabilirdi tabi. Biz sana sakasina takildik, olayin arkasini da bilmiyoruz ya.
Senin gerginliginden dolayi mi cikti tartisma? Eger oyleyse niye o kadar gerildin ya? Tamamen tatli kaynakliysa buna bi cozum bulman lazim, gun icinde ye artik kuru incir, kuru uzum ya. Hic tatlimsi bisey yemedin sen sanki bayadir? Olmuyosa zorlama o sekilde, bak mis gibi 1 meyve ye, kuru incir ye. Cidden coook rahatlarsin bak.
Herkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazımHoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)
Ben geçen sene aynı senin gibi aç gezerek kilo vermeye çalışıyordum ve bi noktada takıldım 2 ay boyunca gram veremedim. Sonra diyetisyene gittim anlattım nasıl beslendiğimi, kadın dedi ki asla böyle kilo veremezsin. Sonra bana baya ekmekli falan dolu dolu bir menü verdi. O hafta 2.5 kilo gitti. O zaman 62 kiloydum. Bence seninde beslenme tarzını değiştirmen gerekmENÜLERİMİ YAZIYORUM CANIM BİLİYOSUN SENCE GEÇİÇİ Mİ DURUMUM
Rakibem biz niye bu 76da takıldık ko
Tebrik ederim
Kesinlikle oyle ki, 200 300 gr net asagi oluyosun sabah kalktiginla
Ben de öyle düşünüyorum ya bi 75i görsek. Ben artık tok karnına bile 77 görmek istemiyorum moralim bozuluyoHiç sorma inan çok sinir oldum. O yüzden şuan ilaç bahanesiyle iki lokma alıyorum yemek istemiyorum. Şu 75 i görsem inan daha çok gidecek inanıyorum ama olmuyor
Mesela senin aklına gelen bişeyler var mı
Tarçınlı süt dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?