Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)

Canım harikasın maasallah. Bak dikkat edince (etmeye calisinca bile ) oluyor degil mi
Metabolizman cok iyi maasallah, kiymetini bil, kisa surede kurtul surunmeden
Olculerimiz de neredeyse birebir aynı

tamam onu deneyeceğim cok teskkürler

Mesela senin aklına gelen bişeyler var mı
Tarçınlı süt dışında

Tamam canım sağolasın
Allah razı olsun senden

Hoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)
Herkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazım

mENÜLERİMİ YAZIYORUM CANIM BİLİYOSUN SENCE GEÇİÇİ Mİ DURUMUM
Ben geçen sene aynı senin gibi aç gezerek kilo vermeye çalışıyordum ve bi noktada takıldım 2 ay boyunca gram veremedim. Sonra diyetisyene gittim anlattım nasıl beslendiğimi, kadın dedi ki asla böyle kilo veremezsin. Sonra bana baya ekmekli falan dolu dolu bir menü verdi. O hafta 2.5 kilo gitti. O zaman 62 kiloydum. Bence seninde beslenme tarzını değiştirmen gerek

Hiç sorma inan çok sinir oldum. O yüzden şuan ilaç bahanesiyle iki lokma alıyorum yemek istemiyorum. Şu 75 i görsem inan daha çok gidecek inanıyorum ama olmuyor
Ben de öyle düşünüyorum ya bi 75i görsek. Ben artık tok karnına bile 77 görmek istemiyorum moralim bozuluyo

Mesela senin aklına gelen bişeyler var mı
Tarçınlı süt dışında

Kuru incir uyutmasi diye bisey var. Tarcinli incir uyutmasi diye geciyor adi.

Dondurucuya muz at 2 tane 3 tane, ertesi gun cikar ya da 3 - 4 saat sonra cikar, cok azicik cozundukten sonra uzerine muz basina 1 yk sut koy, blenderdan gecir, ustune ceviz falan ya da tarcin falan, al sana mis gibi dondurma

Bunlar geldi aklima simdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…