Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazım
Hoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)

Süt verirken hamile kaldığım kiloya iniverdim hatta 2 kilo daha azdı bazı haftalar, bebek heyecanıyla birlikte aniden kilomu atınca da moralle birlikte daha cok verecegim diye hırslıydım , fakat süreç değişik, stresli zamanlar, bebeğim ek gıda cok zor aldı :) süt bitince de yeme düzenimi değiştirmediğim için hatta daha da dengesizleştiğinden 4 - 5 kilo üstündeyim.

bENCE BENİ regl olamamak etkiliyor şiş karın bölgem kasıklarım ağrıyor ama gelmiyor

O zamanla oturuyo. Sanki ben insülin direncini kırdım gibi bu ara canım hiç tatlı istemiyo. Araöğünsüzlüğe alışmak zor ama sonrası çok iyi oluo
Yok canım ben sonırdayım indeks değeri düştü ama tam atlatmadım sanki. Çünkü aç kalınca fenalaşıyorum midem kötü oluyor, uykum geliyor. Bu aralar bayağı canım tatlı şekerli şeyler istemişti onu da regli sürecine yoruyorum, tam bilemiyorum.
Off off pazartesi 75leri göreceğim kesin olmayacak böyle.

Kesin görürsün sabah aniden kalkıp tartılınca bi 500 gr artı geliyo bence. Ben bu sabah 78 çıktım

Tamam sağol
Çektim ekran fotosunu
Bu arada kaç kg vermişsin ya da gram ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…