Herkesin farklı bence, ben zaten kilolu hamile kaldım 76 idim. Süt bitince metabolizma biraz yavaşlıyor onu düşünerek hareket etmek lazım
Hoşgeldiniz. Benm de 3 aylık kızım var Allah bağışlarsa. Herkes boşuna diyet yapıyosun 1 yaşına girince hepsi gidiyo diyodu öyle değil dimi kandırıyolar beni:)
size 14. takımdan sevgiler getirdim
bir de iyi haberler
Tebrik ederim0.88den 9 iyiymiş
Bu haftada dereotuna dayan o zamanO diil de ben tarcina dayandim bu hafta regl gecikcek yaunuttum o durumu. Al basina belayi.
Ben geçen sene aynı senin gibi aç gezerek kilo vermeye çalışıyordum ve bi noktada takıldım 2 ay boyunca gram veremedim. Sonra diyetisyene gittim anlattım nasıl beslendiğimi, kadın dedi ki asla böyle kilo veremezsin. Sonra bana baya ekmekli falan dolu dolu bir menü verdi. O hafta 2.5 kilo gitti. O zaman 62 kiloydum. Bence seninde beslenme tarzını değiştirmen gerek
Onun kesinlikle etkisi vardır. Kız hamile misin yoksabENCE BENİ regl olamamak etkiliyor şiş karın bölgem kasıklarım ağrıyor ama gelmiyor
Ben de öyle düşünüyorum ya bi 75i görsek. Ben artık tok karnına bile 77 görmek istemiyorum moralim bozuluyo
Onun kesinlikle etkisi vardır. Kız hamile misin yoksa
O zamanla oturuyo. Sanki ben insülin direncini kırdım gibi bu ara canım hiç tatlı istemiyo. Araöğünsüzlüğe alışmak zor ama sonrası çok iyi oluoAl benden de o kadar.
Spor yapamıyorum yemeğimi azalttım bende. Ara öğün yememye çalışıyorum ama bugün beceremedim pek.
Insallah hamilesindir şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetineALCAM İDRAR TESTİ YİNE OLMADI GERÇİ SANMAM
AMA HORMONLARIM FELAKET YA ÇOK SİNİRLİYİM YA ÇOK DUYGUSAL
Yok canım ben sonırdayım indeks değeri düştü ama tam atlatmadım sanki. Çünkü aç kalınca fenalaşıyorum midem kötü oluyor, uykum geliyor. Bu aralar bayağı canım tatlı şekerli şeyler istemişti onu da regli sürecine yoruyorum, tam bilemiyorum.O zamanla oturuyo. Sanki ben insülin direncini kırdım gibi bu ara canım hiç tatlı istemiyo. Araöğünsüzlüğe alışmak zor ama sonrası çok iyi oluo
Kesin görürsün sabah aniden kalkıp tartılınca bi 500 gr artı geliyo bence. Ben bu sabah 78 çıktımYok canım ben sonırdayım indeks değeri düştü ama tam atlatmadım sanki. Çünkü aç kalınca fenalaşıyorum midem kötü oluyor, uykum geliyor. Bu aralar bayağı canım tatlı şekerli şeyler istemişti onu da regli sürecine yoruyorum, tam bilemiyorum.
Off off pazartesi 75leri göreceğim kesin olmayacak böyle.
Tamam sağolKuru incir uyutmasi diye bisey var. Tarcinli incir uyutmasi diye geciyor adi.
Dondurucuya muz at 2 tane 3 tane, ertesi gun cikar ya da 3 - 4 saat sonra cikar, cok azicik cozundukten sonra uzerine muz basina 1 yk sut koy, blenderdan gecir, ustune ceviz falan ya da tarcin falan, al sana mis gibi dondurma
Bunlar geldi aklima simdilik :)
Tebrikler canımGünaydınlar
Gecen hafta 56.4
Bu hafta 56.3
Fark -100
Yüzde 0.18
100 grama sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Memlekette sanırım basaracagim ben bu isi
Yavas gidecek ama gidecek insallah. 27 temmuza 54.9 gorsem daha ne isterim ki
esperenzaa @yolcukardelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?