Dunku menum
fitcivciv
Sabah: klasik karatay kahvaltim, 1 seftali
Oglen: kahve, kuruyemis, kuru uzum (1 avuc)
Aksam: zeytinyagli, etli, sebzeli turlu-1 tabak
1 kase cacik
Su: 2 lt
Spor: 10 dk leslie : 30 puanfattylamb94
esperenzaa
Rakibecigimfitcivciv , spor yapamadim pek, dun de sabahladim.
Bugun biraz daha fazla yapmaya caliscam ins :)
Teşekkür ederim kaptaniçemBen çok iyiyim datlum
Gayet güzel bir gün geçirdik maalie.
İyi yolculuklar şimdiden sana.Nasılsın canımıniçi
Yakın da karıncanın yanına kep’in de gelir
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi canım. Sporun da harika.bu hafta listeye çok iyi giriş yapacaksın gibi bir his var içimde tatlım
Bir de rakibini etiketleyeceksin.yani @Meva06tr yi
Bence de iyi olur canım
Evet yakın sayılırız minnakımyakalarım seni bi yerde
Çiğdem’in sporunu yapamamıştım hiç ben maşallahı var canımınHahahahaSor emeklisi ,ssksı,evi var mıymıymış?seni taşıyabilir miymiş:))
ben decgdmk o ışığı gördüm.senin gibi göbek atmış .sen spor kariyerine göbekle başlayıp, zumba vs ile ilerledin
Bahçede zımbalı mıııKöyde millet duymus, te ordan oraya yürünür mü diyorlar, mezarlık altindan girip yan köyden cikiyorum ve kendi köyümüze geliyorum, yetmiyor bi de bizim köyü turluyorum, epey büyüktür bizim köy de.
Ben buraya gelmeyi bekliyordum diyordum ya kuzum, Adıyaman'da yuruyemiyorum, evde de spor yapmak istemiyorum, terletiyor
Burda zumbayi, cardioyu hep bahcede yesilliklerin icinde yapiyorum, harika enerji de sağlıyor bana, kendimi müthiş hissediyorum.
Sali günü ckale merkeze gidicez, 3-4 gün orada kalip islerimizi halledicez, düğün yaklaşıyor, saçımı falan boyatayimisler biter bitmez hoopp koye gelirim hemen. Annemler aslında merkezde oturuyor da yazları koydeyiz, ve ben köyü sevdigim icin çoğunlukla koydeyiz yazın, burada denize gitmek, yüzmek cocuklarla daha rahat oluyor, bi de bag bahçe. Ay gece gece cenem düştü köy deyince cosuyorum bekliyorum seni de, gelmek isteyen herkesi tabi Cascade_ gelmesin ama burnumun dibine kadar gelip gorusmek istemiyor hatun saka tabi canım
Sevgili günlük bugün babam ısrar etti
ays crim ,watermelon hüplettim
canım vücut direnç gösteriyor sonrasında patır patır gidecek muhtemelenCanım ben hala o eksiyi goremedim yaa, yerimde sayiyorum, hatta dun cardio yapmama ragmen bugun arti gördüm, aksam da mangal gelmiştim oysa ki. Ben pes etmiycem bu sporlardan, ozellikle yuruyusten tabi ama bi 55 göreyim istiyorum artik. Bilemedim ne diyeti yapayim burda, nasil besleneyimwc sıkıntısı da yasiyorum, düzensiz. İnsallah cumaya 55.9 gorurum ne diyeyim
Nereye gitmiştin çok gezen azimlimAynen ya @yolcukardelen mezun oldu :)
Ben iyim bir günler k tatilden dönüyorum :)
çalış çalış hatta yapmadım de gel beni de etiketleRakibem ben lokum pek sevmem ki :)
Dişimi kırmuştı zamanında :)
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum :))
Ahahha gerçekten dolabilir o şekildeTeşekkür ederim kaptaniçemYoldayız şimdi Karaman’da bi düğüne uğrayıp geçeceğiz Karıncam gitmeyecek de mi ben de onu merak ediyordum Hep kalsın
Çiğdem’in sporunu yapamamıştım hiç ben maşallahı var canımıncgdmk
Bahçede zımbalı mıııAyy ne güzel canım ya Hemen gelesim geldi Nasip bi gün çalarım kapını inşallah( bir gece ansızın gelebülürüm )
her günü böyle doluyormuş
canım vücut direnç gösteriyor sonrasında patır patır gidecek muhtemelenHatta 55e inmek için uğraştığın süreden daha az olabilir 50ye inme süren Demedi deme Vucüt o kadar spora alışkın değil ya şu an şokta Aklı başına gelince pıt pıt gidecek emin ol
Ben bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))Nereye gitmiştin çok gezen azimlim
çalış çalış hatta yapmadım de gel beni de etiketleSana güvenmek istiyorum, yen hadi çiğdemi Ama favorim Çiğdem bunu da diyem Bil bakalım neden Hadi beni utandır laviniammm cgdmk
Cuma gorusek isterdim dostum hee. Ama coktan yapilmis planlar var, kritik isler var halledilmesi gerekenAhahaaa merak etme bu sefer yiyemem yok zaten :)))
Ben de cuma ordayım ne tesadüf
Aferin kızDunku menum
fitcivciv
Sabah: klasik karatay kahvaltim, 1 seftali
Oglen: kahve, kuruyemis, kuru uzum (1 avuc)
Aksam: zeytinyagli, etli, sebzeli turlu-1 tabak
1 kase cacik
Su: 2 lt
Spor: 10 dk leslie : 30 puanfattylamb94
esperenzaa
Rakibecigimfitcivciv , spor yapamadim pek, dun de sabahladim.
Bugun biraz daha fazla yapmaya caliscam ins :)
Yok kızCuma gorusek isterdim dostum hee. Ama coktan yapilmis planlar var, kritik isler var halledilmesi gerekenyoksa havalimani kapisinda bekleyip bulurdum seni
Ama eylulde gelebilirim canakkaleye tatile, bulurum seni
ben seviyorum maydanoz ya ödem attırıcı özelliği de var aslında ben de haşlanmış yumurta pek sevemiyorummaydanozu hiç sevmem ben o yüzden yumurtayı ya menemen şeklinde yiyorum ya da haşlanmış yumurta şeklinde yiyorum
iyi akşamlar canım :) neler yaptın :)İyi akşamlar kızlar
Eşimleydikiyi akşamlar canım :) neler yaptın :)
ben seviyorum maydanoz ya ödem attırıcı özelliği de var aslında ben de haşlanmış yumurta pek sevemiyorum
Oo onlar YÖK zatenEşimleydik
Spor yapmadım sayılır
Az yaptım
Hatta bildiricem gitsin yaa
Heç halim yok
Sen naaptın spor olarak?
Aklıma bi fikir geldi
Tatlı ya da ekmek yiyene spor cezası verelim aramızda
“Tatlı” dediğim, garsondan tatlı istediğimizde bize getirdiği besinlerden
Açıklamamı da yapayım da
Sora bal da tatlı vb yok
Vatan tvKızlar
Pop ya da rap
Tavsiye edeceğiniz
Garip garip hareketler yapacağım şarkı Öner’iniz var mı
Boşuna üçüncü tercih sunmayın
Oynamam lazım
Ben de size örnek verebilirim
Canım köfte protein sonuçta bence çok Canını sıkmaBugunku menulerimi yazayim sizlere
Sabah: 3yk menemen 2kk peynir 5 yesil zeytin domates salatalik 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2 ceviz 1 seftali
Öğlen: 1 haslanmis yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: muz 2 yk yogurt
Akşam: 1 porsiyon izgara kofte 3 yk salata 1 dilim tam bugday ekmegi 250 ml ayran
medgic26 M mutsuzdrn esperenzaa
3.5lt su 50 dakika tempolu yürüyüş 125 p
fattylamb94
Aksam sadece 3 kofte yemeliyken 5 kofte yedim ama disardaydik ve istedigim kadar salata yiyemeyecektim sebze yemegi de yoktu kendimi cok suclu hissediyorum.. Moralim cok bozuldu ve inanur misiniz eve gelip su icene kadar doydugumu hissetmedim ama bizimkiler patatesleri sucuklari tatlilari götürdü en azindan irademi koruyup onlardan yemedim..zaten kortizon kullandigim icin haftada 1 kilo en fazla bir kilo zor veriyorum.. Niye dur diyemiyorum kendime bilmiyorum... Cezaya raziyim...
Tesekkur ederim canim su icmeye vucudu alistirmak onemli su icmesem ben bir kiloyu da veremem buna eminim yani su cok onemliCanım köfte protein sonuçta bence çok Canını sıkma
Geçmiş olsun bu arada
Su içmek cidden o kadar etkili ki benim bazen tatlı ihtiyacımı bile engelliyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?