ben her gün yumurta yiyemiyorum bu ara peynirli yumurtaya taktım ama bakalım o vesileyle yiyorum işteBen severim neyskei seviyorum cidden insani iyi tok tutan nir sey yemedigimde gun boyu cok acikiyorum
Bugunku menulerimi yazayim sizlere
Sabah: 3yk menemen 2kk peynir 5 yesil zeytin domates salatalik 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2 ceviz 1 seftali
Öğlen: 1 haslanmis yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: muz 2 yk yogurt
Akşam: 1 porsiyon izgara kofte 3 yk salata 1 dilim tam bugday ekmegi 250 ml ayran
medgic26 M mutsuzdrn esperenzaa
3.5lt su 50 dakika tempolu yürüyüş 125 p
fattylamb94
Aksam sadece 3 kofte yemeliyken 5 kofte yedim ama disardaydik ve istedigim kadar salata yiyemeyecektim sebze yemegi de yoktu kendimi cok suclu hissediyorum.. Moralim cok bozuldu ve inanur misiniz eve gelip su icene kadar doydugumu hissetmedim ama bizimkiler patatesleri sucuklari tatlilari götürdü en azindan irademi koruyup onlardan yemedim..zaten kortizon kullandigim icin haftada 1 kilo en fazla bir kilo zor veriyorum.. Niye dur diyemiyorum kendime bilmiyorum... Cezaya raziyim...
Ayazmaya bayramicten gidecektiniz değil mi? Yoksa hasanbogulduya mi cikacaktinizSabah sabah ne kaçamağı kız
Dur bismillah
Tam makyaj yaptım çıkıcaz
15 twnmuz görevi varmış
Gitti haftada bi günümüz gittiiiii gittiiii gittiii
cgdmk ayazmaya gidecektik kız
Tel de çekmiyo orda
Kiremitte alabalık yicektik
Bayramiçten.Ayazmaya bayramicten gidecektiniz değil mi? Yoksa hasanbogulduya mi cikacaktiniz
Mezun oldum ama bak buralardayım canımAhahha gerçekten dolabilir o şekilde
Canım bu arada benden önce mezun oldun sanırım (ben gelmeden)
Tebrik ederiiim :)
yürüsen yazardın galiba yürümedinBen bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))
Kesinlikle canımTesekkur ederim canim su icmeye vucudu alistirmak onemli su icmesem ben bir kiloyu da veremem buna eminim yani su cok onemli
Ayy nasıldı anlatsanaCezayı boşver , anlamadın olayı :))
Vatan tv ilk duyuyorum , amann boşver cazip gelmedi :))))
Bildir bakalım gün sonu raporunu :))
Güzel menü canım maşallahesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
Sabah KLASİK kahvaltı
Akşam üç tane biber dolması
Gün içinde, üzüm, iki kuru incir ve yoğurt yedim
Su: 2 litre yapıcam inş
Spor:
10X10 plank 100 saniye 33 puan
Dans. 31 dak. 62 puan
Ev işi. 30 dak. 10 puan
Egsersiz 55 dak. 110 puan
Toplam puan. 215 PUAN
Ayyyy inşallahMezun oldum ama bak buralardayım canımSenin de mezun olduğunu göreceğim inşallah canım benim Gayet de iyi gidiyorsun maşallah, bu hafta artizzzz girişi yap e mi
yürüsen yazardın galiba yürümedin
Menün gayet guzel canim afiyet olsun suyu en az 3 lt icmen gerekiyor bizim kilolarimizda icmemiz gereken su 3 3.5 lt olmali buna biraz daha ozen gostermeye calis fayddasini goreceksinBugünkü menüm:
Sabah: peynirli yumurta, domates, 2 tane biber, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 ceviz 1 kupa çay
öğle-akşam: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği, 1 bardak ayran
ara: 1 kupa çay
2 litre su
Ben henüz spor yapmıyorum 1 hafta sonra spor yapmaya başlayacağım çünkü şu an gün içerisinde zorlanıyorum ve acıktığımı hissediyorum alışana kadar 1 hafta kadar falan spor yapmayacağım. Zatenesperenzaa da kilomuz fazla olduğu için çok spor yapmamızı tavsiye etmedi
medgic26 lyeaph esperenzaa
Ben de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorumBen menünü beğendim ve şöyle bir şey söylemek istiyorum öğlen zaten normal yemek yememişsin kahvaltılık yemişsin
akşam 1 porsiyon köfte yemen bana fazla gelmedi gün içindeki menün zaten hafif.
Bir de ben de diyetisyene gittim bundan 1 ay önce falan kilomuz birbirine baya yakın ve farkettiysen kilosu fazla olan insanın yemeği daha fazla oluyor. Diyetisyenin verdiği listedekiler kadar yemiyorum mesela ben.
Gün içinde yediğin ekmek de fazla gelmedi bende 6 dilim ekmek var çünkü anladığım kadarıyla öncelik burada bizim sağlıklı yiyeceklerle doymamızı sağlamak ben öyle düşündüm açıkçası
doğru söylüyorsun canım bugün içemedim nedense ama dikkat edeceğim su içmeyeMenün gayet guzel canim afiyet olsun suyu en az 3 lt icmen gerekiyor bizim kilolarimizda icmemiz gereken su 3 3.5 lt olmali buna biraz daha ozen gostermeye calis fayddasini goreceksin
hımm anladım canım kilomuz fazla olduğu için öyle yapıyor sanırım doğruymuşBen de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorum
Canım yaaBen geldimmm
Menü
Kahvaltı:
Menemen(ya 3 4 yemek kaşığı yedim rahat)
1,25 çavdar ekmeği
Peynir yarım kk
Ara: sade Türk kahvesi
İkindi(5,30) :
2 tabak şehriye çorbası
4 yk semizotu salatası
Ara: sade Türk kahvesi (buzlu yaptım - bardak kenarına az çikolata sosu ama çok azdı 1 çay kaşığı var yok)
9 gibi acıktım
2 dolu yk yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın karıştırdım yedim
Babam dondurma yemiyor diye beni anneme şikayet ediyor
Cascade_ esperenzaa S smygnc medgic26
fattylamb94
Spor
90 dk Leslie 3 mil 5 k = 450 puan
150 sn plank = 50 puan
45 dk da çamaşır topla ütü yap ortalığı topla var ama sayılır mı ev işinden sayılıyorsa 15 puan sayılmıyorsa yok:)
550 adımcivarı : 8 puan
523 puan (eğer iş olarak bu saydıklarım sayılmıyorsa 508)
Su da 2 litre rahat olmuştur ama devamını bilmiyorum çok içtim aslında bugün
Canım yaa
Bugün ikinci kez beynim yandı
Ev işi demek zaten evde yapılan iş demek
Öylemi böyle mi şöyle mi
Menü de spor da Harika maşallah
90 dak leslie de çok iyi
Ben nefes nefese kalıyorum
Dondurmaya ne bahane bulup yemiyosun
Sevmem diomuşsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?