Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben menünü beğendim ve şöyle bir şey söylemek istiyorum öğlen zaten normal yemek yememişsin kahvaltılık yemişsin
akşam 1 porsiyon köfte yemen bana fazla gelmedi gün içindeki menün zaten hafif.
Bir de ben de diyetisyene gittim bundan 1 ay önce falan kilomuz birbirine baya yakın ve farkettiysen kilosu fazla olan insanın yemeği daha fazla oluyor. Diyetisyenin verdiği listedekiler kadar yemiyorum mesela ben.
Gün içinde yediğin ekmek de fazla gelmedi bende 6 dilim ekmek var çünkü anladığım kadarıyla öncelik burada bizim sağlıklı yiyeceklerle doymamızı sağlamak ben öyle düşündüm açıkçası

Bugünkü menüm:
Sabah: peynirli yumurta, domates, 2 tane biber, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 ceviz 1 kupa çay
öğle-akşam: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği, 1 bardak ayran
ara: 1 kupa çay
2 litre su

Ben henüz spor yapmıyorum 1 hafta sonra spor yapmaya başlayacağım çünkü şu an gün içerisinde zorlanıyorum ve acıktığımı hissediyorum alışana kadar 1 hafta kadar falan spor yapmayacağım. Zaten esperenzaa da kilomuz fazla olduğu için çok spor yapmamızı tavsiye etmedi

medgic26 lyeaph esperenzaa

Ayazmaya bayramicten gidecektiniz değil mi? Yoksa hasanbogulduya mi cikacaktiniz

Ahahha gerçekten dolabilir o şekilde
Canım bu arada benden önce mezun oldun sanırım (ben gelmeden)
Tebrik ederiiim :)
Mezun oldum ama bak buralardayım canımSenin de mezun olduğunu göreceğim inşallah canım benimGayet de iyi gidiyorsun maşallah, bu hafta artizzzz girişi yap e mi
Ben bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))
yürüsen yazardın galiba yürümedin

Güzel menü canım maşallah
Spor da yapmışsın
Bence güzel olmuş

Menün gayet guzel canim afiyet olsun suyu en az 3 lt icmen gerekiyor bizim kilolarimizda icmemiz gereken su 3 3.5 lt olmali buna biraz daha ozen gostermeye calis fayddasini goreceksin

Ben de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorum

Ben geldimmm

Menü
Kahvaltı:
Menemen(ya 3 4 yemek kaşığı yedim rahat)
1,25 çavdar ekmeği
Peynir yarım kk

Ara: sade Türk kahvesi

İkindi(5,30) :
2 tabak şehriye çorbası
4 yk semizotu salatası

Ara: sade Türk kahvesi (buzlu yaptım - bardak kenarına az çikolata sosu ama çok azdı 1 çay kaşığı var yok)

9 gibi acıktım
2 dolu yk yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın karıştırdım yedim

Babam dondurma yemiyor diye beni anneme şikayet ediyor

Cascade_ esperenzaa S smygnc medgic26

fattylamb94

Spor

90 dk Leslie 3 mil 5 k = 450 puan
150 sn plank = 50 puan
45 dk da çamaşır topla ütü yap ortalığı topla var ama sayılır mı ev işinden sayılıyorsa 15 puan sayılmıyorsa yok:)
550 adımcivarı : 8 puan

523 puan (eğer iş olarak bu saydıklarım sayılmıyorsa 508)

Su da 2 litre rahat olmuştur ama devamını bilmiyorum çok içtim aslında bugün

Canım yaa
Bugün ikinci kez beynim yandı
Ev işi demek zaten evde yapılan iş demek
Öylemi böyle mi şöyle mi
Menü de spor da Harika maşallah
90 dak leslie de çok iyi
Ben nefes nefese kalıyorum
Dondurmaya ne bahane bulup yemiyosun
Sevmem diomuşsun :)))

Ya ben bugün hep evdeydim az önce yürüyüş yaptım ondan dedim Leslie yapayım 60 yapacaktım dedim hadi Feyza devam falan derken tamamladım ikinciyi de Allah a şükür :)

Sağol canım

Yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım ama yavaş gibiydi evet dondurma yiyebilir miyim

Ben aşırı aşırı severiiiim ((((( Cascade_
fattylamb94 esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…