Evet canim 10 yıl oncesi görmüştüm 55 altını.Canım moralini bozma
Onlar gidecek
Uzun süre bu kiloda kaldıysan ondan olabilir
Belki de beslenme düzenini değiştirmen gerekiyordur
Evet canim 10 yıl oncesi görmüştüm 55 altını.
Yeme duzenimi degistirmeyi dusunuyorum, kalori hesabi uymadi bana. 750-1000 kalori arası yiyorum ama bugün epey arti gördüm. Yazmak iyice moralimi bozmak istemiyorum. Ne yiyecegimi ne yapacagimi şaşırdım.
Cumaya kadar eksi gormezsem, cuma protein diyeti yapicam bir haftalik. O da ise yaramazsa takımı daha da olumsuz etkilememek adına izne ayrilicam
esperenzaa senin de bilgin olsun canım
Canim ben bir kac gun tek tip beslenmeyi sevmiyorum, protein sebze falan olmali detoks da olsa. Protein diyetinde sebze de var. Bir haftalık. İlk defa yapicam, burada yapabilirsem tabi. Dukan birasi da deneyeyim bakalım beraberinde.Proteindense karbonhidrat diyeti yapsan? Patates diyeti falan. 3 gunde 5 kilo diyenler.
Boyle seyler zararli ama detoks gibi oluyor, ben onceden faydasini gormustum, tabi disiplinli olmadigimdan bi kismi geri geldi. Yine de metabolizmayi hareketlendiriyor olabilir.
Canim ben bir kac gun tek tip beslenmeyi sevmiyorum, protein sebze falan olmali detoks da olsa. Protein diyetinde sebze de var. Bir haftalık. İlk defa yapicam, burada yapabilirsem tabi. Dukan birasi da deneyeyim bakalım beraberinde.
Oo o zaman iyi eksi gelir canım sevindim çokSU İŞİ TAMAM ZATEN CANIM BOL BOL İÇİYORUM PAZAR DIŞARDAYSAM AZ İÇİYORUM ÇÜNKÜ WC SORUN OLUYO . BU ARADA REGLİM BUGÜN KUŞ GİBİYİM
Kendisi kısmetli maşallahBak misafiri gelmiş :d evi kısmetli sanırım
hah kalsın karıncamAfiyet olsun canım.Menün çok güzel.
O kadar işinin arasında 10 dakika bile olsa spor yapmış olman da harika
İnşallah yoğunluğun biraz hafiflemiştir
Yok canım kep geldinde karınca da kalıyor.Hem kepimiz hem karıncamız oluyor. Bende de ikisi var ya ondan eminim canım.
Naptın düğünde oynadın mı
Cumaya güzel eksi gelecek canımTAMAM CANIM YARIN ATLARIM İPİMİ , SU YA DAYANDIM BUGÜNEKMEK DEĞİL KABUKTU DOYMADIM KIZ ÇEYREK DÖNERLE ÖĞLEN ÇORBA YEDİM ÇOK ACIKTIM . TATLI KONUSU CLOSED
amann ne yaptın kuzu ya.tam da tartında güzel eksiler geldiği gün yapılır mı kuzum@giustizia_ rakibeeeeem
Ben bugün yemeği istediğim gibi yiyemiyoruz
Diyet gibi olmadı
Ah ah ah ah ah
canımm sevdiceğin moral motivasyon vermiştir bol bolEkürüm eminim şuan çok mutlu da olan bana oldu. Neyse belki fırının yanında koşturmaktan eririmekürüm günde 12 13 km yürüdüğünü söylüyordu, şimdi yerini ben aldığıma göre sporlarda en birince ben olcam
Iyiyim esperenzam çok ama çok güzel bi 2 gün geçirdim sevdiceğimle. Akşamları sahilde kmlerce yürüdük tabi sonrada çekirdek çitledikkilom cumartesi 77.1 geldi. Sinirim bozuluyor şu 77 76 yı görünce ama neyse pes etmek yok. Sen nasılsın kayınbabacağınla nasıl geçti günler
Amin canımNazar değmesin canım
Çok önemli, yararı bırak çevremizdekiler zarar vermesin yeter. Bu devir anlaşılmak, anlaşmak çok zor ailelerle
Amin canım
Kayınpederim ne kadar iyi minnoş ise kayınvalidem de tam tersi3 yıla yakındır konuşmuyorum zaten
Kolay geldinn canımmYok be canim, battim ben bu hafta. Cumaya kadar full dolu olcak
canımm çok yorucu ve uykusuz hafta sonu geçirdin. Yediklerinde bir günün hariç sıkıntı yoktu tatlım.regl ödem yapmıştır. Biraz dereotu regle iyi gelir.Selamlaar
Menu bildireyim,pazar gunu: @fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim
Oglen: hic bisey, anca kahve, kuruyemis
Aksam: kabak makarnasi yapmaya calistim zeytinyagli. Julyen kesmek lazimmis, ben soyacakla kestim, komik gorunuyodu ama tadi guzeldi. Ustune yine zeytinyaginda domates sosu: 1 tabak
Su: 1.5 litreydi en son, sonra takip edemedim
Spor: yok
fattylamb94
esperenzaa dun cezalarim da dahil hic spor yapamadim ben ne yazik ki ya Bu cumaya kadar yogun bir hafta olacak, hem benim okuldaki islerim cok birikti, hem ekstra isler cikti basima.
Tartida ise 57.3u gordum sabah. 1 kilo arti yani cumadan beri. Haftasonu bisey de yemedim ama iste regldir suclu olan heralde.
Hala regl de olamadim, tarcin cidden geciktiriyormus. Dolayisiyla benim birincilik yatar @giustizia_ , listeye bile giremeyebilirim yine amaan.
Suyu iyi icmeme ragmen diyetten oturu tuvalete cikamama da basladi bu arada
Karisik bitki cayina baslicam mecbur bugun, 3 gun minimum, maximum 6 gun icerim, tihaks tisan, aktarda satiliyo, 10 lira.
Rakibeemm @fitcivciv bu hafta guzel eksiler gelir senden regl olmussun ya. Ben de olsam keske bi an once öf
sana gece uzun cevap vereceğim canım.Evet canim 10 yıl oncesi görmüştüm 55 altını.
Yeme duzenimi degistirmeyi dusunuyorum, kalori hesabi uymadi bana. 750-1000 kalori arası yiyorum ama bugün epey arti gördüm. Yazmak iyice moralimi bozmak istemiyorum. Ne yiyecegimi ne yapacagimi şaşırdım.
Cumaya kadar eksi gormezsem, cuma protein diyeti yapicam bir haftalik. O da ise yaramazsa takımı daha da olumsuz etkilememek adına izne ayrilicam
Senin kep de gelsin,Oo o zaman iyi eksi gelir canım sevindim çok
Kendisi kısmetli maşallah
hah kalsın karıncamSen kaptanlığa devam ettiğin için kaldı diye düşünmüştüm Yok sonuna yetiştik hatta dağılmışlar bile
Dörtİyiyim canımm teşekkür ederim
En sevdiğim misafir türü geldi de.habersiz sayılır neredeyseneyse ki cuma ev pırıl pırıl temizlenmişti.
Kayınpederimi severim ,kimseye zararı olmayan dünya iyisi bir adamdır.
Sporların da iyi .maşallah tatlım
İki çocuğun vardı değil mi canım?Allah bağışlasın. Ne yaptın arkadaşlarınla açık havada çok mu yoruldun
Tartıda artı geleceğini tahmin ediyordum canım.Aslında iyi bile oldu.Silkelenip kendine uygun diyete karar verip o şekilde ilerlersin canım.hiç moralini bozma toparlarsın bence.
Kayınvalidemle hiç tartışmadım,yıllar içinde dediklerini yaptıklarını duymazlıktan geldim cevap bile vermedim.3 yıl önce eşimi fişfikleyip üzerime salmaya çalışana kadar cahillikten böyle konuşuyor der oralı bile olmazdım. Anneliğime laf edip oğlumu abuk subuk şeylerle başkaları ile kıyaslayınca orada dur dedim.Ayy oda kötüymüş. Ama sürekli tartışmak be kalp kırmaktansa konuşmamakta daha iyi. En azından birisi iyi ona da şükür.
Oyy oyy maşallah canım
Cumartesi günü sevgilimle buluşacağım için cuma gecesi çok geç yatmıştım yani 03.30 falan, cumartesi günü de 7de kalkıp aniden çıkmak zorunda kaldım. O yüzden ödemli kilomdu o muhtemelen. Bu cumartesi gerçek sonucu göreciğime inanıyorum esperenzamCumaya güzel eksi gelecek canım
amann ne yaptın kuzu ya.tam da tartında güzel eksiler geldiği gün yapılır mı kuzum
canımm sevdiceğin moral motivasyon vermiştir bol bol
Uykusuzluk ve yorgunluk varsa ödem bile olabilir.değilse de bol hareketli günlerin geliyormuş bol hareket bol yakılan kalori demek.Bence senin 75’e geçişin hızlı olacak datlum
Amin canım
Kayınpederim ne kadar iyi minnoş ise kayınvalidem de tam tersi3 yıla yakındır konuşmuyorum zaten
Bu cumartesi 75 olacaksın canımCumartesi günü sevgilimle buluşacağım için cuma gecesi çok geç yatmıştım yani 03.30 falan, cumartesi günü de 7de kalkıp aniden çıkmak zorunda kaldım. O yüzden ödemli kilomdu o muhtemelen. Bu cumartesi gerçek sonucu göreciğime inanıyorum esperenzam
En sevdiğimStres ,uykusuzluk olabilir.
Kalk kız silkelen kendine gel.
Şükür.
Bu hafta çok iyi eksi gelecek canım senden.regl dönemi bende hep çok iyi eksi getirir
Akşam sorarım başladın mı diye
Peşini bırakmamak gibi pis bi ehlakım var daEn sonunda benim çenemden bezip günlük tutarsın kesin
İş koliği nerede olsa tanırımaynı eşimm
Rakibin ikinci olursa yarışı sen kaybedersin haticem.sen gerçekten iyi değilsin
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir
https://gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net/
Ben şahsen olumsuz etkilenmiyorum hiç:)Evet canim 10 yıl oncesi görmüştüm 55 altını.
Akşam menümde yazacağım :) biraz istemediğim Şeyler girdi menüyeCumaya güzel eksi gelecek canım
amann ne yaptın kuzu ya.tam da tartında güzel eksiler geldiği gün yapılır mı kuzum
canımm sevdiceğin moral motivasyon vermiştir bol bol
Uykusuzluk ve yorgunluk varsa ödem bile olabilir.değilse de bol hareketli günlerin geliyormuş bol hareket bol yakılan kalori demek.Bence senin 75’e geçişin hızlı olacak datlum
Amin canım
Kayınvalidemle hiç tartışmadım,yıllar içinde dediklerini yaptıklarını duymazlıktan geldim cevap bile vermedim.3 yıl önce eşimi fişfikleyip üzerime salmaya çalışana kadar cahillikten böyle konuşuyor der oralı bile olmazdım. Anneliğime laf edip oğlumu abuk subuk şeylerle başkaları ile kıyaslayınca orada dur dedim.
Gayet sakince cevaplarımı verdim,yıllarca yaptıklarının farkında olduğumu saydım ve bir daha konuşmadım.
3 yıldır kafam rahat.7 yıl yeterince beynimi yediği için ohh beee diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?