- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Oraları pek anlatmıyım istersenizBu cumartesi 75 olacaksın canım
Ne güzel heyecanlardır.Sevgiliyle buluşmak.Neler yaptınız
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli menemen
şekersiz çay
3 çay kaşığı çilek reçeli
ara
süt
ceviz
akşam 5,30 civarı
etli ekmek 3 4 dilim
ayran
salata
acılı ezme
su azdı
30 dakika yürüyüş= 30 puan
esperenzaa fattylamb94 Ndymk
Hahahaha
Kız sen çok çabuk sıkılan,maymun iştahlı diye tabir edilen sabırsızlardansın galiba.
Profil fotonun değişme hızı,önce kalori sayma yöntemi,sonra şeker orucu sonra karatay,sonra yine başka bir dşyete geçiş hızından bu izlenime kapıldım.
Bugün başla canım günlük tutmaya. Ertelemeyi bırakıp başlarsan devamı kolay gelir canım
Sporların gerçekten çok iyi canım.
Siz kaçamak yapıyorsunuz ben de cezayu basıyorum ahey ahey aheyy
bence rakiben aynı zamanda kendine de yer yapıyor.
Eskileri değerlendirdimpatchwork rakip yaptım
Sultan sporda coştu son düzlükte vın vınn dedi mezun oldu.Bu ışışın aynısını sende gmrüyorum canım:)
Geçmiş olsun canım.uykusuzluk bağışıklığı düşürdüğü gibi yaşam kalitesini de çok etkiliyor.
Ben iyiyim canım teşekkür ederim
Afiyet olsun canım.
zwytinyağlı tüm yemeklere bayılan biriyim.severek yedim afiyet oldu bana dasana da olmuştur
Diyet yaparken yumurta aynı şekilde olursa sıkıyor insan değişiklik istiyor.
Ben lorlu yeşil soğanlı omlet, mantarlı omlet,peynirli,sadece soğanlı omlet ile değişiklik yaparak sıkılmadan yumurta yiyebiliyorum.
Soğanlı yumurta bir rşvayete göre saray yemeği imiş.hatta mum ateşinde pişirileni çok makbulmuşgereksiz bilgi deme koy cebine lazım olur birgün
kısık ateşte pişti mi çok güzel oluyor tadı.
maydonoza bayılırım.ben de menemen sevmem hiçEşim bayılır.o nedenle hafta sonu kahvaltılarımızda menemen varsa bana ayrı yapar eşim
oyyy geçmiş olsun.Nasıl lokummuş o.Demir leblebi gibiBen de sevmem hiç.
senin ağzına tuvalet terliği geliyor ama ıslak
Canımm sen spor yaptığın zaman iyi yapıyorsun.inip yürümek ne demek istesen otobüsün ardından bile koşarsın
Pkoslu ablan vardı canım, o ne yaptı kilo verme işini,kung fu’ya başlayacaktın ne olduben aklıma gelenleri merak ettiklerimi sorarım ya bunlar da öyle.
Tezi biraz yoluna soktun diye tahmin ettiğim için sormuyorum
Bir de sunumun nasıl geçti
omlet dene canım arada.haşlanmış yumurta sık sık yiyince ben de sıkılıyorum
Canım bence diyetisyen menüsüne birebir uyarsanız daha iyi olur. Kilosu fazla olanlara 6-8 dilime kadar ekmek serbest oluyor ama kilo düştükçe ekmek miktarı da düşüyor.
Listeden daha az yiyerek başlangıçta çok hızlı kilo verilir ama sağlıklı mı olur orası tartışmalı.Verilmesi gereken kilo fazla olunca haliyle diyet süresi de uzun olacağı için diyetten bıkmadan motivasyon kaybı olmadan devam etmek için dolu dolu listeler veriliyor diye biliyorum
Eki Görüntüle 2169327
Afiyet olsun canım.Yediklerin bence kilona göre az canım.Bundan dolayı çok acıkıyor olabilirsin.
İçtiğin su miktarı da aynı şekilde.Su miktarını biraz yavaş yavaş arttır tatlım.birden bire koca koca bardakları kafaya dikerek değil de yudum yudum arttır canım.
Spor seni ve bacaklarını yormayacak şekilde maksimum 30 dakikalık yürüyüş olabilir.Şimdilik spor
biber dolmaları pirinçli ise olmamış canım. Pirinç ödem yapar kilo yapar ve seni tartıda az kalori almış olmana rağmen artıya geçebilirsin.
Kalori sayma yöntemine geçtiysen gün içinde aldığın kalorileri de yaz canım.
İlk başlarda öyle ilerliyordun ya
Sporların çok iyi canım.
Aynı fikirdeyim canım.listeye uygun gitmeniz bence de doğru olanı.
Kahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.
sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devam
Herkes artı gelmeye başladıesperenzaa kraliçem, menüm kötü ama ben nasıl onca harekete rağmen 3 günde artı 1,2 kg geldi, çok üzgünüm çok...
Eki Görüntüle 2169327
Afiyet olsun canım.Yediklerin bence kilona göre az canım.Bundan dolayı çok acıkıyor olabilirsin.
İçtiğin su miktarı da aynı şekilde.Su miktarını biraz yavaş yavaş arttır tatlım.birden bire koca koca bardakları kafaya dikerek değil de yudum yudum arttır canım.
Spor seni ve bacaklarını yormayacak şekilde maksimum 30 dakikalık yürüyüş olabilir.Şimdilik spor
biber dolmaları pirinçli ise olmamış canım. Pirinç ödem yapar kilo yapar ve seni tartıda az kalori almış olmana rağmen artıya geçebilirsin.
Kalori sayma yöntemine geçtiysen gün içinde aldığın kalorileri de yaz canım.
İlk başlarda öyle ilerliyordun ya
Sporların çok iyi canım.
Aynı fikirdeyim canım.listeye uygun gitmeniz bence de doğru olanı.
Canım lütfen kendine gel olmaz
Yooo tam tersi zaten birinci olamam Kİ mümkün değil şiştimStres ,uykusuzluk olabilir.
Kalk kız silkelen kendine gel.
Evettttt
Şükür.
Bu hafta çok iyi eksi gelecek canım senden.regl dönemi bende hep çok iyi eksi getirir
Akşam sorarım başladın mı diye
Peşini bırakmamak gibi pis bi ehlakım var daEn sonunda benim çenemden bezip günlük tutarsın kesin
İş koliği nerede olsa tanırımaynı eşimm
Rakibin ikinci olursa yarışı sen kaybedersin haticem.sen gerçekten iyi değilsin
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir
https://gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net/
Ah yaaaYok be canim, battim ben bu hafta. Cumaya kadar full dolu olcak
:))Selamlaar
Menu bildireyim,pazar gunu: @fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim
Oglen: hic bisey, anca kahve, kuruyemis
Aksam: kabak makarnasi yapmaya calistim zeytinyagli. Julyen kesmek lazimmis, ben soyacakla kestim, komik gorunuyodu ama tadi guzeldi. Ustune yine zeytinyaginda domates sosu: 1 tabak
Su: 1.5 litreydi en son, sonra takip edemedim
Spor: yok
fattylamb94
esperenzaa dun cezalarim da dahil hic spor yapamadim ben ne yazik ki ya Bu cumaya kadar yogun bir hafta olacak, hem benim okuldaki islerim cok birikti, hem ekstra isler cikti basima.
Tartida ise 57.3u gordum sabah. 1 kilo arti yani cumadan beri. Haftasonu bisey de yemedim ama iste regldir suclu olan heralde.
Hala regl de olamadim, tarcin cidden geciktiriyormus. Dolayisiyla benim birincilik yatarCascade_ , listeye bile giremeyebilirim yine amaan.
Hamile olma ihtimalin hiç mi yok??
Suyu iyi icmeme ragmen diyetten oturu tuvalete cikamama da basladi bu arada
Karisik bitki cayina baslicam mecbur bugun, 3 gun minimum, maximum 6 gun icerim, tihaks tisan, aktarda satiliyo, 10 lira.
Rakibeemm @fitcivciv bu hafta guzel eksiler gelir senden regl olmussun ya. Ben de olsam keske bi an once öf
Ne en sevdiğin :)) açık konuşEn sevdiğim
Giren girmiş artıkAkşam menümde yazacağım :) biraz istemediğim Şeyler girdi menüye
Az ama simit ve poğaça girdi
Oraları pek anlatmıyım isterseniz
Şaka kız napcaz sahilde saatlerce yürüdük oturdum gezdik alışveriş yaptık bol bol konuştuk
esperenzaa
Asssiri yorgunum ama 30 dakika tempolu yuruyus cezami tamamladim bugun kaptanim, omuzumda yuktu resmen.
15 dakikalik bi cezam daha vardi, onu da halledicem bugun ya da yarin ins
Bi salata yap yiterİşten geç çıkmak zorunda kaldım da uzadı
Ne yicez biz şimdi
Ooofff offff
Hiç yemek yok
Halim de yok
Mutfağa girişiyim ben
İnşallahHerkes artı gelmeye başladı
N’oluyo bize
esperenzaa kalori diyetine devam edersem
Tatlı veya ekmeklere ceza verecek misin
Yoksa boşa etmiyim
Canım lütfen kendine gel olmaz
Daha yeni başladık yaaa
Ben çok hızlı gittiğim için tıkandım
Ama sennnnn
Yooo tam tersi zaten birinci olamam Kİ mümkün değil şiştim
Ah yaaa
:))
Ne en sevdiğin :)) açık konuş
Giren girmiş artıkama bu hafta bir kere daha kaçamak yaparsan
Seni ikinci yapmam
İlk ve son kaçamağındı bu hafta
Ciddiyim
Tabi tabiŞaka kız napcaz sahilde saatlerce yürüdük oturdum gezdik alışveriş yaptık bol bol konuştuk
Puanı olsaydı başka şeylerde yapabilirdimTabi tabi
Şakka len şakka
Tamam bak güveniyorum sanaİnşallah
Birinin beni biraz kontrol etmesi sevdiğim şey :))
Ya sorma evde bayatlayacaklardı diye akşam detaylı yazacağım
Şimdi yemek yapıyorum bizimkilere bakalım
Yine dikkat ediyorum yediklerime ama bugün biraz kötü oldu
VayyyyyyyyyyyyyyPuanı olsaydı başka şeylerde yapabilirdim
Senin mesajını(önceki) okuduktan sonra yiyemedim bir şeyTamam bak güveniyorum sana
Başında biri olunca yaparsın sen
Seni sıkı takibe alacam
İstesen de kaçamak yapamayacaksın
İşyerinde çok yoğun oluyorum
Alamıyorum elime teli
Bak sakın cızzz bişey yemeeeeee
Tamamdır canım ama çook az olmuş muesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
Sabah 2 haşlanmış yumurta (iştahım yoktu)
Öğle üzüm (iştahım yoktu)
Arada bişey yok
Akşam yemek yemedim
Üzüm yedim pardon
Bi de kefir içtim
Su da içemedim pek
Bugün bişey yok
Karnım yumuşuyo
SPOR
51 DAKİKA HAFİF TEMPO YÜRÜYÜŞ
51 PUAN
YATANA KADAR KURUYEMİŞ YERSEM YAZARIM HERKESE İYİ AKŞAMLAR SAYGILAR
Muz yemeyi özledimmerhabalaar size bugunkü menümü yazayım hemen
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği 5 yeşil zeytin 2kk beyaz peynir domates salatalık
ara: 2 ceviz 3 kayısı
öğlen : 1 haşlanmış yumurta 4 yk taze fasulye 2 yk yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği
ara 1 küçük muz 2 yk yogurt
akşam: patlıcan kebabı 4yk taze fasulye 1 kase yogurt salata 1 dilim tam bugday ekmeği
esperenzaa medgic26 M mutsuzdrn
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş :112.5
fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?