Canım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
canım olmuş biraz ama başınız sağolsun Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin inşallahCanım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
canım maşallah menün çok güzelBugün ki menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
Öğlen
3 köfte
Salata (4 yk)
1 kase cacık
Akşam
Avuç içi kadar haşlama göğüs
Salata (3 yk)
1 sb ayran
3 lt su,1 kupa y.çay,1 bardak çay
45 dakika plates = 45*2 =90 puan
9000 adım =15*9=135 puan
Toplam =225 puan
14.07.2018
12.000 adım =12*15= 180 puan
esperenzaa ve fattylamb94
Muz yemeyi özledimne zamandır unutuyorum hep almayı
Muzlu dondurma yapabilir miyim evdeeeesperenzaa
sahlep keçi sütü ve tatlandırıcı mı canımo değilde kızlar tatlandırıcı bir yemek kaşığı salep gerçek salep olacak ama bir litre keçi sütüyle dondurma yapabilirsiniz, kaptanımız da izin verirse bunu yemek daha sağlıklı olacaktır bana diyetisyen verdi çünkü ilk 21 gün hiçbir şekilde kaçamak olmamasına rağmen bundan yiyebileceğimi söyledi
esperenzaa
Ben dikkat etmeyip de alsam bir iki gun sonra motivem yerine gelir devam ederim ama hem memlekette olup hem de bu kadar dikkat edip üstüne arti gorursem motivem etkileniyor ister istemez. Yani aslinda takımda olmasam belki etkilenmem, çünkü dikkat ediyorum en azindan, vermesem de gecici aldığımı biliyorum. Ama takımda olunca her hafta arti cikmaya yuzum olmaz canım ya. Sizlere haksızlık etmiş olurum.Ben şahsen olumsuz etkilenmiyorum hiç:)
Dene bi canım
Bir de vazgeçme
İnşallah ineceksin
canım kaptanımız daha iyisini bilir ama şu an kendi evinde değilsin ve elinden geleni yapıyorsun izne falan çıkınca senin motivasyonun düşmesin bir deBen dikkat etmeyip de alsam bir iki gun sonra motivem yerine gelir devam ederim ama hem memlekette olup hem de bu kadar dikkat edip üstüne arti gorursem motivem etkileniyor ister istemez. Yani aslinda takımda olmasam belki etkilenmem, çünkü dikkat ediyorum en azindan, vermesem de gecici aldığımı biliyorum. Ama takımda olunca her hafta arti cikmaya yuzum olmaz canım ya. Sizlere haksızlık etmiş olurum.
üçü tatlım hatta diyetisyenin önerdiği iki doğal tatlandırıcıyı da yazayım size : Strvıa ya da splenda bunları önerdi banasahlep keçi sütü ve tatlandırıcı mı canım
yoksa sahlep tatlandırıcı olarak mıı
ilk defa duydum canım ama eminim güzeldirüçü tatlım hatta diyetisyenin önerdiği iki doğal tatlandırıcıyı da yazayım size : Strvıa ya da splenda bunları önerdi bana
Bende suanlik bal yok canim ama bu tarifi de bi sorayim diyetisyenime tesekkur ederimilk defa duydum canım ama eminim güzeldir
bugün youtube da denk geldim bir diyetisyen 1.30 dk ta dondurma yaptı
donmuş meyve(250 gr civarı)
bal 1 tatlı k
2 yk yoğurt
üstüne ceviz
görüntü harikaydı böğürtlenli yaptı sanırım
canım belki meyvede de şeker var diye diyetisyenin önermeyebilirBende suanlik bal yok canim ama bu tarifi de bi sorayim diyetisyenime tesekkur ederim
canım belki meyvede de şeker var diye diyetisyenin önermeyebilir
ya evet sor bize de dön hatta harika olur :)
benim gibi göbek adı dondurma olanlara bir umut olur belki
haklısın ama hani en azından hafif diye insan bi dondurma yemek istiyor yoruyor insanı diyetler de ama hiç olmazsa benim dediğm tarifi yaparsın sonuçta içinde zararlı bir şey yok :) hiç olmadı kilolarımızı verdiğimizde gönül rahatlıığıyla haftada bir iki kere yeriz önce bi kiloları verelimcanım belki meyvede de şeker var diye diyetisyenin önermeyebilir
ya evet sor bize de dön hatta harika olur :)
benim gibi göbek adı dondurma olanlara bir umut olur belki
En azından haftaya cumaya kadar belli olur.canım kaptanımız daha iyisini bilir ama şu an kendi evinde değilsin ve elinden geleni yapıyorsun izne falan çıkınca senin motivasyonun düşmesin bir de
ve mesajların beni motive ediyor beni bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?