- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Stres ,uykusuzluk olabilir.Kendi kendine konuşmaya devam
Part 2
Sabah da iştahın yoktu
Havalar sıcak ya ondan
Zorla iki haşlanmış yumurta tıktım ağZıma
Şimdi de istemiyo canım
Meyve yedim
Akşama da sebze yemeği yerim büyük ihtimal
Bu neyin şişkinliği yaa
Regl de çoktan bitti
Stres mi yaptım Naaptım
İçim mi şişti yoksa
Şükür.SU İŞİ TAMAM ZATEN CANIM BOL BOL İÇİYORUM PAZAR DIŞARDAYSAM AZ İÇİYORUM ÇÜNKÜ WC SORUN OLUYO . BU ARADA REGLİM BUGÜN KUŞ GİBİYİM
Akşam sorarım başladın mı diyeAhahaha tam düşündüm bugün başlayayım diye biliyor musun :)
Rakibem ile tam bir takım olduk
İş koliği nerede olsa tanırımAyyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum
Seni ikinci yapacam
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir3 litre mi
Ayy valla yapamam 3 ben hala 2 lt nasıl içiyorum ona hayretim. Midem bulana bulana içiyorum çoğu zaman2 iyidir ya
HahahahaBak misafiri gelmiş :d evi kısmetli sanırım
Ayy niye koz yazık üzüldüm çocuğa.Ideal iş arkadaşı tipisikeşke benim arkadaşımda öyle yapaydı ama çocuk ne bilsin işten çıkartılacağını
Vuhuuuu.hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim
Amannn , ekürin için de senin için de üzüldüm canım
Kolay gelsin esramm
Hoşbuldumm canım.
Nihayet son mesaja yaklaşıyorum
Canımm hiç moralini bozma.Su miktarın çok az ve tuz alımın fazla olabilir.
Diyet yöntemini değiştirdin ya onun bile etkisi olabilir.
hahahaben de tam tersiyim.karar verdikten sonra sabır ve inatla devam ederim.
Kilo verirken yada herhangi bir işi yaparken sabırlı olabilmek işini çok kolaylaştırıyor
Moral bozmak yok.toparlarsın canım ya.
Iyiyim esperenzam çok ama çok güzel bi 2 gün geçirdim sevdiceğimle. Akşamları sahilde kmlerce yürüdük tabi sonrada çekirdek çitledikVuhuuuu.hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim
oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.
Nasılsın datlummaşk böcüğüö nasıl geçti vuslat
Bildirim yapamadın da ne durumda tartı?
tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.
Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.
Çok sevindim eksilmenehafta sonu saçmalıklarına da bi bakayım
Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederimsana ceza vererek spor yaptırcam gözüm üstünde civcivim
Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan var
İş koliği nerede olsa tanırımaynı eşimm
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir
https://gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net/
bilemiyorum rakibem, tuzlu yemeyim bir sure, anlayamadim cumatesi tum gun plajdaydim, yuzdum yoruldum, dans ettimde, eve gelip boyle manzara beni uzdu, tamam kacamak +300 +500 yaparda +1.200 yapmaz herhalde....Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?
Canım dukan birayı deneyebilirsin sanki.evet biraz tuzlu su biraz tuzlu yemeklerden olabilir demipeki maydonoz kur disinda odem atirmak icin neler yapabilirim?
Kız üzülme haftada 5 gün çalışıyoruz ya 2 günü kesinlikle gelmiyodu. Tabi geldiği günlerde işlerini layıkıyla hallediyordu sağolsun. Hemde aşırı zenginler maddi problem de yok. Babası 5 tane dairesinin kirasını ona veriyor 1500 2000 arası kiraları eşinin babasıda her ay 500 euro gönderiyo. Şimdi burdan da bi 50.000 tazminat alır onla yer içer gezer oh misAyy niye koz yazık üzüldüm çocuğa.
Valla ben gitmeden önce mesai gereksede kalıp bitiriyorum. Geçen gittiğimde 1 dosyam evrağım yapılmadı gelen eklendi zaten temizlemiştim şimdi de geşenleri hallettim mi tamamdır. İşim rahat olaun uzaktayken
Hahahaha
Eşimin babası eli kolu dolu gelmişGerçekten kısmetli salçalar,tarhana,bakliyat vs eli kolu dolu gelmiş.
Son dakika haberim olmasa iyi olurdu ama kayınpederim zararsız ,melek gibi bir adamdır.
Deneyeceğim bunu... sağolasın kraliçem...Canım dukan birayı deneyebilirsin sanki.
Yeşil çay,soda ve limonla yapılıyor.
2 yemek kaşığı yeşil çayı 750 mil su ile demle sonra süz, içine yarım limon sık,sodayı karıştır soğuk soğuk içebilirsin.
Bu karışımı bir gün için hazırlanıyor.birkaç gün dene istersen.
Kız üzülme haftada 5 gün çalışıyoruz ya 2 günü kesinlikle gelmiyodu. Tabi geldiği günlerde işlerini layıkıyla hallediyordu sağolsun. Hemde aşırı zenginler maddi problem de yok. Babası 5 tane dairesinin kirasını ona veriyor 1500 2000 arası kiraları eşinin babasıda her ay 500 euro gönderiyo. Şimdi burdan da bi 50.000 tazminat alır onla yer içer gezer oh missen bana üzül inşallah yeni iş arkadaşım senin gibi düşünceli olur sen ne zaman izne çıkıyosun ?
Çalışmak zevkli ama tatilde çalışacak kadar zevkli değildir yaHaha
Valla bazen tatildeyken amirimi arıyorum diyorum şu dosya şöyle şöyle diyor Allah rızası için kapat telefonu tatiline bak
Burdaki arkadaşlar pek sevmiyor beni sürekli dosyaları didik didik edip borç çıkartıyorum millete(ama hak ediyorlar o ayrı)
Ama çok zevkli çalışmak ya
Suya ayrı özen göstereceğim Ama şu sıralar beni wc den çıkartmıyor
Canım 9 temmuz ptesi gunu 1.5 saat yavas tempo yürüyüşüm vardi 90 puan.06.07.2018
asilsoy - 67,5 puan
guistizia_ - 121 puan
Ndymk - 110 puan
fattylamb - 330 puan
Azyiyen_azimli - 195 puan
smygnc - 120 puan
07.07.2018
guistizia_ - 246 puan
asilsoy - 37,5 puan
fmad - 106,5 puan
Ndymk - 110 puan
yolcukardelen - 100 puan
medgic26 - 180 puan
Azyiyen_azimli - 270 puan
smygnc - 180 puan
08.07.2018
fattylamb -
guistizia_ - 180 puan
Azyiyen_azimli - 120 puan
fmad - 105 puan
Ndymk - 30 puan
asilsoy - 5 puan
09.07.2018
smygnc - 235 puan
asilsoy - 43,5 puan
Azyiyen_azimli - 510 puan
fmad - 43 puan
fattylamb - 394 puan
guistizia_ - 32 puan
10.07.2018
guistizia_ - 235 puan
smygnc - 319,5 puan
]asilsoy - 45 puan
Ndymk - 250 puan
Azyiyen_azimli - 295 puan
fattylamb - 264 puan
11.07.2018
guistizia_ - 453 puan
Iyeaph - 112,5 puan
smygnc - 150 puan
Ndymk - 250 puan
cgdmk - 300 puan
fattylamb - 405 puan
fmad - 220 puan
asilsoy - 81 puan
fitcivciv - 40 puan
Azyiyen_azimli - 150 puan
12.07.2018
guistizia_ - 103 puan
cgdmk - 380 puan
fmad - 404 puan
Iyeaph - 112,5 puan
smygnc - 251 puan
medgic26 - 145 puan
asilsoy - 102 puan
Azyiyen_azimli - 105 puan
Kızlar kontrol eder misiniz ?
@fmad canım senin puanların düzeltilecek sanırım
Güzel haberlerle gelMaşallahhh, üzüntüm geçti hemen
İnşallah istediğin gibi bir iş arkadaşı gelir yanına canım.
Ben bu hafta sonu gidiyorum büyük ihtimal 2 hafta olmayacağım bakalım
Çalışmak zevkli ama tatilde çalışacak kadar zevkli değildir ya
Eşim de tam senin gibi.Tatilde bile işini takip eder.Bazen ona işle alakalı birşey danıştığımda ben o işi halledip unutmuş olurum adam sürekli sorup takip ederAmirin gerçekten iyiymiş canım.Seni strese sokacak şeylerden uzak tutmaya çalışan şeylerden uzak tutmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?