Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Stres ,uykusuzluk olabilir.
Kalk kız silkelen kendine gel.
SU İŞİ TAMAM ZATEN CANIM BOL BOL İÇİYORUM PAZAR DIŞARDAYSAM AZ İÇİYORUM ÇÜNKÜ WC SORUN OLUYO . BU ARADA REGLİM BUGÜN KUŞ GİBİYİM
Şükür.
Bu hafta çok iyi eksi gelecek canım senden.regl dönemi bende hep çok iyi eksi getirir
Ahahaha tam düşündüm bugün başlayayım diye biliyor musun :)

Rakibem ile tam bir takım olduk
Akşam sorarım başladın mı diye
Peşini bırakmamak gibi pis bi ehlakım var daEn sonunda benim çenemden bezip günlük tutarsın kesin
Ayyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum
İş koliği nerede olsa tanırımaynı eşimm
Seni ikinci yapacam

Rakibin ikinci olursa yarışı sen kaybedersin haticem.sen gerçekten iyi değilsin
3 litre mi
Ayy valla yapamam 3 ben hala 2 lt nasıl içiyorum ona hayretim. Midem bulana bulana içiyorum çoğu zaman 2 iyidir ya
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir
https://gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net/

Ideal iş arkadaşı tipisi keşke benim arkadaşımda öyle yapaydı ama çocuk ne bilsin işten çıkartılacağını
Ayy niye koz yazık üzüldüm çocuğa.
Valla ben gitmeden önce mesai gereksede kalıp bitiriyorum. Geçen gittiğimde 1 dosyam evrağım yapılmadı gelen eklendi zaten temizlemiştim şimdi de geşenleri hallettim mi tamamdır. İşim rahat olaun uzaktayken

Ekürüm eminim şuan çok mutlu da olan bana oldu. Neyse belki fırının yanında koşturmaktan eririm ekürüm günde 12 13 km yürüdüğünü söylüyordu, şimdi yerini ben aldığıma göre sporlarda en birince ben olcam

Iyiyim esperenzam çok ama çok güzel bi 2 gün geçirdim sevdiceğimle. Akşamları sahilde kmlerce yürüdük tabi sonrada çekirdek çitledik kilom cumartesi 77.1 geldi. Sinirim bozuluyor şu 77 76 yı görünce ama neyse pes etmek yok. Sen nasılsın kayınbabacağınla nasıl geçti günler

İş koliği nerede olsa tanırımaynı eşimm
Zamanla suyu seversin canım.iki iyidir ama 2,5 daha iyidir
https://gunluk-su-ihtiyaci.hesaplama.net/

Haha
Valla bazen tatildeyken amirimi arıyorum diyorum şu dosya şöyle şöyle diyor Allah rızası için kapat telefonu tatiline bak
Burdaki arkadaşlar pek sevmiyor beni sürekli dosyaları didik didik edip borç çıkartıyorum millete (ama hak ediyorlar o ayrı)
Ama çok zevkli çalışmak ya

Suya ayrı özen göstereceğim Ama şu sıralar beni wc den çıkartmıyor

Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?
bilemiyorum rakibem, tuzlu yemeyim bir sure, anlayamadim cumatesi tum gun plajdaydim, yuzdum yoruldum, dans ettimde, eve gelip boyle manzara beni uzdu, tamam kacamak +300 +500 yaparda +1.200 yapmaz herhalde....
julian

evet biraz tuzlu su biraz tuzlu yemeklerden olabilir demi peki maydonoz kur disinda odem atirmak icin neler yapabilirim?
Canım dukan birayı deneyebilirsin sanki.
Yeşil çay,soda ve limonla yapılıyor.
2 yemek kaşığı yeşil çayı 750 mil su ile demle sonra süz, içine yarım limon sık,sodayı karıştır soğuk soğuk içebilirsin.
Bu karışımı bir gün için hazırlanıyor.birkaç gün dene istersen.

Kız üzülme haftada 5 gün çalışıyoruz ya 2 günü kesinlikle gelmiyodu. Tabi geldiği günlerde işlerini layıkıyla hallediyordu sağolsun. Hemde aşırı zenginler maddi problem de yok. Babası 5 tane dairesinin kirasını ona veriyor 1500 2000 arası kiraları eşinin babasıda her ay 500 euro gönderiyo. Şimdi burdan da bi 50.000 tazminat alır onla yer içer gezer oh mis sen bana üzül inşallah yeni iş arkadaşım senin gibi düşünceli olur sen ne zaman izne çıkıyosun ?

Hahahaha
Eşimin babası eli kolu dolu gelmişGerçekten kısmetli salçalar,tarhana,bakliyat vs eli kolu dolu gelmiş.
Son dakika haberim olmasa iyi olurdu ama kayınpederim zararsız ,melek gibi bir adamdır.

Nazar değmesin canım
Çok önemli, yararı bırak çevremizdekiler zarar vermesin yeter. Bu devir anlaşılmak, anlaşmak çok zor ailelerle

Deneyeceğim bunu... sağolasın kraliçem...

Maşallahhh, üzüntüm geçti hemen

İnşallah istediğin gibi bir iş arkadaşı gelir yanına canım.

Ben bu hafta sonu gidiyorum büyük ihtimal 2 hafta olmayacağım bakalım

Çalışmak zevkli ama tatilde çalışacak kadar zevkli değildir ya
Eşim de tam senin gibi.Tatilde bile işini takip eder.Bazen ona işle alakalı birşey danıştığımda ben o işi halledip unutmuş olurum adam sürekli sorup takip eder Amirin gerçekten iyiymiş canım.Seni strese sokacak şeylerden uzak tutmaya çalışan şeylerden uzak tutmaya çalışıyor

Canım 9 temmuz ptesi gunu 1.5 saat yavas tempo yürüyüşüm vardi 90 puan.

Çalışma arkadaşımda amirimde müdürüm de hepsi sağ olsun bilirler beni. Çok söylenir kızarım seslenmezler. Müdürüm çok sinirlendiğimde çikolata getiriyor mutluluk hormonu salgılasın diye. Dedim geçen getirmeyin diyetteyim
Benim bazen rüyalarıma giriyor iş valla kişilik meselesi sanırım. Eşimde senin gibi unutur gider siler hafızadan

Selamlaar

Menu bildireyim,pazar gunu: fitcivciv

Sabah: karatay kahvaltim
Oglen: hic bisey, anca kahve, kuruyemis
Aksam: kabak makarnasi yapmaya calistim zeytinyagli. Julyen kesmek lazimmis, ben soyacakla kestim, komik gorunuyodu ama tadi guzeldi. Ustune yine zeytinyaginda domates sosu: 1 tabak

Su: 1.5 litreydi en son, sonra takip edemedim
Spor: yok
fattylamb94
esperenzaa dun cezalarim da dahil hic spor yapamadim ben ne yazik ki ya Bu cumaya kadar yogun bir hafta olacak, hem benim okuldaki islerim cok birikti, hem ekstra isler cikti basima.
Tartida ise 57.3u gordum sabah. 1 kilo arti yani cumadan beri. Haftasonu bisey de yemedim ama iste regldir suclu olan heralde.
Hala regl de olamadim, tarcin cidden geciktiriyormus. Dolayisiyla benim birincilik yatar @giustizia_ , listeye bile giremeyebilirim yine amaan.

Suyu iyi icmeme ragmen diyetten oturu tuvalete cikamama da basladi bu arada
Karisik bitki cayina baslicam mecbur bugun, 3 gun minimum, maximum 6 gun icerim, tihaks tisan, aktarda satiliyo, 10 lira.

Rakibeemm fitcivciv bu hafta guzel eksiler gelir senden regl olmussun ya. Ben de olsam keske bi an once öf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…