Tabisiydi de benden mi kaptın kız:)))Tamam tabisiii
Dedim acaba 2. Hafta ki cuma listeye girecek miyim onu merak etmiştim çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim canım :)
Ben kendimi öyle motive ediyorumOlabilir :))
aaa yazarken yanlış yazmışımTabisiydi de benden mi kaptın kız:)))
AhahahaaaBen kendimi öyle motive ediyorum
aaa yazarken yanlış yazmışımama olsun o da güzel
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Dunku menum
fitcivciv
Sabah: klasik karatay kahvaltim, 1 seftali
Oglen: kahve, kuruyemis, kuru uzum (1 avuc)
Aksam: zeytinyagli, etli, sebzeli turlu-1 tabak
1 kase cacik
Su: 2 lt
Spor: 10 dk leslie : 30 puanfattylamb94
esperenzaa
Rakibecigimfitcivciv , spor yapamadim pek, dun de sabahladim.
Bugun biraz daha fazla yapmaya caliscam ins :)
Yok canım kep geldinde karınca da kalıyor.Hem kepimiz hem karıncamız oluyor. Bende de ikisi var ya ondan eminim canım.Teşekkür ederim kaptaniçemYoldayız şimdi Karaman’da bi düğüne uğrayıp geçeceğiz Karıncam gitmeyecek de mi ben de onu merak ediyordum Hep kalsın
Çiğdem’in sporunu yapamamıştım hiç ben maşallahı var canımıncgdmk
Bahçede zımbalı mıııAyy ne güzel canım ya Hemen gelesim geldi Nasip bi gün çalarım kapını inşallah( bir gece ansızın gelebülürüm )
her günü böyle doluyormuş
canım vücut direnç gösteriyor sonrasında patır patır gidecek muhtemelenHatta 55e inmek için uğraştığın süreden daha az olabilir 50ye inme süren Demedi deme Vucüt o kadar spora alışkın değil ya şu an şokta Aklı başına gelince pıt pıt gidecek emin ol
Ideal iş arkadaşı tipisiAyyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum
Canımm sen spor yaptığın zaman iyi yapıyorsun.inip yürümek ne demek istesen otobüsün ardından bile koşarsınBen bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))
omlet dene canım arada.haşlanmış yumurta sık sık yiyince ben de sıkılıyorumben seviyorum maydanoz ya ödem attırıcı özelliği de var aslında ben de haşlanmış yumurta pek sevemiyorum
Üçüncü tercih halay diyorumKızlar
Pop ya da rap
Tavsiye edeceğiniz
Garip garip hareketler yapacağım şarkı Öner’iniz var mı
Boşuna üçüncü tercih sunmayın
Oynamam lazım
Ben de size örnek verebilirim
Afiyet olsun canım.3 köfte yerine beş köfte yemiş olman çok da sıkıntı değil benceBugunku menulerimi yazayim sizlere
Sabah: 3yk menemen 2kk peynir 5 yesil zeytin domates salatalik 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2 ceviz 1 seftali
Öğlen: 1 haslanmis yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: muz 2 yk yogurt
Akşam: 1 porsiyon izgara kofte 3 yk salata 1 dilim tam bugday ekmegi 250 ml ayran
@medgic26 @mutsuzdrnesperenzaa
3.5lt su 50 dakika tempolu yürüyüş 125 p
fattylamb94
Aksam sadece 3 kofte yemeliyken 5 kofte yedim ama disardaydik ve istedigim kadar salata yiyemeyecektim sebze yemegi de yoktu kendimi cok suclu hissediyorum.. Moralim cok bozuldu ve inanur misiniz eve gelip su icene kadar doydugumu hissetmedim ama bizimkiler patatesleri sucuklari tatlilari götürdü en azindan irademi koruyup onlardan yemedim..zaten kortizon kullandigim icin haftada 1 kilo en fazla bir kilo zor veriyorum.. Niye dur diyemiyorum kendime bilmiyorum... Cezaya raziyim...
Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?Kızlar beni taşlarmısınız lütfen?
Ben cuma sabahı tartıda 56,1 görürken bu sabah 57,3 görmem...
Bir insan 3 günde 1,2 kg alır mı ?
Halbuki cumatesi plajdaydık ve çok yorulduk, yürüdük baya.
Pazar kahvaltıda kaçamak yaptım, ama sonrası sadece chia tohumlu yoğurt ve 1 kırmızı biber yedim.
Cuma günü 10000 adım 150 p
Cumatesi tüm gün plajda yüzdüm hatta bir ara panıkleyip boğulmak üzere oldum, dans ettik baya, 10000 adım
Pazar 14000 adım
Su plajdayken az içtim, tabi genizime çok Deniz suyu kaçtı...
Bulgur salatası yüksek kaloriliyidi...
Ama yinede 1,2 kg neden aldım ben yaa....
esperenzaa fattylamb94 cgdmk
Canım bence diyetisyen menüsüne birebir uyarsanız daha iyi olur. Kilosu fazla olanlara 6-8 dilime kadar ekmek serbest oluyor ama kilo düştükçe ekmek miktarı da düşüyor.Ben menünü beğendim ve şöyle bir şey söylemek istiyorum öğlen zaten normal yemek yememişsin kahvaltılık yemişsin
akşam 1 porsiyon köfte yemen bana fazla gelmedi gün içindeki menün zaten hafif.
Bir de ben de diyetisyene gittim bundan 1 ay önce falan kilomuz birbirine baya yakın ve farkettiysen kilosu fazla olan insanın yemeği daha fazla oluyor. Diyetisyenin verdiği listedekiler kadar yemiyorum mesela ben.
Gün içinde yediğin ekmek de fazla gelmedi bende 6 dilim ekmek var çünkü anladığım kadarıyla öncelik burada bizim sağlıklı yiyeceklerle doymamızı sağlamak ben öyle düşündüm açıkçası
Afiyet olsun canım.Yediklerin bence kilona göre az canım.Bundan dolayı çok acıkıyor olabilirsin.Bugünkü menüm:
Sabah: peynirli yumurta, domates, 2 tane biber, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 ceviz 1 kupa çay
öğle-akşam: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği, 1 bardak ayran
ara: 1 kupa çay
2 litre su
Ben henüz spor yapmıyorum 1 hafta sonra spor yapmaya başlayacağım çünkü şu an gün içerisinde zorlanıyorum ve acıktığımı hissediyorum alışana kadar 1 hafta kadar falan spor yapmayacağım. Zatenesperenzaa da kilomuz fazla olduğu için çok spor yapmamızı tavsiye etmedi
@medgic26 @lyeaphesperenzaa
biber dolmaları pirinçli ise olmamış canım. Pirinç ödem yapar kilo yapar ve seni tartıda az kalori almış olmana rağmen artıya geçebilirsin.esperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
Sabah KLASİK kahvaltı
Akşam üç tane biber dolması
Gün içinde, üzüm, iki kuru incir ve yoğurt yedim
Su: 2 litre yapıcam inş
Spor:
10X10 plank 100 saniye 33 puan
Dans. 31 dak. 62 puan
Ev işi. 30 dak. 10 puan
Egsersiz 55 dak. 110 puan
Toplam puan. 215 PUAN
Aynı fikirdeyim canım.listeye uygun gitmeniz bence de doğru olanı.Ben de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorum
Afiyet olsunn canımm.Menün çok iyi.Bir önceki gün menün erken uyandığın için çok fazla idi bu menünle dengelemişsin canım.Ben geldimmm
Menü
Kahvaltı:
Menemen(ya 3 4 yemek kaşığı yedim rahat)
1,25 çavdar ekmeği
Peynir yarım kk
Ara: sade Türk kahvesi
İkindi(5,30) :
2 tabak şehriye çorbası
4 yk semizotu salatası
Ara: sade Türk kahvesi (buzlu yaptım - bardak kenarına az çikolata sosu ama çok azdı 1 çay kaşığı var yok)
9 gibi acıktım
2 dolu yk yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın karıştırdım yedim
Babam dondurma yemiyor diye beni anneme şikayet ediyor
Cascade_ esperenzaa @smygnc @medgic26
fattylamb94
Spor
90 dk Leslie 3 mil 5 k = 450 puan
150 sn plank = 50 puan
45 dk da çamaşır topla ütü yap ortalığı topla var ama sayılır mı ev işinden sayılıyorsa 15 puan sayılmıyorsa yok:)
550 adımcivarı : 8 puan
523 puan (eğer iş olarak bu saydıklarım sayılmıyorsa 508)
Su da 2 litre rahat olmuştur ama devamını bilmiyorum çok içtim aslında bugün
Diyetisten menüsüne karışmıyorum canımBence dondurmadan bişey olmaz amaesperenzaa ceza veriyo sanırım
Diyetisyene gitsen yasaklamaz bence
tam da öyle canım. Bir de kaçamağa ceza verilmesinin sebebi sizin menülerinizden görüp canı çekenler de oluyor canım.Bir de takım olayı topik olayından daha başka imiş
Burada ceza var yarış var rakip var atılma alınma vs ciddi bir müessese takım
İyiyim canımm teşekkür ederimCanım gün içinde girmemişsin hiç, iyi misin canım ciğerim
hedefler koy canım önüne ve mutlaka foto çekil ben yapmadığıma pişmanım
Sporların da iyi .maşallah tatlımSporlarımı hesaplayayim
cuma jillian 28.4=112
Yavas tempo 2saat yürüyüş 120
Toplam=232
Cumartesi=yavas tempoda yuruyus =120
Pazar=jillian=112
fattylamb94
İki çocuğun vardı değil mi canım?Allah bağışlasın. Ne yaptın arkadaşlarınla açık havada çok mu yoruldunDun evde yoktum pek gün içinde uğrayamadım gelincede çocukları banyo falan yaptırdım cok yorulmusum açık hava çarptı galiba
Günaydın kızlar
Tartıda artı geleceğini tahmin ediyordum canım.Aslında iyi bile oldu.Silkelenip kendine uygun diyete karar verip o şekilde ilerlersin canım.hiç moralini bozma toparlarsın bence.
VuhuuuuGünaydın canlar.
Ben sabah sabah şok yaşadım o yüzden çok mutluyum
Tartı bugün 75.3 ü gösterdi. Bu ne demek ben 75lerdeyim artık
Gelelim menüye
Sabah: 1 yumurta, 2 zeyrin, 4 adet salatalık, 1 bardak çay
Ara; yok
Öğlen; 2 kaşık az tereyağlı salçasız fesleğenli makarna
Ara yok
Akşam; 1 adet armut
Ara; 1 adet havuç
Su; 1,5 lt geçti
Spor
3 saat ev işi; 60 puan
2500 adım; 37,5
2 dk mekik; 4 puan
Toplam; 101,5 puan
Şuan çok mutluyum kızlar, gelmeyen bir pantolon u daha giydim
esperenzaa fattylamb94
Bu arada sırrımı çözdüm akşam yemeklerim ne kadar hafif oluraa o kadar iyi kilo veriyorum
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindimÇok teşekkürler. Canım çok çekti bende en zararsız ve tadımlık olarak yedim.
Sanırım ben akşamları çok özen göstermeliyim tartıma çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.
oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.Günaydın kızlar
tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.Kızlar ben tattıldım
Cuma 60.2 idim
Bugün tartıldım 59.9 da sabitlendi en son ilk 59,8 çıkmıştı ama maalesef sonradan bu çıktı :)
Cascade_ esperenzaa
Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.
Çok sevindim eksilmenegünaydınlar
57,90 dım
bu sabah 57,50 çıktımbiri bana hafta sonu saçma sapan beslenip eksi çıkmamın mantığını anlatabilir mi esperenzaa
Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederimDünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli menemen
şekersiz çay
3 çay kaşığı çilek reçeli
ara
süt
ceviz
akşam 5,30 civarı
etli ekmek 3 4 dilim
ayran
salata
acılı ezme
su azdı
30 dakika yürüyüş= 30 puan
esperenzaa fattylamb94 @Ndymk
Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan varCumartesi menüm
sabah
sucuklu yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 5 adet yeşil biber tost makinasında yağsız tuzsuz
şekersiz çay
öğlen
bir tabak çorba
ara
hurma
akşam
çeyrek döner
ayran
su 2 litre vardır
spor 1 saat yürüyüş = 60 puan
@Nydmkesperenzaa fattylamb94
Kahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.Kızlar beni taşlarmısınız lütfen?
Ben cuma sabahı tartıda 56,1 görürken bu sabah 57,3 görmem...
Bir insan 3 günde 1,2 kg alır mı ?
Halbuki cumatesi plajdaydık ve çok yorulduk, yürüdük baya.
Pazar kahvaltıda kaçamak yaptım, ama sonrası sadece chia tohumlu yoğurt ve 1 kırmızı biber yedim.
Cuma günü 10000 adım 150 p
Cumatesi tüm gün plajda yüzdüm hatta bir ara panıkleyip boğulmak üzere oldum, dans ettik baya, 10000 adım
Pazar 14000 adım
Su plajdayken az içtim, tabi genizime çok Deniz suyu kaçtı...
Bulgur salatası yüksek kaloriliyidi...
Ama yinede 1,2 kg neden aldım ben yaa....
esperenzaa fattylamb94 cgdmk
sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devamüzülme canım ben de sabitim ne vermişim ne almışım halbuki ekstra bir şey de yememiştim
Canım moralini bozmaCanım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?
Vuhuuuu.hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim
oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.
Nasılsın datlummaşk böcüğüö nasıl geçti vuslat
Bildirim yapamadın da ne durumda tartı?
tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.
Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.
Çok sevindim eksilmenehafta sonu saçmalıklarına da bi bakayım
Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederimsana ceza vererek spor yaptırcam gözüm üstünde civcivim
Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan var
Amannn , ekürin için de senin için de üzüldüm canımIyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın
Hoşbuldumm canım.Hoşgeldin
Canımm hiç moralini bozma.Su miktarın çok az ve tuz alımın fazla olabilir.Selam kızlar
Karnım kazan gibi
Düşünüyorum da
Ne et yedim
Ne hamur ne de kızartma
Ekmek bile yemiyorum ne zamandır
Bu şişkinlik nerden geldi acep
Suya da yüklenmedim
Ayı gibi hissediyorum kendimi, karnımdan dolayı
Yumuşacık olmadan rahat edemicem
Çok spor da yapmadım Kİ ödem olsun
Sebepsiz yere şiştim
Kefir aldım iner belki die
Hayatımda ilk kez içtim
Tadını hiç beğenmedim
hahahaesperenzaa evet
Doğru tahmin etmişsin
Ben çooook sıkılgan ve sabırsızım
Annem de ayran gönüllü der
Sevgilim yokken de devamlı birilerinden hoşlanıyodum
İçim içime sığmıyor bi türlü
Part 3
Nedense içim karardı
Sebebi de yok
Belki de zayıflayamadığım için
Üzgünüm
evet biraz tuzlu su biraz tuzlu yemeklerden olabilir demiKahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.
sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?