Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
O kadar işinin arasında 10 dakika bile olsa spor yapmış olman da harika
İnşallah yoğunluğun biraz hafiflemiştir

Yok canım kep geldinde karınca da kalıyor.Hem kepimiz hem karıncamız oluyor. Bende de ikisi var ya ondan eminim canım.

Naptın düğünde oynadın mı

Ayyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum
Ideal iş arkadaşı tipisi keşke benim arkadaşımda öyle yapaydı ama çocuk ne bilsin işten çıkartılacağını

Ben bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))
Canımm sen spor yaptığın zaman iyi yapıyorsun.inip yürümek ne demek istesen otobüsün ardından bile koşarsın
Pkoslu ablan vardı canım, o ne yaptı kilo verme işini,kung fu’ya başlayacaktın ne olduben aklıma gelenleri merak ettiklerimi sorarım ya bunlar da öyle.
Tezi biraz yoluna soktun diye tahmin ettiğim için sormuyorum
Bir de sunumun nasıl geçti
ben seviyorum maydanoz ya ödem attırıcı özelliği de var aslında ben de haşlanmış yumurta pek sevemiyorum
omlet dene canım arada.haşlanmış yumurta sık sık yiyince ben de sıkılıyorum

Kızlar
Pop ya da rap
Tavsiye edeceğiniz
Garip garip hareketler yapacağım şarkı Öner’iniz var mı
Boşuna üçüncü tercih sunmayın
Oynamam lazım
Ben de size örnek verebilirim
Üçüncü tercih halay diyorum
Ulu bilge mahmut tuncer’in dediği gibi sana bir mendil verelim dünya ile birlikte kiloları da yerinde oynat kuz
Afiyet olsun canım.3 köfte yerine beş köfte yemiş olman çok da sıkıntı değil benceDiyetisyen listenin dışına çıkmış olduğun için kendini vicdanen raharsız hissediyorsun tahmin edebiliyorum.
Ama et candır tatlı gibi zehir almamışsın.

Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?

Canım bence diyetisyen menüsüne birebir uyarsanız daha iyi olur. Kilosu fazla olanlara 6-8 dilime kadar ekmek serbest oluyor ama kilo düştükçe ekmek miktarı da düşüyor.
Listeden daha az yiyerek başlangıçta çok hızlı kilo verilir ama sağlıklı mı olur orası tartışmalı.Verilmesi gereken kilo fazla olunca haliyle diyet süresi de uzun olacağı için diyetten bıkmadan motivasyon kaybı olmadan devam etmek için dolu dolu listeler veriliyor diye biliyorum

Afiyet olsun canım.Yediklerin bence kilona göre az canım.Bundan dolayı çok acıkıyor olabilirsin.
İçtiğin su miktarı da aynı şekilde.Su miktarını biraz yavaş yavaş arttır tatlım.birden bire koca koca bardakları kafaya dikerek değil de yudum yudum arttır canım.
Spor seni ve bacaklarını yormayacak şekilde maksimum 30 dakikalık yürüyüş olabilir.Şimdilik spor
biber dolmaları pirinçli ise olmamış canım. Pirinç ödem yapar kilo yapar ve seni tartıda az kalori almış olmana rağmen artıya geçebilirsin.
Kalori sayma yöntemine geçtiysen gün içinde aldığın kalorileri de yaz canım.
İlk başlarda öyle ilerliyordun ya
Sporların çok iyi canım.
Ben de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorum
Aynı fikirdeyim canım.listeye uygun gitmeniz bence de doğru olanı.

Afiyet olsunn canımm.Menün çok iyi.Bir önceki gün menün erken uyandığın için çok fazla idi bu menünle dengelemişsin canım.
Kesin güzel eksi geliyor canım senden
Sporların da şahaneee
Bence dondurmadan bişey olmaz ama esperenzaa ceza veriyo sanırım
Diyetisyene gitsen yasaklamaz bence
Diyetisten menüsüne karışmıyorum canımOnun dışında dondurmaya ceza veriyorum
The sugar ‘ı izleyin mutlaka ve şekerin vğcudumuza neler yaptığını görün inanın şekerli birşey yiyip içmek üzereyken iki defa düşünüp vazgeçersiniz:)
Bir de takım olayı topik olayından daha başka imiş
Burada ceza var yarış var rakip var atılma alınma vs ciddi bir müessese takım
tam da öyle canım. Bir de kaçamağa ceza verilmesinin sebebi sizin menülerinizden görüp canı çekenler de oluyor canım.

Son düzenleme:
Canım gün içinde girmemişsin hiç, iyi misin canım ciğerim
hedefler koy canım önüne ve mutlaka foto çekil ben yapmadığıma pişmanım
İyiyim canımm teşekkür ederim
En sevdiğim misafir türü geldi de.habersiz sayılır neredeyse neyse ki cuma ev pırıl pırıl temizlenmişti.
Kayınpederimi severim ,kimseye zararı olmayan dünya iyisi bir adamdır.
Sporlarımı hesaplayayim
cuma jillian 28.4=112
Yavas tempo 2saat yürüyüş 120
Toplam=232
Cumartesi=yavas tempoda yuruyus =120
Pazar=jillian=112
fattylamb94
Sporların da iyi .maşallah tatlım
Dun evde yoktum pek gün içinde uğrayamadım gelincede çocukları banyo falan yaptırdım cok yorulmusum açık hava çarptı galiba
İki çocuğun vardı değil mi canım?Allah bağışlasın. Ne yaptın arkadaşlarınla açık havada çok mu yoruldun
Günaydın kızlar
(Karnım İnmemiş) 63 kg şuan
esperenzaa fattylamb94
Tartıda artı geleceğini tahmin ediyordum canım.Aslında iyi bile oldu.Silkelenip kendine uygun diyete karar verip o şekilde ilerlersin canım.hiç moralini bozma toparlarsın bence.

Vuhuuuu .hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler
Çok teşekkürler. Canım çok çekti bende en zararsız ve tadımlık olarak yedim.
Sanırım ben akşamları çok özen göstermeliyim tartıma çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim
Günaydın kızlar
oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.
Nasılsın datlumm aşk böcüğüö nasıl geçti vuslat
Bildirim yapamadın da ne durumda tartı?
Kızlar ben tattıldım
Cuma 60.2 idim
Bugün tartıldım 59.9 da sabitlendi en son ilk 59,8 çıkmıştı ama maalesef sonradan bu çıktı :)
Cascade_ esperenzaa
tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.
Cuma :112.1
Bugün: 112.2
Yok tamam delirmiycem yok tamam....
esperenzaa
@medgic26 @mutsuzdrn
Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.

günaydınlar
57,90 dım
bu sabah 57,50 çıktım biri bana hafta sonu saçma sapan beslenip eksi çıkmamın mantığını anlatabilir mi esperenzaa
Çok sevindim eksilmene hafta sonu saçmalıklarına da bi bakayım
Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederimsana ceza vererek spor yaptırcamgözüm üstünde civcivim
Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan var

Kahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.
üzülme canım ben de sabitim ne vermişim ne almışım halbuki ekstra bir şey de yememiştim
sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devam

Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?
Canım moralini bozma
Onlar gidecek
Uzun süre bu kiloda kaldıysan ondan olabilir
Belki de beslenme düzenini değiştirmen gerekiyordur

TAMAM CANIM YARIN ATLARIM İPİMİ , SU YA DAYANDIM BUGÜN EKMEK DEĞİL KABUKTU DOYMADIM KIZ ÇEYREK DÖNERLE ÖĞLEN ÇORBA YEDİM ÇOK ACIKTIM . TATLI KONUSU CLOSED

Iyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın
Amannn , ekürin için de senin için de üzüldüm canım
Kolay gelsin esramm
Hoşbuldumm canım.
Nihayet son mesaja yaklaşıyorum
Canımm hiç moralini bozma.Su miktarın çok az ve tuz alımın fazla olabilir.
Diyet yöntemini değiştirdin ya onun bile etkisi olabilir.
hahahaben de tam tersiyim.karar verdikten sonra sabır ve inatla devam ederim.
Kilo verirken yada herhangi bir işi yaparken sabırlı olabilmek işini çok kolaylaştırıyor
Part 3
Nedense içim karardı
Sebebi de yok
Belki de zayıflayamadığım için
Üzgünüm
Moral bozmak yok.toparlarsın canım ya.

evet biraz tuzlu su biraz tuzlu yemeklerden olabilir demi peki maydonoz kur disinda odem atirmak icin neler yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…