Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa iyi geceler. sen alıntılara başlamışsın kolay gelsin. malum yarın iş var ben kaçar. iyi geceler diliyorum kolay gele
İyi geceleeer sabah tartını merakla bekliyorum ben
Bu arada inşallah sabaha geçer ishalin canım çook geçmiş olsun

Karatay usulü dondurma var canım.
Süt,sahlep ve hurma vs gibi me

Yediklerini yakacak spor yapılmış yarın da daha düzgün menü ile gelirsen ve sporların aynı devam edecekse ceza vermeyi erteliyorım
Bakayım canım Karatay usulüne

Cumaya 58 lere inmek istiyorum zor olsa da annem de yok komşumuzun kızı ile yaptım ev boş diye evde de yaptım spor güzel oldu :)

bence bu dondurmanın ölçülü yenmesinde sıkıtı yok canım.
Teşekkürler
esperenzaa diyecek şimdi nerede tatlı orada sen
bence ben %0,9 u geçsem bile bu yüzden bir hafta daha listeye giremeyebilirim ki geçeceğim meçhul şu an..
hahaha
Nerede tatlı orada sen
Az yemişsin canım.
Afiyet olsun o iyi gelen un kurabiyesi için 15 dk ceza da iyi gelir tahminimce

Allah başınızdan eksik etmesin canım.
Dondurma var yen mi diye mi sordu baban
esperenzaa menümde ceza yoksa eğer sporuma ekler yapacağım
Ekle canım

Çok geçmiş olsun canım.yarına eksi gelir.
İshalken su ve tuz alımına dikkat et canım.

Allah başınızdan eksik etmesin canım.
Dondurma var yen mi diye mi sordu baban

Ekle canım
fattylamb94 canım benim spora 30 dk tempolu yürüyüş de var :) 2,5 diyor ama ben 2 diyim ona arada yolda durdurup muhabbet edenler oldu çünkü o sıra yavaşladık

Leslie 90 *5=450

150 ip =30

30 sn plank= 10

200 adım 30

30 dk tempo yürüyüş : 60 puan (2 den aldım)

580 puan fattylamb94

Doktorum civanim
Canımmm canımm çiğdem’im
Sen neden kendini strese sokup geriyorsun ki .
Sen kilit kilona geldin ve bunu kırmak için de sporuna yediğine içtiğine elinden geldiğince dikkat edeceksin (ki ediyorsun da tatlım.)
Takımı zora sokmak diye birşey yok.
Sana izin mizin vermiyorun
Sporuna ve yediklerine dikkat etmeyip artı gelsen takımı zora soktum diye düşünmekte haklısın ama öyle bir durum yokken böyle düşünüp gerilmen anlamsız.
Bence bi süre diyetine böyle devam et canım.vücudun tam anlamla yeni yeme tarzına alışıp kilo vermeye başlayacağı dönemde yeni bir diyete geçme.

Yaşasıııııın

Dünkü menüm
Kahvalti her zamanki gibi
Aksam et guvec
Yogurtlu semizotu salatasi
Coban salata
Kavun kahve
2lt su
200 bitki çayı
Spor 1 saat yüzme 240 puan, 90 dk yuruyus 225 toplam 465 puan

Bugün menüm
Kahvaltı ayni
Arada 2 tane kirmizi erik
Akşam
Tavuk/köfte mangal
Salata
Domates soslu biber
Az çekirdek
2lt su
Kahve
Spor 45 dk yuzme 180 puan
30 dk yürüyüş 75 puan
Toplam 255 puan
esperenzaa Azyiyen_azimli @yolcukardelen fattylamb94

Canım gayet güzel maşallahhhh

Afiyet olsunnn canımm
Hem sporun hem de menülerin çok iyi.

Sagol canım
Ama bu aralar da boyle kucuk emrah modunda dolasir oldum buralarda ahlar vahlar edip.
Günlük yiyeceğim 1000 kaloriyi asmamak üzere vucudu şaşırtmak için cumaya kadar karbonhidrat yemeye karar verdim, ekmek, makarna vs olabilir bir kac kaşık ama dediğim gibi günlük yediklerim hepsi toplam 1000kaloriyi asmayacak sekilde. Yarin ckale merkeze gececegimizi söylemiştim, orada bol hareketli ve kosusturmali olacagim. Yediklerimi fazlasiyla yakarim diye düşünüyorum. Cidden çok korkuyorum tekrar 60lara donmekten, yaklasmaktan. Biberiye ve dukan birası da ilave edicem. Olmazsa da kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…