Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm:
sabah: 1 yumurta, 2 zeytin, salatalık.
ara yok
öğlen: sade döner( hiç bir şey yoktu sadece saf et yedim- zaten ne olduysa mideme dokundu gün boyu ishal yaptı)
ara öğün: 1 bardak çay, 1 adet un kurabiyesi( ikramdı ve o an çok iyi geldi:d)
akşam: 2 kaşık salata
ara: incir( taze incir 4-5 tane)

su: 2 lt
spor:
15 dk egzersiz; 30 puan
3000 adım: 45 puan
toplam: 75 puan

esperenzaa fattylamb94

Maşallah ,erken anne olanlardansın
günlül tutmaya başlandı mı acaba
Ben kolay kolay sinirlenmemRahat insanımdır ,işime gelmeyeni duymam hatta.
Eşimin yüzü suyu hürmetine susmuştum.Amann konuşsun dursun bi köşede derdim hep.
Tam da dediğin gibi kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş , o da bana çektirmeye çalıştı ama olmadı
Kayınvalidemle ayrı şehirlerde oluşumuz da büyük avantaj.Eşimin gidip gelmesine karışmam hatta teşvik ederim git sık sık görüş ara diye ama ben gitmiyorum artık.Doğal olarak torununu da göremiyor. Oğlunun evine gelebilir sorun değil ama ben o geldiğinde evde olmamEşim beni ve annesini iyi bildiği için bu konudaki kararıma saygı duyar .Tabi içten içe böyle olmasaydı diye düşünür herhalde ama yapacak birşey yok.

Kpss stresini tahmin edebiliyorum canım.şimdiden kolaylıklar ve bol şanslsr canım.İnşallah iyi bir puan alırsın canım.
Moral bozukluğu kiminde yeme isteğini tetiklerken kiminde de iştah kesebiliyor.
1 hafta sonra daha iyi olursun canım.
Ara öğünlerde yaptığın değişik tarifleri de paylaşırsan bize de fikir vermiş olursun canım

Ekmeği kilona uygun dilimde tutarsan ve kahvaltıda tüketirsen sıkıntı olmaz.Tatlıdan kastın diyete uygun tatlılar değilse işte orada sıkıntı olur
Birincilik konusunda ise,feyza ile olan kilo verme ve spor yarışından bahsedip şaka yapmıştım

İşten geç çıkmak zorunda kaldım da uzadı
Ne yicez biz şimdi
Ooofff offff
Hiç yemek yok
Halim de yok
Mutfağa girişiyim ben
Ne yedin merakımdan çatlayacağım

Kızlar kahvaltımda yarım haşlanmış yumurta da vardı sanırım

Eveet başladım ama tam iki cümle yazmıştım babam çağırdı
Ahahaha hep babam ama di mi
Allah başımızdan eksik etmesin

Şimdi geldim de güncelleştirmeye girmiş pc bitsin devam edeceğim oraya yazıyorum :)

esperenzaa
Asssiri yorgunum ama 30 dakika tempolu yuruyus cezami tamamladim bugun kaptanim, omuzumda yuktu resmen.
15 dakikalik bi cezam daha vardi, onu da halledicem bugun ya da yarin ins
Canımmm bu hafta sana çok çok kolay gelsin,tüm işlerin rast gitsin inşallah:)
Ayrica tempolu yuruyus iyi geldi galiba regl oldum :)
iyi canım.Gerginliğin ödemin biraz biraz azalır artık:)
Puanı olsaydı başka şeylerde yapabilirdim
hahaha.deli kız.puanı yok etkisi çok.

Ay Zaten bir vereyim bir sürü plan yapıyprum
Ama bir litrelik alacağım önüme elime de kaşık
Yiyemediğim günler için

Aynen canım hiç keçi sütü almıyoruz ama acaba inek sütü olmaz mı
Ya da bu vesile ile alırız artık

Canım geçmiş olsun
Ya ben ishal olmayı seviyorum normalde çok çıkamadığımdan sanırım
Hem kilo verdirir belki kısa sürelisi ve çok zorlamayanı tabi
Umarım geçmiştir canım yendiğin bir şey mi dokundu acaba

Vayyyyyyyyyyyyyy

Ben de yeni ...... yaptım
İkinci posta da gelir yatana kadar illa
Hahahaha al bir deli dahatakımın huyundan mı suyundan mı bilinmez tüm hunililer buraya toplanmışız
hiçbir şey yememişsin ki kuzu.
Böyle yapıp da metabolizmanı bozma tatlım.

Canım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
Başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür ihsan etsin inşallah.

Böyle devam sümeyyecim düğüne 85’in altına çok rahat düşeceksin bence

Eskinin insanı işte. Keşke daha anlayışlı olsalar. Çok nadir anlayışlı kaynana. anlayış derken malum örf adet mantığıyla hareket etmeye çalışıyor onlara göre örf adet kaynana kayın baba ne derse o doğrudur, dediklerini dinleyeceksin uygulayacak vs.
Vallah Allah kolaylık versin canım. Olan olmuş çok şey söylemek boşa.Zaten hayatında en iyisini sen bilirsin. bu hayatta üzülmek yersiz, kendini üzen insanı hayatından çıkartman normal:)

Kız sadece ishal olsa neyse çok affedersin 1 saatte 4 defa gittim. :d
Bir de glifor kullanıyorum onunda yan etkisi bu hepsi birleşti.
Midemin ağrısı olmasa sıkıntı yok katlanırım ama başta midem ağrıyor sonra su gibi ishal oluyorum. tüm tün sürdü eve gelince de devam etti. bakalım yarına toparlar bünyem inşallah.

bu arada sabah tartılacağım bakalım bugün bu ishal ne kadar etkili olmuş sabah 75,3 gösteriyordu tartı

Muz yemeyi özledim ne zamandır unutuyorum hep almayı

Muzlu dondurma yapabilir miyim evdeee esperenzaa
Karatay usulü dondurma var canım.
Süt,sahlep ve hurma vs gibi me
Yediklerini yakacak spor yapılmış yarın da daha düzgün menü ile gelirsen ve sporların aynı devam edecekse ceza vermeyi erteliyorım

Aaa bak kesin iner o canım gliforu ne için kullanıyorsun şeker hastalığın mı var yoksa doktor kontrolünde mi alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…