• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım midem kötü ekmek bastırdığı için tost yedim oda zaten 4 ısırıkta bitti. Onun dışında patates burfa tavsiye için söylendi ishal olduğum için. Başka kötü bir şey yok bence yaa:oops:
Yok zaten çok az yemişsin ondan dediydim :D ishale patatesin suyu iyi geliyodu heralde ya

çay içiyorum canım sen
Afiyet olsun
kayısı çayımı da içiyorum inşallah yarın işe yarar ya Cascade_ Cascade_
Ooooo

Heyyy gurubun en fit hatunu geldi... artik yarin sabah itibari ile koydum gitti modundan cikiyorum artik ne olacak görücezzz... eski motive donemlerimi gero verin uleyyynnn bana :KK70:
Tamam vericezzzzz❤️❤️
selam kızlar:)

kahvaltı:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir

öğle:
3 köfte 3 patates dilimi fırında

ara: kayısılı yoğurt

akşam: barbunya 3 yk
semizotu salatası 2 yk
1 yk çoban salata
5 zeytin

ara: bir dlim kavun

Cascade_ Cascade_ anlaştığımız gibii:)

esperenzaa esperenzaa @medgic26 @smygnc

fattylamb94 fattylamb94
spor

45 dk leslie 3 mil 5 k:225
25 dk leslie : 75
120 sn plank: 40
25 dk tempolu yürüyüş: 62,5
1500 adım: 22,5 puan

425 puan
Süper valla maşallahhhh
Seni birinci yapacam
Cascade_ Cascade_ rakibem menü spor attın mı ben mi kaçırdım
Canım yeni girdim eve şimdi
Yarın yazıcam ölüyom yorgunluktan ❤️❤️

Geçen perşembeden bu zamana menülerin çok kötü canım.
Dondurma,lokum,incir,üzüm,kavun,pasta ve kurabiye hatırladıklarım bunlar.
Bu yediklerin 6 gün için fazla şeker fazla karbonhidrat demek.sonuç olarak böyle hem metabolizmanı bozarsın hem de kilo alırsın.
diyetisyenler bile haftada 1-2 küçük kare bittere izin veriyorlar.Senin 6 günde yediklerine bir ayda bile izin verilmiyor canım.
Ayrıca bu 6 günde hiçbir şey yemedin sayılır.bazı günler kahvaltın bile yoktu .günü aç sefil geçirdin.
Karnıyarık da kızartma ise kötü.
Karatayı zorlandığın için bıraktın ama bırakır bırakmaz bu kadar şekere yüklenmeseydin iyiydi hatice.Zorlanarak verdiği
Bugünden itibaren daha sağlıklı şekilde yemeni istiyorum canım.
Cezan 1 saat spor tatlım.

İyi yolculuklar canım:KK66:

Teşekkür ederim canım.kararında yenilirse sağlıklı bir tarife benziyor.
Cascade_ Cascade_ pişttt kız iyi yolculuklar dilemiştim ya:KK70:yularıdaki mesajımı oku kız
Cezan bir saat spor tatlım’ ı okuyan haticem :cool:cezayı görünce gözün mü bozuldu:KK70:

Şu saatte gelebildim:KK73:
Eşim olmayınca analı oğullu çok pis geziyoruz da:KK70:Eve 23:30 gibi girdik.zaten uykusuz velet.uyumasın dedim.leş gibi olunca bir de yıkadım pakladım uyuttum ancak gelebildim;)
Yapabildiğim kadar geçmiş yaparım:KK73:sonra zıbarırım:confused:

Şu saatte gelebildim:KK73:
Eşim olmayınca analı oğullu çok pis geziyoruz da:KK70:Eve 23:30 gibi girdik.zaten uykusuz velet.uyumasın dedim.leş gibi olunca bir de yıkadım pakladım uyuttum ancak gelebildim:KK66:
Yapabildiğim kadar geçmiş yaparım:KK73:sonra zıbarırım:confused:
Hoşgeldiiiin :)

Hoşbuldummm Feyza’mmm:KK200:Nasılsın minnakım:KK36:Neler yedin ,yada boş ver ne yediğimi ispiklenecek menüler var mii:rolleyes:
ımmmm aslında bugün menüler güzeldi kaptanım
sağlıklı olmayan şeylerde de menü çok azdı o onu telafi ediyordu
pasta yoktu :D

Sabahtan beri ağlama sesi dinliyorjm nerdeyse hiç uyumadı. Mahvoldum:KK43:
Canım benim nesi var ki kızının? Tam olarak kaçıncı haftada .büyüme atağı mı ki?
Bir de bşraz senin yorgunluğun stresinden de etkilrniyordur.Kolay gelsin canım.geçecek bu günler inan.bana söylediklerinde hiç inanmazdım ama geçti şükür.oğlum kolikti ve gazlıydı.kolik 8-9 ayda geçti gaz 2 yaşında hafifledi.sabır tatlım.yardımcı olabilecek birileri varsa bir iki saat bile dinlen tatlım.
Sabah(yine geç kahvaltı)

İki yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğle-akşam

1 pors etsiz taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 muz
Yarım pors kiraz

Ev işi yaptm ama sadece 10 dk:)
Afiyet olsun canım:)

bugun çok hasta oldum stres sebebiyle yine bir ne yediysem çıkarıyorum.. o yüzden menüm
öğlen: kepekli beyaz peynirli tost
akşam: 1kase çorba 1 dilim tam bugday ekmeği 1 kase yoğurt.

su sadece 2lt oldu şimdilik yürüyüş yok.

esperenzaa esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26
Canımmm geçmiş olsun.Stresini azaltacak ve sana iyi gelecek şeyleri düşün ve onları yapmaya çalış tatlım.biliyorum zor ama çabala yine de.
menümün altına yazmayayım dedim kaptanım sormuşsun evet hem sınav hem atama tercih stresi ben çok sınırdayım tercihlerimi de bugun yaptım biraz daha rahatladım hatta bu sebepten de hasta oldum midem bağırsağım felç o yüzden yiyemedim dün de bugun de bişiyler... esperenzaa esperenzaa
iki günlük menün tek gün ancak eder.
İnşallah atanırsın canım.biraz stresin azalmış ya bu bile iyi gelişme.
Belirsizlik ve bekleyiş bir araya geldi mi stres tavan yapabiliyor.
Tekrar geçmiş olsun kuzum;) yarına daha iyi gel olur mu?

Kaptanım biliyorsun tatlıya dayanamıyorum arkadaşlarım da biliyor artık oooooOOOOO lardan:KK70: bence yemezler :KK70:
ooooOOO gördüğüm yerde gözlerimi dört açıyorum zaten:KK57:
Yemezler tahminimce 1 saat spor cezası yemeyi belki de daha fazlasını yemeyi göze alamazlar bence:KK66:
Burada aslında en ağır cezayı canım ciğerim gamzeli güzelim cgdmk cgdmk aldı.
Oğlunun doğum gününde yediği de aman aman değilken 1.500 ip atladı :spor:
Gık bile demedi canımm:KK68:

Yaa ben öğleden sonra cevap yazmama rağmen düşmemiş sayfaya
Canım kaptanım çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım.
Rica ederim canımm:KK70:
Bugün ki menüm
Sabah
2 yumurta omlet
1 kk peynir

Öğlen
4 tane misket köfte
Semizotu salatası

Akşam
100 gr ton balığı
Domates salatası

3 lt su, 1 kupa çay , 1 kupa y.çay , 1 kupa filtre kahve , 1 fincan sade Türk Kahvesi

9000 adım =15*9= 135 puan
45 dakika plates 45*3= 135 puan
Toplam 270 puan

esperenzaa esperenzaa ve fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun canım.Menün de sporun da güzel.:KK36:
Şimdi uyudu bebeğim, sanırım, galiba... spor yok başım çatlıyor:KK43:
ne sporu kuzum,yat uyu dinlen:KK36:

yoğurt ile geçiştirdim
Brawo benim minnak karıncama:KK9:
Bildirim gondermedigi icin haftaya cumaya sarkti diye biliyorum listeye girdimmi ben?? Evet hallettim dogum gününü valla ben girmedim diye saniyorum... o vakit sabah basliyorum maratona ilk hedef 95 olsun madem hatuncum...
Canım listeyi düzenleyip yeniden paylaştım ve sen listedesin artık.;)
Bu cuma girmeyecemmi yaaa anlamadim gitti kuzum :)
Canımmm dedim ya bildirimini yap ben listeyi düzenliyorum :) şaşkın çidom ,:KK36:

bugün de yapamadım :KK70:
Kısmet yarına diyelim;)

Selam rakibelerim @mutsuzdrn ve @lyeaph yarin sabah itibaren geldim burdayim :) esperenzaa esperenzaa benim karagunlerimin gunesi mutduzlugumun ilaci kotu gun dostu birtanecigimmm bana bi ceza verde Kendime gelimm hak ettim :KK43: ilk hedefim 95 diyorum umarım basaririm...
Sana ceza geliyeahh:sopa:Seni biliyorsun spor konusunda zorlamak istemiyorım ama atacağın ilk 10.bin adıma puan yok onu cezadan sayacağım;)
Allah kolaylık versin .herşey yoluna girer minik kuşum.Canım senin iradenin ve azminin elinden birşey kurtulamaz.
Nasıl geçti Haktan kuzusunun doğum günü;) oğlunun yeni yaşı kutlu,ömrü uzun ve mutlulukla dolu olsun.

bugün yediklerim
sabah: peynirli omlet, domates, 2 tane biber, 2 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
öğle: 2 biber 1 dilim ekmek 2 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam: patlıcanlı etli türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek

su:2. 5 litre
40 dakika yürüyüş

@lyeaph @medgic26 esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canım.Menünü bugün daha iyi buldum.

aynen stres baya zorluyor insanı hazımsızlık yapıyor uyku yok zaten doğru düzgün
ruh gibi geziyorum malesef sınava girseydik bir an önce çok bir beklentim de yok aslında ama yine de stres oluyor insan
Belirsizlik içinde bekleyiş kadar kötüsü yoktur sanırım.Az kaldı canım sık dişini. İnşallah beklentinin çok çok üzerinde iyi geçer sınavın;)
detoks suları güzel oluyor gerçekten :) kefirle yapılan tarifleri özellikle tavsiye ederim onlar çok güzel oluyor
bir çok içecekten daha iyi geliyor :)
ona da bakabilirsin arada sırada içilebilir belki içinde ıspanak pancar o tarz şeyler var ödem attırıcı etkisi var ama tadı tartışılır :) seven de olabilir sevmeyen de
dondurma çok seven biri olarak bir alternatif gerekiyordu bana. malesef ki ben azcık yiyeyim diye bir şey beceremediğim için hiç yememeyi tercih ediyorum. onun için böyle alternatifler daha iyi oluyor sanki :)
Kilo verme sürecimde irademi sarsacak şeyler hiç yemedim.tadını tekrar hatırlayıp da devamının geleceğinden korktum.şimdi koruma sürecindeyim kontrollü olarak az az yiyorum.ayılıp bayıldığım tatlılardan bile yemedim ce canım da istemiyor.

Back
X